Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Zamislite da se Olimpijske igre odrzavaju (nekim cudom) u nasoj zemlji. Zimske ili letnje, nebitno. Treba da stigne olimpijska baklja, pa neki (bitni) ljudi treba da trckaraju sa njom u duhu stare Grcke... Podrazumeva se da bi je nosili nasi uspesni sportisti (ima ih na tone). Sem njih, ko bi to mogao biti? Koji bi sportisti trebalo da je nose i koji "nesportisti"? Npr, u Milanu je baklju, medju ostalima, nosio i Djordje Armani, poznat kao italijanski kralj mode i italijanski brend. Da li bi mozda kod nas trebalo i Verica Rakocevic ili Darko Kostic da se pojave? :plavuso:
Ili, sta mislite, ko bi je nosio, imajuci u vidu da se odluka o "nosacima baklje" donosi iskljucivo preko veza i familije, ne po zasluzi; srpska posla....
:tos:

Slika
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Zamislite Jelenu Karleusu kako trci sa bakljom? :smeh: :smeh:

Hm...da razmislim malo... :misli: ... Pa mozda Sasa Dordjevic, Divac...onda... neki od Grbica ... ili neki vaterpolista?
A od 'nesportista' ... Isidora Bjelica :lol: .. ili Ceda Jovanovic :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Od sportista, tu vec ne znam za koga da se odlucim, ali recimo Jasna Sekaric. I pored toga sto preferiram mnogo vise druge sportove nego streljastvo, ipak je ona osvojila sve sto se moglo osvojiti. Treba li da napominjem da je ucestvovala na svim olimpijadama od Seula 1988 god do Atine 2004 god. Uvek se je vratila sa nekom medaljom. Od "nesportista", u je....ne znam bas ali mi i nemamo neki dzet-set pa da se odlucim za neku licnost koja bi na adekvatan nacin mogla da otvori olimpijadu u nasoj zemlji. Narocito ne neka pevaljka.
Mozda Boris Tadic. Bivsi sportista, i trenutno jedini politicar koji je okej na nasoj politickoj sceni.
By Sixto
JK :smeh:

Kostunica :smeh:

Vendi :smeh:

Olja Beckovic :smeh:

Nikola Secerovski :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Markky
Ceca :saint:
Ona sto sama rece da nikad nije potrcala? :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
slažem se sa Zvezdašem za Jasnu Šekari? i za Borisa Tadi?a. Ja bih još tu uvrstila i Željka Obradovi?a, Djordjevi?a, Bodirogu i Divca od košarkaša, Vanju Grbi?a od odbojkaša, Ikodinovi?a i Šoštara od vaterpolista. Anu Ivanovi? pod obavezno, kao i malog Novaka Djokovi?a... a od estradnih li?nosti NIKOG... to je sve sam trash...
Korisnikov avatar
By Mars
Sreca pa nema potrebe o tome brinuti.

Inace bi to bila jedna takva parada silikona, prostote, mafije i neukusa ... stani pa gledaj.
A sportistima svaka cast. ako bi se doredili od ovih prvih...

"Kada bih nas bar Marsovo dupe podrzalo..."
(Bogoljub Karic, Snaga Srbije)
http://www.guggenheim.org/
Korisnikov avatar
By KiWi
looooooooooonjo :) tebe bre nema pa te nema ... 100 godina ne navra?aš ... dobrodo'šo nazad :kissing:

Dakle, Baklju bi trebali da nose:
Ružica Ðinði? (ali da u uvodnoj re?i pomene muža a ne politi?ke pobude)
Onaj direktor Delte (još kad bih mu ime znao ...)
Minja Subota (ali samo ako taj dan bude subota)
Direktor Si&Si-a (ni njemu ime ne znam, a sladak je)
Sergej Trifunovi?
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ima emisija na EuroSportu o putovanju baklje kroz Italiju. Italija je ipak velika zemlja, nije ovako mala kao mi :giggle: Talijani su zvali neke kreatore iz Finske da je nose :doh: tj. zvali su dosta ljudi iz zemalja koje redovno ostavaju medalje na zimskim igrama.

Pa od sportista bi trebali zvati svakog da nosi baklju, bar one koji su nekad osvojili neku medalju iz exYuge (a da su iz Srbije) ili od 96 godine, pa i trenere koji su osvajali medalje sa timovima. Jedino što je teško odlu?iti koga bi izabrali da zapali plamen, onaj kona?ni :misli:
Kao što bi trebali staviti o?esnike sa paraolimpskih igara iz naše zemlje.
Korisnikov avatar
By Mars
Pretpostavljam da su ti neki sa liste rod.

Inace apsolutno nemam ideju zbog cega si ih stavio na popis.

(ovo je bilo za Kiwija)

Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mars
Pretpostavljam da su ti neki sa liste rod.

Inace apsolutno nemam ideju zbog cega si ih stavio na popis.

(ovo je bilo za Kiwija)
:rida: .. provalio si me .. rod smo :rida:
Korisnikov avatar
By Mars
Ako ti je Miškovi? iz Delte stvarno rod, da znaš da sam oduvek tebe najviše voleo i poštovao od svih forumaša.

:saint:

Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Smith5000
Ima emisija na EuroSportu o putovanju baklje kroz Italiju. Italija je ipak velika zemlja, nije ovako mala kao mi :giggle: Talijani su zvali neke kreatore iz Finske da je nose :doh: tj. zvali su dosta ljudi iz zemalja koje redovno ostavaju medalje na zimskim igrama.

Pa od sportista bi trebali zvati svakog da nosi baklju, bar one koji su nekad osvojili neku medalju iz exYuge (a da su iz Srbije) ili od 96 godine, pa i trenere koji su osvajali medalje sa timovima. Jedino što je teško odlu?iti koga bi izabrali da zapali plamen, onaj kona?ni :misli:
Kao što bi trebali staviti o?esnike sa paraolimpskih igara iz naše zemlje.
DA, gledao sam na RAI-ju...Kroz Bologna-u je baklju nosila, medju ostalima, i Kajsa Bergqvist vrhunska svedska atleticarka i skakacica u vis, pa zatim i Anja Pärsson i jos nekoliko svedskih sportista...
Zato bi bilo strasno glupo da (o koje li hipoteticne situacije!) baklju kroz Srbiju nose neke pevaljke i olinjali politicari kad i u Srbiji ima dosta sportista koji bi to mogli da obave, a kad njih ponestane onda se zovu vrhunski sportisti iz ostalih zemalja ucesnica na predstojecim OI odnosno ZOI.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Svaka zemlja ima bar nekog sportistu koji je ostvario bar jedan zapazen sportski rezultat i takav treba da nosi baklju kroz svoju zemlju.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Janica ?e nositi baklju na samom kraju ... pred paljenje velikog plamena :kosa:
Korisnikov avatar
By Lunja
Ja bih pozvao Moniku Seles. Ona je LEGENDA! :tenis:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Lunja
Ja bih pozvao Moniku Seles. Ona je LEGENDA! :tenis:
Potpisujem.
By fencysmurf
dusan pocek (jezdimirovic iz boljeg zivota) gura (do duse pokojnu) rahelu ferari u kolicima koja nosi baklju a pored njih trci (takodje rahmetli) tashko nachich i smeje se kao u Radovanu III...

e to bi bila stafeta za pamcenje...

a sto se tic monike seless, ja sam recimo siguran da bi pre sredili da se dogodi slika od gore, makar teta daliborka morala da da se trandzuje u rahelu, pre neko bi njoj pustili da je nosi...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by fencysmurf

a sto se tic monike seless, ja sam recimo siguran da bi pre sredili da se dogodi slika od gore, makar teta daliborka morala da da se trandzuje u rahelu, pre neko bi njoj pustili da je nosi...
A ko bi se bunio?
By fencysmurf
Originally posted by ZvezdasBG

A ko bi se bunio?
pa raznorazni zastitnici velikosrbskih velikointeresa.... no i ja se slazem, niko javno, ali kapiram da bi i fudbaleri Crvene Zvezde iz Farhazdina bili ispred Selessove na waiting listi...

u ostalom gde ti zivis?

:vogue:
Korisnikov avatar
By Tweety
posto bi i forum morao da ima svoga predstavnika, vec vidim statija i denija kako zaljubljeno trcakaraju i pale plamen, pevajuci 39,2... :lezkiss: :lezkiss: :lezkiss:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

A ko bi se bunio?
pa raznorazni zastitnici velikosrbskih velikointeresa.... no i ja se slazem, niko javno, ali kapiram da bi i fudbaleri Crvene Zvezde iz Farhazdina bili ispred Selessove na waiting listi...

u ostalom gde ti zivis?

:vogue:
Zivim tamo gde ce svako da stane u odbranu Selesove koja je iako krvno Madjarica nosila cak i 1993 godine zastavu Jugoslavije i verovatno i zbog toga "zaradila" onaj noz u ledja. Monika je bila i ostala nasa nacionalna heroina i ja nikada nisam nigde cuo da je neko nesto lose rekao za nju. To za neke "zastupnike velikosrbskih interesa" necu da komentarisem. Kalibar si radikala pa se sa njima prepucavaj na tu temu.
By fencysmurf
Zivim tamo gde ce svako da stane u odbranu Selesove koja je iako krvno Madjarica nosila cak i 1993 godine zastavu Jugoslavije i verovatno i zbog toga "zaradila" onaj noz u ledja. Monika je bila i ostala nasa nacionalna heroina i ja nikada nisam nigde cuo da je neko nesto lose rekao za nju. To za neke "zastupnike velikosrbskih interesa" necu da komentarisem. Kalibar si radikala pa se sa njima prepucavaj na tu temu.
a tetka nisam? mislim, nemoj da odstupas od sablona!
By Sixto
Zar nije dala intervju za medije po definitvnom odlasku za USA da joj je uvek bilo grozno da igra za Jugoslaviju i da je uvek izmisljala neke izgovore i povrede da ne ode na velika, reprezentativna takmicenja gde nije predstavljala sebe vec zemlju iz koje dolazi!?
Secam se citao sam pre 2-3god, pa sam se zabezeknuo kakav intervju je mogla da da a ovde je bila nacionalni ponos!
By fencysmurf
Originally posted by Sixto
Zar nije dala intervju za medije po definitvnom odlasku za USA da joj je uvek bilo grozno da igra za Jugoslaviju i da je uvek izmisljala neke izgovore i povrede da ne ode na velika, reprezentativna takmicenja gde nije predstavljala sebe vec zemlju iz koje dolazi!?
Secam se citao sam pre 2-3god, pa sam se zabezeknuo kakav intervju je mogla da da a ovde je bila nacionalni ponos!

evo ga broj jedan ! tj. prvi koji bi nesto rekao...

:kafa:
By Sixto
Naravno!

Ima mnogo onih koji su ucinili vise od nje u sportu koji bi mogli da ponesu olimpijsku baklju!

:nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!