- 09 Jan 2006, 12:27
Pa zapravo nemam, osim dvoje troje, a i njih retko vidjam, ostale u startu markiram kao iritaciju pa ih je lako izbeci...
Imam onu jednu s faxa, ali sam od nje napravila univerzalni vic jer je svojevremeno valjala oriflame po faxu i smarala sve zivo (mene nije, ja sam je iskulirala jos na 1. godini kad me je smarala zbog neceg drugog), moju ortakinju je toliko davila da je jadna devojka morala da kupi sredstvo za podocnjake da je odjebe, drugu koleginicu je zvala 176 puta za jedno jutro, a ova iskljucila zvono na telefonu jer je bila s deckom. I nije samo to, riba je krestava i stalno se nesto kikoce i toliko je iritantna i dosadna, i toliko mi je zlo cim je vidim, da sedim s druge strane amfiteatra kad je vidim na predavanju (cisto da ne bih slusala to moronsko kikotanje), o da btw, riba je valjda jos uvek nevina a ima decka, zajedno se kikocu na sex i grad... I onda kada je vidim nemam akutnu zelju da joj skacem po glavi, nego da pobegnem, ako se obrati grupi kolega s kojima stojim, ja lepo odsetam do aparata za kafu, ili gde vec, dok se ne skloni (to ne bude dugo, ovi ce pobeci sami ako ih bude smarala)....
Druga osoba je izvesni manijak-diler, koji mi je storkovao najbolju priateljicu 8 godina. Ajde sto se pojavljivao svuda, nego je i zvao, stalno, smarao, pricao okolo kako je kresnuo tu moju ortakinju, mene i jos dve prijateljice (kao da bi mu neko poverovao). Plus je u jednom trenutku krenuo da preti, i njoj i meni (ja se nisam libila da ga otvoreno teram u pm na javnim mestima, tako da svi cuju). U nekom mailu je pisao kako je voli i bla bla bla bla i bi me ubio u sumici (da nije nje i da nisam njena prijateljica) i slicno, cak me je zvao telefonom da mi preti (i jako bih volela da znam odakle mu moj telefon, da se najebem majke onome ko mu ga je dao), a ortakinji je zatrpavao inbox, zvao je kuci izjavljivao ljubav, obecavao kako ce da se skine s dopa (kao da je ikog briga), pretio samoubistvom, i na kraju poceo i njoj da preti.
Mislim taj skot je toliko uporan da sam bar 5 puta htela da se fizicki obracunam s njim (bez obzira na to sto je ogroman i ima neka ledja, obviously kad valja kojekave droge godinama), cak sam i potegla flasu jednom, i htela sam da angazujem momke iz kraja da mu lome noge. A onda se pritajio, skoro da smo ga zaboravile, i sad je sranje opet krenulo. E tu budalu kada vidim, automatski popijem nervni slom. Mrzim ga vise nego Slobu.