Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By waterlily
Ne smatram sebe agresivnom osobom. Naprotiv, uvek sam ta koja sredjuje tudje konflikte i nervi su mi kao od celika. Medjutim, postoje dve ili tri osobe koje kada god ugledam pozelim da im skacem po lobanji sve dok se ne umorim!
Postoje li u vasoj okolini osobe koje bude najgore u vama?
Korisnikov avatar
By reveal
naravno, ali se trudim da se ne obazirem.
jednostavno, neki ljudi se nikada ne menjaju, and I can't do a thing about it, so fuck it, fuck'em...
:mucka:
a to i tebi savetujem ;)
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by waterlily
Medjutim, postoje dve ili tri osobe koje kada god ugledam pozelim da im skacem po lobanji sve dok se ne umorim!
hahahahha.....fantastichno....blago tebi, kod tebe su samo 2-3, kod mene ih je mnogo vishe, mada ja sam nauchila da kuliram, tj. da se iskljuchujem kada god je potrebno....samo sto mi je to sada preshlo u naviku...pa se sada iskljucujem i kada ne treba, sto moram priznati nervira sve ljude koji se nalaze u mom drushtu...eb ga....ali bolje i tako, nego da nekome stvarno zaigram na lobanji!! ;)
Korisnikov avatar
By tramp
trenutno samo jedna devojka koja me proganja vec mesecima i odbija da prestane i sad posto sam joj zabranila da mi se obraca pojavljuje mi se na poslu ... juce sam stvarno htela da je prebacim preko ramena i iznesem napolje i zavezem ispred zgrade

gde god se okrenem vidim je

:bljak:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by tramp
juce sam stvarno htela da je prebacim preko ramena i iznesem napolje i zavezem ispred zgrade
oslobadjajuce :lol:
By spf 3000
cuj, postoje li.....
RETKI su oni kojima nisam imala zelju da skacem po lobanji.
ako se izuzmu ti (na svu srecu 2.5 sekunde dugi) momenti zaslepljujuceg besa prava sam umiljata maca :maca:
Korisnikov avatar
By Rei
Zhivi samnom. Nauchio sam da ga iskuliram, ali nikako ne mogu da se naviknem da mu mehanichki govorim "dobro jutro" kada se probudim, uvek mi je neverovatno mrsko, a ako ne kazhem tek onda sledi ispiranje mozga "Zashto ti je teshko da me pozdravish, mnogo si bezobrazan!", ceo dan mi upropasti time.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by At0S
Zhivi samnom. Nauchio sam da ga iskuliram, ali nikako ne mogu da se naviknem da mu mehanichki govorim "dobro jutro" kada se probudim, uvek mi je neverovatno mrsko, a ako ne kazhem tek onda sledi ispiranje mozga "Zashto ti je teshko da me pozdravish, mnogo si bezobrazan!", ceo dan mi upropasti time.

Za to postoji lek...BELLADONNA :napitak:

:D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by waterlily
Postoje li u vasoj okolini osobe koje bude najgore u vama?
Postoji, PauLi... ?im otvori usta po?injem sebi da ?upam kosu... :cupakosu:
[size=-2](a mislili ste da ne?u imati hrabrosti da kažem?)[/size]

Anyway, ima dosta ljudi koji potencijalno mogu da me izbezume, pa kad god mogu izbegavam da provodim vreme sa njima...
Naravno, moje potencijalno zanimanje :skola: (ako jednom naðem posao) prosto vrvi od iritantnih osoba... ne znaš da li su gori djaci ili kolege profesori... :mini: :mini: :maji: :mini:
By жњ
aauu, pa sad si ubo, svaka cast...

pa ta lista raste svakog dana...

najgora kategorija su oni sto vole da zajebavaju druge da bi bili kul i pri tom se ogradjuju od bilo kakvog vredjanja (kao fini su), a tek nikako ne prihvataju sale na svoj racun. e takve bi istrebila!
Korisnikov avatar
By Mars
Ma zasto.

Samo ne treba da te je briga sto su takvi. Nego da ih peckas peckas i peckas jos vise.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by avalon
Originally posted by At0S

Da, lek.. :lukavi:
:bic:
By Mudolog
Uvek kada sretnem takve osobe, zabrinem se nisam li ja mozda takav nekom drugome.
Korisnikov avatar
By Dina
Uglavnom ne. Ima samo ljudi koje vise ili manje volim (ili uopste ne volim) ili sam ravnodusna. Ali nemam potrebu da ih nesto napadam na bilo koji nacin. Medjutim povremeno mi se `nakace` neki likovi pa pocnu da mi idu na zivce, ako preteraju moglo bi se reci da probude ono lose u meni (najgore im ne bih pozelela, mislim da sam nezgodna kad mi bas `smrkne`). Onda nastojim da to razresim i da `iritantni lik` postavim na neko mesto gde me ne iritira (u mojoj glavi a i u fizickom svetu).
Korisnikov avatar
By Myself
Joj, meni je bas 'kratak fitilj'.
Po prirodi nisam strpljiva osoba (ucim se pod 'stare dane') i kada me neko nanervira ili me provocira na bezobrazan (ruzan) nacin meni padne mrak na oci :neto: i bude sr...a. :boxer:
Valjda to ljudi osete, pa me se klone na taj nacin. Cek', kad malo razmislim, nije mi se to desilo godinama. :doh:
Korisnikov avatar
By m..
Pa zapravo nemam, osim dvoje troje, a i njih retko vidjam, ostale u startu markiram kao iritaciju pa ih je lako izbeci...

Imam onu jednu s faxa, ali sam od nje napravila univerzalni vic jer je svojevremeno valjala oriflame po faxu i smarala sve zivo (mene nije, ja sam je iskulirala jos na 1. godini kad me je smarala zbog neceg drugog), moju ortakinju je toliko davila da je jadna devojka morala da kupi sredstvo za podocnjake da je odjebe, drugu koleginicu je zvala 176 puta za jedno jutro, a ova iskljucila zvono na telefonu jer je bila s deckom. I nije samo to, riba je krestava i stalno se nesto kikoce i toliko je iritantna i dosadna, i toliko mi je zlo cim je vidim, da sedim s druge strane amfiteatra kad je vidim na predavanju (cisto da ne bih slusala to moronsko kikotanje), o da btw, riba je valjda jos uvek nevina a ima decka, zajedno se kikocu na sex i grad... I onda kada je vidim nemam akutnu zelju da joj skacem po glavi, nego da pobegnem, ako se obrati grupi kolega s kojima stojim, ja lepo odsetam do aparata za kafu, ili gde vec, dok se ne skloni (to ne bude dugo, ovi ce pobeci sami ako ih bude smarala)....

Druga osoba je izvesni manijak-diler, koji mi je storkovao najbolju priateljicu 8 godina. Ajde sto se pojavljivao svuda, nego je i zvao, stalno, smarao, pricao okolo kako je kresnuo tu moju ortakinju, mene i jos dve prijateljice (kao da bi mu neko poverovao). Plus je u jednom trenutku krenuo da preti, i njoj i meni (ja se nisam libila da ga otvoreno teram u pm na javnim mestima, tako da svi cuju). U nekom mailu je pisao kako je voli i bla bla bla bla i bi me ubio u sumici (da nije nje i da nisam njena prijateljica) i slicno, cak me je zvao telefonom da mi preti (i jako bih volela da znam odakle mu moj telefon, da se najebem majke onome ko mu ga je dao), a ortakinji je zatrpavao inbox, zvao je kuci izjavljivao ljubav, obecavao kako ce da se skine s dopa (kao da je ikog briga), pretio samoubistvom, i na kraju poceo i njoj da preti.
Mislim taj skot je toliko uporan da sam bar 5 puta htela da se fizicki obracunam s njim (bez obzira na to sto je ogroman i ima neka ledja, obviously kad valja kojekave droge godinama), cak sam i potegla flasu jednom, i htela sam da angazujem momke iz kraja da mu lome noge. A onda se pritajio, skoro da smo ga zaboravile, i sad je sranje opet krenulo. E tu budalu kada vidim, automatski popijem nervni slom. Mrzim ga vise nego Slobu.
By Lemur
Postiji nekoliko osoba koje me iritiraju, ali nikad njihova pojava nije budila najgore u meni.
Desava mi se da osobe, sa kojima sam prestao da pricam zbog neke gluposti, vremenom pocinjem da mrzim. Svakom pojavom mi postaju mrskije. Ali posto sam osoba koja ima jako visok prag tolerancije, obicno drzim sve u sebi i veoma retko puknem. Neko treba bas zesce da me iznervira da bih ja odgovorio akresivnim ponasanjem.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by avalon

U kom obliku precizno? :misli:
Dal u obliku esencije u kavu radi deratizacije okoline ili u formi masti za letenje zbog napuštanja iritantne atmosfere? :klavir:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by m..
Imam onu jednu s faxa, ali sam od nje napravila univerzalni vic jer je svojevremeno valjala oriflame po faxu i smarala sve zivo (mene nije, ja sam je iskulirala jos na 1. godini kad me je smarala zbog neceg drugog), moju ortakinju je toliko davila da je jadna devojka morala da kupi sredstvo za podocnjake da je odjebe, drugu koleginicu je zvala 176 puta za jedno jutro, a ova iskljucila zvono na telefonu jer je bila s deckom. I nije samo to, riba je krestava i stalno se nesto kikoce i toliko je iritantna i dosadna, i toliko mi je zlo cim je vidim, da sedim s druge strane amfiteatra kad je vidim na predavanju (cisto da ne bih slusala to moronsko kikotanje), o da btw, riba je valjda jos uvek nevina a ima decka, zajedno se kikocu na sex i grad... I onda kada je vidim nemam akutnu zelju da joj skacem po glavi, nego da pobegnem, ako se obrati grupi kolega s kojima stojim, ja lepo odsetam do aparata za kafu, ili gde vec, dok se ne skloni (to ne bude dugo, ovi ce pobeci sami ako ih bude smarala)....
Joj... to me podse?a na Medveda sa našeg fakulteta... to je nezamisliv smor... ja svaki put zaboravim i pokušavam da budem fin kad ga vidimtj bude mi neverovatno pa mislim da sam sanjao (na svu sre?u od diplomiranja sam ga video 3-4 puta) ... ali mi se odbije o glavu...
ina?e znam ?oveka kome uopšte nije bilo krivo što je pao godinu, jer više ne bi morao sa Medvedom da ide na predavanja i vežbe... tako da je išao okolo i smeškao se "pa-o sam go-di-nu, ne-ma vi-še Medve-da..." Na svu sre?u on nije bio na mojoj godini...
Korisnikov avatar
By colorado
Uvek kada sretnem takve osobe, zabrinem se nisam li ja mozda takav nekom drugome.
Sticajem okolnosti, w-lily i ja imamo iste likove po kojima bismo skakali po glavi (u stileto stiklama naravno), i mislim da bi i oni to nama radili. Problem je u tome sto mi ne bismo imali tih pobuda prema njima da ih oni nemaju prema nama i da nam to ne pokazuju. U tom jebenom Zrenjaninu vecito neko pokusava da zapocne tucu sa mnom. Ja samo ne znam odakle meni tolika doza samokontrole, posto znam da u tim trenucima imam dovoljno snage da prebijem trojicu odjednom.
Korisnikov avatar
By colorado
Slusao sam sad piratske snimke nekih koncerata, i setih se da bih s ogromnim uzivanjem skakao po glavi skotovima koji pricaju za vreme istih, kao i za vreme pozorisnih i bioskopskih predstava!! Jooooj s kakvim bi ih uzivanjem mlatio....
Korisnikov avatar
By Draco
O, da! Postoje dve, tri osobe pored kojih svaki put, bez odstupanja, dozivljavam pomracenje svesti.. a mene i nije tako lako izbaciti iz takta.. Mrzim ljude koji odbijaju da shavte da su nepozeljni i stalno iznova navaljuju svojim zivotima, patetikama, smaranjima, etc.
Korisnikov avatar
By spliff
nemogu sad da se setim. verovatno postoji neko... :boxer: :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Kittrie
da, jedna izuzetno blliska osoba mi ... i generalno samo oi ljudi do kojih mi je stalo !!
ali i ok je da on budi to najgore u meni (kako bih se inace i upoznala, mislila bih da sam neki andjeo... ).

nebitne ljude ne primam u sebe.mogu ih proucavati sa psiho- soc. stanovista kao GRUPACIJU kojoj se ne pruzam, no se samo mogu smeskati i konstatovati , ako mi je trip. ako ne, bleyaza, off , dok oni misle i rade svasta...

p.s. en znaci da APSLOLUTNO NIKAD NISAM IZBACENA IZ TAKTA... ali recimo da ako se ne secam, takoreci je neizvodljivo... ne racunam ono kad sam bila mlada i zzelena
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by jukie

Naravno, moje potencijalno zanimanje :skola: (ako jednom naðem posao) prosto vrvi od iritantnih osoba... ne znaš da li su gori djaci ili kolege profesori... :mini: :mini: :maji: :mini:
kolege profesori definitivno - nad njihovom gluposcu nemas ama bas nikakve kontrole
Korisnikov avatar
By bigirl
Ima ih par. Uglavnom sam jako neprijatna i odbojna prema njima. Tako im odmah stavim do znanja da me se klone. Meðutim... ima jedna persona na koju ?u verovatno uskoro naleteti... Ne znam kako ?u reagovati, ali znam da, poslednji put kad sam je videla, neki glas u glavi mi je davao nalog da je zakoljem... Znate, onaj jak ose?aj u stomaku (a nije ljubav...)... Od doti?ne osobe, prevr?e mi se želudac. Bukvalno.
By Swanheart
Jao kako bih rado svoju profesorku matematike zavezala za jedno drvo i polako bih joj lomila svaku kost u telu,za svaki zadatak koji mi je zadala za ove tri godine koliko mi predaje. :flaming: :zavera:To je jedina osoba koja mi trenutno pada na pamet.
By Ulix
Obicno takve osobe drzim podalje od sebe.
Postoji na fakultetu jedan kolega koga zovem, od milja, fasista. Njega bih nekako voleo da ubijem, ali tako da pati, da umire polako i sporo, da gledam kako uzima poslednji dah i da, nakon sto ispusti svoju odvratnu prljavu nacionalisticko-homofobicnu, fundamentalisticku dusu, priredim orgiju.
:drama:
Korisnikov avatar
By IriS
ima ih. ali kako godine prolaze, ta želja skakanja po lobanji, pretvara se u moju želju da ih zajebavam... tak da te persone konstantno peckam, ?a?kam, ne bih li ih nekako iznervirala... i uvek mi uspe... tad sam zadovoljna... šta ?u kad sam zlopamtilo :eevil:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!