- 03 Maj 2006, 15:52
Ili ponekad pomislite kako bi vam bilo lakse (samim tim i lepse) da ste str8?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ...
Meni je preko kurca od ljudi koji se zale sto su gay, koji kazu da bi sve bilo drugacije i bolje i lepse da su bili str8 ili bar bisex... Nema dosadnije, suplje i gluplje komunikacije od te, bolje se sporazuveman sa homofobima, sa njima bar ima sta da diskutiras, ovako imas samo govno koje se zali na svoj zivot, i ne znas da li da ga isprebijes ili da mu kazes da se bori umesto da se zali i kuka i sere i jede govna (a nakon toga on krene da govori o odeci koju nosi i glupim serijama koje gleda i supljoj muzici koju slusa)... Zapravo, mislim da oni pederi koji se zale na ono sto jesu zapravo i nisu pederi, vec sonje koji bi da se zale na "tezak" zivot pa izabrali opciju koja im ide u prilog. Bilo je na ovom forumu "da li biste uzeli pilulu koja bi od vas ucinili str8", bilo je i tamo puno bisera...
Originally posted by Kiwi
Ponekad, zaslepljen lako?om življenja poželim da sam str8. Ali me uvek vrati ?injenica da i str8 tipovi tra?are, spletkare .. i da su generalno (ne volim da generalizjem, ali sude?i po ljudima koje poznajem) mnogo ''sporiji'' od gay momaka... definitivno je zabavnije biti gay... Možeš da probaš stvari o kojima str8 muškarci ni u najluðim snovima nisu sanjali ...
Originally posted by Draco
Pa ne. Mislim, NE RAZMISLJAM o tome. To mi je nekako isto kao kad bih razmisljala o tome da li mi je drago sto sam desnoruka ili sto imam zeleno/braon oci.. Takva sam pa sam takva.
Originally posted by gariOtkad se talenat i sposobnost vezuju za sexualnu orijentaciju!?
Zašto mi ne bi bilo drago? Ako je gay bio Aleksandar Makedonski, Leonardo da Vinci i Mikelanðelo te Oskar Vajld-zašto bi meni bilo krivo. Ve?ina genijalaca su bili gay. Ponosim se njima /i sobom/.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Mr Dee
pa ja bih bas voleo da sam strejt na jedan dan.na primer anastazija ili tako neka strejt riba.
![]()
ja mislim da je pitanje smesno. mozda je autor hteo da zna da li zalimo zato sto smo gay... meni nije...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!