Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sleepingsun
Koji vam je najveci ljubavni promasaj?Neka veza koja se razbila ..ili neuzvracena ljubav..bas me zanimaju razlicite price..volela bih da cujem razlicita iskustva.Kad nekog toliko volite a ne mozete da budete s tom osobom..da boli da umres..a jebeno zivis i kao duh si.Sta cu,raspolozena sam danas cudno.
Evo mine..\
na strejt zurci upoznala sam u 1 ujutru rodjaku svoje ekstra drugarice s faxa..riba je se tek preselila u Ns..imala decka 3 godine..sa licem i etlom kao andje..
elem.. :roll: ..i ja primetim da me ona gleda reko ne ,ne nema sanse:beba:..pridje mi i pricale nekih pola sata..ja widim ne skida pogled sa mene.. :noob: i..tako..druzile se nekih mesec dana..ja skontala da mi se 1st time u zivotu svidja riba na same way kao tip:qqlele: i ja joj kazem.Tacbije,pustim sms.
I ladno ona osetila isto.Prvi put smo obe u isto wreme pozelele ribu.I prowele smo 3 noci zajedno..ljubile se samo..i bilo je..ah:hug:..i onda ja odem kuci za vikend..
i ona me samo nazove i kaze..Ej,odselila sam se za Sremsku Mitrovicu..ne mogu da budem u vezi sa ribom.Tuf.Nismo se cule 6 meseci.Ja sam bila UNISTENA.\
i posle 6 meseci me nazvala da mi kaze da je pobegla jer se zaljubila..ali nije mogla da bude sa mnom jer je to za nju too much..i da je zatrudnela s likog koga je znala 2 meseca i da ce dobiti bebu.Eto.Kao beba je resenje za njene depresije.
Sta su wase katastrofe? :jbg: :avalon: :
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Meni su tvoji smajliji (koji nemaju veze s vezom) katastrofa.... :lol:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
znam:dance:
ajde zaljubljena ocu tebe da cujem..whats your story:ugriz:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ne mora da bude prica koja se desila..moze da bude o ribi u koju si bila nesrecno inlove..opisi ribu..i sto s je wolela
Korisnikov avatar
By Khons
ja svoje prosle veze (ma koliko neke bile bolne) ne bih bas zvala promasajima. cak sam iz one na kraju najbolnije najvise pameti izvukla. naravno posle dugog perioda patnje i zarastanja rana.
a te neuzvracene ljubavi/zaljubljenosti...e toga je bilo i na pretek, ali to je nesto sto se svakom zivom bicu desava. osnovna skola, zaljubljena si u drugaricu a ne smes da joj kazes jer zaboga imate 12-13 godina i tako nesto ne postoji, bla bla...
Korisnikov avatar
By Delete
On topic:

Moj najveci zivotni promasaj je propali brak sa forumasem Mr. Ja. Prvo me prevario sa drugim, a onda me ostavio zbog druge :smeh:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Zaljubljena
Meni su tvoji smajliji (koji nemaju veze s vezom) katastrofa.... :lol:
i ja sam primetio ovaj detalj... :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Dobro je...vec sma mislila da ja to tripujem :P

P.S. bice sleep i moja prica, nemas frke :)
Korisnikov avatar
By sleepingsun
cekam zaljubljena cekam.//

delete-ladno te lik prevario i s ribom i s tipom..naopako..:doh:
Korisnikov avatar
By 2kune
zar nije bolje uzeti heroin u takvim situacijama nego ovako piskarati? :maljkovic:

:peca:
:ribica:
Korisnikov avatar
By pthalo
U 2003, sam poznala jednu ženu, D, na internetu. Čitali smo blogovi (ona mojeg, ja njenog). Zavolela sam u nju, a imala je devojku i to je bilo ok. Nisam htela više od nje. (Možda sam malo sanjala..., a stvarno nije bilo problem). Jednom mi je rekla da Sara je njena najbolja drugarica, a ja sam blizu druga najbolja drugarica. Ona je bila moja najbolja drugarica. Svaki dan smo govorile. Svaki put da sam je videla (i na internet, i van interneta), bila sam najsrećnija. Onda u 2006 januar nešto se menjalo. Do današnji dan ne znam šta je desilo. Jedan dan sve je u redu, volimo se, drugi dan sam zatvorena iz njenog života. Pitala sam da li sam činila nešto što nije trebalo? (Nisam mogla da se setim, sve je bilo normalno.) Rekla je "nisi". A posle toga, ništa. Ne govorimo. Neće pričati sa mnom. Ne voli me. Ni danas ne kontam šta se dogodilo. Za dugo vreme nisam mogla da rasmislim na njoj bez suze. Zacelila sam, i sad mi ne boli.

2006 je bila ružna godina. Izgubila sam D, htela sam da umrem, u juni bila sam silovana. Posle toga nisam htela nikakav seks, nikakav ljubav.

2008 je bolje. Još uvek nemam nikoga, a imam sebe. Ja i sebe smo dobre drugarice. :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by pthalo
U 2003, sam poznala jednu ženu, D, na internetu. Čitali smo blogovi (ona mojeg, ja njenog). Zavolela sam u nju, a imala je devojku i to je bilo ok. Nisam htela više od nje. (Možda sam malo sanjala..., a stvarno nije bilo problem). Jednom mi je rekla da Sara je njena najbolja drugarica, a ja sam blizu druga najbolja drugarica. Ona je bila moja najbolja drugarica. Svaki dan smo govorile. Svaki put da sam je videla (i na internet, i van interneta), bila sam najsrećnija. Onda u 2006 januar nešto se menjalo. Do današnji dan ne znam šta je desilo. Jedan dan sve je u redu, volimo se, drugi dan sam zatvorena iz njenog života. Pitala sam da li sam činila nešto što nije trebalo? (Nisam mogla da se setim, sve je bilo normalno.) Rekla je "nisi". A posle toga, ništa. Ne govorimo. Neće pričati sa mnom. Ne voli me. Ni danas ne kontam šta se dogodilo. Za dugo vreme nisam mogla da rasmislim na njoj bez suze. Zacelila sam, i sad mi ne boli.

2006 je bila ružna godina. Izgubila sam D, htela sam da umrem, u juni bila sam silovana. Posle toga nisam htela nikakav seks, nikakav ljubav.

2008 je bolje. Još uvek nemam nikoga, a imam sebe. Ja i sebe smo dobre drugarice. :)

:(
:mazi:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Originally posted by pthalo

strasno jbt!!U have all the support u need!!:andjelak:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Mhm...moja prica...pa ja nemam pricu...samo me jebe sto kad god ja krenem dalje ona me vraca nazad, iako niceg nema i niceg nece biti...

Eto ukratko...
Korisnikov avatar
By sleepingsun
a kako te to vrata nazad?
citaj-ja bi da od tvog odgovora malo ga produzis i napravis pricu:cool:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Pusti masti na volju..ne bih da otvaram stare rane...a i nema o cemu da se prica... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
evo me. istrcala sam se. medjutim dok sam trcala skontala sam da nemam bas sta da napisem na ovu temu. sry sleep
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by jovanabeograd
evo me. istrcala sam se. medjutim dok sam trcala skontala sam da nemam bas sta da napisem na ovu temu. sry sleep
Ja samo opet moram da primetim da ti treniras u jako cudna doba :iskolacen:

I zar ova tema nije za ljubav i seksualnost :smirk: ?

Sto se tice teme, mene sasvim dovoljno-previse boli kada sam mesecima razdvojena od svoje Zene.
To je epsko-lirska prica u nastavcima :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Sanguine
Preselio sam se sa bivsim u Grcku,nasli posao,smestaj...taj plan smo imali mesecima unazad...onda kad smo otisli tamo poceo je da se zabavlja sa vlasnikom hotela za koji smo radili...

Odselio se iz stana,odbio da plati kiriju,prestao da komunicira sa mnom jer njemu treba neko materijalno pouzdaniji i iskusniji...a mene se otpustili jer sam bio nepozeljan.

I tako sam ispushio i vratio se u Srbiju bez prebijene pare.

Jbg.
Uci se na loshem iskustvu...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by jovanabeograd
pa ovako. ovo nije katastrofa od price niti je bilo sexualnog kontakta al ajde. :pegla:

bila ja u jednoj stranoj zemlji i ugledala sam nju. bila je prelepa. prototip moje savrsene zene. :arapin: i odoh ja kuci, ode ona kuci, ja sam i dalje bila strejt tada. :mama: nisam nista ni kapirala jadna. :rodjendan:

vec sam dosla kuci ( i raspakovala se, oprala stvari jel te) i cujem trac da doticna nije prava kao toplometar kao sto se cinilo. :stopdrogi: i tu ja puknem, nalozim se na devojku. umirem narednih god dana. :opacupa:

katastrofa, tj finansijska katastrofa je nastupila kada sam sledece godine (zasto ne znam, idiot ) otisla na isto mesto i pukla par hiljada evAra ne bi li je smuvala jel te. :tushe: naravno poljubila sam vrata( ne nju nego vrata) ali nije bilo to.

i eto. nije bas neka katastrofa ako izuzmem finansijsku kataklizmu. :sekira: vise je.. mladost - ludost. :palacinke:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:

SUTRA TE ZENIM, MAJKE MI :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Sanguine
@nanny -

Pa za njega sam odpocetka znao da je ambiciozan i juri polozaj itd...

Ali nekako sam se nadao da cemo mozda zajedno uspeti,naci super posao,zgrnuti dosta kesha i tako to...ali nazalost on se snasao i ispalio me.

Sad jednostavno gledam da te neke loshe karakteristike koje su posedovali bivshi,razni prijatelji i ljudi koji su me zajebali uochim na osobama s kojima se druzim ili budem u vezi.

Ako mogu pokusam da korigujem i uticem a ako ne vredi produzim dalje...

Jbg.
Korisnikov avatar
By hush
ja eto kao i bananica ne mogu da zaspim..setila sam se nekoga...

i onda mozak kao da na 300 volti radi, a ne mogu da iskljucim ili smanjim voltazu..pokvario mi se daljinski..
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
E, da sve ide do q...morali ste da me podsetite na nju!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Vespertine
Poshto na ovu temu mogu da napishem knjigu u tri toma, celu noc kontam koje iskustvo da bachim u prvi plan...

Upoznam se sa tipom koji je stariji od mene i kojij me ubedi da imamo apsolutno iste zelje i ochekivanja, nakon odredjenog vremenam pusti mi buvu da bi smo mogli da se preselimo u Bg i da na miru zhivimo zaedno i da sve bude sreca, sreca, radost.. ja kreten pristanem, nadjemo stan i vec drugi dan se on ladno prijavi kako treba da mu dodje brat iz Ns-a sa kojim se nije video ko zna koliko i da bi bilo pozeljno da se izgubim da ne bude sumnjivo. Ja pristanem i odem zajedno s njim da docekamo decka na stanici, upoznam tipa i delovao mi malo fem, ali nema veze, i nastavim kod druga iz Nisha koji studira u Bg i prespavam kod njega...

U sledecih par nedelja situacija iz dana u dan sve gora, ja se zaposlio, on svakodnevno navodno trazhi posao i nema ga po ceo dan kuci, kad se uveche napokon skupimo zaedno, ponasha se kao da je ceo dan po osama pishao... :shtap: Dodje vreme za prvu kiriju i rachune, on nema posao, meni plata kasni i onda ko moron zovem familiju da zajmim pare... U medjuvremenu ukapiram, da od mene stalno krije mobilni, nije ga ostavljao ni na pishanje kad ide, plus ga navodno non stop cima sestra da se vide i sl. da tu nije sve kako treba...
Naravno nije mi bilo svejedno i pochnem da sumnjam na najgore... Onda neki dan izadjemo zajedno sa tom njegovom sestrom i ona ga mrtva ladna, izda nemaajuci pojma shta u stvari radi, na fazon "Ja te cheshce vidjala dok nisi bio u Bg nego sad kad si tu" plus pricha kako je do tad svaki vikend maltene visio u Bg a sad ga nema ni da obidje sestru... Prva svadja, on kategorichno poriche sve i pravi rodjenu sestru ludom...

Drugi mesec polako prolazi, on i dalje "trazi posao" dok ga ja izdrzhavam, ponavlja se ista pricha oko kirije, ja zajmim pare...Sve vishe iskrsavaju hitni pozivi praceni njegovim odsustvovanjem, sve vishe razloga da sumnjam. Ponovo se javlja brat koji bi da dodje i ponovo insistiranje na tome da ja idem, iako smo ovaj put dobili drugi krevet u drugoj sobi, i ja odbijem i kazhem mu da nemam nameru da napushtam stan. Ostanem s njima to veche, tzv.brat se unezverio od mene, ja cooliram i napijem se ko dupe... U neko doba njih dvojica u jednu, ja u drugu sobu i spavanje. Ujutru poshto sam ja spavao u trpezariji koja je spojena sa kuhinjom, moj dechko cvrkuce li cvrkuce, kuva kafu i onda kad se nekim chudom zagubioi ostavio me nasamo sa njim, meni djavo ne da mira i pochnem razgovor sa njim:

Ja: Tek sam se skoro chuo sa A........ mamom i mogu da ti kazhem da uopshte nisam mogao da poverujem kako mladoliko zwuchi... Nikad ne bih rekao da teta Mira ima 60 godina...

On: Da,da... teta Mira mi je omiljena tetka... Dugo se nismo videli, bash bih morao nekad da odem da se vidimo....

Ja: Pa dobro da ti ushtedim trud, da se ne blamirash vishe, mozhesh sad odmah da se skupish i da krenesh, jer ako ne znash da ti se tetka zove Ljiljana nije mi jasno shta trazhish ovde...

U roku od 5 minuta dechko je nestao ko fatamorgana a ovaj prebledeo ko krpa, ne sme da bekne... Znachi divim se sebi kako sam ostao pribran da ga ne ubijem na licu mesta, jer mi nije bilo jasno otkud mu obraz da mi se uopshte obrati i ustvrdi kako sam ga ja zbunio i sl. i da nije tako kao sto ja mislim. Hranim ga, a on mi se jebe pod krovom za koji ja dajem pare... Kad sam pukao ko oblanda i rekao mu da se pokupi i ide, on zapochne kukumavku kako nije hteo da ispadne tako, kako se kune da nece nikad vishe i da ga ne teram jer nema gde da ode, ne sme da se vrati kuci...

To je bio prvi put da sam nekom progledao kroz prste... Shto je najgore pricha ima nastavak i to nikako sa happyendom, ali da ne duzhim, hteo sam samo da iznesem taj momenat, da nekog volish, verujesh mu, maltene ga chuvash kao dete a vrati ti sve to na onakav nachin sa nekim toplim bratom...

Mali Offtopic:Za Gneeeba i Polarlichta koji su me u temi Homofobija u gay svetu prozivali oko korishcenja nepopularnih termina, ovo je shkolski primer onoga shto ja nazivam pederizmom, i kao shto vidite nije ga lako steci, jer zaista ne bih taj naziv koristio tek tako lakomisleno... Ako smatrate da postoji bolji izraz,molim vas obavestite me preko u2ua ne bih da se ta rasprava dalje nastavlja
Korisnikov avatar
By sleepingsun
jao..poor u..
svaka cast kako si ga prowalio!!Koji sepac da te zako zajebava?Gde mu je savest?:testerica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!