U mojoj zgradi imaju dvojica brace za koje smo Seaman i ja procenili da je jedan gay a drugi nije pa smo resili da se orodimo... ali nikako da postignemo, valjda mesamo koji je koji

Sve ostalo su parovi sa decom, tako da ja tamo vazim (izgleda) za cudoviste jer sam neudata (braca su piletina i jos zive sa roditeljima). Kad prolaze pored mene zure muz, zena i deca, te pomislim da nije nesto u redu. Pretpostavljam da je to sto se razlikujem od njihove price razlog jer inace ljudi ne zure u mene tako. Pre neki dan je jedna mala zurila u mene dok sam cekala taxi onako napadno, stoji pored mene sve dok taxi nije dosao, ne mogu da verujem... Kakva malogradjanska zgrada uzas jedan.
Sasvim razlicita zgrada je roditeljska, iako su blizu, da ne poveruje covek kako se u Beogradu krajevi koji su i vrlo blizu razlikuju... Tu su sve neke neobaveznije price i ima i bracnih, nebracnih i razvedenih. U stanu do mojih roditelja zive od skoro neki mladici za koje mi je majka rekla da misli da su oni... kako ja to zovem...

gayevi. Kad sam pitala kako je to zakljucila kaze da njih dvojica zive zajedno, prave zurke na koje dolaze samo muskarci i uopste samo muski svet je kod njih (oni su od kako su dosli pozajmljivali nesto od moje majke, ona od njih itd, pa udju jedni drugima u stan na kratko). Ja ih jos nisam videla... Moguce da ima jos gayeva u zgradi, ali ja to ne znam. A inace u parku ispod zgrade moja majka svaki dan vidja neke dve devojke koje se ljube (to sam vec pisala na nekom topicu). A ranije sam ja vidjala dva muskarca skoro svaki dan kad sam se vracala sa posla, nisu se ljubili ali ja sam zakljucila da moraju biti par. Nisu iz moje zgrade ali verovatno iz susednih.