Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Mene bash zanima znachenje ove konstrukcije za koju sam chuo juche pa me zanima jel neko upucen?

Nekako, ne ide ... :krava:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sve nesto mislim da ta konstrukcija oznacava voditelje koji bi trebalo da budu antiteza svim onim klasicnim voditeljima koje smo do sada imali prilike da vidjamo. Jer, oni su strejt - uglavnom su obuceni u klasicna muska odela, ozbiljni, pazljivo zacesljani, sa autoritativnim baritonima...

Nisam upucen, ali mislim da bi "anti - strejt voditelji" trebalo da budu, znaci, nesto sto se razlikuje od gore opisanih...
Recju, to bi bili "nezniji voditelji"...

"Nezno, neznije
nezno, neznije..."
( rekla bi u pesmi Nada Topcagic :lol: )
:rock:
Korisnikov avatar
By vivaldi
jel to iz one reklame na B92 da se traze "anti-strejt" voditelji za neku emisiju? to se odavno vrti... simpaticno mi je sto su taj termin smislili, jer se zna sta je suprotno od strejt ;)

inace, slazem se sa denijevim tumacenjem
Korisnikov avatar
By unic0rn
yep, b92..

sinoc me keva uhvatila s pitanjem a ja se nashao zatechen, sve sto mi je i palo na pamet je tako neshto slichno denijevom objashnjenju...

Inache za radio je oglas ne TV bar kolko sam ja shvatio :)
Korisnikov avatar
By m..
Ma to je ono Brakusovo cudo. Traze neke nove, mlade ljude da popune termin nekom svezom spikom... Kad sam kod tate, cesto slusam radio, i u moru kojecega cula sam par pristojnih, a bilo je raznih prica od cokolade i muskaraca koji placu do price o homofobiji, pa od pozorista i problema vezanih za dramaturgiju do nekog random bullshita...
Korisnikov avatar
By colorado
strejt moze da znaci puno toga, pa samim tim i anit-strejt. Ja tu knostrukciju tumacim kao deni,a na sta su oni mislili, to je vecpitanje za njih..
Korisnikov avatar
By IriS
1/2strejt1/2 je sve sto je ukalupljeno, formalisticko, neelasticno... pa cak mozda i zastarelo!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by kiss addict
1/2strejt1/2 je sve sto je ukalupljeno, formalisticko, neelasticno... pa cak mozda i zastarelo!
tj. strejt je ono što je "normalno" [size=-2](ovde ide pri?a o našem profesoru iz evolucije i njegovoj definiciji, ?uli ste je ve?)[/size] a nisu mogli u reklami da kažu da traže nenormalne voditelje, kao što na onim žutim knjigama piše Kuvanje za neupu?ene, Zdrava (is?)hrana za neupu?ene, a ne za idiote, kako kaže original, jer bi se naš narod uvredio pa niko ne bi kupovao...[size=-2]zvani?na izjava predstavnika izdava?a kad su knjige prvi put izašle na srpskom[/size] I takko...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!