Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By J...
Trebalo bi da bude vezan, kao i peraci prozora.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by biotherm
Slika
ma ja mislim da je ovaj mali deo klime...

to su nove ruske klime koje ne trose struju... :lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Deluje zanimljivo. Shteta shto nije za mene. Moj centar za ravnotezu je sjeban vec godinama. :sigh:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by horus.
Originally posted by biotherm
Slika
ma ja mislim da je ovaj mali deo klime...

to su nove ruske klime koje ne trose struju... :lol:
Vrti pedale, jel :)
By biotherm
ali treba ga hraniti, tako da je bolje na struju
By biotherm
ili mozda je to bolje, ako nije izbirljiv u pogledu vrste hrane i kolicine... npr. ostaci od rucka

...

:unic:
By fazza
:lol: @ colonia_boy

Jedan montazher shto mi je montirao klimu pre par meseci, umalo nije zavrshio u bashti ispred zgrade. Presek'o me samo tako. Kad se ne vezuju, niti ih bilo ko pridrzhava. Posle sam ja pridrzhavao njegovog brata za butinu...shto je sigurno sigurno je! :D
Korisnikov avatar
By AngraMaina
da, potpuno je uzasno u kojim uslovima oni rade, mislim u srbiji. firme im ne obezbedjuju nikakve mere zastite i za 3000 dinara po klimi svakodnevno izlazu zivot opasnosti (mislim da su mi rekli da im toliko ostane kada se firma ugradi). to je potpuno jezivo, na zapadu je tako nesto nezamislivo. nije mi smesno, zgrozen sam.
By biotherm
Originally posted by AngraMaina
da, potpuno je uzasno u kojim uslovima oni rade, mislim u srbiji. firme im ne obezbedjuju nikakve mere zastite i za 3000 dinara po klimi svakodnevno izlazu zivot opasnosti (mislim da su mi rekli da im toliko ostane kada se firma ugradi). to je potpuno jezivo, na zapadu je tako nesto nezamislivo. nije mi smesno, zgrozen sam.
a kakva nam je drzava??? Zakone o radu, bezbednosti na radu i sl. donosi Narodna skupstina Republike Srbije. A nasi narodni poslanici - bas imaju savesti...
By жњ
vidi kako su oni tek opusteni... :radosnice:

Slika
Korisnikov avatar
By ROYAL
Pa vala ko jos danas ima dnevnicu 3 000 din (tj. ako dnevno ugrade bar jednu klimu, a ugrade ih vise)...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!