Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koliko ste popularni u drustvu? :)

Apsolutna zvezda-uvek u centru paznje
18
20%
Imam svoje svetle momente
29
32%
Onako, ne volim bas da se eksponiram
12
13%
Samo u krugu bliskih prijatelja
6
7%
Ne, nisam bas narocito harizmatican
6
7%
Vecina ljudi me izbegava
11
12%
Ne razmisljam o tome
9
10%
I kako to postizete? I jedno i drugo? I da li/koliko vam smeta? (da budete nepopularni tzv luzeri, smaraci, nevidljivi....ili da vam telefon neprekidno zvoni, i da vas svi zele i da budete bukirani nekoliko nedelja unapred [da da, moze i to da dosadi])

I koliko ste svesni sta ste?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
OMG, je l' ti radiš za Bravo?

mislim da sam umeren po tom pitanju, ne prija mi celovečernji spotlight, niti umem toliko da držim pažnju, ali definitivno budem primećen i čuje se šta imam da kažem. društvo mi nije veliko, ali do sada mi se nije desilo da se neko ne odazove na moj poziv na druženje. to valjda znači da prijam ljudima.
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Ljudi koji su oko mene i ljudi koji zele da budu oko mene me PROSTO OBOZAVAJU! Mislim da su takvi i vazni i da njih osoba u svom zivotu i treba jedino da prizna(je)

Ljudi koje ne zanimam me obicno 'ne vide' i ne konstatuju, te u tom smislu ne dolazim u situaciju da nekoga smaram, da se sa nekim sukobljavam ili sta vec negativno

I ma koliko pretenciozno da zazvuci - mislim da imam TO nesto toplo u sebi, ne prostodusno, i da to pravi ljudi umeju da prepoznaju. Pravi za mene i moj zivot :tenis:
Korisnikov avatar
By aftermaths
Ne, ne radim za Bravo.

I ljudi stariji od 16 mogu biti popularni i nepopularni u drustvu.

Tj imati veliki krug prijatelja ili nemati nikoga.
Popularnost nema veze sa godinama.

Btw, anketa je anonimna tako da nema potrebe da lazete.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by 2Q2Bstr8
OMG, je l' ti radiš za Bravo?
odlicno pitanje! :lol:

ili mozda radi diplomski na temu: lgbt i popularnost u drustvu :tamoamo:
Korisnikov avatar
By aftermaths
Nista u ovoj temi nije smesno.

Secam se jedno druga koji je u osnovnoj bio zvezda. Svi su ga zeleli u drustvu. A onda je 'izbledeo'. Danas veceri provodi sa mamom i tatom.
S druge strane, rodjak koji je bio predmet ismejavanja i glavna budala odjednom je postao 'zvezda' za ciji rodjendan parking ispred zgrade postaje pretesan.

Neki ljudi blede sa godinama. A neki pocinju da svetle.
By Sixto
Ne primecuju moje oci taj deo spektra kojim ti ljudi svetle!
Svetlo je relativna kategorija, onaj opseg koji ja primecujem se ne vidi ni na ulici ni u klubu!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by aftermaths
Btw, anketa je anonimna tako da nema potrebe da lazete.
hvala na obaveštenju. :lol:
By Snow_Crystal
Opet opcija 2,retko kad sam u centru paznje.Vise volim da slusam i da dobacujem kad sam sa prijateljima nego da vodim ceo razgovor...Mada kao sto sam i glasala desi se da imam i ja svoj minut....
Korisnikov avatar
By tramp
popularna sam valjda
ne zvoni mi telefon non stop ali kad izadjem definitivno nemam problema sa nalazenjem ljudi koje zanimam :D
Korisnikov avatar
By Deksi
Prilicno popularan mada ne uvek u centru paznje jer ne volim i nisam taj koji se eksponira stalno.
Jedino sto je tesko i bzvz je sto imam toliko mnogo drustva i svi me obozavaju da cesto mislim da se nekom manje posvetim nego sto zasluzuje i jednostavno ne mogu da stignem da se izvidjam sa svima s obzirom da su neke ekipe jednostavno nespojive.
Korisnikov avatar
By Egon
ja mislim da je i jedna i druga kategorija potpuno bezveze ...

upoznao sam gomilu tzv. "popularnih" osoba koje su duboko
nesretne i prazne osobe ...

masa tih ljdui je krajnje nezadovoljna sobom i to kompenzuju
time shto prave budalu od sebe u drushtvu, samo iz zhelje da
budu shto vishe prihvacjene i trazhene.

nisam "popularan" ali me zna dosta ljudi ...

:zvezda:
Korisnikov avatar
By Egon
kakve retro misli u mojoj glavi ....

osecjam se kao da je 1997 i da sam u Industriji ... damn it !!!

oh sweet memories
Korisnikov avatar
By aftermaths
na osnovu mog licnog iskustva se mogu sloziti sa tobom da je vecina prazna. onda ostaje pitanje: 'sta ljude privlaci njima?". njihova praznina? jer ne moze se poreci da imaju nesto magnetsko u sebi.
moguce da bi svako bio toliko popularan kada bi ulagao toliko sebe i energije da bude to. mada, opet mi na pamet pada grupa ljudi koja ne radi nista. a ljudi ih zovu, vole, traze. i obrnuto.
Korisnikov avatar
By Egon
pa postoje ljudi koji imaju odredjenu harizmu
i postoje oni koji nemaju ...

to nema veze sa popularnoscu ...

a (ne znam koliko godina imas) posle 25. bi trebalo da shvatish da je "popularnost" jedan ogroman mit ...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
slažem se ako je "popularnost" pod tim navodnicima. imam jednu blisku prijateljicu koja jeste jako popularna u pravom smislu te reči. ima zaista mnogo ljudi sa kojima se druži, veoma je komunikativna i prodorna, ostvarila je i veoma bitne i brojne poslovne kontakte zbog toga itd. no ona je opet meni jedna jako kompletna i ostvarena osoba, izuzetno harizmatična i zanimljiva. tako da popularnost sama po sebi i ne mora biti nešto loše, već prosto odraz nečije ličnosti i toga koliko neko prija drugim ljudima.
Korisnikov avatar
By Egon
to govori da je opushtena i prodorna osoba i puna samopouzdanja

i nista vise od toga ....
Korisnikov avatar
By Paki
Za mnoge sve manje, za druge sve više... ali to sam sam izabrao i nije mi žao... :)
Neki ljudi su sami došli na svoje mesto... ;)
By fazza
Onako, ne volim bash da se eksponiram. ;)
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, jesam. Ne sad sto sam ja tu nesto extra cool ili nesto, nego se mnogo krecem, upoznajem brda ljudi raznih profila, po prirodi sam vesela i druzeljubiva (doduse uglavnom na nekom povrsnom nivou, za prava prijateljstva mi zaista trebaju godine), pa se to nekako desilo. Valjda. Ni sama ne znam zasto, kad mi je oduvek vise prijalo da budem outsider posmatrac, a onda se napijem i samo skliznem u spotlight...:hvala:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
di god odem, najgora sam....

...izgleda da privlacim paznju, ali to i nije tesko kad si za glavu visi od svih oko sebe! ne moze covek da me promasi ni da 'oce!
Korisnikov avatar
By Paki
Ma šta oćeš... Uopšte ne moram da se saginjem kad te grlim... :yay:
Korisnikov avatar
By Paki
Imaš, imaš ... :zvezdice: ... :uplasen:
Korisnikov avatar
By sofia
u krugu bliskih prijatelja:teletabisi:
Korisnikov avatar
By Dina
Meni povrsniji odnosi sa ljudima jako dobro idu. Tako da je bilo vremena kad nisam mogla da zivim od poziva, izlazaka i sl. Kasnije sam pocela da smanjujem, jer pored ljudi imam druge stvari koje moram da obavim. Tako da gledam da klasifikujem pa da se cesce vidjam/cujem samo sa ljudima sa kojima bas delim poglede na svet, interesovanja i sl. To je sve naravno prijatno, mada mislim da je najznajcajnije u tinejdzerskim godinama i daje neku sigurnost za kasnije (bar kod mene je tako). Inace ja mislim da postoji neki "talenat" za opstije i/ili licne odnose. "Talenat" nije prava rec ali ne pada mi nijedna druga na pamet. Tako da bas nema nekog recepta. Meni opsti odnosi jednostavno idu, isto kao sto mi licni ne idu ili idu sa teskocama, na neke nesvakidasnje nacine i sl.
Korisnikov avatar
By Hys.
Offaj...pa...nemam 15 godina i nisam u nekoj americkoj srednjoj skoli :wtf:
Mislim...Paz' kad sam skroz zbunjena.
Cak i kada sam bila u srednjoj skoli /koja je bila ogromna/ druzila sam se sa ljudima sa kojima sam imala slicna interesovanja...pa eto, mozda sam bila medju njima "popularna" :shrug:
Moje "drustvo" su moje drugarice/drugovi koji su iz sasvim razlicitih sfera /posao, skola, igra slucaja.../ mislim....sta, jel to ono koliko ljudi poznajem, i tako to? Pola ljudi sa kojima se druzim cak ni ne poznaje drugu polovinu. Druzim se sa individuama, ne "grupama"
Aj dont tink aj kvajt folow it....

:glupan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!