- 11 Avg 2007, 08:33
Ne znam u koji folder da stavim...
elem, znam da se Pauli interesovao za problematiku starih gejeva
i njihovih prava (i obaveza?) , uključivanja u tokove itd.
Tako da se nadam da će ovo da pročita i da odgleda
Danas na "BBC Prime" programu od 21.00 do 22.30 emituju film "When I am 64" gde glume Alun Armstrong i Paul Freeman.
E sad, na nekim sajtovima kažu da su to "two men who fall in love with each other" a na drugim bogami ne kažu (ali svi kažu da su se deca ovog jednog osećala uneasy oko nasledstva). Tako da ne znam da li je stvarno sa gej tematikom.
(kratak sinopsis: ovaj prvi odlazi u penziju a ovaj drugi je taksista koji ga vozi kući sa poslednjeg dana na poslu i onda počinju da se druže, a sasvim su različiti po svemu)
Prva slika: Alun Armstrong (piše se Alun sa u)

Druga slika: Paul Freeman

Jej, umem da postavim slike
samo još da se vide
elem, znam da se Pauli interesovao za problematiku starih gejeva

Tako da se nadam da će ovo da pročita i da odgleda
Danas na "BBC Prime" programu od 21.00 do 22.30 emituju film "When I am 64" gde glume Alun Armstrong i Paul Freeman.
E sad, na nekim sajtovima kažu da su to "two men who fall in love with each other" a na drugim bogami ne kažu (ali svi kažu da su se deca ovog jednog osećala uneasy oko nasledstva). Tako da ne znam da li je stvarno sa gej tematikom.
(kratak sinopsis: ovaj prvi odlazi u penziju a ovaj drugi je taksista koji ga vozi kući sa poslednjeg dana na poslu i onda počinju da se druže, a sasvim su različiti po svemu)
Prva slika: Alun Armstrong (piše se Alun sa u)

Druga slika: Paul Freeman

samo još da se vide