- 05 Dec 2006, 05:55
Idete li na noć reklamoždera ove godine? 07. i 08. decembar 2006., Sava Centar. Datum mi nikako ne odgovara, ali ne smem da propustim taj događaj.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by shmizllicaEh, ni ja nisam mogao da verujem kakvih idiota i paćenika ima. Ali,od kad mi se dešavaju ovakve i mnogo gore i gluplje stvari vezane za pomenutog idiota, u stanju sam u koješta da poverujem i na svašta sam spreman.
@Frey zao mi je sto zbog toga sto ti se desilo,ne mogu da verujem kakvih idiota ima koji ne gledaju svoja posla nego se bave drugima.![]()
Originally posted by FreyVerujem ti jer sam i sama na neki nacin prolazila kroz takvu torturu,ali to samo govori o njima a ne o nama. Ajde drzi se!Originally posted by shmizllicaEh, ni ja nisam mogao da verujem kakvih idiota i paćenika ima. Ali,od kad mi se dešavaju ovakve i mnogo gore i gluplje stvari vezane za pomenutog idiota, u stanju sam u koješta da poverujem i na svašta sam spreman.
@Frey zao mi je sto zbog toga sto ti se desilo,ne mogu da verujem kakvih idiota ima koji ne gledaju svoja posla nego se bave drugima.![]()
Originally posted by MARQUE
Ja sam bio ove godine na hrvatskoj verziji "Noć gutača reklama", i bilo je odlično. Rado bi otišao i na beogradski da je malo bliže![]()
Inače kao neka himna ovogodišnje Noći gutača reklama je bila parodija na pjesmu od t.a.t.u - "Not Gonna Get Us". Tarik Filipović i Rene Bitorajac, napravili su bend m.A.m.U![]()
evo pjesme:
http://www.youtube.com/watch?v=MXEMQBvKuuE
U Hrvatskoj je Noć gutača reklama dosegla status jednog od najvažnijih društvenih i strukovno-komercijalnih događaja. U proteklih pet godina NGR je ugostila gotovo 30.000 posjetitelja, više od milijun TV gledatelja, više od 50.000 posjetitelja na www.nocgutaca.com te donacije u vrijednosti oko 500.000 kuna. Usporedba sa svijetom možda je najbolje opisana riječima Jean Marie Boursicota osnivača i vlasnika licence Noći gutača reklama: "U Hrvatskoj je Noć gutača reklama dosegla najviši nivo organizacije i realizacije". Noć gutača reklama održava se u više od 160 gradova u 47 država svijeta. Njezin je prvobitni cilj bio predstaviti i na neki način dati dodatni značaj stvaranju reklamne umjetnosti, odnosno promijeniti generalni stav o percepciji reklama.ulomak sa: poslovni.hr
Ovaj festival koji slavi kreativnost danas se održava u više od 160 gradova diljem svijeta i okuplja publiku od oko 10 milijuna ljudi, a u Hrvatskoj se po prvi puta održao 2001. godine, u organizaciji agencije Euro RSCG Zagreb, članice UNEX Group.ulomak sa: nocgutaca.com
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!