Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Swanheart
Пошто у Блицу бирају женску владу...зашто ми не би могли да изаберемо нашу владу

Моји предлози:

председник Владе – Unicorn
потпредседник - Eya
генерални секретар – Dušan Maljković
министар унутрашњих послова - Paki
министар финансија - to mesto skromno dodeljujem sebi
министар правде – Angelina777
министар за државну управу и локалну самоуправу - ForeverYoung
министар пољопривреде, шумарства и водопривреде - Gari
министар привреде - Deni
министар рударства и енергетике - Rei
министар за капиталне инвестиције – Operativni kadar
министар трговине, туризма и услуга - Colorado
министар за економске односе са иностранством - Val
министар рада, запошљавања и социјалне политике - Amnesia
министар науке и заштите животне средине - Jukie
министар просвете и спорта –Zvezdaš
министар културе - Ulix
министар здравља - Kiss addict
министар вера - Morgan Le Faye
министар за дијаспору - Tramp

Ваши предлози...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pre svega, kod mene nema parlamentarizma nego diktature! :) )

Idemo:

Car: unic0rn I [objedinjena funkcija predsednika i premijera]

savetnici: mirth, kal zakath

potpredsednik: avalon
potpredsednik: Storm
potpredsednik: fencysmurf

generalni sekretar - Dusan Maljkovic

ministarka unutrasnjih poslova - Delete
ministar vojni - Perun
ministar inostranih poslova - nikola
ministarka finansija - Swanheart
ministar za lokalnu samoupravu - Simor
ministarka za prava manjina - tramp
ministarka pravde - Dina
ministar prosvete - jukie
ministar informisanja - ForeverYoung
ministar sporta - Zvezdas
ministar vera - Morgan Le Faye
ministar kulture - Ulix
ministarka zdravlja - kiss addict
ministar privrede - demian
ministarstvo za socijalni rad, pitanja porodice - Paki
ministarka poljoprivrede, sumarstva, vodoprivrede - amnesia
ministar rudarstva i energetike - Frey
ministar trgovine turizma i usluga - Abyss
ministarka nauke i zastitne zivotne sredie - MinaHarker
ministarka za dijasporu - Val

odbor exyu republika: 2tune, Stripi, ..., Thomas, CokoladnaBananica

dvorske dame: bisex sportashi s dating sajtova

dvorske lude: Paris, Boshko, Ra
Korisnikov avatar
By bigirl
:pucaodsmeha:

Krenula sam sa upoređivanjem stvarnih ministara i ovih predloženih... Poređenje amnesie sa Lalovićem je VRH!!!!!!!!!!!!!! (samo zamislite amnesiu kako objašnjava da kafići ne bi trebalo da rade posle ponoći) :smeh: :smeh: :smeh: A tek Zvezdaša sa Vuksanovićem!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By ::fy::
Joj....baš sam počastvovan predlogom da uđem u prvu srpsku gay Vladu....ovo me je totalno iznenadilo....želeo bih pre svega da se zahvalim sebi jer sam samo zahvaljujući sebi dogurao do ovde gde se sada nalazim....i naravno posebnu zahvalnost dugujem Swanheart-u!

Kao budući ministar za Državnu upravu i lokalnu samoupravu svečano obećevam da ću učini sve da Vojvodina (po)ostane najrazvijeniji deo Srbije i da već sledeće godine uđemo u EU, a ostatku Srbije poručujem - jebi ga, neko mora da propadne, da bi drugi uspeo :D
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by unic0rn
Pre svega, kod mene nema parlamentarizma nego diktature! :) )

Idemo:

Car: unic0rn I [objedinjena funkcija predsednika i premijera]

savetnici: mirth, kal zakath

potpredsednik: avalon
potpredsednik: Storm
potpredsednik: fencysmurf

generalni sekretar - Dusan Maljkovic

ministarka unutrasnjih poslova - Delete
ministar vojni - Perun
ministar inostranih poslova - nikola
ministarka finansija - Swanheart
ministar za lokalnu samoupravu - Simor
ministarka za prava manjina - tramp
ministarka pravde - Dina
ministar prosvete - jukie
ministar sporta - Zvezdas
ministar vera - Morgan Le Faye
ministar kulture - Ulix
ministarka zdravlja - kiss addict
ministar privrede - demian
ministarka poljoprivrede, sumarstva, vodoprivrede - amnesia
ministar rudarstva i energetike - Frey
ministar trgovine turizma i usluga - Abyss
ministarka nauke i zastitne zivotne sredie - MinaHarker
ministarka za dijasporu - Val

odbor exyu republika: 2tune, Stripi, ..., Thomas, CokoladnaBananica

dvorske dame: bisex sportashi s dating sajtova

:crkavamodsmehavec15minuta! :lol: :lol: :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by ForeverYoung
....
znachi kako sam te video odmah sam se setio zaboravljenog ministarstva za informisanje :lol: ko bi to bolje radio nego ti :) ))
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by Val
:crkavamodsmehavec15minuta! :lol: :lol: :lol: :smeh:
Jesi crkla konacno? ;)
Korisnikov avatar
:D Uhhh, ali kako bi se ja uklapao u tvoju diktaturu? Informacije (naročito one istinite) su pogubne za svakog diktatora....
Korisnikov avatar
By gari
ForeverYoung ti ne pročita da te UnicOrn sekretom, pardon, dekretom smenio. Na tvoje mesto postavio Simora... Dole diktatura! Dole Car! Hoćemo Kvalja tj. greška-vlast narodu. Tito-Partija, omladina-akcija. Dole buržoasko-fašističko-nacistička diktatura UnicOrna! Fabrike radnicima, vile na Dedinju rukovodiocima!

Obaveštenje: borbu protiv nenarodnog režima nastavljamo posle kafe-pauze.

:uplasen: :klavir: :lezkiss:
Korisnikov avatar
By unic0rn
eto, vidish kako znash osnovnu lekciju, zato si i izabran :) ) a i jer volish amere, oni to znaju najbolje :) )
Korisnikov avatar
:up: Ok, trudiću se da Vaše Veličanstvo bude najbolje moguće predstavljen u medijima....a svaki pokušaj kaljanja Vašeg ugleda (poput ovog garijevog) biće najoštrije sankcionisan....

:smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ako, inache ce te dovatiti Delete i Perun, pa ti vidi sta ces :) ))
Korisnikov avatar
By gari
Dole nenarodni UnicOrnov režim. Dole ministar dezinformacija ForeverYoung. Živela POŠTENA intelegencija! Dole zelenaši! Ua izdajnici! Prodane duše!

/sad se igra kozaračko kolo uz muziku sa zvučnika postavljenih na bandere, ako ih ima/.

Braćo, hoćemo li i dalje trpeti UnicOrna i njegovu KAMARILU /šta god to značilo/?

Narod: Neeećeeeemooooo...

Braćo, vlast narodu! Nemojte da bijete policiju, oni su naši! Udri ministra za dezinformacije ForeverJanga! Eno ga ispod savskog mosta!

Narod: Dole Forever Jang!!! Ua, peder...

Braćo, samo dostojanstveno. Ne nasedajte proseratorima, tj provokatorima.

Narod: Dole provoookatoooriiii...

A sad braćo, pauza za pivce. Tuđe a naše.

:grouphug: :sesir: :vruce:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by gari

Narod: Dole Forever Jang!!! Ua, peder...
:) )))))))) hahahaha :smeh: :smeh:

zabavljacete nas josh malo, a onda ce vas delete i perun pokoriti. trecina u rudnike, trecina da ratuje za kosovo a trecinu obesiti po terazijama za primer! :carica:
Korisnikov avatar
By gari
Braćo neradnici-čuli ste pretnje Dictatora UnicOrna koji u svojoj vili broji poslednje sate uz ono malo izdajničkih slugu koji su ostali uz njega.

Narod: Dole nenarodne sluge!

Revoljucionarni Komitej predlaže sledeće:
1. Da Dictator mirnim putem preda vlast narodnim deputatima tj nama.

2. Da se protera na Bahame i da mu se zabrani povratak u zemlju Stradiju doživotno.

3. Da se njegova nenarodna vlada uhapsi od strane narodne milicije /niko ne sme da ih bije osim naše milicije/.

4. Posle dobrovoljnih priznanja izdaje narodnih odluka glede prve Vlade predložene od naše velike revoljucionarke Swanheart /zvaćemo je Svani da narod ne lomi jezik dok joj kliče/ da im sudi Narodni sud po tužbi javnog narodnog tužioca Garija.

Narod: Na smrt, na smrt...

5. Javni narodni tužioc predlaže tri kazne od po 40 godina na Golom rtu pod upravom 2 kune /ravnatelja/

Narod: Na rt, na trt...

A sada narodno veselje uz vruće viršle PKB i jogurt PKB, pa juriš na Zimsko-letnji-prolećno-jesenji dvorac UnicOrna.

Narod: Pe-ka-beeeeeee...

:die: :radosnice: :skijanje:
Korisnikov avatar
By gari
A sada dok narodne mase uživaju u viršlama uključujemo se direktno preko javnog servisa TRT /televizijski radio teletext/ u prenos juriša naših hrabrih žena na dvorac zloglasnog UnicOrna. Alo, javni servis TRT, da li se čujemo?

Da, čuemo se ali se i vidimo, ovde reportažna dvokolica javnog servisa TRT, upravo gledamo juriš naših revoljucinarnih trupa pod vođstvom Svani...Trenutak, nešto se tamo dešava. Da, sada malo bolje vidimo, dim od TRT se razišao...Hrabra Svani je upravo banula u privatne bazene i uvatila dictatora UnicOrna na delu...Da, sada smo potpuno informisani, diktator je uhvaćen in flambiranti sa Forever Junogm u sodomističkom položaju...Eto, dokle je došla dekadentna i degenarentna diktatura...Dok narod nema šta da jede diktator sa mladim ministrom dezinformacija orgija u podvodnom sodomističko-gomorističnim odnosima...Radio TRT je prinuđen da prekine sa direktnim programom dok se izveštač ne ispovraća...

:party: :wtf: :volinevoli:
By Bombina
hehe ja sam obezbedila unicorna da niko nedira neke zenski i muske
Korisnikov avatar
By Ra
Hvala bogu sto sam van vaseg rezima ...velika je cena ulaska u taj vas klub frustriranih ego nejebanih tetaka ..... a ja se ne prodajem tako jeftino hany ...tako da cu sigurno biti zadovoljan svojim egzilom...
SMRT PUSACICAMA DUDINOG FALUSa!!!

Slika

:testerica: :testerica: :testerica:
Slika

:kosach:
Korisnikov avatar
By unic0rn
A sada dok narodne mase uživaju u viršlama uključujemo se direktno preko javnog servisa TRT /televizijski radio teletext/ u prenos juriša naših hrabrih žena na dvorac zloglasnog UnicOrna. Alo, javni servis TRT, da li se čujemo?

Da, čuemo se ali se i vidimo, ovde reportažna dvokolica javnog servisa TRT, upravo gledamo juriš naših revoljucinarnih trupa pod vođstvom Svani...Trenutak, nešto se tamo dešava. Da, sada malo bolje vidimo, dim od TRT se razišao...Hrabra Svani je upravo banula u privatne bazene i uvatila dictatora UnicOrna na delu...Da, sada smo potpuno informisani, diktator je uhvaćen in flambiranti sa Forever Junogm u sodomističkom položaju...Eto, dokle je došla dekadentna i degenarentna diktatura...Dok narod nema šta da jede diktator sa mladim ministrom dezinformacija orgija u podvodnom sodomističko-gomorističnim odnosima...Radio TRT je prinuđen da prekine sa direktnim programom dok se izveštač ne ispovraća...

U tom naidje pripadnik obezbedjenja FLOYDA a armija tetaka bi paralisana njegovom pojavom - izvadishe svoje alatke i pocheshe da ih oshtre samo za njega - koji je usamljenu Svani zarobio i odveo u najvishu kulu Zimsko-letnje-prolećno-jesenjeg dvorca UnicOrna.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Car je kao dodatnu poshast na revolucionare bacio RAjku, koja je u josh jednom napadu histerije zbog saznanja da je nerotkinja a da na dvoru sluzhi samo za podsmeh opet krenula da besni na generalnog sekretara Dusana M. koji joj je dok ju je razguzio u shumarcima oko dvora obecao poziciju glavne dvorske lude.

Ljutita RAjka je odluchila da se dokazhe i pred samim carem - rasterace pobunjenike svojim vristanjem i javnom masturbacijom pred uspaljenom gomilom.
By Bombina
dusan maljkovic voli rodjene kancelarije
Korisnikov avatar
By mary
председник Владе – fancysmurf
потпредседник - ulix
генерални секретар – ja :D
министар унутрашњих послова - Paki
министар финансија - Freya
министар правде – 2kune
министар за државну управу и локалну самоуправу - Simor
министар пољопривреде, шумарства и водопривреде - Escobar
министар привреде - Tot
министар рударства и енергетике - Jazzva
министар за капиталне инвестиције – m..
министар трговине, туризма и услуга - Seamen
министар за економске односе са иностранством - M M and I
министар рада, запошљавања и социјалне политике - Galateja
министар науке и заштите животне средине - Jukie
министар просвете и спорта – Lunja
министар културе - bojandjo
министар здравља - pčelica
министар вера - Morgan Le Faye
министар за дијаспору - Tramp
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by ^mary^
:up:
By Bombina
Originally posted by Boshko
Originally posted by ^mary^
xe xe bojandjo i ja to glasam
Korisnikov avatar
By bigirl
Možda je ovo dobra ideja za statuse ispod nicka... Gde najviše kenjaš - titulu ministra te oblasti dobiješ... :misli:
Korisnikov avatar
By Val

I tako ja za cas postadoh ministar za zajebanciju! :yay:
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by Ra
Hvala bogu sto sam van vaseg rezima ...velika je cena ulaska u taj vas klub frustriranih ego nejebanih tetaka ..... a ja se ne prodajem tako jeftino hany ...tako da cu sigurno biti zadovoljan svojim egzilom...
Bravo koleginice, lepo si im rekla!! :klap:

Ja te tebe predlazem za predsednicu sindikata nas dvorskih luda... :D
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by Ra
Uzgred, lepse zvuci - SMRT LIZACICAMA DUDINOG KLITORISA!!! ;)
By Swanheart

U tom naidje pripadnik obezbedjenja FLOYDA a armija tetaka bi paralisana njegovom pojavom - izvadishe svoje alatke i pocheshe da ih oshtre samo za njega - koji je usamljenu Svani zarobio i odveo u najvishu kulu Zimsko-letnje-prolećno-jesenjeg dvorca UnicOrna.

:pucaodsmeha:
:oklagija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!