Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Kod mene to nije redovno, nisam `uobrocena` :lol:
Desava mi se da jedem vise puta ili manje ali jako, jako obilno, a leti kad su vrucine jako retko i jako malo.........
Volim da jedem i da se prezderavam....... :mljac: i uzivam u ukusu hrane.......
Korisnikov avatar
By colorado
2-5/6

Ovih 5/6 ne zato sto sam gladan, vec me uhvati oralna agresija.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Zoe
Kod mene to nije redovno, nisam `uobrocena` :lol:
Desava mi se da jedem vise puta ili manje ali jako, jako obilno, a leti kad su vrucine jako retko i jako malo.........
Volim da jedem i da se prezderavam....... :mljac: i uzivam u ukusu hrane.......
Znao sam da imam sestru :radosnice:
Korisnikov avatar
By mmiki
Pre 2 meseca sam:
-doruckovao oko 14
-rucao oko 19
-vecerao oko 23
ili:
-doruckovao u 10
-rucao u 16
-vecerao u 23
Zdrao sam ko' stoka.

Vec 2 meseca:
-dorucak do 9 ujutru
-rucak od 14-15
-vecera do 20, ako prodje 20h uopste ne veceram
Evo vec 2 meseca jedem oko 4 puta manje nego sto sam pre jeo. Rezultat je sto kajs nosim za 5 rupa manje a nastavljam i dalje. Mislio sam da se navika nikada nemoze promeniti, ali 20-og avgusta sam se jednostavno probudio i resio da jedem zdravije i sto je najvaznije navikao sam na zdravo.
Korisnikov avatar
By ns.happy
nikad nisam redovan ni u cemu pa ni u zderanju. zaboravim , jednostavno... hvala bogu pa me uvek neko podseti...:superheroj:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Овиси од дана до дана. Обично то је 3 пута на дан (доручак - ручак - вечера), но када сам цијели дан дома онда ту има још и пуно међуоброка. Jедино што посебно пазим да морам доручковат, за све остало немам неких ритуала када и колико смијем (морам) појести. Хвала Богу немам проблема са килажом па не морам бринути колико пута на дан једем. :serlok:
Korisnikov avatar
By gari
Ne jedem dnevno nego noćno. Dakle, spavam danju a noću sam aktivan i tada jedem. Doručak je u 19 h, ručak oko ponoći a večera oko 4 ujutro /zora sviće/.

:pas: :wow: :setnja:
Korisnikov avatar
By jukie
Sad sam u debeloj fazi pa jedem jednom prepodne (oko 9-10), jednom poslepodne (oko 4-6) i jednom noću (oko 9-11). U mršavoj fazi tokom dijete sam preskakao doručak i jeo tek posle 3-4 sata. To je jedini način da ne pojedem ovoliko hrane.
(preskakanje večere mi nikad nije uspelo jer onda ne mogu da spavam i prevrćem se po krevetu satima! i na kraju ustanem i pojedem nešto)
Korisnikov avatar
By Deksi
Ili tri puta dnevno,ili jednom a ponekad se desi da uopste i ne jedem...zavisi kako kad...:grin:
Korisnikov avatar
By mmiki
Jukie, OBAVEZNO procitaj sta sam ja napisao!!! Dorucak je najvazniji obrok, ako nesto preskaces, preskoci samo veceru, nista drugo, i NIKADA VECERA POSLE 9 NOCU, NIKADA!!! Ja mrsavim na taj nacin.
Korisnikov avatar
By gari
Jeste, ali koliko ti imaš godina a koliko ja i Jukie zajedno? Starac Fočo od stotinu ljeta.../odlomak iz epa "Početak bune protiv dahija/. Sad gusle...kviiiii, kviiii, kviiiii.

:dude: :roll: :vegi:
Korisnikov avatar
By ::fy::
U proseku jedem tri puta dnevno, ali često se desi da preživim dan i sa samo jednim pravim obrokom...
By High Maintenance
U poslednjih 10tak meseci mislim da sam samo par puta imao vise od 2 obrika dnevno...cesto se desavalo i samo jedan...a ranije sam imao periode kada bih jeo i po 4-5 puta u toku dana...
Korisnikov avatar
By *deni*
Obicno jedem dva puta dnevno, ali gledam da posle sest popodne ne stavljam nista od hrane u usta.
Taj princip cesto pogazim, jer uvece je najsladje jesti.
:meso:
Korisnikov avatar
By Delete
Dnevno izmedju 5 i 7 obroka...u sta ne racunam slatkise :)
Korisnikov avatar
By tramp
hm... dva puta valjda ... nemam pojma, uglavnom mi je hrana to sto se mora obaviti pa kad se setim
Korisnikov avatar
By Mars
Ipak 3.

"...the attraction, the tension, don't you see baby, this is perfection"
(kolumbijska narodna pesma o Marsovom dupetu)

http://fun-with-words.com/
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
Jeste, ali koliko ti imaš godina a koliko ja i Jukie zajedno? Starac Fočo od stotinu ljeta
hehehe gari... istina je, metabolizam se usporava...
mislim da pomeranje svih obroka za nekoliko sati napred ili nazad dovodi do jednakog efekta... doručak u 15 h umesto u 7, ručak u 23 umesto u 15, nepostojeća večera u 6 umesto u 22, velika dremka posle noćnog ručka... btw kada sam bio na toj dijeti radno vreme mi je bilo takvo da su mogli bilo kada danju ili noću da me zovu na sledeću smenu, dakle nema planiranja kada ću lepo da sednem i naručkam se i onda sedim i čačkam zube... (zato je meni prosveta milija... kad jednom odeš kući s posla, znaš da treba da se vratiš tek sutra u određenu smenu i možeš da planiraš dan... al' ne daju dušmani, zaposliše sve rođakinje svoje...)
Korisnikov avatar
By Mars
Kada je Voki Kostic krenu da skida svojih 140kg imao je takodje puno godina i spor metabolizam, i opet insistirao na 3 redovna obroka. Svaki dan u strogo isto vreme.

"...the attraction, the tension, don't you see baby, this is perfection"
(kolumbijska narodna pesma o Marsovom dupetu)

http://fun-with-words.com/
Korisnikov avatar
By blenta
jedem mnogo puta u toku dana i to u velikim kolicinama :D
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by mladunac
jedem mnogo puta u toku dana i to u velikim kolicinama :D
U to sam se licno uverio. Nisam mogao da poverujem... Covece, toliko malo stvorenje, a samo zdere, nikada mu nije dosta... Pa , mladunac bre IMAS PANTLJICARU, LECI SE!!!
Korisnikov avatar
By djo
nemam pojma, trudim se tri, nekad jedem i vishe, nekad manje... ali u svakom slucaju od proleca sam se ugojio 5,6 kila... which is ok... ali mislim da je to vise od piva nego od hrane :kesa: ... mada svi mi kazu da izgledam bolje:f5:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by bojandjo
nemam pojma, trudim se tri, nekad jedem i vishe, nekad manje... ali u svakom slucaju od proleca sam se ugojio 5,6 kila... which is ok... ali mislim da je to vise od piva nego od hrane :kesa: ... mada svi mi kazu da izgledam bolje:f5:
I u to sam se uverio, kao i za mladunca... Evo i ja da ti kazem Bojandjo da lepo izgledas i da procitas kad jedem isto u ovoj temi... No zaboravio sam da te pitam vise u vezi mindjusica na obrvi i na uvetu, bas mi se to dopalo... Posalji u2u i objasni mi cene itd... Ja sam ovo mogao na u2u, al nije bitno sad...
Korisnikov avatar
By Sandra123
2,a nekada i 3 puta na dan

A inace,na faxu imam profesoricu koja jede samo jednom..i to u jutro.Kaze nikada ne osjeca glad :)
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by mmiki
Ja sam ovo mogao na u2u, al nije bitno sad...
cccc :oklagija:
Korisnikov avatar
By Rei
2-4

A izmedju obroka chesto grickam neshto...
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by bojandjo
Originally posted by mmiki
Ja sam ovo mogao na u2u, al nije bitno sad...
cccc :oklagija:
Pa dobro, nemoj me bas oklagijom... No cekam u2u...
Korisnikov avatar
By blenta
shta si se mmik za mladunca uverio???
inache pantljicara samo po sebi nije problem
frka je shto je i ona dobila crve pa treba to sve na'raniti :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!