Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By mikka
Kada bi imali vremepolov da se vratite u neko istorijsko doba, koje bi to bilo?

Ja bih, npr, voleo da provedem neko vreme u antickoj Grckoj :mljac: , ne samo zbog slobodne ljubavi izmedju muskaraca
Cini mi se da su ljudi bili snazniji, hrabriji i zdraviji, i zivoti bogatiji prozeti prelepim mitovima :adiktusha:
I mozda uzgred da spomenem i da su tada muski skupa goli vezbali u gimnasionima :zvizdi: :giggle:
By mikka
pa nisam mislio zauvek :uplasen:
mislio sam vise kao na neku turisticku turu u proslost :)
(i naravno, zdravstveno osiguranje uracunato :lol: )
By mikka
pa malo kasno anche
vec mi sa'rani temu :seljache: :lol:
al kad je vec off :D
pa ako bi tako gledali
svi bi sedeli zakljucani u kuci
zazirali od svacega :sveca:
a zivot bi nas zaobis'o :durenje: :P
vremeplov je hot! :smug:
By mikka
dobro, onda otvori svoju temu o putovanju u buducnost :eviltrep: :seljache: :lol:
ova je (vrlo uspeo pokusaj :smug: ) o putovanju u proslost :durenje:
By mikka
ala mi je anche udesila temu :luda:
Korisnikov avatar
By Deksi
Period anticke grcke definitivno iz slicnog razloga kao i mikka.

Pored toga period humanizma i renesanse zbog poleta kulture i civilizacije u svakom smislu.
Mislim da bi mi bilo fascinantno gledanje svega toga i slusanje nacina razmisljanja raznih stvaralaca,mislilaca i umetnika.

I period mracnjastva u srednjem veku koji bi voleo da vidim zbog naivnog nacina razmisljanja,zatucanosti naroda,takozvanih "vestica" itd.
Korisnikov avatar
By anche
pa obrisi te svoje poruke mikka, i sve ide ispocetka :bouncy:
By mikka
neka ih, neka...
da ostane spomen sta ucini od mene, zeno :peva:
(citaj: mrzi me da ih brisem :drama: )
Korisnikov avatar
By deran
Definitivno u vreme začetka egipatske kulture sa izletima u Tutankanovo doba :zongler:
Korisnikov avatar
By .L O S T
sezdesete godine proslog veka... uh jedva bih preziveo :) )))
Korisnikov avatar
By reveal
Ne bih se vracala... Otisla bih u neku 2458.godinu.

Ako bude postojala zemlja u to vreme..... :novine:
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam jednom čitao jednu sci-fi priču o tome... nije se dobro završilo... tj. putnik nije znao starogrčki i mislili su da je obični varvarin pa su ga porobili i do kraja života je rmbačio na nekoj plantaži

zato lepo sedeti u kući :chilling:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by .L O S T
sezdesete godine proslog veka... uh jedva bih preziveo :) )))
isto :D :cvetduga: :colorado: :dancingfever: :spliff:
Korisnikov avatar
By Manon
nisam bas sigurna da bi se snasla u proslosti. Brzo bi me se resili
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Manon
nisam bas sigurna da bi se snasla u proslosti. Brzo bi me se resili

Ja bih bila jedna od retnica Aleksandra Makedonskog.
By polarlicht4.1
Originally posted by mikka
Ja bih, npr, voleo da provedem neko vreme u antickoj Grckoj :mljac: , ne samo zbog slobodne ljubavi izmedju muskaraca
Ta "ljubav" je bila sve samo ne slobodna (u savremenom smislu). Nije mi jasno odakle potiče ideja da je Grčka svojevremeno bila sve-gej-non-stop-fešta a svako malo neko izrekne tako nešto na forumu...No ne bih da budem party pooper kad mi ni mesto ni vreme nisu... :kesa:
By biotherm
ja bih u doba Rima... pa renesansa... pa dvadesete godine proslog veka da uzivam u nocnom zivotu Berlina... hehehe
By ~ Le Saint X ~
Iako obozavam staru Grcku i Egipat
i posedujem gomilu knjiga o tim periodima
to jest, fasciniran sam tim periodom

ne bih voleo da se vratim u to doba - cak ni turisticki vremeplovom da ne bih narusio neke svoje ideje o tim periodima

mozda bih se vratio u period impresionizma
tj 1880 - 1920

Pariz i Francuska i da upoznam

Renoir-a
Cezanne-a
Modigliani-ja
Gaughin-a
Picassa
Monet-a
Degas-a

zatim

Proust-a
Gide-a

i td...
Korisnikov avatar
By Sunce
:sunce: je za renesansu i doba velikih svetskih otkrica. Doduse, voleo bih da upoznam Hadrijana i Platona, Mikelandjela, Leonarda de Vincija i Karavadja, recimo. Jel postoji taj aranzman u vasoj agenciji?
Korisnikov avatar
By deželaš
Srpske devedesete. Jednom dizelaš, uvek dizelaš! :muzika:

on topic: Voleo bih da gvirnem u neku tačku praistorije bez, ili neposredno pred početak stvaranja jezika. Mislim da bi mi to rešilo neke fenomenološke začkoljice :rentgen: :lol: Još bolje, neki vikend pre Homo sapiensa.

Od ostalih, helenizam (ne antika) zato što mislim da bi mi pomogao da bolje razumem današnjicu, renesansa i zbog emancipacije i zbog sujeverja, američke šezdesete, ex-yu osamdesete i eventualno 18. i 19. vek u Japanu :molise:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Ja bih sedeo kuci - mudro jukkie zbori.

Kako sljaka taj vremeplov?
Jel dobijamo garanciju da necemo zakaciti neku bolestinu tog perioda, da nas nece poslati u neki od tada aktuelnih ratova, dobijamo li i adekvatnu garderobu i znanje jezika... Jel biramo ko smo i sta smo ili kako nam se zalomi?

Smemo li menjati istoriju? :evilgiggle:
Humz, pa svakako je menjamo cim se tamo pojavimo i komuniciramo s nekim...

Ma mogla bi neka hippie komuna npr, woodstock... pa holivudske zurke da partijam sve u 16 sa Ditrihovom&Co...
Ako vremeplov pruza odgovarajuce odgovore na gornja pitanja onda i anticka Grcka, barokna Spanija, Pariz u doba impresionizma...

A bio bi dobar i Veliki Prasak, ili jos bolje primanje 10 bozijih zapovesti pa da napravim neki combination tu :zavera:
By mikka
:sunce: je za renesansu i doba velikih svetskih otkrica. Doduse, voleo bih da upoznam Hadrijana i Platona, Mikelandjela, Leonarda de Vincija i Karavadja, recimo. Jel postoji taj aranzman u vasoj agenciji?
naravno
a i jake je stjuart :avion: :smeh:

Jel dobijamo garanciju da necemo zakaciti neku bolestinu tog perioda, da nas nece poslati u neki od tada aktuelnih ratova, dobijamo li i adekvatnu garderobu i znanje jezika... Jel biramo ko smo i sta smo ili kako nam se zalomi?
kao sto rekoh, postoji adekvatna zdravstvena zastita
dobija se identitet u skladu sa vremenom
a znanje jezika i potrebne vestine se ucitavaju u memoriju u matrix fazonu :cyborg:
mikka time travel agency certified :sudija: :lol:

Ta "ljubav" je bila sve samo ne slobodna (u savremenom smislu). Nije mi jasno odakle potiče ideja da je Grčka svojevremeno bila sve-gej-non-stop-fešta a svako malo neko izrekne tako nešto na forumu...No ne bih da budem party pooper kad mi ni mesto ni vreme nisu...
Da, u -savremenom smislu- i nije bila sasvim slobodna (penetrirajuci muskarac kao nosilac viseg drustvenog polozaja, ili vece zrelosti, ali i sex odnos kao simbolicki vrhunac odnosa ucitelja i ucenika), ali je ipak bila slobodnija nego u nasem Balkanlendu, Salemu gej populacije (koji, naravno, nije reprezentativan savremeni uzorak).
Ali, priznaces da je, sa svim tim golisavim muskim na svakom koraku- bilo homoeroticnije doba :giggle:
I razumeces, nekada je lakse malo sanjariti uz Platonovu Gozbu, potonuti u misao o zamisljenom ljubavnom zagrljaju ratnika poginulih u u nekom boju na osnovu polozaja njihovih kostiji, i osetiti humanisticka tumacenja poput onih u Pekicevim Lucama Novog Jerusalima. :sigh: ;)
By polarlicht4.1
Originally posted by deželaš
Srpske devedesete. Jednom dizelaš, uvek dizelaš! :muzika:
Ako je sudeći po onom što danas videh u shoppingu - vraćaju se i to na velika vrata. Be scared, be very very scared! :lol:

on topic: Voleo bih da gvirnem u neku tačku praistorije bez, ili neposredno pred početak stvaranja jezika. Mislim da bi mi to rešilo neke fenomenološke začkoljice :rentgen: :lol: Još bolje, neki vikend pre Homo sapiensa.
:qqlele: Zapao je u regresivnu fazu...

Od ostalih, helenizam (ne antika) zato što mislim da bi mi pomogao da bolje razumem današnjicu,
Pravoverni fukoovac. :fancyklap:

E tako. Lepo si me nasmejao sad mogu mirno na spavanje.
Korisnikov avatar
By Tomek
Ja bih obisao revolucionarnu Evropu - XVIII i XIX vek....
A skoknuo bih i do Starog Rima u III i IV veku....
Korisnikov avatar
By Kiborg
S obzirom da me još drži Stargate, recimo da bih rado otišao u doba pravljenja piramida, da vidim kako su tačno napravljene, naravno, obišao bih i ostatak tog Starog Egipta :)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Vratila bih se rado u vesele sedamdesete, a zasla bih i u lude osamdesete.
:yay:
By superfly
ja isto draga teta dali.
voleo bih da se vrnem u sedamdesete i da te upoznam, u vreme
kad si bila mlada i jedra, i kad si palila i žarila duž ibarske magistrale.

:kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!