Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
zasto volimo forum Sta nas ovde drzi
zasto kuskamo sve ove postove , gubimo dragoceno vreme , kvarimo oci ispred racunara .... :cekam:
Korisnikov avatar
By colorado
Ja bih se radije druzio sa svima vama uzivo nego ovde, ali me jebe lokacija.
Korisnikov avatar
By djo
pitao sam se pitao i ne znam odgovor...:ves:
Korisnikov avatar
By Delete
Zato sto mi ovo ispunjava vreme dok sam na poslu, ili dok sam smorena kod kuce, pa ne moram da se nesto preterano sredjujem, sednem za komp, napisem nesto u skladu sa raspolozenjem i to je to. Nkad se na ovom forumu moglo nesto i nauciti :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Deksi
Mnogo smesnih komentara,novih poznanstava... zabavno je :cool:
Korisnikov avatar
By ...
Zasto volimo OVAJ forum?

Ili, zasto ljudi vole forume? Posledica (sve veceg) otudjenja... Narvno, osim ovog, postoji jos nekoliko...

Usput, nemam utisak da ljuydi vole forum(e), vec su zavisni od foruma. Dakle, ne ljubav, vec zavisnost. Manje - vise, dodje ti kao brak...

Ja volim forum jer sam tu procitao gomilu zanimljivih postova, neki likovi (nickovi) su mi postali zaista dragi, i pored toga sto vecinu njih nikada nisam sreo... A zasto ne volim forum, to nekom drugom prilikom...
Korisnikov avatar
By nEne
potreba za strukturiranjem i osmisljavanjem slobodnog vremena u zivotu.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by mladunac
dokolica :vezan:
Korisnikov avatar
By Zoe
Kod mene - kombinacija svega recenog :grouphug:
Korisnikov avatar
By mmiki
Meni je ovaj forum pomogao:
-da me uveseli kad mi je tesko (secate se moje teme od pre mesec dana-Problem, tesko mi je...)
-da pronadjem odgovore na neka za mene strasno vazna pitanja (npr obrezivanje)
-da me oraspolozi
-da upoznam dosta ljudi (Loud & Queer, nadjoh odlicno drustvo preko foruma koje me je povelo + prihvatilo)
-da dobijam slatke poruke od slatkih osoba (U2U)

To bi bilo nekoliko razloga (naravno ne svih).
Korisnikov avatar
By Rei
Otprilike kao mmiki :)

A bash sam skoro hteo da postavim temu da pitam zashto ste se registrovali :nerd:

Registrovao sam se zato shto je ovde dolazila jedna meni draga osoba, a i rekli su mi da je lepshe nego na Q forumu :evil: a na Q sam se reg. jer mi je bilo dosadno u redakciji Decka... :drama:
Korisnikov avatar
By Andre87
1. Ne pritiska me identitet
2.Mogu da se izjadam strancu bez posledica
3. Upoznajem ljude preko njihovog nacina razmisljanja,bilo kakvi kompleksi zbog izgleda nestaju.
4.Inace sam cutljiv,stidljiv...forum mi odgovara.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam se registrovala zbog Seamana... a ispostavilo se da je forum uticao vise na moj zivot nego na njegov :smeh:

Inace ja volim forum iz vise razloga, jedan su teme za koje nemam sagovornika u realnom zivotu, drugi su dragi ljudi koje sam u medjuvremenu upoznala pa je i ovo vid nase komunikacije, treci zabava, cetvrti pisanje u vreme ispitnog roka kad mi takav vid komunikacije sa ljudima najvise odgovara, peti su neke teme o kojima nisam razmisljala i mozda nemam sta da kazem ali omogucavaju da saznam nesto novo... itd... ima sigurno jos. Ali mislim da nije gubljenje vremena, da tako mislim ne bih dolazila...
By ^OveRtoneS HunteR
Originally posted by Andre87
4.Inace sam cutljiv,stidljiv...forum mi odgovara.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne znam nešto mnogo gay osoba živo, pa mi je interesantno da vodim bilo kakvu komunikaciju, makar i ovako preko neta.
Ovo je praktično jedini forum koji redovno posećujem, ima još nekoliko, ali su mi oni onako namenski, samo kad mi nešto treba i služe nečemu ozbiljnom, a ovaj je onako, zabave radi.
Korisnikov avatar
By Adenim
Trenutno u povoju ali za 10 godina ce ovo biti jedan veliki gay lobi!
Korisnikov avatar
By KiWi
Evo mojih razloga:
- Zato što sam asocijalni individualista
- Zato što se mnogo bolje izražavam u pismenoj formi
- Zato što sam već pokvario vid...
- Zato što imam neograničen pristup internetu
- Zato što su mi mnogi ovde dragi (kako naživo, tako i virtuelno)
- Zato što me drugi forumaši informišu putem aktuelnih tema
- Zato što me zabavi kada sam u bedaku
- Zato što mnogo pruža a malo traži
- Zato što korisnike foruma ne kategorišem po fizičkom izgledu (kao npr tipove na nekoj žurci) već su u prvom planu njihova razmišljanja
- Zato što volim da dobijam i šaljem slatke porukice.. a u2u je savršen za to
Korisnikov avatar
By jukie
Mislim da je forum dobar način za korišćenje interneta... trenutno sam na dve mejling liste i dva i po foruma (jedan ima slab protok). Svih tih pet mesta su različiti po tematici i sastavu članstva, a svi zajedno čine moju ličnost. Dešava mi se da prenosim ljudima sa jednog foruma ideje i mišljenja koje sam čuo na drugom; na taj način pretvaram internet mrežu u pravu mrežu interakcija između svih vas.
:sesir:
Korisnikov avatar
By coka
Dobar nacin za ubijanje dosade... Moze i da se nauci nesto pametno...:merlinka:
By just!N
:neznam: ...ovo je jedini forum koji posecujem a...registrovao sam se bez nekog posebnog razloga jer na forum sam naleteo slucajno, trazeci nesto sasvim deseto preko yahoo-a... :lood:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by just!N
:neznam: ...ovo je jedini forum koji posecujem a...registrovao sam se bez nekog posebnog razloga jer na forum sam naleteo slucajno, trazeci nesto sasvim deseto preko yahoo-a... :lood:
Ista stvar, samo sam ja posle zavoleo forum, kad ga bolje upoznah.
By SUNNY B
navika u trajanju od tri godine i dobro mesto za svadju sa mizernim posledicama...i poneko prijateljstvo...
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Adenim
:molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Kako - zasto?! Pa zbog svih vas!!! :zastava: :hiphip: :hug:
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Zibro
Originally posted by Adenim
:molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise:
Dzaba se ti molis, Zibro... Ljudi koji lobiraju (ljudi koji su u poziciji da lobiraju) ne vise po forumima, trust me.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!