Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by zbunjenaSlazem se sa ovim postom skoro u potpunosti.
pa imash ljude koji vredjaju bez razloga....imash one koji su mnogo paranoichni....i imash onu grupu ljudi koji na uvredu odgovore uvredomiliti...pukne im film, pa kazu sta imaju....i sve proprate sa osmehom na licu...kako god okrenesh sve je to ruzno, ali je i sastavni deo svih nas...i da deshavalo mi se da me vredjaju bez razloga...deshavalo mi se da me vredjaju i kada ima razloga, ali rechi koje su meni nekada bile izgovorene su toliko odvratne, da ja jednostavno nisam mogla da predjem preko istih, i da iskuliram, ne, ne...
...deshavalo mi se da nekome naletim na volej, bez vecih razloga, i to obichno bude od osoba od kojih najmanje ochekujesh, i od kojih tako nesto ne zasluzujesh...sto kaze ATOS, ljudima je potreban ventil,da slazem se, ali neki ljudi bi ipak trebalo da paze na koga istresaju svoj bes i frustracije....meni se nije desilo da mi neko bitan naleti na volejchinu....umem da se kontrolishem u takvim situacijama.....ali ko zasluzi, e pa taj ce dobiti pravu bombu.... :bekam:
![]()
Originally posted by At0SJa ih obicno svrstavam u ove grupe, samo su mi vise prosti nego nevaspitani (prost mi obuhvata i nevaspitanost, ali prosto i kao - nije komplikovano). Smatram da takvi ljudi imaju problema koje ne mogu da razrese, pa ih ispoljavaju izivljavajuci se na drugim ljudima. Ovo prvo je za saosecanje ali ovo drugo uopste nije. Zato ih dozivljavam kao proste jer negde ne kapiraju da i drugi ljudi imaju problema, pa kad bismo se svi ponasali na njihov nacin, bojim se da svet ne bi bio nimalo prijatno mesto
Kontam da ljudima treba neki ventil da izbace negativnost i da je vredjanje upravo to. Dok su drugi just plain nevaspitani. Kako razlikovati jedne od drugih ne znam.![]()
Originally posted by MyselfAuuu... Slažem se u potpunosti. ?ak mi se isto desilo pre neki dan, tj na prvi dan ove nove godine...
Ljudi vredjaju zato ste ne znaju drugacije da 'vrate' dobijeni 'udarac' (ako je udarca uopste bilo), iz osecanja manje 'vrednosti' (pa da se 'izjednace'), iz osecanja povredjenosti (da ti vratim kako znam i umem,a znam samo 'ovako') i sl. Ne znam stvarno (a i zasto ucestvujem na ovoj temi)
Mene je, pre neki dan, ispljuvala i izvredjala i nazvala najgrdijim imenima osoba kojoj bih poverila (dala/poklonila) svoj zivot.
Pre toga, ne pamtim da sam nekom 'dopustila' da se tako ponasa prema meni, a zasto je to uradila...eh, to je duga prica.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2819057#p2819057]voodoo napisao:[/url]mislim da ljudi kod drugih i u drugima vide sebe i ono sto ne vole kod sebe najcesce lakse uoce na drugima, svi smo ogledala svima, parce mene je u tebi, i tebe u meni, itd...Ovako nešto. Inače, nisam nikada nikakve uvrede doživljavala ni od koga osim od rođene majke. Ko će ako ne najbliži. Ladno jedino majka.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!