Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Е САД ТИ ДА ЗНАШ:
ПОЧЕО СИ ДА СЕ ЗАЈЕБАВАШ СА ВРЛО ОЗБИЉНИМ СТВАРИМА, ШТО ЗНАЧИ ДА ЋЕШ ИЛИ ДА СЕ СМИРИШ ИЛИ ЋЕ ЈЕДНОСТАВНО ДА ТЕ ПОЈЕДЕ МРАК ПА САД ГЛЕДАЈ ШТА ЋЕШ ДА РАДИШ НАРЕДНИХ ДАНА. И ТИ И ТВОЈИ ДРУГАРИ СТЕ ПОД ПРИСМОТРОМ А ПОСТОЈИ И СПИСАК АДРЕСА.
БЕЗ СЕПАРАТИЗМА! ЈЕЛ ЈАСНО?
ovo je poruka koja je prosledjena svima koji su se uclanili u neku tamo grupu o samostalnoj vojvodini na fb. neko je nekom pretio (smesno zvuci). nije bitno. :) zanima me kako bi vi reagovali da vam stigne ovakva neka pretnja? da li ste ikad dobijali pretnje? da li ste ikada pretili? koju emociju u vama izazove pretnja? pogotovo kad je na netu, od nepoznate osobe, upucena vama, nepoznatoj osobi.
mene to podseca na onaj crtani sa crvom. nista i nista su nista - crva nije ni bilo. ostade samo kesa. :kesa:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
pa nimalo prijatan osecaj bez obzira na stepen ozbiljnosti. jednom sam cula pretnje jedne devojke upucene meni, drug mi bio preneo. nikad ne znas sta su neke osobe spremne da ucine, nekad je to samo prazna prica a nekad...

najteze je sa ljudima sa kojima se ne mozes objasniti. kao sto rekoh, u svakom slucaju, nimalo prijatan osecaj.
By Kragi
mene bi to zasmejalo ..... :D
Inace imam problem sa autoritetima, naredjivanjem i bilo kojom vrstom pritiska ili pretnje ....
Ja bih saznao ko su oni :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
i sta bi uradio kad bi saznao da ti je neki pera peric pretio jer si na fb rekao da si za odvajanje kosova npr?
By Kragi
tuzio bih ga ili bih ja njemu zapretio ;)
Korisnikov avatar
By blenta
ja mislio tema o tome da ti neko preti sa gej srbije :boxer:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by blenta
ja mislio tema o tome da ti neko preti sa gej srbije :boxer:

i meni je to palo na pamet, pa sam dosla da vidim ko mi dira srecka :superheroj:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma, pretnja nije upucena meni, vec nekom liku iz te grupe sa fb, i onda je on to samo prosledio svim clanovima da vide.

kg.. zasto bi ti pretio njemu? prvo, pretnja je poraz u startu - ne mozes da se izboris sa necim pa pretis, zar ne? ako nisi u stanju da svojim intelektom pravazidjes nesto/nekog, ako si infantilan, onda da, pretis. ali mislim da svaki zreo covek na pretnju nikada ne odgovara pretnjom. pogotovo ne oko stvari na netu, koji je zabava - mislim facebook bre... kao da ce se na fb stvarno izvojevati odvajanje vojvodine ili sta vec... :zid:
druga stvar, da ga tuzis. kome? za sta? za glupost? kome tuziti nekog za nezrelost i glupost? da smo deca pa da otrcimo mamama, i kazemo ''mamice, mamice, on je rekao da ce da me bijeee'' ?! :wtf: nema vise mamica koje bi izvukle neki slatkis da smire dete... tako da i ta opcija propada... po meni...
Korisnikov avatar
By ns.happy
a inace, da, prete i meni, i sa foruma i sa fb, i sa bloga... srecka bi svi da karaju :lol: samo sto sam ja nasao svog :angel: cuvara, pa niko ne sme da me pipne :D
Korisnikov avatar
By .L O S T
bednici, ne uzbudjuj se
ali treba ih sve pohapsiti zato sto su retardirani fasisti ispranih mozgova, jb ih onaj ko im je rekao da tako razmisljaju:die:
Korisnikov avatar
By ns.happy
aman, nije to poenta bre, mani mene :) sta bi radio bleto ti da ti neko preti gde god, zbog neke nedotupavestvari?
By iWanna
Kad ce vise da ugase to sranje zvano facebook?
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by iWanna
Kad ce vise da ugase to sranje zvano facebook?

jao ne ne, obozavam da igram poker tamo :zavisna: :elektro:
Korisnikov avatar
By Blady
Meni smesno kada mi neko preti, a smesno mi dodje i ja nekom da zapretim, ali nekad moram... to izleti iz mene... ali onda stvarno mislim ozbiljno...
A te imam i ja, dobila sam dva maila od njih ne znam ni kad sam se uclanila tamo, ni sta hoce oni od mene :smeh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
hoce da prestanes odvajati vojvodinu. separatorko! :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
ugovorio bi mu mesto i vreme za dejt
Korisnikov avatar
By Vel boy
ah, samo je uvek tipichno ista stvar da su srpske shovinistichke pretnje ispisane caps lock-ovanom cirilicom, hrvatske shovinisticke pretnje isto takvom endehazijskom izrichbom, boshnjachke shovinistichke pretnje isto takvom merakli orijentalistikom. ah, ex-Yu balkan osta isti, decenijama i decenijama.
Korisnikov avatar
By deran
Tiš mi kasti...

Slika

Ovako nešto bih im poslao... :srbin:

Na neku drugu infantilnu pretnju,još infantilnijim odgovorom...:hvala:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by ns.happy
hoce da prestanes odvajati vojvodinu. separatorko! :lol:
A jel?
E pa ja hocu da je odvajam :prst:
By iWanna
Originally posted by Black Lady
E pa ja hocu da je odvajam
nikad necu razumeti vas koji hocete ali dobro sta sad...
Korisnikov avatar
By Blady
Za to ni ne treba razumevanje... treba razumeti ovo gore napisano, sto meni nije jasno..,. jel, svako ima prava na svoj izbor...
By iWanna
kako bi reagovao?plakao bi nocu i onda bi nazvao policiju da im kazem da pronadju taj kompljuter sa kog je mejl stigo,pa bi ja tuzio tog smrada sto mi je srao u poruci,ej koje on meni da salje neke gluposti tamo??!!1 ionako sam prhvatio poziv u grupu jer mi je to tetka poslala pa da se na naljuti.uvek spremi exstra ruchak kad dodjem u ns sa ajvarom.
Korisnikov avatar
By m..
Е САД ТИ ДА ЗНАШ:
ПОЧЕО СИ ДА СЕ ЗАЈЕБАВАШ СА ВРЛО ОЗБИЉНИМ СТВАРИМА, ШТО ЗНАЧИ ДА ЋЕШ ИЛИ ДА СЕ СМИРИШ ИЛИ ЋЕ ЈЕДНОСТАВНО ДА ТЕ ПОЈЕДЕ МРАК ПА САД ГЛЕДАЈ ШТА ЋЕШ ДА РАДИШ НАРЕДНИХ ДАНА. И ТИ И ТВОЈИ ДРУГАРИ СТЕ ПОД ПРИСМОТРОМ А ПОСТОЈИ И СПИСАК АДРЕСА.
БЕЗ СЕПАРАТИЗМА! ЈЕЛ ЈАСНО?
ovo je poruka koja je prosledjena svima koji su se uclanili u neku tamo grupu o samostalnoj vojvodini na fb. neko je nekom pretio (smesno zvuci). nije bitno. :) zanima me kako bi vi reagovali da vam stigne ovakva neka pretnja? da li ste ikad dobijali pretnje? da li ste ikada pretili? koju emociju u vama izazove pretnja? pogotovo kad je na netu, od nepoznate osobe, upucena vama, nepoznatoj osobi.
mene to podseca na onaj crtani sa crvom. nista i nista su nista - crva nije ni bilo. ostade samo kesa. :kesa:
pretnja poprilicno znaci da je nekom ponestalo argumenata i zapravo dolazi iz neke pozicije nemoci (ama niko ne moze da ti kaze sta da mislis, osecas itd), medutim ima raznih budala, pa nije na odmet biti pazljiv a nije ni bed usrati se, pogotovu ako se radi o pretnji od strane nekog koga ne znas dovoljno dobro da bi znao dokle je spreman da ide. anyways, ako zvuci iole ozboljno, nije zgoreg prijaviti je tamo gde treba. zavisi o cemu se radi, nekad je prosto najlakse resenje pustiti tog sto preti da pomisli da je pretnja imala efekta, a ti dalje po svom. mislim nije da mi je neko ozbiljno pretio ikada, ali je bilo onih situacija gde sam bila poprilicno uverena da ce ukoliko ne oladim neka cica nazvati moje i outovati me i slicno. mislim, ne znam, generalno je najpametnije ne zamerati se nepoznatom svetu, pogotovu budalama koje sve shvataju previse licno i emocionalno se uzivljavaju u te kojestarije.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by m..
pretnja poprilicno znaci da je nekom ponestalo argumenata i zapravo dolazi iz neke pozicije nemoci
:yes:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Kako bih reagovao na takvu pretnju?
Nasmejao bih se i pomislio u sebi:jaaao molim te evo sav se tresem :cvetduga:
By alexandermagic
...da li ste ikad dobijali pretnje? da li ste ikada pretili?
Da i da.
koju emociju u vama izazove pretnja?
Bijes.

Govorim o RL i osobama čiji je identitet poznat, je l'.
Što se tiče net-prijetnji, ne bih ih uzimao za ozbiljno. Mislim, osoba koja se krije iza tastature i nije neki relevantan faktor. Barem po meni nije.

Da iskoristim priliku da ponovim: "Facebook is evil!" i drago mi je što nisam podlegao trendu i ne koristim ga.:D
Korisnikov avatar
By bothways
Svidja mi se tema.

Pretnje nedozrelih klinaca ne racunam.
Jednom mi je ozbiljno pretio oduzimanjem zivota jedan decko sa severa Srbije koji je u to vreme bio na jugozapadu Kanade. Rekao je da ce me pretuci do smrti gomila njegovih drugara, dok ce on samo da gleda i nece da uprlja ruke. Obecao je da ce to biti u maju 2007. godine. A ja, eto, ziv :) Valjda je zaboravio neke stvari...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!