Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Lanac sa krstom isusovog raspeca,i brojanicu na ruci,mada se to ne bi moglo uvrstiti u nakit.
Korisnikov avatar
By Savitar
trenut(ach)no:
od nakita na sebi imam dvostruki studenichki krst na koznoj ogrlici i matching koznu naruvicu...
a u poslednje vreme merkam i ove stvari od drveta...
By fazza
Za sada samo lanchic...
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Ne patim nesto mnogo za nakitom iako ga imam dosta... Jedino sto nosim jeste narukvica zlato-kaucuk i to je to... Ponekad stavim neki lancic i prsten ali to samo u retkim slucajevima!!!
By Çâðê_DUP
Uvek 1 chunky prsten i sat.
Sve ostalo zavisi; samo nikada ne
nosim zuto zlato, to mi je nekako...
uh...u stilu sekretarica iz "Boljeg zivota".
Korisnikov avatar
By spliff
lanchicc sa krstom, mindjusha (ponekad dve) i to je to

:muzika:
Korisnikov avatar
By djo
5 mindjusa, na raznim mestima:

po jednu u svakom uhu ali ne na resici nego na hrskavici

obrva

jezik

pupak

:D

ali vrlo su diskretne ;)
Korisnikov avatar
By Oziris
4 mindjuse na levom i 1 na desnom uhu; prsten na domalom prstu desne ruke.
Korisnikov avatar
By Delete
Pa bas znam da nabacim svasta na sebe, ali sve to je neupadljivo i ne primecuje se bas iz aviona :)
Nosim lancic i ogrlicu, nausnice, sad samo 2, ali imam u planu da nabacim bar jos 2...onda prsten na levoj ruci i tattoo, naravno, ono cime se ponosim :)
By argentum_inf
mindjusa u levom uhu,dve burme na desnoj ruci (kombinacija belog i zutog zlata),i naravno,kajlu oko vrata sa isusom u trenutku raspeca....ponekad i plocice sa generalijama..enough?:happysmoke:
Korisnikov avatar
By waterlily
Trenutno samo jedan srebrni prsten. Kad izlazim nosim ogrlice (koza + metal) u vise varijanti, mindjuse uglavnom neke visece od bizuterije i tako...
By argentum_inf
Originally posted by waterlily
Trenutno samo jedan srebrni prsten.

izmamila si mi iskren osmeh..
By Hugo
Protezu i to FIKSNU!!!Salim se malo,iako se ne kategorise kao nakit ja je osecam kao najistaknutiji deo sebe,mozda je za godinu dana i dozivim kao ukras,sada samo kao muku......Ne inace nikada nisam nosio nakit....
Korisnikov avatar
By Escobar
Kozne narukvice i srebrni prsten na palcu. Ponekad Ag-ogrlicu, nosio mindjushu, ali ne vishe....
Korisnikov avatar
By djo
umalo da zaboravim

i jednu indijsku narukvicu od sljokica (1 evro)... ali samo u najstrejterskim prilikama :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by bojandjo
umalo da zaboravim

i jednu indijsku narukvicu od sljokica (1 evro)... ali samo u najstrejterskim prilikama :)
'Ono' na desnom? uhu ti je odlicno.
Korisnikov avatar
By djo
a uho ogromantno :zen:
Korisnikov avatar
By Val
Slika

...plus 4 prstena i narukvicu...od istog materijala.
Korisnikov avatar
By spark
ne volim nakit na sebi, ne nosim bas nista...

retko kad narukvicu i/ili ogrlicu koju sam kupio na moru, totalno je tres, ali mi se svidja, od gume je, aluminijuma i tako to, nemam pojma, ali super mi stoji, pa se nekad obesim... :zid:

skoro sam probao kok ring, jel se to racuna? i on mi super stoji :mljac: :smeh: :smeh:

u poslednje vreme, kad me obori neki poseban bedak, uhvatim sebe kako previse cesto stojim ispred zlatara i biram verenicko prstenje za sebe i tamo nekog, njega... jadno... u stvari lepo, slatko i pateticno... ne znam...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mindjusicu na levom uhu, imam ih milion, narukvice(u svim bojama) i ogrlice.
ZA NJIH SAM MANIJAK!!
P.S. ako se naocare racunaju, imam ih na tisuce:))) nezaobilazan dio moje toalete na zurkama:) :tea:
Korisnikov avatar
By zboO
jedan prsten na levoj ruci.....narukvicu i lanchic sa ank(h)om samo po potrebi (nekada mi smetaju-nerviraju)...i naravno samo srebro i belo zlato. Mindjuse vise ne nosim, ne smem :rida: :placko: a imala sam ih gomilu.....tugaaa.
Korisnikov avatar
By Shmi
Imam dva zlatna lanca oko vrata za koje sam emotivno vezana i dva priveska... :) Nikad ih nisam skidala. :)
Korisnikov avatar
By Gothrose
Jedna mindjusha(alkica)na levom uvetu,2 mindjushe na desnom(danima se pitam gde li nestade 3. :puzzle: ),piercing u nosu,krst oko vrata od nekog crnog poludragog kamena+shta mi josh padne na pamet(a uvek neshto padne...),13-15 narukvica na desnoj ruci raznih debljina i oblika,prstenje svih mogucjih oblika-13 kom. a ako ne stavim sve,obavezno neparan(!) broj...Leti i lanchicj oko noge i prsten na nozi...
Iskljuchivo srebro i koza...
Shta beshe-jel se marame rachunaju?Obozavam ih,najcheshcje nosim jednu crnu dugachku...Brojanice?Na desnoj ruci iznad sata...
Eto...
Opet preterujem... :nesiguran:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Srebrnu alkicu u levom uhu i kozicu oko leve ruke.
Korisnikov avatar
By M M and I
nisam uopste ljubitelj nakita...
Jedini "nakit" kojeg nosim je rucni sat "axcent of scandinavia"
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
dve masivne srebrne alke , vrlo masivni srebrni lanac, i masivni cockring od hirurshkog chelika. i am all into mass:-)
Korisnikov avatar
By radoznala
Obozavam srebro!!!! (moze i belo zlato... ma sve samo da nije zuto!)
Secam se da sam jednom pre par meseci napustila svoj dom bez prstenja i osecala sam se sakato celog dana! :drama:
Konstantno nosim alkice (x5), a volim svakakve nenormalne mindjuse, ogrlice i prstenje (cega i imam u nenormalnim kolicinama :cvetduga: )
Korisnikov avatar
By radoznala
+ mindjuse za jezik, i to je valjda nakit :njanja:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by radoznala
Obozavam srebro!!!! (moze i belo zlato... ma sve samo da nije zuto!)

Konstantno nosim alkice (x5)
me to meee toooooooo!!!!
nosim i prstenje, srebrno of course, a oko vrata razne dzidza bidze, sve u zavisnosti od trenutnog raspoloženja, ali minjdjuše i prstenje ne skidam, samo povremeno menjam :D
Korisnikov avatar
By Myself
Kupila sam juce 'Breil' ogrlicu od hirurskog celika i bas mi se dopada. Retko nosim nakit. Samo satove, a sada cu i ovu ogrlicu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!