Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Uf... po trčanju po celom gradu sa jednog predavanja ili vežbe na druge... raspored otprilike ovakav: filološki, viša pedagoška (Cara Dušana), PMF, Botanička bašta, menza (Lola! jer ove druge nisu radile), opet PMF, opet filološki.... a pola toga peške... Da ne pričam kada smo imali vežbe i u IBISSu blizu Pančevačkog mosta... Ustajanje oko šest, dolazak kući oko deset uveče... bukvalno presvlačenje u pidžamu, spavanje, pa ustajanje i ponovo oblačenje i nazad na fakultet...

Nabijali smo kondiciju samo tako; zato sada niko od biologa ne ide na bolovanje:vatrica: pa ne mogu da radim kao zamena... prirodna selekcija je eliminisala sve one koji nisu mogli da izdrže tempo...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa... srednjoskolske dane (posto sam zivio u studenjaku mogu i njih da smatram studenskim:D ) se trudim da zaboravim, ali ih povezujem sa tusiranjem hladnom vodom, smrzavanjem i losoj hrani.

studentske cu pamtiti po tome sto sam se tokom fakulteta prilicno izgradio kao licnost, skoro sve odluke donio sam. zatim, po cescim odlascima u BG, najvecoj ljubavi i kotorskim kisama:love:
By Sixto
Uhaaaaa

Po najoronulijem al najdrustvenijem domu na kraju grada u kom se nikad nije spavalo, uvek jelo, pocesto kartalo, premalo ucilo i previse kafenisalo!
Cimerki ilegalcu s kojom sam postao prijatelj za do smrti!
Ustajanju u 15 do 6 da se stigne na vezbe!
Po 'hodu metar iznad asfalta' u tankoj suskavoj trenerici malte ne svako vece od Zelenjaka do Hrama dok su vozaci zapaljenim novinama grejali buseve da im ne smrzne nafta na -30C!
Po prvoj velikoj zaljubljenosti i tri godine kasnije po prvoj i poslenjoj ljubavi u zivotu!
Lepo je bilo!

[size=-5]Ne ponovilo se...[/size]
Korisnikov avatar
By spliff
izlasci svako veche (akademija, pa zvezda), zzurke, druzzenje...

najlepshi period mog zzivota
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Pretevise ucenja, mnogo sexa u pauzama ucenja, nesto malo izlazaka, i tako... :fuckbed: :cita: :fuckbed: :cita:
By High Maintenance
Za sada po dobrom drustvu,slobodi, ranom ustajanju i razbudjivanju medj' lesevima, nadrndanim asistentima,kafenisanju po obliznjim kaficima,losoj pekari pored faxa....
Korisnikov avatar
By tramp
jedva se secam da sam bila ziva, neki detalji, miris ranog jutra i neprospavanih noci, seks sa nekim silnim ljudima, opijanje, partiji, a da i ucenje
Korisnikov avatar
By Delete
Po satima provedenim u racunarskom centru, po guzvi ispred stdentske sluzbe, ranom ustajanju i kasnim dolascima kuci, automobilu koji nece da upali kad podjem na ispit u rano zoru i...mnogo toga.
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Po druzhenju, zezanju, putovanjima...jako lep period. Iskreno najtuzhniji dan u mom zhivotu bilo je moje diplomiranje...
By ~ Le Saint X ~
Super drustvu koje imao i izlascima u Crnu Damu...
Nezaboravne zurke za New Year...

U susutini...moji studentski dani = Emina, Sanjica, Sanja, Vlada, Irena, Pedja, Andrijan, Sanela, Danijela...
Korisnikov avatar
By jukie
Ovi mlađi su se baš zabavljali na fakultetu... e moje studije su bile tokom srednje polovine devedesetih...
Korisnikov avatar
By pazzaz
Po neprospavanim nocima, ogromnom radu, profesorskoj torturi, zurkama a posebno zurki erasmus studenata, druzenjem sa ljudima sa raznih strana sveta, cimersanjem (jednom i nikad vise)...
Korisnikov avatar
By Khons
po "minus jedan plus" internoj poshalici, definitivno
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
ja sam zavrsio sa uredjivanjem stana u koji treba da se uselim u nedelju i time otpocnem moje studentske dane ...
nadam se da ce mi biti lepo kao vecini ovde ... :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Khons

a ja po ".... + 1 " na zhurkama ...

prva dve godine pamtim po najvecjim i najludjim zhurkama i upoznavanjima i ludilama ... :tehno:

posle je krenulo da jenjava ...

druge dve u kontemplaciji i emotivnom sazrevanju .... :jutro:
Korisnikov avatar
By ns.happy
uuhh.. zbog studentskog zivota sam 2 puta obnavljao... ali ne zalim ni zbog cega.. mnogo ljudi sam upoznao, neke sam i zavoleo, odrastao sam mnogo brze nego sto sam mislio, stekao sam prijatelja do kraja zivota, dosta izlazaka, previse zabave, lutanja i skitanja, pijancenja, nesto malo duvanja i smrkanja, bilo je tu i emotivnih lomova, ali sve je to pogled sa djave lecio.. volim ovaj moj novi sad...
ah da, na predavanja nikad nisam isao, nisam stizao... :dance:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Egon
Originally posted by Khons

prva dve godine pamtim po najvecjim i najludjim zhurkama i upoznavanjima i ludilama ... :tehno:

posle je krenulo da jenjava ...

druge dve u kontemplaciji i emotivnom sazrevanju ....

Kod mene je obrnut slucaj, cini mi se... Mada se covek emotivno razvija celog zivota... :)

A peta godina je bila... Veliki zbirni rezultat svih prethodnih... :wow: :dancing: :love:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Nisam nista studirala, pa i nemam uspomena iz studentskih dana.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By .L O S T
imao sam decka sve vreme studija:venchanje:
By Swanheart
:hmm:

ae sad i ja da odgovorim...
dakle prva godina...

predavanja koja su bila smor tesko...
ostajanje od 8 - 18h na faxu...
januarski ispitni rok ( jedini rok gde sam stvaaarnoooo ucila punom parom )
zurke...
fajronti petkom i subotom...
ljuljanje na ljuljashkama u 5h posle ponoci jer ne mogu da spavam pred ispit...
i takoooooo ...mozda se setim jos neceg
aaaaa setila se...ugojila sam se kaaaaaaao prase za vreme prve godineeeee...
jao svi pisu o nekim vezicama...swanka je bila solo cele godine i tak` ce da bude dok ne zavrsi fax :lood:

:bubblegum:
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by jukie
Ovi mlađi su se baš zabavljali na fakultetu... e moje studije su bile tokom srednje polovine devedesetih...
I moje jukie. :kiss:

Mada ja nastavih prosle godine. :lood:

Meni je bilo super na studijama. Pre podne predavanja, pa kafana, pa rucak s' nogu, pa vezbe posle podne. Zujanje po gradu, svakodnevno ucenje 2-3 sata i vikend pijanke. Zvali smo sebe vikend alkoholicarima. Bila sam super istrenirana kada je bio u pitanju alkohol. Po 17 piva sam pila za vece! Uh, lose mi kad se setim kako su mi teski bili ti mamurluci. Odem u grad u 6 pm, a vratim se u krevet u 6 am. I tako 5 godina.

Sada 2 piva i pa-pa. :lol:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Prve godine studija pamtim po žurbi faks-trening-kući i španskim serijama koje je moja baba gledala dok sam ja pokušala da učim. Takođe po raznim izlascima i vikend alkoholizmu (mada ne u toj meri kao Myself), gde se nikako nisam pronašla.

Poslednje godine pamtim po radu, "buđenju"-te po borbi sa samom sobom i početku zajedničkog života sa Galatejom.
Korisnikov avatar
By switchon1234
Samo da mi san niko ne dira! Mnogo stvari mogu sebi uskratiti, ali san NE. Guaranu sam jednom popila da bi me držala budnu i počela je delovati tek kada sam htela zaspati!
Korisnikov avatar
By Escobar
Po bolu u zelucu koji meje pratio dok se nisam navikao, po pekari pored fakulteta i divnim pancerotama, rastanku sa mamom, po Ulixu, s kojim sam postao prijatelj kao ni sa kim do sada, studenjaku, predivnom aprilu u beogradu, izlascima, pijancenjima, sexu sa neznancima, letovima Beograd-Paris, sobi preko puta Sorbonne, mraku u gradu svetlosti, Marais-u, Jeleni Bliss, prolecu i velikoj ljubavi, Londonu....

I jos uvek sam student...:evil:
By Kragi
Po sjajnom drustvu, slobodi koja je mnogo veca u odnosu na srednjoskolca, po super zezanju, po akvarijumu u KG iz koga neki od nas nisu izlazili, po nekim profesorima, po prvom polozenom ispitu a bila je desetka, po biserima sto studenata sto profesora, po skolarinama itd itd :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!