Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Stalno se mimoilazim sa momcima iz komsiluka, na nekima se vidi, na nekima ne... ali su gay..
Cak ulaz do mene ima jedan gay, ali ja se pravim lud...
Sprat iznad mene jedan mali 14 god. vidi se brate, ali mi je sve to simpa...
Imate li vi nekoga iz komsiluka? :D
Korisnikov avatar
By M M and I
Uh...imam...Ima jedan moj drug koji zivi sa svojim deckom u istoj ulici...4 zgrade nize od mene, i jos nekih 5-6 ljudi za koje ja znam da su gay. Neki od njih, jedan gay tip srednjih godina, i jedan lezbejski par imaju i :zastava: istaknutu na balkonu.
Ja :zastava: na balkonu nemam, ali imam na vratima u istim bojama okacenu poruku "REKLAMA? NE HVALA! ALI RADO IKEIN KATALOG" (jer ovde dobijamo masu reklama zajedno sa postom, a posto postu ubacuju kroz otvor na vratima stana onda ta nalepnica stoji na vratima)...koju sam pokupio u IKEI prosle godine...tako da samo "neobavesteni" mogu da ne ukapiraju :zastava:
Korisnikov avatar
By spliff
u ovolikoj zgradi mora da ima neki. ali ne poznajem....
Korisnikov avatar
By Super Mario
Dvorište do mog, ve? par godina živi gej par (obojica po 35 godina) iako nisu skroz deklarisani ("dobar dan, mi smo gej"). Jednom su pravili i žurku u dvorištu, pa su neke tekte vriskale ;)
Nisu imali problema sa ina?e veoma prostim komšijama.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Oho ima nas dosta...u ulici nas je troje,devojka mi zivi 3 ulice dalje...a u kraju nas je osmoro!
Znaci u gay kraju Sombora sam...heh!:zastava:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ima jedan u susednom kvartu .. verovatno u svakoj zgradi postoji bar jedan, ali ne znam za njih, kao što ni oni verovatno ne znaju za mene...
Korisnikov avatar
By Delete
Pa bas da neki gay u susedstvu stanuje...to cisto sumnjam, ali zato ih ima bas mnogo u teretani koje je 30m od moje kuce, tako da to dodje kao da su mi komsije :)
Korisnikov avatar
By gari
Ima jedan, ali ne?e da prizna. Da ga stavim na muke?

:djavo: :jumphug: :meduza:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by gari

Moze...ujedi ga za rep :P
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by FireGox
Stalno se mimoilazim sa momcima iz komsiluka, na nekima se vidi, na nekima ne... ali su gay.. Cak ulaz do mene ima jedan gay, ali ja se pravim lud... Sprat iznad mene jedan mali 14 god. vidi se brate, ali mi je sve to simpa... Imate li vi nekoga iz komsiluka? :D
Hebiga, meni gejdar provereno ( vidi taj thread ) ne radi kako treba... pogotovo ako se radi o omladini (neka deca su po?ela da mi se javljaju sa "dobar dan" tako da su verovatno iz komšiluka) ali ina?e ne znam ni ko od ljudi pored kojih proðem na ulici živi u mojoj zgradi...
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by M M and I
Originally posted by gari

Moze...ujedi ga za rep :P
Da ujedem ja tebe za...mali??

:grouphug: :fuckbed: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ni meni gejdar ne funkcioniše tako da ne znam, ali sigurno ima (po zakonu verovatno?e).
By жњ
Uf, jedna riba provereno, koja zivi dve zgrade do mene.. ali ima izrazito dzukachku ekspresiju :down:

i ima jos jedna za koju volim da se tripujem :molise: ... eheheheh
Korisnikov avatar
By Zenica_boy
moje komšiluk je pun meni sli?nih ili se to samo meni ?ini:andjelak:
Korisnikov avatar
By unic0rn
skoro se doselilo neko 'devojche'...
By just!N
Hmm..pa kad malo razmislim...u zgradi pored ima jedan gay lik a njegov decko se izgleda doselio dve zgrade pored... :peace: ...ne znam tacno ali tako se prica po naselju... :D :trach: ....mozda bih trebao da proverim... :P
Korisnikov avatar
By Deksi
Da u mom ulazu,za komsiju koji zivi stan do mene naslucujem da je lik gay....uselio se pre par meseci...a sprat iznad zive neki gej decko i neki transvestit zajedno u stanu....danas izvalio keva mi rekla,zive tu 3 meseca a ja nista ne provaljujem. :gubitnik: ,ulaz mi vec polako postaje izgleda gay jazbina :redaljka:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ima jedan za kog sam siguran, živi sprat iznad mene + još dvojica koji žive zajedno kao cimeri zgradu do. Bio je još jedan de?ko jako blizu al se skoro odselio i pokvario prosek :pljuje:
By жњ
vi zato nemate ono sto ja imam...

KOMSINICU IZ ZGRADE PREKO PUTA MOJE KOJA VOLI DA SKIDA ODECU DOK DJUSKA (CITAJ: IZ VO DI STRIP TIZ)!!

jes da je prethodni bio pre godinu dana al se svake veceri nadam da ce joj se vratiti stara navika :maljkovic:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by amnesia
vi zato nemate ono sto ja imam...

KOMSINICU IZ ZGRADE PREKO PUTA MOJE KOJA VOLI DA SKIDA ODECU DOK DJUSKA (CITAJ: IZ VO DI STRIP TIZ)!!

jes da je prethodni bio pre godinu dana al se svake veceri nadam da ce joj se vratiti stara navika :maljkovic:

Pa inspirisi je malo zeno... Pusti neku mjuzu... Mozda ce i da padne. Mislim, kad je i Ceca u zoru pala (zato sto nije izdrzala), gde nece obicna komsinica :D
Korisnikov avatar
By m..
Jok, ovde? Kod keve imam crkvu ulicu dalje, kod chache imam kafic A...:lol:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ja provereno znam za jednog komšiju da je biseksualac (stanuje vrata do mene). Meðutim, budu?i da ve? 2 godine ima devojku verujem da niko ne zna za njega.

Pored toga, u kafi? gde ?esto izlazim dolazi i jedan de?ko (meni li?no ne poznat) koji izgleda jako feminizirano, ima dugu negovanu kosu i druži se isklju?ivo sa devojkama. Dakle, ... hehe

Pošto nemam obi?aj da zagledam ljude oko sebe, nisam primetio nikoga više (verovatno nas ima još u kraju).
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Kiborg
Ni meni gejdar ne funkcioniše tako da ne znam...
Uh.. dobro je, mislio sam da sam jedini... Gde može da se remontuje i kalibriše ovaj precizni ureðaj? Gde je ovlaš?eni servis?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Uh, meni se, kad sam bila klinka, strasno svidjao jedan tip iz kraja, a onda sam ga 7 godina kasnije srela na nekoj gay zurkici... Doduse, tad mi je vec bilo svejedno...

Imam i komsinicu koju sam par puta srela u "rupi" i Can Can-u, samo mi je moc zapazanja bila na tako nezavidnom nivou, cim mi je bilo potrebno godinu dana da povezem da je to ista osoba koja svaki dan seta psa mojom ulicom... I svaki put mi je "jedna od njih" bila od nekud poznata. :zid:
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa sad, funkcionirao meni gaydar ili ne, tek sav svoj gej komšiluk sam upoznao ili vidio u Globalu pa mi nije trebalo puno da ih provaljujem :blush:
Dva kata iznad mene su dva cimera, obojica medicinari :lukavi:
UIaz do mene je jedan sa kojim se svaðao dok smo bili klinci (pederska taština pa još u tim dje?jim danima :drama: ) ali smo se izmirili u jednom ex gay klubu prije par godina.
Drugi ulaz do mene živi jedan tek propali peder, do prije koji mjesec je bio barely legal :evil:
Najboljem frendu gledam u prozor a znam barem još petoricu u naselju. Eh da, ?ak nam i je poslovoða u jednom du?anu gay :yes:
Da, moram priznati da je Siget totalno gej naselje :zastava:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Jel se racuna da mi bivsi zivi 2 tramvajske stanice od mene? :ves:

Inace nemam pojma, mnogo mi velika zgrada pa pretpostavljam valjda da ima, ne snimam ih bas mnogo, a i gaydar mi je gori nego moje babe :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Dina
U mojoj zgradi imaju dvojica brace za koje smo Seaman i ja procenili da je jedan gay a drugi nije pa smo resili da se orodimo... ali nikako da postignemo, valjda mesamo koji je koji :lol: Sve ostalo su parovi sa decom, tako da ja tamo vazim (izgleda) za cudoviste jer sam neudata (braca su piletina i jos zive sa roditeljima). Kad prolaze pored mene zure muz, zena i deca, te pomislim da nije nesto u redu. Pretpostavljam da je to sto se razlikujem od njihove price razlog jer inace ljudi ne zure u mene tako. Pre neki dan je jedna mala zurila u mene dok sam cekala taxi onako napadno, stoji pored mene sve dok taxi nije dosao, ne mogu da verujem... Kakva malogradjanska zgrada uzas jedan.

Sasvim razlicita zgrada je roditeljska, iako su blizu, da ne poveruje covek kako se u Beogradu krajevi koji su i vrlo blizu razlikuju... Tu su sve neke neobaveznije price i ima i bracnih, nebracnih i razvedenih. U stanu do mojih roditelja zive od skoro neki mladici za koje mi je majka rekla da misli da su oni... kako ja to zovem... :lol: gayevi. Kad sam pitala kako je to zakljucila kaze da njih dvojica zive zajedno, prave zurke na koje dolaze samo muskarci i uopste samo muski svet je kod njih (oni su od kako su dosli pozajmljivali nesto od moje majke, ona od njih itd, pa udju jedni drugima u stan na kratko). Ja ih jos nisam videla... Moguce da ima jos gayeva u zgradi, ali ja to ne znam. A inace u parku ispod zgrade moja majka svaki dan vidja neke dve devojke koje se ljube (to sam vec pisala na nekom topicu). A ranije sam ja vidjala dva muskarca skoro svaki dan kad sam se vracala sa posla, nisu se ljubili ali ja sam zakljucila da moraju biti par. Nisu iz moje zgrade ali verovatno iz susednih.
Korisnikov avatar
By Hys.
U mom liftu pise od relativno skoro:"Nex je gay, a seka mu je super"
a mislim da znam ko je taj nex...bem ti sve se doselili novi, pa ne mogu da ih trakujem...al rado bi' upoznala sekicu:chestram:
Korisnikov avatar
By m..
Jel se bar racunaju one cice iz poslone pratnje? A Lepa Brena?
Ok ima jedan drag queen - Buba Miranovic.
Korisnikov avatar
By tramp
par spratova ispod mene i jos neka gomila ljudi u susednim zgradama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!