Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Swanheart
recite mi nazdravlje :doh:

misiiiim...
pored tema o statusovom kresanju cimera njegove drugarice, tema o teta Daliborki, tema o napustanju foruma...ah da, najtrash tema svih vremena koju nikako da zaboravim "zalio sam cvece kiselom vodom, da li ce mu nesto biti?"...prosto imam "zelju" da obavestim forum da sam upravo kinula...

aman...
kada ce se ovaj forum vratiti na staro, kada cemo opet imati "normalne" diskusije kao pre godinu-dve, kada ce renoar prestati da kuka kako hoce crawena, status da otvara teme kakve otvara, stefan da kuka o tome kako tip ima debelu kitu...da ne nabrajam dalje, ovo mi je prvo palo na pamet...

blah...

aj, sad laku noc...
Korisnikov avatar
By mmiki
istina! hehehe
i meni nedostaje stari forum...
Korisnikov avatar
By HARP
Stari forum je imao i drugacije forumase :nokti:
By Swanheart
ali deo starih forumasa je ostao...
jeste da se mogu nabrojati na prste obe ruke, ali su ostali.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ne znam stvarno....
Mozda bi trebalo da se vrate korisnici O b o z a v a m T e !, DIONIS, Breee !!!!, Stepski Vuk i ini, pa da Forum dobije na tezini...
:eureka:
Korisnikov avatar
By mmiki
Pa kakav je to forum kad ga ni administratori ne posecuju.......? Mislim da treba da imamo ovde aktivne (u smislu cesto prisutne) administratore koji ce strogo postovati pravilnik (koji se treba malo dopuniti).
Korisnikov avatar
By Adenim
Istina.

Zanima me jesi li kinula kao beba, kratko i slatko ili je to bilo onako muski, iz pete?
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ne znam, nije da pravdam ljude..

Ali ovde ima raznih uzrasta, raznih obrazovanja,
raznih razmisljanja...

Ono sto je nekome vazna i ozbiljna tema, drugima nije
i obratno... ne postoji nacin da nekome to objasnite..
osim da poraste, odraste i postane svestan sveta oko sebe.

Svako ima teme koje prati.. o cemu pise,
ima dosadnih, blesavih, glupih tema...

ali sreca je da postoji forum..

Hocu da kazem, da ni ne znate koliko to znaci,
i koliko je bas ovaj forum pomogao ljudima...

Ja kao starija gospodja mogu ovo da kazem,
jer znam kako je bilo ranije, dok nije bilo interneta,
kada nije postojalo literature.. niti bilo kog nacina
da se informisem...

Ovo danas je doslo u fazu da ima previse podataka,
previse ideja, previse misli.. o svemu tome...
ali vremenom ce se iskristalizovati ono sto je pravo,
sto je dobro, sto je tacno..

Jednostavno mora tako.. Sve na gomilu... vreme ce
ocistiti i procistiti stvari..

Cini mi se kao kad dete nije imalo nikada cokoladu, pa odjednom
dobije deset, i onda se prejede i boli ga stomak, ili jednostavno
ne zna sta da radi sa cokoladama..

Kakave god bile teme, kakav god bio forum, dobro
je da postoji, i dobro je da ljudi pisu o svemu i svacemu...

Mi smo svi razliciti, imamo razlicite otiske pristiju, razlicite oci,
misli, interesovanja.... ali smo ipak ovde...

Izvinite ako sam malo preterala,
morala sam..

:grouphug:

Ipak sam ja prosla kroz hipi generaciju :D
Korisnikov avatar
By Adenim
andjelat, nema glupih tema vec glupih ljudi.
Korisnikov avatar
By KiWi
Najzdravlje. Uzmi si jedan Fervex.
Originally posted by Adenim
Ne slažem se. Ima glupih ljudi, ali ima i neverovatno debilnih tema!
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja sam na ovom forumu nasao informacije o obrezivanju koje nigde nisam mogao da nadjem, izasao iz depresije, usao u gay svet koji mi je pre bio potpuno nepoznat pa i skupio odredjene informacije koje su bile neophodne da mi taj ulazak ne bude nesto cega cu se kajati posle, pomogli su mi ljudi ovde da prezivim outovanje... Za sve to sam neverovatno mnogo zahvalan forumu. Ali od tada se sve dosta izmenilo, bas mislim da je kljuc toga nedovoljna aktivnost i ozbiljnost administratora...
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Kiwi
Najzdravlje. Uzmi si jedan Fervex.
Originally posted by Adenim
Ne slažem se. Ima glupih ljudi, ali ima i neverovatno debilnih tema!
A da, koje se pisu same od sebe.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by mmiki
, usao u gay svet koji mi je pre bio potpuno nepoznat pa i skupio odredjene informacije koje su bile neophodne da mi taj ulazak ne bude nesto cega cu se kajati posle,
Mislis onim temama "Ja sam nevin i neiskusan" a za 7 dana je usledila "Karala su me dva 30+ tipa u isto vreme" temama?

Bio si stefan19 preslikani. Znali smo kada si se jebao, sa kime, koliki mu je bio i koliko si ga dugo primao. Tada su ti se svi smejali kao i njemu sada.
bas mislim da je kljuc toga nedovoljna aktivnost i ozbiljnost administratora...
Naravno, administratori su najkrivlji, i kad banuju i kad ne banuju.

-----
Isto je bilo tada, dionis, nemanja-x, obozavani i njegova ekipa, gaylove, bensedin, frizerka, maljkovicka i ra i tot, gari, morgan vs eya i goranDyu , teme o shiptarima i kome cemu josh -- gomila prepucavanja i besmislenih tema.

Otvoreni konfilkti su postojali i tada samo sto je to tada bilo sa osobama koje su bile kreativne a sada se to svodi na prosto kenjanje da li je status okacio fotografiju s glavom ili bez. I u stanju su da se raspreda na 50 strana o tome, pa na josh 50 o stefanu, i tako o svakoj nemani koja zadesi ovaj forum.

Drugi problem je sto je forum oduvek bio previse liberalan i dozvoljavao pisanje svakojakih tema jer su kakve god bile u skladu sa pravilima.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne znam sta svi imate protiv Stefana, meni svaka njegova tema vrati osmeh na lice...

Podseca me malo na Stepskog, ali jega ipak niko ne moze zameniti...
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by unic0rn
, usao u gay svet koji mi je pre bio potpuno nepoznat pa i skupio odredjene informacije koje su bile neophodne da mi taj ulazak ne bude nesto cega cu se kajati posle,
Mislis onim temama "Ja sam nevin i neiskusan" a za 7 dana je usledila "Karala su me dva 30+ tipa u isto vreme" temama?

Bio si stefan19 preslikani. Znali smo kada si se jebao, sa kime, koliki mu je bio i koliko si ga dugo primao. Tada su ti se svi smejali kao i njemu sada.
bas mislim da je kljuc toga nedovoljna aktivnost i ozbiljnost administratora...
Naravno, administratori su najkrivlji, i kad banuju i kad ne banuju.
Ma kad sam skupio informacije koje su mi trebale forum mi je malo dosadio a upravo tad se pojavio nasty dirrty18 i takmicio sam se sa njim i bas me je zanimalo koga ce prvog bar vaspitno da banuju.... (bio sam spreman da me banujes na neko vreme kao sto sam rekao jer mi je forum dojadio pa da se odmorim od njega) ali niko nije bio banovan! E posle toga sam otisao sam sa foruma i eto posle godinu dana se ponovo vratio.... I stvarno mislim da treba da budes malo aktivniji po tom pitanju.. mozda da se malo postrozi pravilnik?
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
To su samo faze... Smena generacija...

Jednostavno novi dolaze, neki odlaze ili ostaju i samo prate,
mnogi samo prate..

Sta da vam kazem, pre neki dan sedimo u kaficu, sa
drugarom i njegovom suprugom.. I ja cavrljam sa njom,
o raznim temama, kad mi ona od jednom napomene
da cesto visi na forumu, ne pise nista, ali cita, i sve joj
je jako interesantno..

Inace je zena str8 ...

Ovaj forum ima visestruko znacenje ne samo za nas,
nego i za druge. Zato je pre svega vazno da se pokazemo
u najboljem mogucem svetlu. Da budemo mudrei, pametnei..

Kad nam je tesko, da pisemo, dobicemo pomoc,
razgovor..

Jednostavno.. mnogi su outovali zahvaljujuci forumu,
porasli, odrasli.. dosli su novi.. pomazemo jedni drugima..

Jednom ce valjda ovo drustvo postati drugacije,
pa ce forum naci svoje mesto na pijedestalu neke
vrste borbe za ljudska prava.. jer on to i jeste..

:tenis:
Korisnikov avatar
By mmiki
I sam znas unic0rne koliko sam se tebi zalio na bananicu, i sad, jos uvek me proganja, uhodi svaki moj post a ti ne reagujes, u vise navrata sam ti se obracao ali ti ne reagujes uopste. Jednom si rekao da te ne zanimaju nase svadjice a drugi put da je pljuvanje normalno na forumu i da se naviknem?!?!?! A evo u poslednje vreme osecam ponovo potrebu da pritisnem cuveno "prijavi" jer se pljuje ko na ulici, ali vec unapred sam obeshrabren jer nema efekta. Ili nas banuj zajedno, ili nam posalji upozorenja. U svakom slucaju budi malo aktivniji.
By Swanheart
Mmiki da li ti ovo lici na temu za tuzakanje mozda?
eto u sta se forum pretvorio
kao da smo u osnovnoj skoli a Unicorn nam je uciteljica.
:tepih:
Korisnikov avatar
By mmiki
Izvini, tema je otisla nekim svojim tokom... ali mi reci onda koja je svrha tvoje teme? Ako ti smeta, otvoricu novu. Unic0rn nije uciteljica ali je ovde neko ko treba da zavede red.
Korisnikov avatar
By Rei
Well ja sam forumash josh malo pa 4 godine i mogu da kazhem da se nishta ne menja osim ekipe.

Ali cooliram, shta cu? Da kenjam pa da budem isti kao i ONI? :)

da se vrate korisnici O b o z a v a m T e !, DIONIS, Breee !!!!
Jezik pregrizao.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Swanheart
recite mi nazdravlje :doh:

misiiiim...
pored tema o statusovom kresanju cimera njegove drugarice, tema o teta Daliborki, tema o napustanju foruma...ah da, najtrash tema svih vremena koju nikako da zaboravim "zalio sam cvece kiselom vodom, da li ce mu nesto biti?"...prosto imam "zelju" da obavestim forum da sam upravo kinula...

aman...
kada ce se ovaj forum vratiti na staro, kada cemo opet imati "normalne" diskusije kao pre godinu-dve, kada ce renoar prestati da kuka kako hoce crawena, status da otvara teme kakve otvara, stefan da kuka o tome kako tip ima debelu kitu...da ne nabrajam dalje, ovo mi je prvo palo na pamet...

blah...

aj, sad laku noc...
Pa sta ti radis da bi forum bio "normalan":. hejt klub1, hejt klub2, hejt klub3? :giggle: Mislim da treba krenuti od sebe! :vatroslava:

Potpuno se slazem sa andjelat!
By Swanheart
i krecem od sebe...
kada forum bude prestao da bude "jebi me do zore ne daj mi da vristim a od zore cu sam" onda cu prestati da hejtujem.
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa ne znam da je bas tako. I Sixto je bio tresh nad treshovima pa ti to nije smetalo. Kad Zonche, Sixto, BBB ili ti "lupetate" po forumu, to ne treba da se gleda, to je prihvatljivo? Da se razumemo, meni ne smeta. Svako ima pravo da radi sta zeli, a moderatori su tu da ocene gde je granica. Mislim da subjektivnost dolazi do izrazaja - neko se nekome ne dopada i svaki njegov post je onda tresh, a sa druge strane neko ko je obozavan ne smeta pa makar pisao i na kurcecem jeziku.
Korisnikov avatar
By unic0rn
I sam znas unic0rne koliko sam se tebi zalio na bananicu, i sad, jos uvek me proganja, uhodi svaki moj post a ti ne reagujes, u vise navrata sam ti se obracao ali ti ne reagujes uopste. Jednom si rekao da te ne zanimaju nase svadjice a drugi put da je pljuvanje normalno na forumu i da se naviknem?!?!?! A evo u poslednje vreme osecam ponovo potrebu da pritisnem cuveno "prijavi" jer se pljuje ko na ulici, ali vec unapred sam obeshrabren jer nema efekta. Ili nas banuj zajedno, ili nam posalji upozorenja. U svakom slucaju budi malo aktivniji.
trebalo je da pretpostavim da su administratovi krivi i zli jer nece da ciste vase kosture iz ormara...
cim nisam reagovao to je verovatno jos jedna od onih prica mi smo drugarice a sada se mrzimo i nadjebavamo preko foruma tako sto prva opsuje drugu, pa druga opsuje prvu pa onda ko francuske sobarice uzmu onu perushku za prashinu, nameste bruseve i razvezu osmeh i obe kliknu na prijavi poruku.
how fucking thrilling!

moja duznost nije da citam svaku bogovetnu poruku koja se ovde napise, to je duznost moderatora. moja duznost je da reagujem kada moderatori vise nemaju prostora za reagovanje secenjem tema i opomenama.
a ja da banujem nekoga jer bi nekom drugom bio laksi zivot na forumu, ili zato sto neko nekoga napusava zbog necije homofobije (ako neko moze na pederskom forumu da propagira homofobiju sta je zasluzio?) ili da banujem nekoga ko smara ali opet privlaci veliku kolicinu paznje - jok ja. ja ne stvaram forum, forum stvaraju iskljucivo korisnici.
By Swanheart
sixto, zonche i ja smo imali jednu temu u kojoj smo sve troje pisali da ne bi pravili off na ostalim temama, ili kada bi bio na pomolu off selili smo se u tu jednu temu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!