Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
od toga mi je jedino mrak ok

ostalo ignorisem ili hejtujem i cekam da prodje

mada, ume sneg da bude i romantican.....

:astral2:
Korisnikov avatar
By Rei
shta je lapavica ?

LM sve je cool samo su blato i bare bzvz i ruzhne...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by REI
shta je lapavica ?
To ti je ona gadna bljuzgavica, kad se sneg pomesa sa prljavom vodom.
Korisnikov avatar
By Sunce
:sunce: sam, tako da takvih problema nemam. Volim kad je svezije vreme, volim kad mi se lice ohladi, imam osecaj da tada bolje razmisljam i da sam laksi.

Kisu ne volim, jedino letnje mogu da dodju u obzir. Nerviraju me jer cine da duplo ovlazim :smeh: . Spolja me kisa vlazi, a iznutra se znojim. :kolo:
Korisnikov avatar
By scout_finch
obozavam jesen i zimu,tako da mi je ovo omiljeni deo godine. kad sam bila klinka,pocinjala sam da zapitkujem mamu kad ce da padne sneg cim se vratimo sa letovanja :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Kako se borim ?
Pa kao i svake godine.
Izvukla sam iz ormara hemijski ociscene bunde i kapute, shubare, rukavice, imam i gunj za vezivanje oko struka, nocu stavljam termofor na noge, pa racunam da cu pregurati i ovu zimu.
:ledeni:
Korisnikov avatar
By maka
zimu obozavam..
jesen malo manje.

no,svakako da mi kisa ne prija uvek. ne volim hladnu kisu,mokre noge i tresenje koje ide uz sve to..

sad sam se setila letos,nocnog kupanja po kisi,kaaaaaako dobar trip! eto :D
Korisnikov avatar
By jenny
volim zimu,ali ne u Beogradu..jer se sve svede na bljuzgavicu i led
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja sednem pored prozora na TA peć, skuvam si kafu/čaj, utišam neki fado ili tamburaše i pustim pogled na vojvođanski nedogled.

Divna jesenja Melanholija :love:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
htedoh zapravo pitati - kako se cheer-up-ujete? cime nadomestite endorfine ili kako se vec zove to sto cini da se dobro osecamo na suncu?
Korisnikov avatar
By ROYAL
Kisu ne podnosim, ali zato sneg :hail: . Obozavam sneg i zimu, slicno onome sto je Sunce rekao, samo sto ja kisu mrzim pa i jesenju. Sneg, jeeeeeeeeeeee! Me very happy! Tako da nema potrebe za dodatnim cheer-upovanjem (zimsko dete, jbg)
Korisnikov avatar
By mrle
Originally posted by Marvin
Ja sednem pored prozora na TA peć, skuvam si kafu/čaj, utišam neki fado ili tamburaše i pustim pogled na vojvođanski nedogled.

Divna jesenja Melanholija :love:
Kako je ovo slikovito i lepo receno :love:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by AngraMaina
kako se borite s losim vremenom, zimom, mrakom u 5 sati, kisom, snegom, lapavicom, minusima...?
Jesen, i život bez smisla.

Nikad se nisam slagao sa tim. Koliko god neko godišnje doba bilo (uslovno rečeno) NEOMILJENO zbog nekih svojih aspekata - ono mi je NEOPHODNO. Svako, pa i jesen. Volim ušuškanost jeseni i zime, sam ili sa nekim, u kući ili po kafeima. Prirodna svetlost mi treba, ali opet ima nešto lepo i u tome što tako brzo dodje noć i onda popalim lampe i usporim malo. Ionako za samo mesec dana dani kreću da se produžavaju... Kišu obožavam. Sneg isto, ali ne samog po sebi več što ga ima retko. Ljapavica mi je asocijacija na finalnu patnju pred proleće. Minusi su mi ok sve dok nema vlage...

Sve u svemu, jesen i zimu volim jer sam nekako više sam sa svojim mislima i svojim telom, za šta nekako u proleće i leto nemam vremena. Koristim ih za finalnu obradu dešavanja od prethodnog leta, i pripremama za naredno.
Korisnikov avatar
By Mars
htedoh zapravo pitati - kako se cheer-up-ujete? cime nadomestite endorfine ili kako se vec zove to sto cini da se dobro osecamo na suncu?
Oš malo mog gena za hiperfotosenzibilnost?

Šalim se, imam ga samo po očima.

Pa, ne znam šta da ti kažem. Iznad 60 paralele imaš one sobe za simulaciju. Ako ti je baš neophodno, gledaj da sebi organizuješ dan da što više budeš napolju, barem kad nisi na poslu. Meni je dovoljno vikendom, preko nedelje kroz prozor preko reke samo gledam Sunce kako jezdi svodom i to je to... Lično mi najviše odgovara delimično oblačno vreme.

Jedi više čokolade.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
NE SMEM ZBOG ZUBA!!!!!! :smeh:

ipak hvala na savetima... probacu da radim na akumulator od leta :D
Korisnikov avatar
By Mars
Da, bre. Inače bi već jeo one BAKLAVE .
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ili su za endorfine bolji latinosi, sta smo ono rekli?!
Korisnikov avatar
By deran
Mislim da se zakasnilo sa pitanjem-jer sad je sezona Slava,Imendana i drugih veselja... :jelka:

Da nije nekakvih davljenja na poslu zbog kraja godine,kraj novembra i ceo decembar bi bili idealni:B
Korisnikov avatar
By Mars
ili su za endorfine bolji latinosi, sta smo ono rekli?!
Hm. Ali ne oni indijanci. Neki daleki rodjak Huana Karlosa i Felipea.
Eventualno unuk nekog vlasnika plantaže banana i kafe.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by deran
Da nije nekakvih davljenja na poslu zbog kraja godine,kraj novembra i ceo decembar bi bili idealni:B
Bogu fala te se spasih - popisnih listi, popisnih komisija. Trebovano, hodovano. 10% po godini (osim knjiga, tako da smo vukli...ne zelite da znate koje sve djubre). Ne zelim ni da se podsecam dalje.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
I danas kao i svakoga dana boje neba su bozanstvene. Ljubichasta se mesha s zlatom, dok se obe prelivaju u boju bronzanih kipova, praveci velike statue bogovima ovog dana. Petao kukuriche, dok se oshtar i hladan vazduh sliva s otvorenog prozora poput vodopada i nezno grli pretoplu TA pec. U mojim ustima se mesha pretopla gorka kafa s hladnom vodom, tek izvadjenom iz frizidera. Moj dah, je postao poput daha zmajeva, izdishem plavichasti dim koji je pokorio narode, dok se prisecam snova koji su mi doshli i uz pomoc sanjivih prijatelja s msna pokushavam da protumachim njihovo znachenje....
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by maka
mokre noge

eeee mekana :lol:

ON Jednostavno volim i kisu i sneg, jesen, zimu, i bljuzgavicu hehe..to neko "odvratno" vreme...:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!