Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Jesam li Vase....

1.da
2
22%
2.ne
7
78%
By Sixto
Ne precenjuj se srce!
Odakle ti ta ideja!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ne znam mila, koliki ti je bankovni rachun? :smug:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Originally posted by Sixto
Ne precenjuj se srce!
Odakle ti ta ideja!
pitam jebote... pitam :)
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Originally posted by unic0rn
dovoljan da kupim apartman u centru BG-a ;)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ako je sa djakuzijem onda jesi moje dijete srece :bubblegum: :kada: :kada:
By Sixto
Odgovaram jebote....odgovaram!
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Ako je sa djakuzijem onda jesi moje dijete srece :bubblegum: :kada: :kada:
imam jacuzzi u ri... u svojoj vili ;)
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Originally posted by Sixto
Odgovaram jebote....odgovaram!
imas gajbu? :D
By Sixto
Da se ne ponavljam 500 puta!
Ne precenjuj se srce! :smeh:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
a joj tetka si... povlacim kandidaturu....:zmija:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by DijeteSrece
dovoljan da kupim apartman u centru BG-a ;)
He...pa to i nije bas nikakvo merilo...kad budes imao bank account dovoljno veliki da kupis apartman u Oslu ili Tokiju (2 najskuplja grada na svetu) then ring, ring, give me a call...:alexis:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
ne hvala... oslo je jako ruzan grad a japanci mi se gade... dakle zasto bi tamo kupio stan?
a da imam toliko para mislis stvarno da bi se tebi javio... :meda:
Korisnikov avatar
By M M and I
ne hvala... oslo je jako ruzan grad a japanci mi se gade... dakle zasto bi tamo kupio stan?
whatever...nisam ni rekao da je Oslo prelep grad, vec sam rekao da je potrebno da ti je bank account dovoljno veliki da kupis apartman u centru Osla...a da li ces ga kupiti ili ne to je deseto pitanje...Whatever...
...and However, pre nego sto ti bank account bude toliko tezak nema potrebe da se javljas sve da ti tako nesto kojim slucajem i padne na pamet... :merlinka: :bic:
Korisnikov avatar
By M M and I
ne hvala... oslo je jako ruzan grad a japanci mi se gade ... dakle zasto bi tamo kupio stan?
...a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gadea japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gadea japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade...

I tako progovori, veliki covek, veliki levicar i veliki humanista. Covek koji izgara za ideje o jednakosti i ravnopsravnosti ljudskih bica i naroda (onako kako to deklarativno nalaze svaka postena levicarska ideologija"...

...Lepo sto si konacno pokazao svoje pravo lice :down: :pop: :regan:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
:slinavko:
pa ni ne treba mi vise para od onog sto imam, zivim sasvim solidno, cak i iznad nekog standarda i tu i u it. a u bg bi bio tajkun...

znaaaaaaaam za jedan grad zove se beograaaaaaaad
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Originally posted by M M and I

...a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gadea japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gadea japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade a japanci mi se gade...
pa ako se tebi jebe s japancima slobodno... ja ne bi nikad... ja volim ove balkanske sirovine :cuddle:
Korisnikov avatar
By M M and I

pa ako se tebi jebe s japancima slobodno... ja ne bi nikad... ja volim ove balkanske sirovine :cuddle:
To nije uopste poenta...Poenta je u tome da se prodajes za levicara i humanistu...a nesto se bas i ne pokazujes kao takav...

P.S. I ko kaze da se moras jebati sa japancima ako bi imao dovoljno novca da kupis stan u Tokiju? I ko ti garantuje da ce neko od tih "balkanskih sirovina" hteti da se jebe sa tobom? :merlinka:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece

To nije uopste poenta...
ja sam na to mislio... a to sto si ti drugacije protumacio to je SAMO TVOJ problem! :mazi:
Korisnikov avatar
By M M and I

To nije uopste poenta...
ja sam na to mislio... a to sto si ti drugacije protumacio to je SAMO TVOJ problem! :mazi:
Nope...problem je uglavnom tvoj...

...a takodje je problem sto mislis da se moras i jebati sa japancima samo zbog toga sto bi mogao kupiti apartman u Tokiju (iako ne mozes...)... :cekam: :elektro:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
problem je tvoj jer, ne znam zasto, ali uvijek mi se zvakaca MM & I zalijepi za stiklu kad god otvorim temu ...

pa nego sto bi trebao raditi u tokiju? gledati arhikteturu? raditi? ili pjevati "a mogli smo do tokija, nos ko u pinokija"?
Korisnikov avatar
By M M and I
problem je tvoj jer, ne znam zasto, ali uvijek mi se zvakaca MM & I zalijepi za stiklu kad god otvorim temu ...

pa nego sto bi trebao raditi u tokiju? gledati arhikteturu? raditi? ili pjevati "a mogli smo do tokija, nos ko u pinokija"?

Pa posto ti bank account ocito nije dovoljno veliki da bi zaista i mogao kupiti apartman u Oslu ili Tokiju, onda mozes sebe da ubedjujes kako su to dva najgora mesta na svetu...psiholoski odbrambeni mehanizam "slatki limun i kiselo grozdje"...

...i posto i zaista ne mozes priustiti apartman u Oslu ili Tokiju, nisi moje "dijete srece" ...and that´s how the story ends...

Once again: ne precenjuj se sweetie darling...and get yourself a life...:crkla:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
miska, i da imam cijeli tokyo ne bi bio ni vise ni manje sretan nego sto sam sad... :cigareta:
a to sto si ti matirijal grl to je tvoja stvar

a to sto nitko nije skuzio ovu anketu kao sprdanciju puno kaze o vama.
a sto se tice "getalajf" ipak si ti"forumski manijak" i zato bi ti preporucio da nesto preuzmes :kakodane:
Korisnikov avatar
By M M and I

a sto se tice "getalajf" ipak si ti"forumski manijak" i zato bi ti preporucio da nesto preuzmes :kakodane:
Pa ne znam sad...vidim da si za kratko vreme otkako si se registrovao na ovom forumu ipak ostavio zavidan broj poruka...Koliko ce li ih tek biti kad na forumu budes duze od 4 godine...

P.S. pogledaj malo otkad sam ja registorvan pa ti nece biti cudan broj poruka koje imam iza sebe...

...and get a life :jezik:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
bre, ja ga serem 100 na sat kao na svakom forumu...

anifing tu ed? :novinar:
By Sixto
Dijete Srece, a da ti nadjes decka a?
To bi bilo super!
Znas kako je dobar osecaj! Neopisivo!
By Sixto
Bas mi te zao!
Kurac fantasticno leci frustracije! Da se malo oznojite i skinete tu paucinu ne bi bilo lose!
Mislim da bi trebalo da ga menjas za neki noviji model, vece kubikaze!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!