Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mahoney
kako te zamisljam, kako te zamisljam
beli hodnik i beli stol
pletes ruke od morskih trava
modro i zeleno, modro i zeleno
tesko primam promenu lica
u hodniku vremena

(Ekatarina Velika, 1985)

---

da li zamisljate kako forumasi izgledaju?

oni koje nikad niste videli, oni koji nisu postovali svoju fotografiju, oni koji zive u trecem ili petom gradu, ili cak drzavi.

da li mozete da ih zamislite na osnovu avatara i svih njihovih postova?

kroz postove citamo njihove misli, njihove zelje i strahove, njihove favorite, njihove probleme i tako formiramo misljenje o njima, ali o njima kao licnostima.

da li bismo se razocarali kada bismo videli nekoga od njih i kada se ta slika ne bi uklopila u nasu viziju te osobe.

evo, recimo - Mars.
je li ono njegova fotografija na avataru? ako nije, ja njega ne mogu drugacije da zamislim nego kao tog svetloputog momka bistrih ociju.

da li zamisljate forumase?

:kupanje:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Mahoney Eleven

da li bismo se razocarali kada bismo videli nekoga od njih i kada se ta slika ne bi uklopila u nasu viziju te osobe.
To nikako ne bi moglo da bude razocarenje. Mozda samo blagi trenutni sok i ekspresna korekcija mape.
Korisnikov avatar
By djo
u principu da, ali više kao jednu gomilu teksta nego kao osobu :giggle:

mada neke baš vezujem za avatar ili neki smajli :lood:
Korisnikov avatar
By djo
evo me, vra?am se u formu :D
By Bombina
Originally posted by bojandjo
evo me, vra?am se u formu :D
dobro dosao prijatelju:hug::klap:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Kako koga, opushtenije mi ide da ukapiram 'kako neka osoba dishe' chitajuci postove nego kako izgleda. Dodushe priznajem, ovo potonje se nisam ni trudio jer se kad tad misterija (interesovanje za spajanjem slike sa delom) razreshi :)

Verujem da velika vecina Marsa kapira kao njegovog avatara [rekao je negde da nije to on]. Odlichan nachin za suptilno saopshtavanje raspolozhenja :)
By Sixto
MArs je i bez avatara nenormalno ok momak!
Kakav god da mu je i da ga promeni ne bi menjao misljenje o njemu!
Korisnikov avatar
By zboO
zamishljala sam u pochetku....i upoznala gomilu forumasha i niko ali bash NIKO nije izgledao onako kako sam sam ga zamisljala....nisam bila razocharana, daleko od toga, svi su mi bili super...svako na svoj nachin....ali mi posle upoznavanja vise nije bilo zanimljivo chitati svachije postove.....nekako mi je mnogo zanimljivije kada ne znam kakakv je ko....kako izgleda chime se sve bavi, sta ga sve zanima....chitajuci postove otkrivam deo po deo....(delicj po delicj) , a opet skoro pa nista i da ne znam o ljudima posto svi dobro kriju svoje pravo ja...tj. ne otkrivaju se u celini ( kao sto se i ja ne otkrivam)... od trenutno aktivnih forumasha ja znam svega nekolicinu ...i tako mi je bash super....nekad se zablejim u avatar i zamisljam personu koja je postovala....ali ne idem suvishe daleko sa mislima posto definitivno svaki put omashim :lol: :lol:

ps. ja marsa zamisljam upravo kao momka sa avatara....jbg urezao mi se taj lik u glavu!
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mahoney Eleven
kako te zamisljam, kako te zamisljam
beli hodnik i beli stol
pletes ruke od morskih trava
modro i zeleno, modro i zeleno
tesko primam promenu lica
u hodniku vremena

(Ekatarina Velika, 1985)
Eh od kad nisam cula ovu pesmu... podseca me na neko davno proslo vreme...

Ali nije tema o tome... pa se vracam u vreme sadasnje :smilegrin: Uglavnom ne zamisljam ljude sa foruma... kroz postove obicno imam neki dozivljaj osobe i zadrzavam se na tome... Fizicki izgled mi nista ne menja, jedino sto na mene ima uticaja je neko zracenje koje se obicno vec kroz postove oseca. Ali kod par ljudi koje sam upoznala mi je ta energija bila pozitivnija uzivo nego na forumu... Ne znam tacno zasto, mozda nisu toliko opusteni na forumu kao sa par ljudi ili se bave stavovima koji ih iritiraju pa deluju ostrije i neprijatnije nego u prirodi...

ps: Posto ne zamisljam forumase, to vazi i za Marsa. Ali da budem suprotna od prethodnih odgovora - ne lici na avatar... neko od nas je pogodio :lol:
Korisnikov avatar
By nEne
ponekad se priupitam kako neko iza nekog posta izgleda, ni ne trudim se u tom slucaju da kontrolisem te svoje predrasude i implicitne teorije o vezanosti nekih iskazanih karakternih osobina i spoljasnjeg izgleda...

a sto se tice doticnog korisnika koji ima hiperpozitivno misljenje o svom dupetu, da, kapirao sam da je on upravo lik sa avatara, sve sto je pisao gledao sam kroz prizmu te slike... inace, avatar mi je licilo na njegovu matursku sliku :lol: ispostavilo se da je to fotografija nekog glumca... :blush:

:dance:
Korisnikov avatar
By Rei
Ne mogu da zamislim ni forumashe koje poznajem kako sede ispred kompa sa onako podbochenom rukom ispod brade i kako skroluju sa mishonjom, smeshkaju se glupim postovima ili prevrcu ochi kada naidju na post ostavljen by neko koga ne vole, a onda se isprave, stave lepo obe ruke na tastaturu i pisuckaju... Strange, ali kad god pousham to pomislim 'hahaha' ;)
Shto se tiche onih koje ne poznajem, ponekad i imam obichaj da ih zamishljam chitajuci postove medjutim znam da nikada necu pogoditi pa se ni ne trudim previshe :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by REI
...... kako sede ispred kompa sa onako podbochenom rukom ispod brade i kako skroluju sa mishonjom....
Jebote, vidovit covek:wow: Prenerazio sam se kad sam ukapirao da me gledas odnekud.
By fazza
Shta ja znam, neshto mi se chini da ih i ne zamishljam. Prochitam ono shto
kuckaju, i jedino shto posle odredjenog vremena skontam je to da li je neko
ok ili ne.

Losh sam jako i u opisivanju osoba, a kamoli zamishljanju nekih koje i ne
poznajem, odnosno samo na osnovu onoga shto prochitam.

Shto kaze RE|, chak i one koje poznajem ne mogu da skontam kako bleje
ispred kompa...Istini za volju, nisam ni pokushavao. :)

Mene i ne morate da zamishljate, tu sam - na avataru. :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
vizuelan sam tip, reagujem na avatare, tako se i moj odnos svodi prema avataru, mada cyber svet je svet gde nema granica i gde svi pre ili kasnije pokazuju svoje pravo lice...
a davno sam nauchio da je mnogo bitnije zamisliti osobu kakva jeste, nego kakvom se prikazuje...
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by fazza
Nisi podbocio bradu :smug:
Korisnikov avatar
By Paki
Naravno da zamišljam... uopšte se i ne trudim da prestanem to da radim iako znam da je stvaran izgled bilo koga od forumaša skoro uvek potpuno druga?iji.

Ulix-a sam, recimo, zamišljao kao dosta starijeg lika, sa ozbiljnom facom... ?ak i kad sam pre upoznavanja sa njim saznao koliko on u stvari ima godina, nisam mogao da se otrgnem toj ve? od ranije stvorenoj predstavi o njemu... Sada je sve ve? mnogo druga?ije.

Samo jednog forumaša nikada nisam ni imao potrebe da zamišljam... :love: :kissing: :love:
By fazza
Originally posted by Mahnitu
Originally posted by fazza
Nisi podbocio bradu :smug:
Zar je trebalo? :)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Obavezno imam sliku u glavi kako forumaši izgledaju. Ukoliko mi se sviðaju postovi to su lepši a ?im pro?itam neku glupost odmah im poraste nos ili dobiju klempave uši :bouncy:
Korisnikov avatar
By HARP
Postoje forumaši koji su lepi iznutra, pa dok ?itate njihove postove ose?ate da je jako lepa osoba...nisu potrebne projekcije, ako ?itate doživite li?nost, a ako gledate doživite lepotu :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ne zamisljam forumase...ali avatar mi je bitan, tako pamtim....i ne volim kad ljudi cesto menjaju avatare... o'ma se izgubim :P
Korisnikov avatar
By colorado
Zbog avatara su u pocetku svi mislili da sam zensko..

Btw, mogao bih i da promenim avatar..
By fazza
Originally posted by colorado
Zbog avatara su u pocetku svi mislili da sam zensko..

Btw, mogao bih i da promenim avatar..
Ja sam sve do skoro bio ubedjen da si ti zensko. :lol: Kad ono - mushkarchina! :smeh: :)
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Kupper
Originally posted by REI
...... kako sede ispred kompa sa onako podbochenom rukom ispod brade i kako skroluju sa mishonjom....
Jebote, vidovit covek:wow: Prenerazio sam se kad sam ukapirao da me gledas odnekud.
:lol: :lol: :lol: :lol:

ja obichno cheshkam jedno uvo!! :smeh:
By жњ
Ja ih cesto zamisljam... onako, mislim... vizuelno!

kako sedite goli pored monitora dok kuckate postove! xixixixi :D
Korisnikov avatar
By tramp
amnesia, pa ti si mi zavirila kroz prozor! opet sam zaboravila da navucem zavese :lood:

@colorado - :shok2: ti nisi zemsko?
Korisnikov avatar
By Seaman
Ne zamisljam, ne trudim se.
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by amnesia

the, k'o da me ne znas :smilegrin:

samo seti se da smo se kupali na adi, i znam svaku tvoju.....hmmmmm mljac, oblinu :lizalica: :trampolina:

jos kad bih se setio jesmo li bili goli ili u kupacim.... :zvizdi: :lood: :P
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Dominion
Originally posted by amnesia

the, k'o da me ne znas :smilegrin:

samo seti se da smo se kupali na adi, i znam svaku tvoju.....hmmmmm mljac, oblinu :lizalica: :trampolina:

jos kad bih se setio jesmo li bili goli ili u kupacim.... :zvizdi: :lood: :P
Gajger, seti se i javi mi obavezno:molise:

:hvala: unapred:)
Korisnikov avatar
By zboO
hahhahaa......kupperu barabo!!! :P :P :P

jbt, tebe zamilsjam kao avatar :lol: toliko si ih promenio...BRAD u svakoj pozi...da nema shanse da te nekako drugachije zamislim!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!