Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

E, ovo sam morala da podelim sa nekim...

Stize mail "to all" od menadzmenta u vezi praznika...

Izmedju ostalog i:

Wednesday, December 31 (New Years Eve) - Office will be open regular hours.
Thursday, January 1 (New Years Day) - Office will be closed.
Friday, January 2 - Office will be closed.

:)

Sad, to bi bilo ok da u pitanju nije outsourcing, pa je moje radno vreme do 23h po nasem vremenu. :unic0rn:

Tako sam resila problem doceka Nove 2009. godine...

:smeh:

Jel' ce biti u Apartmanu repriza? :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
'Oće :)

I to za dž uz kartu sa dočeka :evilkiss:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Paki

I to za dž uz kartu sa dočeka :evilkiss:

Ja nemam pojma sta cu za novu :D
Tako da se mozda kuckamo tada :D
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by DooFFKe
Ja tju da spawam...
Bjuti slip za Štrumpfetu :mirnatetko:

Korisnikov avatar
By Mahnitu
Ja ću svakako da se napijem :kosa: :hipnotizer:

Zar ne možeš za tih sat vremena da se stuštiš do negde? :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Paki
Ja tju da spawam...
Bjuti slip za Štrumpfetu :mirnatetko:

Mora da mi se primi shminka, kolagen i krema za super zatezanje bora... :kosa:
By Pending-For-A-Bending
Mene je tako zadesila jedna NG... Radio do 23h, potom pobegao na L'n'Q zurku na Exile-u i bio NI-ZA-STA! Bolje da sam ostao gajbi tada.

Ali da Doofke slavi gajbi nikad ne bih ocekivao nikad...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja dok sam bila na drugom poslu redovno sam radila do 21 h na dan doceka, a i pre toga su bili dani udarni za rad, pa sam radila po ceo dan. Ali ja sam uzivala u tome i cela euforija oko nove godine me je mimoilazila...

Loni i ja idemo u Pariz :france: ako nam Bog bude u pomoci :molise: Ovih dana jurimo za vize i sakupljamo i prevodimo sve i svasta... Valjda cemo uspeti sve da sakupimo a ako i uspemo onda do poslednjeg dana necemo znati jesmo li dobili vize. Onda ako ne dobijemo pitanje je koliko para ce nam agencija vratiti i da li ce uopste vratiti ako jedno dobije a drugo ne (dogovorili smo se da u tom slucaju ne ide nijedno bez obzira vracaju li pare ili ne). Kad to saznamo verovatno ce biti prekasno i da odlucimo da idemo u Apartman i tako... Ali valjda treba da budemo pozitivni i verujemo da idemo... :putnik: :putnik:
Korisnikov avatar
By happy
Za malo da proslu novi godinu docekam u isto raspolozenju kao KissQueen - cak isti posao :) Na srecu brzo sam se izvukao.
2009 cu docekati s deckom/drustvom, ne verujem da cemo ici negde.
Korisnikov avatar
By Draco
Meni pokusali da uvale da radim vec prvog iako Belgrade office officially starts on Monday, January 12th, kao nadoknadice mi i dodati na odmor. Ja sam rekla da su mi kasno javili, da vec imam dil za vukojebinu gde nema neta tako da ne mogu da radim odande, sve i da hocu :) Jeste, oni ce svi da se zezaju i provode na petom odmoru ove godine a mi, stoka, cemo da radimo. E pa necemo :)
Korisnikov avatar
By Dzi
eh, pa dobro je bar znas di ces biti ;)
ja blage veze ne znam, postoji vise varijanti Zr,Pg or Skopje i jedina i 100% zagarantovana jeste Lezhmir pod Jorgan planinom or online :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Meni je ovo i dalje :smeh:

Ionako sam vec nekoliko godina smorena docekom i celom tom euforijom...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Iskreno...sve zavisi od Erosa, ako se zaljubim onda bih voleo da poslusham Luisa. U suprotnom imacu spiku kako je dochek opshte smaranje, last season, predivdjen za malogradjane i alkoholichare. :ninja:
By Paranoid Androgynoid
Kupis six-pack, poskidas dobre filmove do tada..
..radis, dakle imas udobnu stolicu provereno, imas kancelariju samo za sebe jer ce svi otici na cmakanje, ostavis nekog zabavnog kolegu/koleginicu/prijatelja sa sobom, narucite hranu i sta fali? :D
ja se ne bih bunila stvarno, kako mi je muka od te nove godine i groznice oko iste.. super resenje.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Ne slavim gajbi vetj duze vreme, jednostavno nema vishe tog NG filinga kod mene... :sigh:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Ne slavim gajbi vetj duze vreme, jednostavno nema vishe tog NG filinga kod mene... :sigh:
:mazi:
dodji kod mene da igramo Sega Mega Drive.. 2!!!! :lol:
By Tea
Ja cu novu godinu proslaviti u hotelu slavija sa firmom, 28.popodne...kao i prosle godine

:klavir:
Korisnikov avatar
By Val
:smeh: Bolje i to nego u vozu! :smeh:

Ja cju 13.01. da "nadoknadim"! Mada mi se ne chini da cje biti loshe "slaviti" na poslu, sa svim drugim "beskucjnicima". :yay:

OFF...Sad tek videh. Pa ti si sa 17 prvi put bila na ovom forumu! :shok: :lol: :paki:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Paranoid Androgynoid

dodji kod mene da igramo Sega Mega Drive.. 2!!!! :lol:
Jao ja imam ponudu da igam wow kao drustvaenu igru sa sve figuricama heroja i raznoraznih stvarcica koje idu uz njega, a mozda i prihvatim :shmi:
By Paranoid Androgynoid
divno :radosnice:
ja cu gledati da organizujem neki Pictionary, to bi mi bilo najdraze.
kreativno otvaranje nove stranice u zivotu zvane 2009. :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ja ne znam sta konkretno znaci "Pictionary" :zvizdi:

Ukapirao sam da je nesto vezano za slikanje, mozda neko crtanje i da ne lupam dalje :shmi:
u svakom slucaju neobicna i interesantna zamisao za docek nove :shmi:
By Paranoid Androgynoid
Slika
Slika

Ovisno o tome koliko ste vješti i brzi s olovkom u ruci i crtanju po papiru, a vaši partneri pak u dešifriranju istog, toliko ćete daleko i dogurati u ovoj igru. Negdje piše da je igra prvi put objavljena 1985. a negdje 1986. godine. Koje god da je zna se tko ju je izmislio. Bio je to Rob Angel, tada dvadesetčetverogodišnji konobar iz Seatllea.
Da bi zabavio ekipu Robje uzeo rječnik, odabrao riječ i počeo je crtati, a rulja je pogađala. Od tuda i ime igre, Picture + Dictionary. Rob Angel je navodno dobio oko tri milijuna dolara za otkup igre, a procjenjuje se da se igra godišnje proda u osam milijuna kopija.

Pictionary se vratio! Popularna igra na ploči u kojoj morate crtati kako biste pobijedili. Vi i vaš tim pokušavate pogoditi razne riječi i fraze, crtajući jedni drugima znakove. Igrajte protiv sata i ostalih igrača u utrci skiciranja svog puta po ploči, crtajući ljude, mjesta, životinje, predmete i neke stvari koje ne možete ni zamisliti, a kamoli nacrtati. No, ne morate biti umjetnik da biste igrali. Sve što trebate je malo mašte i "brza olovka".

:love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Uuuu, ovo izgleda zanimljivo...

Nije lose za docek Nove godine. :)
Korisnikov avatar
By jukie
Dobijate knjižicu rečnik ili su reči pojedinačno napisane na papirićima sa sve objašnjenjima? tj. šta ako niko ne zna šta je kuatakvil, kako znate da li je neko pogodio
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by jukie
Dobijate knjižicu rečnik ili su reči pojedinačno napisane na papirićima sa sve objašnjenjima? tj. šta ako niko ne zna šta je kuatakvil, kako znate da li je neko pogodio
ima oko 200 kartica, cini mi se..
svaka kartica ima 2 strane, na svakoj ima po 5 polja: zuto/plavo/zeleno/narandzasto/crveno.
zuto - osoba/mesto/zivotinja
plavo - predmet
zeleno - nesto tesko (tipa termin "promaja")
narandzasto - radnja
crveno - svi timovi crtaju

baca se kockica kao u N.Lj.S.Č i pomeras svog coveculjka na tabli oznacenoj poljima raznih boja, stanes npr. na narandzastu, izvuces karticu, pogledas narandzasto polje i crtas ono sto ti je zadato karticom, crtas ti a pogadja neko iz tvog tima. Imas 1min vremena, pescani satic odbrojava... i tako, ko stigne prvi do kraja pobedio je one druge timove :)
Savrsena igra stvarno..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!