Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Peva?ica Pink, reper Snup Dogi Dog, glumci Adrijan Brodi i Deril Hana, ?uveni skejter Toni Hok, ekipa popularne emisije "Džekes" koja se prikazuje na MTV-ju, i druge svetske zvezde dolaze u Beograd! Naime, jedna etapa ?uvene automobilske trke "Gambol 3000", u kojoj ?e se ove godine takmi?iti 120 posada, koje ?ine belosvetski ekscentrici, bogataši, poznate li?nosti i zgubidani, završi?e se u Beogradu.

Kako saznajemo u engleskoj centrali trke, karavan stiže u Srbiju 2. maja oko podneva. U?esnici ?e ru?ati u Beogradu, a svi automobili ?e biti parkirani ispred Skupštine grada. Prema tome, fotoaparate u ruke i u akciju... jer ?e zaista imati šta da se vidi. Nakon kratkog predaha od nekoliko sati, kola i takmi?ari ?e sa beogradskog aerodroma ogromnim teretnim avionima biti preba?eni na Tajland.

Na naše pitanje da li su prikupili informacije o Srbiji, i, naravno, našim putevima, organizatori trke su odgovorili:

- Drago nam je što po prvi put dolazimo u vašu zemlju. Naše ekipe su nekoliko puta obišle rutu, i te informacije ?emo preneti takmi?arima. Nadamo se da ne?emo imati problema sa otmicama kola!

Zanimljivo je da u jednom opisu kratke rute kroz Srbiju piše: "Priroda je predivna, ali su putevi ubistveni. Nadamo se da su srpski saobra?ajci podmitljivi."

Ina?e, prva trka "Gambol 3000" održana je 1999. godine, na inicijativu engleskog bogataša Maksimilijana Kupera, a ove godine cilj je za osam dana pre?i 3.000 milja, od Evrope, preko Azije, do Amerike!

Ostala su još samo dva slobodna mesta za prijavljivanje, a za u?eš?e se pla?a 40.000 funti po automobilu (sa dva putnika), dok raniji u?esnici pla?aju 30.000 funti. Ova suma pokriva troškove prevoza avionom, smeštaj, hranu, ali gorivo, osiguranje i kazne za prekora?enje brzine svaki takmi?ar ?e morati da plati iz svog džepa. Stvar je prestiža pobediti u ovoj trci, ali svima je mnogo važnije da se dobro provedu i, naravno, da mnogobrojnim gledaocima pokažu svoje sulude automobile - od skupocenih "meklarena", "ferarija", "bugatija", "rols-rojseva", pa sve do nabudženih "spa?eka" i prastarih hipi kombija...

Ilustracije radi, ova bogataška zabava može da bude i veoma opasna. Prethodnih godina bilo je svega - jurnjave sa policijom, bežanja od bandi u Rusiji, tu?e sa seljacima (zbog uništenih njiva), ali i ozbiljnih saobra?ajnih nesre?a i bliskih susreta s banderama. Kazne za prekora?enje brzine i gubljenje u nedoðiji se podrazumevaju.

http://www.blic.co.yu/

Holivudske zvezde voze reli kroz Srbiju

Poznati "oskarovci" Nikolas Kejdž i Brus Vilis dolaze u Beograd u okviru ?uvene reli trke "Gambol 3000", koja se vozi od 1999, a ove godine prolazi kroz našu zemlju po?etkom maja

Ukoliko biste želeli da uživo vidite/dotaknete/uzmete autogram Nikolasa Kejdža ili Brusa Vilisa, a nemate para da idete u Holivud, budite po?etkom maja u Beogradu i san ?e vam se ostvariti!Zvu?i neverovatno zar ne? E, pa izgleda da je to zaista istina, jer bi pomenute zvezde, uklju?uju?i glumca Adrijena Brodija ("Pijanista"), trebalo da borave u našem glavnom gradu, a sve u sklopu poznate reli trke "Gambol 3000".

Stižu i: Hana, Naomi, Hil...

Prema nekim najavama, možda ?e u trci u?estvovati glumica Deril Hana, manekenka Naomi Kembel, Džoni Noksvil, peva? grupe "50 sent", peva? grupe "Džamirokvaj" Džejson Kej, bivši voza? Formule 1 Dejmond Hil... Ova "fensi" trka se vozi od 1999. godine, a svake godine se pove?ava i broj u?esnika i broj gledalaca, a o poznatim li?nostima da ne govorimo.

Zamislite da vozite 200 na sat kroz Italiju, ili jurite 280 kroz Maroko, znaju?i da za to imate dozvolu od samog kralja, a sve uz društvo 300 bogatih ljudi i eto vam najboljeg objašnjenja šta je zapravo reli "Gambol 3000".

Ovogodišnja trka traja?e 8 dana, bi?e voženo 120 automobila na ?ak tri kontinenta, a mali deo svega toga bi?e i Srbija, koja je uvrštena u rutu koja po?inje u aprilu 2006. godine. Ukoliko sve bude proteklo po planu, ova vesela družina ?e pro?i kroz našu zemlju drugog maja, a o?ekuje se da organizatori trke uskoro pozovu naše nadležne organe radi dogovora. Posle Beograda, trka se nastavlja kroz Bugarsku, sa stajanjem u Sofiji a zatim do Istanbula, odakle bi automobili trebalo da budu preba?eni u Aziju, na drugu etapu trke.

Ova ekstravagantna trka vu?e poreklo još od 1933. godine, kada je u Americi ?uveni motociklista Bejker prešao razdaljinu od Njujorka do Los Anðelesa za 54 sata i dobio nadimak "Kenonbol" (topovsko ðule). U znak se?anja na njega, 1971. godine ustanovljena je memorijalna trka iste dužine, koju je pobednik Dan Gurnej prevalio za 35 sati, a takmi?enje je trajalo do 1979. Jurcanje putevima Amerike, bez bilo kakvih ograni?enja, postalo je vrlo popularno i inspirisalo mnoge režisere mnogih filmova, od kojih je svakako najpoznatiji "Smoki i bandit", sa Bartom Rejnoldsom u glavnoj ulozi.

Sve je to uticalo na Maksimilijana Kupera, bivšeg reli asa, koji je 1999. godine odlu?io da se provoza po Evropi i za šest dana preðe 3.000 milja, ali uz "malu pomo? svojih prijatelja": Džejsona Pristlija ("Beverli Hils"), Deni Minog i drugih zvezda džet seta.

Gambol 3000 samo za bogataše

Njih 50 je odvozalo prvu trku, u kojoj su krenuli iz Londona i vratili se u glavni grad Velike Britanije preko Riminija, prolaze?i usput kroz Pariz, zatim stazu na kojoj se vozi ?uvena trka "24 ?asa Le Mana", stazu Formule 1 u Monaku, fabriku Ferarija u Modeni i stazu u Hokenhajmu. Tako je po?eo tradicionalni reli, koji se uve?avao i produžavao svake godine. Glavni razlog zbog koga se ova trka smatra trkom bogatih je cena prijavljivanja, pošto vam treba 40.000 funti da biste u?estvovali. Automobili se biraju po želji: Od Ferarija do "fi?e". Izazov ove trke nije u vremenu prelaska staze ili trofeju, ve? vožnji bez ikakvih ograni?enja i lumpovanju po ekskluzivnim hotelima. Bar što se toga ti?e, Beograd je pravo mesto za "Gambal 3000"...

http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/

--------------------------------------------------------------------

zvezde ce 02.05. doterati svoja kolica ispred gradske skupstine, da se pokazu!!

Prenocicu noc pre ovoga na onom travnjaku samo da bi videla svoju bebicu bugatti veyrona (boze daj mi snage da ne pocinim neku glupost i pokusam da ga ukradem :vruce: ) i mozda usput bacim kosku snupi dogu :canttouchthis:

Slika

heheh, bice haos :lol:

jel dolazite?
By жњ
znate sta ja mislim?

e pa usrace se kad vide kako ovi nasi voze :roflmao:
Korisnikov avatar
By EYA
ja spakovala noz, kasiku i viljuskicu za tortu :greb:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Da, ?uo sam za to. O?ekujem da zaista bude fenomenalno 2. maja ispred Gradske skupštine.

Evo i zvani?nog sajta http://www.gumball-3000.com/rally/! Ako kliknete na "Gumball 2006 Dates & Locations", iza?i ?e vam ceo raspored ove trke po datumima i gradovima. Dakle,

Tuesday 2nd May:
Lunch checkpoint in Belgrade, Serbia between 11AM - 1PM at the City Hall!
Korisnikov avatar
By Rei
Hmmm, gore pri pochetku pishe da ce biti prebacheni na tajland sa beogradskog aerodroma, a posle pishe posle beograda ide se u bugarsku tj sofiju i istanbul pa tek onda u aziju...
By жњ
Originally posted by EYA
ja spakovala noz, kasiku i viljuskicu za tortu :greb:

ko manda u "lepa sela lepo gore"

znaci, it`s a deal! meni bugatti veyron, a vi se dogovorite oko "ostatka" torte :njami:
Korisnikov avatar
By ::fy::
NA zvani?nom sajtu piše da ?e odmah posle Beograda, dakle 3. maja, i?i u Aziju!
By жњ
Originally posted by REI
Hmmm, gore pri pochetku pishe da ce biti prebacheni na tajland sa beogradskog aerodroma, a posle pishe posle beograda ide se u bugarsku tj sofiju i istanbul pa tek onda u aziju...

na vestima su danas rekli da ih prebacuju sa naseg aerodroma pravac na puket.. tak da..

lucky bastards...

money, fame, best cars, best pieces :dude: , ehhhh :bj:
Korisnikov avatar
By Rei
Dolazim da balavim za bruce vilisom :)
By жњ
sigurno ce u skadarliju na klopu! za svaki slucaj cu rezervisati sto u tri sesira da kusam sarmu sa pink, posto gostujuce celebritije obavezno tamo vode na klopu :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
i sta...

vidim to, i da se poUssle samoubijeM...
hmmmmmmmm, jedinO ako mogu sa njiMA da se odvEzem dalje... :zaklinatrazisponzora: :eureka:
Korisnikov avatar
By Draco
Ehhh, bih ja..da maznem koju cicu i koje vozilo.. :)
Korisnikov avatar
By mary
Ja cu obezno da dodjem!
Moram da vidim Nikolasa, da ga pozdravim :sesir: i da ga pitam da me provoza oko Slavije jedanput :tamoamo:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Što me nervira ta utrka ... bogatun?i?i kupili bijesna auta i hvale se svijetu sa njima na taj na?in što ?e raditi prekršaje po svim tim zemljama kroz koje ?e pro?i. Nadam se da ?e do Beograda i?i preko Maðarske. Prošlu godinu su prolazili kroz Hrvatsku, sve do Dubrovnika odakle su ih brodovima prevozili u Italiju. Pošto svake godine biraju najbolje ceste i najbolje (?itaj "najblaže") policajce, Hrvatska je dobila nagradu za državu sa najboljim cestama kroz koju su prošli .. što je nesumnjivo Sanaderu veoma imponiralo :elektro:
Korisnikov avatar
By bigirl
2.5.... To je utorak?!?! Shit! Fuck! Tad držim ?asove od 12 do 16h!!!! Aaaaaaa... Moram da smestim decu u neki drugi dan. Frka.
Korisnikov avatar
By zboO
Deril Hana, i ?uveni skejter Toni Hok
....wooooooooooow.... :love: :love:

A jel treba da ponesem i omot cd-a (kill bill) da mi Deril Hana potpishe a? a? :trep:

ko ih shisha....kola mogu i ovde da gledam, a njih putem malih TV ekrana ( kazem malih posto je moj ekran 51 cm) :shrug: ali mama i tata imaju onaj veeeiki 72....ali ja nikako da dodjem na red da na njemu neshto odgledam... :(

i tako...a ti amnizza ako vidish Deril posalji joj cmokic u moje ime :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
I mene nerviraju.
Moš misliti, imamo para pa idemo da kršimo saobra?ajna pravila. A kada izaðemo iz države, još ?emo i da vam ocenimo puteve i saopštimo koliko su vam saobra?ajci podmitljivi.

A i ne ložim se na blejanje u selebritije :hand:
Korisnikov avatar
By m..
O tocu propustiti, hvala bogu, od one Kasandre i ludila oko toga, jos uvek ne mogu da se pomirim s takvim stvarima.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by amnesia
Kako saznajemo u engleskoj centrali trke, karavan stiže u Srbiju 2. maja oko podneva. U?esnici ?e ru?ati u Beogradu, a svi automobili ?e biti parkirani ispred Skupštine grada. Prema tome, fotoaparate u ruke i u akciju... jer ?e zaista imati šta da se vidi. Nakon kratkog predaha od nekoliko sati, kola i takmi?ari ?e sa beogradskog aerodroma ogromnim teretnim avionima biti preba?eni na Tajland.
a) nadam se da ?e im dati da jedu sarmu i gibanicu, da znaju zašto su došli ovde
b) meni se ?ini da ?e 1)parkirati se; 2) iza?i iz kola; 3)obezbeðenje ?e ih progurati iz mesta A do mesta B; 4) niko ne?e uzeti autogram
c) pošto su oni sa kvarnog zapada, možda ?e ih napasti skinhedi, kao kakav prajd...
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by EYA
KurFo !
hohoohohohohooho :hvala:
Korisnikov avatar
By gari
Bože, ala je to uzbudljivo gledati sve te kurve i pedere kako se vozikaju u svojim simbolima muškosti i pi?kosti...

:cowboy: :jutro: :obesen:
Korisnikov avatar
By garfild
Mmmmmm kako bih voleo da ucestvujem .....super sto ce proci i kroz nasu zemlju, ako im budemo zanimljivi mozda dodju ponovo
najzanimljivije je to sto kod nas policija visi na svakih 5 m
malo cemo ih usporiti .......
Korisnikov avatar
By bigiboy
Ne pada mi na pamet da ih idem gledat .. :kletva:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by bigiboy
Ne pada mi na pamet da ih idem gledat .. :kletva:
Ma, ne?u ni da ih ?ujem! Dabogda im popucale sve gume a rezerve da nemaju, upali u sve one nezakrpljene rupe i jeli dabogda smrdljive viršle iz kioska sa onim odvratnim ustajalim jogurtom...

:giljotina: :friends: :redaljka:
By fencysmurf
samo da im niko ne dojavi da ce skupiti vise raje nego sve partije zajedno na mitinzima, inace ima da bude...

Zna Srbija - Nikolas Kejdz sa predsednika i SrbiYA RUlEZ - 50centi za guvernera !
Korisnikov avatar
By gari
Idem tamo sa sve KITOM da ih do?ekam...Neka vide da i mi konja za trku imamo...Mislim, nisam ja konj ali bi?e tamo i konja i magaraca.

:sekirica: :piski: :kada:
Korisnikov avatar
By Delete
" Nadamo se da ne?emo imati problema sa otmicama kola! "
Hahahahaha!!!
Ne idem, zato ako neko bude tude tamo, i aparat mu bude pri ruce, neka postavi koju sliku!
Korisnikov avatar
By TKO
Ocekivane ZVEZDE (ukoliko im se nesto ne desi na putu do BGa)

- Carey Hart
- MTV's Bam Margera
- Tony Hawk ---- legenda skate boardinga
- Ryan Dunn
- Dirty Sanchez
- Martine McCoutchen --- lepotica!
- Matt Schulze -----zvezda filma Fast & Furious
- etc...

RASPORED:
- 06.00h planiran polazak iz Budimpeste za BG!
- 09.00h prelazak granice i ulazak u SerbiU!
- voznja auto putem SU-NS-BG (ako neko ima konja za utrku neka se pojavi na Horgoshu)
- 11.00h ulazak u BG, pravac auto put-ul. Kneza Milosa
- Kratka zadrzavanja u ul Kneza Milosa,
- Skup na platou ispred Gradske Skupstine
- od 12.00h do 13.00h koktel u Skupstini grada, kod Gradonacelnika, naravno
- 13.30h polazak ka Aerodromu ulicama : Terazije, Kolarceva, Vasina, Uzun Mirkova, Pariska, Kneza Sime Markovica, Pop Lukina, Brankov most, Bul. Mihaila Pupina, Milentija Popovica, auto put BG-ZG, Aerodrom "Nikola Tesla"
- do 17.00h ukrcavanje kola u tri ruska "antonova" + 1 Boing 757 za ekipu....
...Nishta od Pamele, i svih onih koje pominje ova (zuta) stampa u dragoj Nam Srbiji. U novinama se pominju i Brus Vilis, kao i Deryl Hanna, Hugh Hefner, ali od njih ove godine nece biti ni traga ni glasa jer su prosle godine ucestvovali, neki...
Korisnikov avatar
By KiWi
Mora?u da propustim... bukiran mi je ceo dan :rida: ... BiGirl, slikaj neke fotke, kad ja ve? ne mogu ... pa ?emo razmeniti utiske sa prvomajskog raspusta kad se vidimo ....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!