Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Hajde da se polako pripremamo za neminovno i da zamislimo da zivimo u malo tolerantnijem Beogradu! :D

Organizuje se Gay Pride pocetkom leta i vec sad treba da pocnete da razmisljate o tome kako cete se udesiti za taj hepening! Ako vas je strah da otkrijete svoj identitet, kako i u koga cete se maskirati?

Gde biste hteli da razmestite stejdzeve? Koga biste zvali da nastupa?

zamislite da su ovo terazije, a u daljini se vidi beogradjanka (lici zar ne ;) )

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Lol a ovaj transparent crni Slika
lici na onu pesnicu otpora :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
definitivno kao draq queen, sve sa plavom perikom, i krstom iza, pevajuci slatka mala:njanja:
Korisnikov avatar
By KiWi
:panker: ... neka pank odora ili pak neka SM varijanta ... na kombiju iz kojeg trešti lista pesama: Express Yourself, Material Girl, Like A Virgin i Hollywood ... a vozila bi ga neka trandža obu?ena kao madonna (odelce sa šiljatim sikama)
Korisnikov avatar
By Zibro
ja bi voleo da budem jedan od onih mabildovanih preplanulih namazanih uljem sto djuskaju na platformi nekog kamiona sa koga tresti neko mnogo jak techno house ....
By жњ
trazeci slike iz inostranstva sa prajdovima, naisla sam i na jednu sa naseg prajda. evo kako su se maskirali neki od nas (najpametniji)

Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja bih bio jedan od onih zgodnih tipova što ðuskaju na kamionu i mašu zastavom...

ina?e, u poslednje vreme baš razmišljam nešto na ovu temu potaknut nekim novijim MTV hitovima koji dolaze iz mog iPoda... :dreamer:
By жњ
ja bi bila na kamionu sa ostalim frikovima u cyber punk fazonu! FREAKSHOW BABY YEEEAAHH!

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By m..
Kul, ja rezervise Grofa Nulu, lol. na gajbi imam samo masku beduina, u to sam se maskirala ceo zivot, jos kad bi Bojovic bio dovoljno uvidjavan da zajmi kamilu...
Korisnikov avatar
By Mars
Ja cu nesto jednostavno.

Bez majice, recimo, samo to.
Eventualno par sarica na licu, po dve linije na obrazima.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Sada bi neki doca pitao, zbog chega tolika zelja za exponiranjem...:misli:
Korisnikov avatar
By Aradija
Morgan,Morgan...jesi ti bila clan na unistenom forumu Klub Vestica?:eureka:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Aradija
Morgan,Morgan...jesi ti bila clan na unistenom forumu Klub Vestica? :eureka:
Slatka mala, nemoj mi josh u zenskom rodu, josh nisam postao draq queen.

Bio sam chlan tog foruma, al nishta specijalno, i mislim da mi je nick bio Arian, isto kao i na jazi, metalu, tolkienu, cybercity-ju, i streganeri.

Tako da si najverovatnije mixovala mene s nekom drugom osobom.:cool2:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja bih se za taj hepening opredelila za imidz Esme Redzepove.
:love:
Korisnikov avatar
By m..
Imas toliko prstenje?
Korisnikov avatar
By *deni*
Svedeno i tamno. Smatram čak da bi bilo primereno da svi učesnici budu uniformisani - prekriveni od glave do pete crnim velom. Atmosfera će i tako biti '' Čiji oni svatovi '', ma koliko se neki trudili da fingiraju razdraganost. Morbidna zemlja, morbidna parada. :gotika:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ne mogu da se odlučim između ova dva zavisi da li mi bude lubenica ili krompir pri ruci

Slika

Slika

a ako ne bude ništa onda ću ovako svakodnevno samo će mi papirići biti u duginim bojama

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!