Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
pa meni je bilo neobjasnjivo ali sad da ja verujem da je natprirodno i ne bas - uvek sam pre spremna poverovati da ima neko logicno objasnjenje koje ja ne vidim :nerd:
By Bombina
ja nikad ne vidim na sta zanima
objasnjenje netreba da postavi pitanja
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jako cesto kad citam nesto na forumu... :jbg:

Bice ovo fina zbirka tripova :tea:
Korisnikov avatar
By Dina
Ranije cesce, sada redje... ali desava se stalno nesto `sitno`... Evo nocas sam sanjala da ce nesto biti naopako na poslu i otprilike se desilo bas nesto sto se i iz sna moglo zakljuciti (nije nesto sto se uobicajeno desava, niti nesto sto sam na bilo koji nacin ocekivala)...

:gatara:
Korisnikov avatar
By Rei
Znam da jeste, ali sada ne mogu nichega da se setim. :lol:

Cu javim kad mi se javi. :deda:
Korisnikov avatar
By Hys.
Snovi non-stop...i par drugih stvari, al je previse duga prica:lood:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by GrMi_ZEka
Da vas cujem...
Joj, jeste. Gledam ja TV i u jednom trenutku osetim neki vetric, pogledam u stranu i vidim kako moja mrtva tetka lebdi ispred mene, pogleda me, nasmeshi se i nestane... :neznam:
By жњ
jos uvek nish konkretno a 99% vas il cita horoskop, il veruje u kojekakve nebuloze, il cak baca neke madjije, al jos uvek nish nisam chula... :nokti:
Korisnikov avatar
By Kupper
Meni vala nije, hvala Bogu.
Korisnikov avatar
By jukie
Meni ?esto bude loše (uglavnom veoma jake glavobolje) u trenutku kada se nekom drugom nešto loše dešava. Ako mi je bliskija osoba ili ako je nešto jako zna?ajno za mnogo ljudi, onda to traje po par dana unapred... Ali me stvarno nervira kada me se to ina?e ne ti?e (npr odbolovao sam smrt svakog penzosa u zgradi u poslednjih pet godina iako ih ne poznajem). :gatara:
Korisnikov avatar
By tramp
@zeko
pa kad trazis neobjasnjivo, meni je potpuno da je sve sto vidim plod mog poremecenog uma i onda se ne sekiram - samo se nasmesim i kazem "ah, draga, opet haluciniras"
By Paris
Oh yeah baby,...but it's a long fuckin' story:astral2:
Korisnikov avatar
By *deni*
Da li vam se ikad desilo nesto natprirodno i neobjasnjivo?
Nikad nista.
Kod mene je sve uvek bilo prirodno i objasnjivo.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Deshavale su mi se mnoge stvari koje su trazile objashnjenje, koje nisu bile "normalne", koje se nedogadjaju uvek i svima.
I jedna stvar je najchudnija od svih ovaj svet.
Korisnikov avatar
By Mars
Jedan kolega platio pice.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars
Jedan kolega platio pice.
U danasnje vreme, to je zaista natprirodna pojava.
:lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Bila tema .. napisao sam u njoj da jeste jednom .... trudim se da zaboravim to
Korisnikov avatar
By Mars
Bachi link ovde, pa onda zaboravi! :D

Shalim se.
Korisnikov avatar
By m..
Joj, brdo, pisala sam vec o nekoj zeni sto me je startovala u parku i znala gomilu detalja o meni, a da ja pritom nisam imala ideju ko je to...

Desilo mi se da sam bila s ortakom kod keve na poslu, i pili smo kafu na staklenom stolu, taman sam pomislila kao me mrzi da pruzam ruku da dohvatim solju da bih valjda stavila secer u kafu(naduvala sam se ko prase par sati ranije) i moja solja je sama presla 20-tak i vise cm ka meni, sve praveci polukrug u putanji (kakav je efe imala ova solja!). Mislim to je sasvim objasnjvo, kancelarija moje keve je bila u prizemlju u Bulevaru, sasvim je moguce da je prosao neki tezi kamion i izazvao vibracije u stolu. Sigurna sam da to nisam ishaluciirala, dejstvo trave je odavno bilo proslo...
Korisnikov avatar
By m..
Druga neobjasnjiva stvar kojoj upravo prisustvujem - onaj krten od moje macke juri spostveni rep na kevinom krevetu, evo vec celih 5 minuta.
By Ljudmila
Davne 1993.god. Zima bese. Stojim u jednom velikom hodniku. Upravo sam bila usla i zatvorila vrata. Jedva da sam presla nekoliko koraka a vrata, sirom se otvorise. Naravno, vratim se i vrata opet zatvorim. Pre nego sam opet krenula ka sobi jako povucem kvaku da proverim jesam li ih zatvorila dobro i zaista, zatvorila sam ih dobro. Jos nisam uspela ni do pola hodnika da stignem, a vrata, uz silovit tresak sirom se otvorise, opet. Stanem...hmmm..gledam..srce malo kuca, malo ne..Vratim se polako, oprezno..Izadjem napolje..Vetra nema..Apsolutna tisina i sve je mirno..Zadrzah se tako tu neko vreme..osluskujuci pazljivo..nista..niceg nema..Napokon udjoh opet unutra i po treci put zatvorih vrata..Opet stojim, stojim pred samim vratima i gledam u njih, skoro da ne disem. Nekoliko puta snazno povukoh kvaku, nisu se ni makla..jos trenutak, dva..krecem..Kroz glavu mi prolaze misli- odlepila si honey, trebalo bi malo vise da spavas, i slicne..Korak,jos jedan...a onda BUM...VRATA SE UZ TRESAK ZAKUCASE U ZID..aaaaaaaaa..u rukama sam drzala nesto, vise se ne secam sta..ispalo mi je..potrcala sam..uletela u sobu i rekla.. "mama neko me napada" ..hahahhah
ej znam,znam da je smesno, ali meni nije bilo...uopste.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by GrMi_ZEka
jos uvek nish konkretno a 99% vas il cita horoskop, il veruje u kojekakve nebuloze, il cak baca neke madjije, al jos uvek nish nisam chula... :nokti:
ja samo bacam madjije i citam sudbinu iz pilecih kostiju :serlok:

desilo mi se prilicno situacija koje su tipicno ukalupljenom umu neobjasnjive, pa ih kategorizuje u neprirodno... medjutim, za sve postoji objasnjenje i nista nije neprirodno jer se inace ne bi moglo desavati.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by jukie
Meni ?esto bude loše (uglavnom veoma jake glavobolje) u trenutku kada se nekom drugom nešto loše dešava. Ako mi je bliskija osoba ili ako je nešto jako zna?ajno za mnogo ljudi, onda to traje po par dana unapred... Ali me stvarno nervira kada me se to ina?e ne ti?e (npr odbolovao sam smrt svakog penzosa u zgradi u poslednjih pet godina iako ih ne poznajem). :gatara:
sreca pa primas signale samo iz svoje zgrade :smeh:

eto objasnjenja za sve silne glavobolje koje muce ljude, svaki put kad neko umre u vasem gradu, drzavi... zavisi koliko daleko dobacujete :sarana:

btw, zna se da psi mogu osetiti skoru smrt i da uvek arlaucu par sati pre nego sto skikne neko iz komsiluka.
ja sam ko pas, samo sto ne arlaucem, nego ne mogu da spavam u tim situacijama i muce me neke misli koje mi samo tada padaju na pamet.
By жњ
meni su se desavale natripovane stvari najvise kad sam bila dete... :pilence:

slucaj levitacije u 3-cem osnovne na selu u dvoristu kuce, trajalo je svega dve sekunde - nesto toplo i vazdusasto me podiglo i lagano spustilo (nije bio vetar :P ). da napomenem da nije bilo nikog u mojoj blizini i da sam bila suvise mala da koristim neke nedozvoljene supstance. mislim da sam zajebala celu sektu jogi letaca... :P

slucajevi da mislim o nekom (ili sanjam nekog) na koga nisam mislila a ni videla mesecima pa ga sretnem tog istog dana, da ne nabrajam - to mi se redovno desava i vise me nimalo ne iznenadjuje, tako da sam vec oguglala u tolikoj meri da koristim svoje sesto culo punom parom.

mislim da ce telepatija jednog dana unistiti mobilnu telefoniju

TELEKOME gotov si!
Korisnikov avatar
By Mars
Kada je mom drugu umro deda, klatno na starom satu, dedinom, zidnom, koji nije radio godinama i koji stoji samo za ukras - se zaklatilo nekoliko puta. Nema kamiona, nema tramvaja, gluvo doba noci.
Korisnikov avatar
By bigirl
Redovno.
Umem da predskazujem.

A kad sam bila mala beba, mam je doživljavala neke ?udne stvari sa mnom. Tipa, nešto zasvetli iznad kolevke na trenutak, ona priðe i vidi mene kako pružam ruke nekome/ne?emu i oseti kako je nešto dodirne po ramenu i sl.
Korisnikov avatar
By Pipin
Deju vu - iako ima naucno objasnjenje (ne znam koliko je pouzdano), meni to jos uvek deluje scary. A desava mi se otkad znam za sebe.

Druga stvar koja me povremeno plasi je nesto slicno kao kod Jukieja, samo nisu u pitanju glavobolje nego uznemirenost i neka cudna nervoza. To mi se desava retko, ali se svaki put nekome desi neko sranje.
Korisnikov avatar
By greenwich
daaa
mnogo puta!
ono sto je zanimljivo da mi se uglavnom takve stvari desavaju kad nisam u beogradu, najchescje u inostranstvu, na moru i sl...
kao da sam kad odem iz svoje sredine mnogo otvorenija :twilightzonemusic:

missim jeste malo scary kad se nesto skroz neobjasnjivo desi ali taj trip je taaako dobar. kao portalchicj... cisto da osetis da ima nesto out there...

:alien:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by jukie
Meni se to desava ali samo za bliske ljude. S tim sto su kod mene snovi i predvidjanja i nisu samo losa nego i dobra - rekla bih realna. Tj. u tom casu i ne deluju realno i desavalo se da moji (iako donekle vec veruju mojim snovima) kazu da fantaziram. Npr. prognoza lekara je bila losa, pa ja to zelim da ne bude tako, pa zato sanjam... Kad osoba ode opet kod lekara - ispostavi se da su prvi put pogresili i ja bila u pravu.

Ono sto volim je neka povezanost sa dragim ljudima - telepatija i sl. koja ide od shvatljive do ne bas tako shvatljive. Ono sto me tu nervira sto se ponekad taj "duhovni kanal" ne prekine iako ja zelim da ga prekinem (pa me to podsetilo na ovaj tvoj odgovor). Npr sa mojom nerazdvojnom prijateljicom iz tinejdzerskih dana ja sam nastavila zivot u snovima iako u stvarnom zivotu nismo vec odavno tako bliske. Tako sam joj "ispredvidjala" jos pre nekoliko godina neke dogadjaje u njenom zivotu koji uopste nisu bili ocekivani. I"vidim" delove njenog zivota o kojima ona ne zeli da prica, pa me to opterecuje. Jos gori mi je moj bivsi, nekad sam mogla da tacno predvidim gde cu ga sresti u gradu (ako nismo u kontaktu), tu se pojavim i nas kontakt se obnovi. npr desilo se da odem na neki koncert, a ja ne volim tu muziku a znam i da ne voli ni on... Sem toga koja je verovatnoca da i ako je tu vidimo se uz sve one ljude? Ali san je tu i mi se srecemo... Ali sad njega zelim da ostavim u proslosti, da ga ne srecem a jos manje sanjam. Medjutim, opet se na svakih nekoliko meseci desi san kome sledi susret (bas sam poslednja dva puta nastojala da ga ne sretnem ali kao da je to nesto zapisano, pa ne moze da se ne desi).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!