Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Will you be my boyfriend
ako se potrudim da ti ga nabavim
u OGROMNIM kolicinama

:sweet:

ah... crawen.... :love:

:drama:

i jos nisam jedini na forumu ko je zaljubljen neutesno u tebe
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja cu sledeceg meseca u Istru pa cu ga piti dok se izlezavam na plazi jednog od all inclusive hotela gde cu se pretvarati da sam gost hotela kako bi koristio sve pogodnosti koje gosti imaju :lol:

On topic-imas nasih dobrih sokova od breskve ( marelice) koliko hoces poput Nextovog i Nektarovog...sta je toliko posebno u ovome?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nema pojma slicno je mozda i breskve i kajsije zovu marelica.
Ja sam kao mali tamo na letovanjima po kaficima uvek trazio sok od breskve a oni mi donosili uvek sok od marelice...toga se dobro secam :) ...a onda sam porasatao i presao na vopi, busene votke i kave sa mljekom :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam mislio da su kajsija i marelica sinonimi?
Korisnikov avatar
By starky
pa KAJSIJA=MARELICA...a tih sokova ima kod nas...mislim od kajsije,tj.

marelice...

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A sto su meni onda konobari u Hrvatskoj svaki put kad sam trazio sok od breskve donosili sok od marelice? :lol:

Mozda u Hrvatskoj ne postoje breskve ni kajsije vec samo marelice :lol:

A tek kad sam jedanput isao u radnju da kupim prezle a prodavacica ne zna sta je to....na kraju skontah da se prezle kazu mrvice :D
Korisnikov avatar
By crawen
Marelica je Kajsija... pishe Apricot... :)
By Swanheart
Originally posted by ZvezdasBG
Next je sok, sve ostalo su gola sranja.
:up:

off
skoro odem do prodavnice da kupim sok i zamisli cuda nema nextovog soka od jabuke trenutno, reko` aj da uzmem Bravo...dakle :bljak:
kao da sam probala jogurt, zamislite sok od jabuke koji mirise i ima ukus kao jogurt
Korisnikov avatar
By ns.happy
laki, mozda im samo nisi bio simpatican :giggle:

Originally posted by Swanheart
Originally posted by ZvezdasBG
Next je sok, sve ostalo su gola sranja.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ Crawen...uglavnom Crawen u Novom Sadu neki kafici u samom centru poput Modene imaju Juicy sokove u ponudi ali u maloj >kafanskoj< ambalazi.

E sad Juicy sokove proizvodi Jamnica a ona je u vlasnistvu Agrokora najvece hrvatske kompanije za prehranu koja u Srbiji ima svoje prodavnice IDEA tako da ako hoces da kupis Juicy marelicu tamo bi je trebao naci a cena bi trebalo biti slicna kao u HR jer se iz HR roba uvozi bez carina i obrnuto...eto nadam se da si zadovoljan objasnjenjem i izvini sto ti se malo sprdamo po temi...mi tako uvek :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
agrokor je vlasnik i frikoma i dijamanta... mislim da ima neke veze i sa somboledom, ali nisam siguran...
laki, zastitnik stranih investicija :giggle:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa da, na slici je kajsija, ne breskva.

btw, marelica ipak jeste samo vrsta kajsije, tj. svaka marelica je kajsija, ali nije svaka kajsija marelica. stoga nisu sinonimi. ;)

@Lakiboy_ns: šta je to "mljeko"? :) meni se desila slična stvar sa susamom, u HR je to sezam. toliko je slično, a opet niko nije mogao da ukapira šta ja to tražim. :doh:

anyhow, i Nektar ima odlične sokove, makar ove skuplje, beše Life or something.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ns.happy
agrokor je vlasnik i frikoma i dijamanta... mislim da ima neke veze i sa somboledom, ali nisam siguran...
laki, zastitnik stranih investicija :giggle:
Somboled je u potpunbom vlasnistvu Agrokora ulozili su silne pare u njega od preuzimanja a sad su sve mlecne proizvode somboleda re-brendirali pa se zovu DUKAT isto kao u Hrvatskoj.Ja stalno kupujem njihovu pavlaku onu sa manje m.m, mlecne namaze i ostale djakonije jer su izvrsni a sad posto se i zovu Dukat isto kao u Hr su mi jos drazi jer me podsecaju dok ih jedem kao da sam na moru :sladoled:

@2q2bstr8-pa ono belo sto se sipa u kafu al sam progutao jedno i pise se valjda mlijeko mada bosanci kazu samo mljeko :D
Korisnikov avatar
By crawen
Agrokor je vlasnik Konzuma, shto je nasha Idea, Maxi i ti ostali (navodno) Delta marketi....

U Novom Sadu ima i u nekim Maxi diskontima da se kupi Juicy, a u BGu nigde?! :(
By ~ Le Saint X ~
Laki... posto se vrlo skoro vidimo ovde u Bg-u
da kupis jedan karton tih sokova
i donesi ih
da ih poklonim crawenu

valjda ce to biti dovoljan dokaz moje ljubavi
:)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by crawen
Agrokor je vlasnik Konzuma, shto je nasha Idea, Maxi i ti ostali (navodno) Delta marketi....

U Novom Sadu ima i u nekim Maxi diskontima da se kupi Juicy, a u BGu nigde?! :(
Ne znam da li si me pogresno razumeo ili si mislio nesto drugo da kazes....Maxi nije u sastavu te HR firme i ne znam da li ima Juicy sokova tamo.
IDEA cije prodavnice imas u BG je u vlasnistvu iste firme koja proizvodi te sokove tako da ih tamo sigurno mozes naci...kapish? :zvezda:

@Renoir...ljubav se ne kupuje sokovima vec dijamantima :D
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Lakiboy_ns

A tek kad sam jedanput isao u radnju da kupim prezle a prodavacica ne zna sta je to....na kraju skontah da se prezle kazu mrvice :D
U mom se kraju uvijek govori prezle :d-hand:. Tek sam s 18 shvatio da su to mrvice.
By Pending-For-A-Bending
Marelica=Apricot=Kajsija

Postoji savrseno savrsena srpska rec u Srbiji za nju. To je kao kad u Zg ja trazim KESU, a oni me isprave "Mislite VRECICU?", ili za slucaj kruh-hleb.
Korisnikov avatar
By kal zakath
A sto su meni onda konobari u Hrvatskoj svaki put kad sam trazio sok od breskve donosili sok od marelice? :lol:

Imaš isti problem ko kad Nemci naručuju sok od kajsije u Austriji.

nemački - die Aprikose
austrijski - die Marille
Korisnikov avatar
By ns.happy

kupi mu karton ulja :nokti:
Korisnikov avatar
By Stripi
ja mislim da mi ni nemamo sok od breskve...enihau, koliko ja znam marelice su kajsije, možda marelice i jesu podvrsta kajsije ali koliko ja znam uvriježeno je u Hrvatskoj za kajsiju reći marelica.
Korisnikov avatar
By jukie
Kad sam bio mali, bile su reklame gde su jasno bile odvojene breskva i marelica/kajsija (neke čike kuvari sa kapama radosno pripremaju kašice). Ja sam uvek mislio da je marelica ukusnija sorta jer su sokovi/sladoledi na kojima je pisalo marelica bili ukusniji od onih na kojima je pisalo kajsija

nešto nešto nešto
komad mesa lijepoga,
jabuka, iz rena (?) breskva
kruška, med, marelica (na hrt)
ili: kruška, med i kajsija (na rts)
prirodno i sočno, mlado,
prste da poližu svi,
to je Frutek iz Fruktala,
kaši-ce i soko-vi.

offtopic: bila je i reklama za Super čokoladice; ide povorka kroz grad i čuje se muzika:

Super super s grožđicama
lješnjakom i rižom
Super sendvič!
Super super sa krispijem
Super s karamelom
va-ša no-va sna-ga
Super!
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Stripi
ja mislim da mi ni nemamo sok od breskve..
i ja to htio napisati. sok od breskve sam jedino pio od fructala (e to su sokovi... nije ni cudo kad je sve slovensko dobro :) )
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by jukie

offtopic: bila je i reklama za Super čokoladice; ide povorka kroz grad i čuje se muzika:

Super super s grožđicama
lješnjakom i rižom
Super sendvič!
Super super sa krispijem
Super s karamelom
va-ša no-va sna-ga
Super!
Odakle mi je ova pjesma tako poznata? Jel su to one Zvečevo "Super" čokoladice? :nerd:

Što se voćnih sokova tiče.. meni je najbolja ipak obična Juicy naranča, dobro rashlađena :mljac:
By ~ Le Saint X ~

Ja samo ne zelim da ga razmazim

ah, crawen... :love:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by MARQUE
Odakle mi je ova pjesma tako poznata? Jel su to one Zvečevo "Super" čokoladice?
Ne znam da li su iz Zvečeva... znam da su tada postojale otprilike tri i po marke tih chocolate bars: Super, Mond i nešto sa mačkom Silvesterom ili alternativno sa onom žutom ptičicom.

Mond je bila baš mala čokoladica, i jednom mi ju je dala komšinica kada je došla ljuta kod mame da se žali kako je u prodavnici tražila da joj daju Mond a oni su joj dali tu čokoladicu. Trebalo mi je pola sata da je sažvaćem koliko je bila tvrda i lepljiva; od tada ne ljubim karamel punjenje u čokoladama.
(Mond je inače bio i prašak za veš, pa je ona želela da kupi prašak a dali su joj čokoladicu :pokazuje: )
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by erkondisn

U mom se kraju uvijek govori prezle :d-hand:. Tek sam s 18 shvatio da su to mrvice.
Moguce, ali ja pricam o Istri.....oni kazu mrvice a i za paradajz/rajcicu kazu pomodoro....oni su skroz specificni, ali su i manje nacionalno optereceni uvek bili cak i za vreme rata od ostatka Hr tako da im je i to veliki plus :friends:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!