- 19 Dec 2007, 14:33
Druzite se sa nekim sto godina, znate sve o doticnoj osobi, mislim, najbolje ste drugarice, logicno je da pricate o svemu i svacemu... I onda, odjednom... Doticna pocne da se ponasa lazno misteriozno, tipa "idem negde", "radim nesto", "nalazim se s nekim da kupim nesto"... Kada je pitam sta je to nesto ili gde to negde mora da ide odgovori sa "a zasto to tebe toliko interesuje?"... Zbg, druzimo se vec deset godina, naravno da me interesuje... I uopste ne vidim ni poentu u tome da pitam gde, sta, s kim jer mi je normalno da ja to kazem i bez pitanja. Kako je njoj to postalo "nenormalno"?
Pitanje teme je u cemu je poenta toga neko, nesto, negde, te lazne misterioznosti... To tako iritira. Narocito od strane nekoga ko ti je najblizi vec ihi-hi.
Mada, ne znam ni ja zasto sada otvaram ovu temu kada necu biti tu da procitam odgovore... Moram da idem negde sa nekim da radim nesto.
Pitanje teme je u cemu je poenta toga neko, nesto, negde, te lazne misterioznosti... To tako iritira. Narocito od strane nekoga ko ti je najblizi vec ihi-hi.
Mada, ne znam ni ja zasto sada otvaram ovu temu kada necu biti tu da procitam odgovore... Moram da idem negde sa nekim da radim nesto.