Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By operativni kadar
Za poklonike narodnih veselja i vašara svanuo je predivan dan. Na adresi www.Guca2006.com mogu saznati sve o Guči od A do Š. Dovoljno je da pritiskate slovo na tastaturi i pojaviće se pojam pod tim slovom. Pritisnite isto slovo više puta za svaki slučaj, nekad ima više pojmova. Npr., pod slovom K imamo

*Koledari

Iako su Srbi zvanično hrišćani, u narodu je idalje ostalo mnogo običaja iz prethodne južnoslvovenske religije koja je puna arhetipa i zasniva se na poštovanju predaka. Koledari su grupa momaka koji tokom zime šetaju po selima i promovišu buđenje prirode i plodnosti. Oni najčešće podele uloge tako da izgledaju kao jedna svadba. Najupadljiviji su oni sa maskama koji predstavljaju inkarnaciju predaka. Oni treba da porade sa višim silama na povećanju plodnosti. Ovo je takođe i idealna prilika za muškarce sa viškom ženskih hormona da glume mladu ili svekrvu na svadbi.

:srbin:
By жњ
smorili ovi exiti, festovi, klabinzi, revije i poziranja, moram BRE jednom i tu guchu da dozivim!! :srbin:
By Swanheart
eeeee drago mi je sto cu ove godine konacno propustiti Gucu...kolona auta koja ce jos malo pa do Cacka da dodje...malo mesta za parking,guzva,sve pijano,od muzike nista(na jednom mestu 3 orkestra)kada pocne takmicenje gomila ljudi na stadionu...sve u svemu...velika glupost :mrziGucu:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Swanheart
eeeee drago mi je sto cu ove godine konacno propustiti Gucu...kolona auta koja ce jos malo pa do Cacka da dodje...malo mesta za parking, guzva, sve pijano, od muzike nista (na jednom mestu 3 orkestra) kada pocne takmicenje gomila ljudi na stadionu...sve u svemu...velika glupost :mrziGucu:
:up: ;)

kažem ja, seljada na kub... a svi se napalili na Guču i svake godine ih je sve više i više. kad god sam išla, to je bilo sa minimum još deset ljudi... i svaki put se ponapijamo od onog točenog piva, uvalimo se u neki šator (koji zakupe firme) jer uvek se našao neko u društvu ko poznaje nekog baju-gazdu firme pa smo hasali... i onda završimo u nekom od tri kafića ( :gubitnik: ) gde se ipak čuje ponešto što nije truba (a što bežimo od truba, rekla swanny u svom postu), pa čak ni turbo-folk...

nego, ne bih otišla ponovo ni da mi plate prevoz helihopterom! još od kad je Veljo-seljo postao "PR" sabora u Guči :hand:

Guča, never again :down:
Korisnikov avatar
By ns.happy
zar ima i smajlic :mrzigucu: ??? boze....
By Swanheart
Originally posted by ns.happy
zar ima i smajlic :mrzigucu: ???
:yes: :indijanac:posle Guce mozes samo pravo kod :psiholog:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ns.happy
zar ima i smajlic :mrzigucu: ??? boze....
Pa jel vidiš da ima? :potapsava:
Korisnikov avatar
By Laika
Ako neko bude hteo da me ubije nek me tamo odvede.
Kapiram da bih nakon prolaska pored prvog jagnjeta na raznju umrla od muke.
Mrzim te dekadentne vidove narodne zabave, a objasnjenje moze da vam ponudi, cini mi se Dirkemova, teorija o svetkovinama i ritualima.
By Simor
Guča... Čega se pametan stidi...

Tek, meni je fenomenalno da je Srbija dobila brend poput Guče - jagnjići na ražnju, potoci alkohola, četnička ikonografija, talambasanje po stolovima... Srbija je super destinacija za zapadnjake - tamo žive civilizovano, sve suzdržavajući nagone, onda dođu ovde, odžive onaj necivilizovan deo sebe i vrate se u civilizaciju. A mi? Pa, nama je Guča svaki dan.

Btw, ne dajte da vas B92 ubedi kako je to "world-music"....

Slika

Slika

Slika
By Swanheart
Guca je obicna selendra koja "ozivi" tih par dana...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Simor
Srbija je super destinacija za zapadnjake - tamo žive civilizovano, sve suzdržavajući nagone, onda dođu ovde, odžive onaj necivilizovan deo sebe i vrate se u civilizaciju. A mi? Pa, nama je Guča svaki dan.
Upravo. :up:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Propustili ste poentu svi od reda, ideja je bila da vam pokažem simpatično odrađen sajt i dobru ideju za isti, ne da promovišem Guču. :pilence:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ja sam jedini put u Guci bila prosle godine, i bilo mi je super, jer stvarno volim da blejim u gomili kica.
Meni je to super...kao da sam upala negde levo od Nedodjije, pa 2 puta desno, pravo ispred bureta gde neka baba igra trbusni ples.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by the1whowished
Ja sam jedini put u Guci bila prosle godine, i bilo mi je super, jer stvarno volim da blejim u gomili kica.
Meni je to super...kao da sam upala negde levo od Nedodjije, pa 2 puta desno, pravo ispred bureta gde neka baba igra trbusni ples.
pa pazi, svako normalan bi na taj način bio šokiran prizorom... zato i treba otići u Guču JEDNOM, ne više puta... meni je prvi put bilo interesantno, mada je bilo drastično manje posećeno nego poslednjih dve godine. Taj moj prvi put je bio u leto izmedju trećeg i četvrtog srednje... i bilo je onako, interesantno... vašar ko vašar... ali posle toga sam sa društvom išla svake godine... i mama mia... svake sledeće godine je bilo sve gore i gore i sve veća i veća seljada.

prošle godine (na moju sreću) nisam išla, kao što neću ni ove ni bilo koje naredne godine ;)
By Thomas
Originally posted by Paki
Originally posted by Simor
Srbija je super destinacija za zapadnjake - tamo žive civilizovano, sve suzdržavajući nagone, onda dođu ovde, odžive onaj necivilizovan deo sebe i vrate se u civilizaciju. A mi? Pa, nama je Guča svaki dan.
Upravo. :up:

Da se ne lazemo...

...za to je Srbija destination No 1.

Citiram reci dragog mi druga M. iz Porta:

"I can not believe. I´m in the heart of the Balkans. I´m under a highway biridge in a gay club, pissing over the parapet and listning to Ceca (bas je isla ona pesma: "Manta, manta, manta...") and I still love this country. I love Belgrade. I love Servia."

Originally posted by operativni kadar
Propustili ste poentu svi od reda, ideja je bila da vam pokažem simpatično odrađen sajt i dobru ideju za isti, ne da promovišem Guču. :pilence:

:lol:

Jesi gledao pod slovo P ? :smeh:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Da vidimo pod P. Pevaljka, Pešlir i Proja. Odlično su opisali pevaljku :roflmao: Pevaljka je hit :namig2:
By жњ
guca je brRe TRANS :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By gari
Guča je obična budalaština. Čega se pametan stidi sa tim se lud ponosi. Orkestri su sve dalje i dalje od prave muzike koju su izvodili u početku. Sada se to pretvara u neku kao "ozbiljnu" školu trube gde se ne ističu više orkestri nego pojedinci i prosto ne može više da se prepozna šta sviraju. Šef orkestra svira solo trubu a voi ga ostali prate, prave se neke varijacije, svira se latinoamerička muzika, kopiraju meksikanci...O publici da ne pričam. Pijane velegrađanke jašu neke majmune /kao neki novokomponovani čettnici iz stripa "Mirko&Slavko/, đipaju i ripaju, duvaju u neke pištaljke, neki nenormalni prate takmičenje po onom suncu na 50 stepeni a nigde lada nema...Ma, ne bih otišao pa da mi neko plati. ONO može da se sviđa samo nekome ko ima poremećen sistem vrednosti.

:spank: :chilling: :bundeva:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Boo Teofile :sarana: Ajde ne jedite govna...

Bio sam u Guci, na Egzitu, na "madjarskom egzitu" u Senti i svuda sam se super proveo. Nikakva ikonografija mi nije smetala. Ako stignem idem i na rostiljadu u Leskovac.

Wow, kakve sablaznjive fotke! Nigde vise na ovom civilizovanom svetu se ne mogu videti. Osim mozda one sa svedskog feribota kad popakuju pijane Dance ko dzakove da idu na posao u ponedeljak zorom...
Korisnikov avatar
By gari
Pa da, te sablažnjive fotke nas baš onako približavaju ulasku u EU, baš kao i domoroce sa Nove Papue /Papuance/. U ovom slučaju radi se o "Gučuancima" vrhu prostakluka i prazilukovića.

:pas: :putnik: :burner:
Korisnikov avatar
By Zoe
U Gucu?!? :wtf:

Nikad :neto:
Korisnikov avatar
By mitchy
Cao, Web stranica je fenomenalllna jedino me je smorila prica o Koledarima i momcima sa "viskom zenskih hormona".

New-page design je mnogo dobar.

Peace
By жњ
Originally posted by mitchy

Peace

dizajn je arhaican
By жњ
Originally posted by mitchy
Cao, Web stranica je fenomenalllna jedino me je smorila prica o Koledarima i momcima sa "viskom zenskih hormona".

Peace

ps - dobrodosao :grouphug:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pre 4 godine sam po radnom zadatku isao na Sabor trubaca u Gucu i to mi je bio jedan od najupecatljivijih provoda tog tipa u zivotu.

Princip: "Gde vidis kolo, a ti mu se prikljuci" me je prosto oborio sa nogu.
Zdravio sam se i veselio i sa znanima i sa neznanima.
A tek provod pod satrama !
Zao mi je sto posle toga nisam ponovo isao na ovo opstenarodno veselje.
Dogodine cu sigurno furati !
Korisnikov avatar
By gari
Deniken,a jel si se valjao u blatu kad si video nekog da se valja /kao ovaj na gornjoj slici/. Mislim da bi to bio nezaboravan doživljaj, isto kao i to uskakanje u kolo po radnom zadatku. A jesi skako još na nešto osim na kolo?

:love: :shocked: :colorado:
Korisnikov avatar
By Kupper
Mozda nije zgoreg pomenuti i tradicionalni, uvek prepun, sabor frulasa, ove godine 19-ti. Odrazava se na planini Vujan, mesto Prislonica, blizu Cacka. Ja sam prvi put cuo za ovu svetkovinu a ono zavrsno vece Bora Dugic i gomila gostiju iz celog sveta. Krajem jula, tako nesto.

E da bi mi bili mi, sabor frulasa je zatvoren koncertom Miroslava Ilica, koji je mozda svirao u skoslom horu u Mrcajevcima. Frulu naravno.
Korisnikov avatar
By gari
Bože, za koja ću još mesta saznati oko ovih festivala. Gde sad i feulaši naiđoše? A gajdaši? A guslari? A duduci? A zurlaši? Ima li još neko takmičenje? U svemu se takmičimo samo ne u normalnom životu.

:shok: :wink: :ua:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!