Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by GrMi_ZEkaja samo bacam madjije i citam sudbinu iz pilecih kostiju
jos uvek nish konkretno a 99% vas il cita horoskop, il veruje u kojekakve nebuloze, il cak baca neke madjije, al jos uvek nish nisam chula...![]()
Originally posted by jukiesreca pa primas signale samo iz svoje zgrade
Meni ?esto bude loše (uglavnom veoma jake glavobolje) u trenutku kada se nekom drugom nešto loše dešava. Ako mi je bliskija osoba ili ako je nešto jako zna?ajno za mnogo ljudi, onda to traje po par dana unapred... Ali me stvarno nervira kada me se to ina?e ne ti?e (npr odbolovao sam smrt svakog penzosa u zgradi u poslednjih pet godina iako ih ne poznajem).![]()
Originally posted by jukieMeni se to desava ali samo za bliske ljude. S tim sto su kod mene snovi i predvidjanja i nisu samo losa nego i dobra - rekla bih realna. Tj. u tom casu i ne deluju realno i desavalo se da moji (iako donekle vec veruju mojim snovima) kazu da fantaziram. Npr. prognoza lekara je bila losa, pa ja to zelim da ne bude tako, pa zato sanjam... Kad osoba ode opet kod lekara - ispostavi se da su prvi put pogresili i ja bila u pravu.
Meni ?esto bude loše (uglavnom veoma jake glavobolje) u trenutku kada se nekom drugom nešto loše dešava. Ako mi je bliskija osoba ili ako je nešto jako zna?ajno za mnogo ljudi, onda to traje po par dana unapred... Ali me stvarno nervira kada me se to ina?e ne ti?e (npr odbolovao sam smrt svakog penzosa u zgradi u poslednjih pet godina iako ih ne poznajem).![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!