Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Milion puta mi se desilo da me neko bez razloga uvredi.
Kontam da ljudima treba neki ventil da izbace negativnost i da je vredjanje upravo to. Dok su drugi just plain nevaspitani. Kako razlikovati jedne od drugih ne znam. :)
Korisnikov avatar
By zboO
pa imash ljude koji vredjaju bez razloga....imash one koji su mnogo paranoichni....i imash onu grupu ljudi koji na uvredu odgovore uvredom ;) iliti...pukne im film, pa kazu sta imaju....i sve proprate sa osmehom na licu...kako god okrenesh sve je to ruzno, ali je i sastavni deo svih nas...i da deshavalo mi se da me vredjaju bez razloga...deshavalo mi se da me vredjaju i kada ima razloga, ali rechi koje su meni nekada bile izgovorene su toliko odvratne, da ja jednostavno nisam mogla da predjem preko istih, i da iskuliram, ne, ne...

...deshavalo mi se da nekome naletim na volej, bez vecih razloga, i to obichno bude od osoba od kojih najmanje ochekujesh, i od kojih tako nesto ne zasluzujesh...sto kaze ATOS, ljudima je potreban ventil,da slazem se, ali neki ljudi bi ipak trebalo da paze na koga istresaju svoj bes i frustracije....meni se nije desilo da mi neko bitan naleti na volejchinu....umem da se kontrolishem u takvim situacijama.....ali ko zasluzi, e pa taj ce dobiti pravu bombu.... :bekam:

:spin:
By жњ
mene sinoc u jednom klubu izvreðao neki lik na mrtvo ime ni krivu ni dužnu. Možda zato što ga nisam zarezivala kao frajera ni pet posto (jebiga, ne mogu se sad svud reklamirat kak sam lezba?a!) Ili je za to možda kriva moja nova dosadna frizura... :mirnatetko:
By Bombina
i meni neko vredja kad prati i da sam sttrankinja imala sam da izbacim njene glave svoje misli i nemaju pojma sta je stranac
Korisnikov avatar
By jukie
Ima tu raznih razloga zašto ljudi vreðaju:
-zato što su intristi?ki zle osobe i mu?enje drugih im je jedini cilj u životu
-zato što misle da je to zezanje i ne vide da ti smeta (kao onaj šef iz serije Ofis)
-zato što žele da se o?eli?iš jer je to kao za tvoje dobro (to mi je najmrskija varijanta)
-isto to ali zato što smatraju da je to njihova dužnost
-zato što ne mogu da se kontrolišu jer u tom trenutku ne vladaju sobom (Bart Simpson: žao mi je što sam to uradio i ne znam zašto ?e mi do?i da to ponovo uradim ali ho?u)
Korisnikov avatar
By colorado
drama queens

no, uvredu retko primecujem. nisam uvredljiv. no, desava se da ja cesto uvredim druge ljude, ne kontajuci da nisu svi toliko neuvredljivi kao ja.
Korisnikov avatar
By tramp
posto je moje misljenje o tudjem misljenju o meni tako nerazvijeno tesko ali vrlo tesko me je uvrediti

moze mi se ici na zivce pa se napravim uvredjena da me doticna osoba ostavi na miru ... mada mozda je to neka vrsta uvredjenosti .. iz cista mira ljudi svakih malo pokusavaju da me uvrede ... poznati, nepoznati, potpuni stranci koji polude na sred ulice pa mi se nagovore... meni je to sve uglavnom bez veze
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by zbunjena
pa imash ljude koji vredjaju bez razloga....imash one koji su mnogo paranoichni....i imash onu grupu ljudi koji na uvredu odgovore uvredom ;) iliti...pukne im film, pa kazu sta imaju....i sve proprate sa osmehom na licu...kako god okrenesh sve je to ruzno, ali je i sastavni deo svih nas...i da deshavalo mi se da me vredjaju bez razloga...deshavalo mi se da me vredjaju i kada ima razloga, ali rechi koje su meni nekada bile izgovorene su toliko odvratne, da ja jednostavno nisam mogla da predjem preko istih, i da iskuliram, ne, ne...

...deshavalo mi se da nekome naletim na volej, bez vecih razloga, i to obichno bude od osoba od kojih najmanje ochekujesh, i od kojih tako nesto ne zasluzujesh...sto kaze ATOS, ljudima je potreban ventil,da slazem se, ali neki ljudi bi ipak trebalo da paze na koga istresaju svoj bes i frustracije....meni se nije desilo da mi neko bitan naleti na volejchinu....umem da se kontrolishem u takvim situacijama.....ali ko zasluzi, e pa taj ce dobiti pravu bombu.... :bekam:

:spin:
Slazem se sa ovim postom skoro u potpunosti.
Korisnikov avatar
By radoznala
Jeste, ranije cini mi se vise nego sada. A ja budala, opteretim se najgore na svetu... Pogodi me i sada, ali nekako bzo zaboravim.

Ne znam, vredjaju iz zlobe, gluposti, samoodbrane, zelje da dominiraju, budu primeceni... ko zna...
Korisnikov avatar
By Kittrie
ljudi vredjaju najcesce kad se osecaju ugrozeno na bilo koji nacin (uvredjeno, povredjeno blah, blah... ). veoma cesto i kada cuju nesto cega se plase da je istina u dubini duse i onda svoje konflikte, i nezadovoljstvo sobom projektuju na tebe , na taj, cesto izrazito nekulturan nacin.

100 ljudi sto cudi.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by At0S
Kontam da ljudima treba neki ventil da izbace negativnost i da je vredjanje upravo to. Dok su drugi just plain nevaspitani. Kako razlikovati jedne od drugih ne znam. :)
Ja ih obicno svrstavam u ove grupe, samo su mi vise prosti nego nevaspitani (prost mi obuhvata i nevaspitanost, ali prosto i kao - nije komplikovano). Smatram da takvi ljudi imaju problema koje ne mogu da razrese, pa ih ispoljavaju izivljavajuci se na drugim ljudima. Ovo prvo je za saosecanje ali ovo drugo uopste nije. Zato ih dozivljavam kao proste jer negde ne kapiraju da i drugi ljudi imaju problema, pa kad bismo se svi ponasali na njihov nacin, bojim se da svet ne bi bio nimalo prijatno mesto :wink2: Desavalo mi se da me takvi izvredjaju ali ne i da me uvrede jer da bi se ovo drugo dogodilo morala bih da uvazavam tu osobu. Njih ne postujem jer oni ne postuju druge ljude. Inace, mislim da se takvi ljudi jos vise `nakace` ljudima koji ih pravdaju (ovde ne mislim na te ljude koje slucajno sretnemo nego na one koje ne mozemo da izbegnemo npr. u preduzecu). Ako se neka neopravdana uvreda desi od bliske osobe to i nekako mogu da otrpim ali nisam ni tu bas odusevljena takvim ponasanjem. Mislim da i ljudi u bliskim odnosima mogu malo vise da se kontrolisu i razdvajaju svoje neko neraspolozenje koje nema veze sa mnom od nekog naseg medjusobnog odnosa. Tako da im kasnije obicno ukazem na to...
Korisnikov avatar
By spliff
pa sad, nemogu da se setim da su me vredjali bash bez razloga...
Korisnikov avatar
By m..
Mene je juce vredjo dj u klubu, mislim nije me bas vredjao niti bio ozbiljan, ali se pravio da ne moze da mi pogodi ime (a i bio je pijan ko svinja). Tako mi i treba kad na kraju seta maltrtiram dj-eve da mi pustaju techno iz '95.

Inace se ne secam kadme je neko vredjao tako da je uspeo da me uvredi, ne znam ni sta bi trebalo neko da mi kaze pa da se uvredim...
Korisnikov avatar
By colorado
Nadam se da nikog ne vredja moj novi potpis...
Korisnikov avatar
By zboO
ni najmanje...

:pivce:
Korisnikov avatar
By Kupper
Slazem se s Krepacevom malom.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
definitivno sve potiche od straha, ljudi koji se najvishe boje najvishe vredjaju, to je kao lajanje kod pasa...
Korisnikov avatar
By dimitriades
nikada te niko ne vreða bez razloga. ako ne vidiš razlog zašto te je neko uvredio, onda je mogu?e da je ljubomoran/a jer si lepši/a ili pametniji/a...
Korisnikov avatar
By Myself
Ljudi vredjaju zato ste ne znaju drugacije da 'vrate' dobijeni 'udarac' (ako je udarca uopste bilo), iz osecanja manje 'vrednosti' (pa da se 'izjednace'), iz osecanja povredjenosti (da ti vratim kako znam i umem,a znam samo 'ovako') i sl. Ne znam stvarno (a i zasto ucestvujem na ovoj temi :puzzle: )

Mene je, pre neki dan, ispljuvala i izvredjala i nazvala najgrdijim imenima osoba kojoj bih poverila (dala/poklonila) svoj zivot.
Pre toga, ne pamtim da sam nekom 'dopustila' da se tako ponasa prema meni, a zasto je to uradila...eh, to je duga prica.
Korisnikov avatar
By reveal
za mojim 18,5 radnih dana, shegf nije propustao priliku da me izvredja... na bilo kakav nacin... za bilo....
ajde da je imao razloga razumela bih, ali apsolutno nije....
definitivno mu treba sexa :lol:

zapravo, mislim da ljudi koji vredjaju bez razloga, iz cista mira imaju neresene konflikte u sebi, vrhunce iskompleksiranoti i frojdovskih umeca.... dakle, zaista me to ne dotice...

ko sto neko rece na forumu, ako nisi kriv, nema zasto da te dotice :up:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Myself
Ljudi vredjaju zato ste ne znaju drugacije da 'vrate' dobijeni 'udarac' (ako je udarca uopste bilo), iz osecanja manje 'vrednosti' (pa da se 'izjednace'), iz osecanja povredjenosti (da ti vratim kako znam i umem,a znam samo 'ovako') i sl. Ne znam stvarno (a i zasto ucestvujem na ovoj temi :puzzle: )

Mene je, pre neki dan, ispljuvala i izvredjala i nazvala najgrdijim imenima osoba kojoj bih poverila (dala/poklonila) svoj zivot.
Pre toga, ne pamtim da sam nekom 'dopustila' da se tako ponasa prema meni, a zasto je to uradila...eh, to je duga prica.
Auuu... Slažem se u potpunosti. ?ak mi se isto desilo pre neki dan, tj na prvi dan ove nove godine...
Korisnikov avatar
By voodoo
mislim da ljudi kod drugih i u drugima vide sebe i ono sto ne vole kod sebe najcesce lakse uoce na drugima, svi smo ogledala svima, parce mene je u tebi, i tebe u meni, itd...
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2819057#p2819057]voodoo napisao:[/url]mislim da ljudi kod drugih i u drugima vide sebe i ono sto ne vole kod sebe najcesce lakse uoce na drugima, svi smo ogledala svima, parce mene je u tebi, i tebe u meni, itd...
Ovako nešto. Inače, nisam nikada nikakve uvrede doživljavala ni od koga osim od rođene majke. Ko će ako ne najbliži. Ladno jedino majka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!