Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Badnje ve?e,svi uku?ani prisutni...Petak ve?e...zavr�ili ste sa ve?erom i svim obi?ajima kako idu i postaje vam dosadno...Neko bi da iza�e...izlazite li za to ve?e....mislite da se tada ne ide nigde?

Prvi dan Bo�i?a...ka�e se : ne ide se nigde...niko vam ne dolazi...
Kako je to regulisano kod vas....?:sveca:
By жњ
kod nas je obicaj provesti to vece i naredni dan sa sto je moguce uzom familijom, dok je na zapadu totalna suprotnost! vece zurke se odrzavaju za bozicno vece, nego za novu godinu!

naravno da moram biti kuci :pop:
Korisnikov avatar
By Dina
Ionako moram da ucim pa mi sasvim odgovara! :smilegrin:
By Perun
Vec nekoliko godina s gej-prijateljima odlazim na vecernje pojenje (Bozicnu liturgiju) u neku od crkava.
Postade tradicija.
Tokom dana kod kuce, uglavnom.
Korisnikov avatar
By unic0rn
To je ono kad se posti ili sam pomeshao s nechim?

Elem, ako je to to onda se najedem pasulja kao dobar krscanin a onda izadjem na neshto masno :lol:

I svaki put uspe :eevil:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne moram biti kuci... ali zelim i bicu pored svoje porodice.... :)
By Bombina
badnje vece je posno i jesti ribu
a ostajem s familijom i sedmog bozic je ostajem u kuci
treba malo odmora i mir
Korisnikov avatar
By 2kune
Ste kupili bakalara? :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by GrMi_ZEka
Uvek. Ne pamtim da sam otisao negde.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ve?era pa palim van :yes: i na Badnjak i na Boži? :blush:
Ove godine je bilo nekih tehni?kih problema pa sam ostao doma uz kompjuter i flašu vina (ili ih je bilo i više, vrag ?e ga znati :blush: ) :D
ali sam se na Boži? ludo proveo :B
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Njaaa, kud me noge odnesu :auto:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by unic0rn
To je ono kad se posti ili sam pomeshao s nechim?
Da, to je Badnje ve?e... mama ve? planira da napravi punjenog šarana + dodatno punjenje tako da sam unapred :bouncy:
a na dan Boži?a raznorazno mesište homeoterama
a petkom ionako daju Struna u krvi
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ah nevolim shablonirane tradicionalistichke vrednosti... simply go out, have a some gay time....
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne uvazavam ta pravila oko toga da li se negde ide ili ne ide za Bozic.

Idem gde ja hocu i kad hocu.

Unazad dve godine sam za svaki Bozic dovodio kod sebe u goste decka koji je u tom momentu aktuelan ( ili onog ko mi je u tom momentu bio aktuelan kao vrsilac duznosti decka :smug: )
Volim da se u toj svecanoj atmosferi u vecernjim casovima scucurim sa deckom u krevetu i da gledamo filmove...
By Ulix
Zbog porodice uvek ostanem kuci.

@Morgan: vidim ne volis ni sablonirane, tradicionalisticke norme stare-dobre gramatike engleskog jezika.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Ulix

@Morgan: vidim ne volis ni sablonirane, tradicionalisticke norme stare-dobre gramatike engleskog jezika.
engleski? :cigareta:
By Ulix
Originally posted by Morgan Le Faye

Ma... no big deal. :D
You wrote: simply go out, have a some gay time.... :kiss:
Cepidlaka Uliks...
Korisnikov avatar
By 2kune
Nigdo se ne bu jebal na badnjaka? :sveca:
Korisnikov avatar
By spliff
posna vechera, u krugu porodice... a posle do crkve :pop:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Morgan Le Faye

Ma... no big deal. :D
You wrote: simply go out, have a some gay time.... :kiss:
Cepidlaka Uliks...
valjda ostanesh kod kuce? :P :lol:
Korisnikov avatar
By tramp
kod nas je obicaj provesti to vece i naredni dan sa sto je moguce uzom familijom, dok je na zapadu totalna suprotnost! vece zurke se odrzavaju za bozicno vece, nego za novu godinu!

:puzzled:

u USA se uglavnom ostaje kod kuce u krugu porodice i definitivno se ne drze neke velike zurke

primetila sam da Grci idu napolje (bar ovi njujorski) i imaju zurke, a slicno je bilo i u Mexicu, mada posto sam bila u nekom turistickom mestu ne znam da li je to obicaj ili su samo pravili zurke za turiste :D

ja ne slavim bozic pa mi sve jedno ako sam kojim slucajem u Srbiji radim ono sto mi se kaze da ne pravim dalje frke mami i onako sam dovoljno frkaticna

meni su inace sve proslave drage i cak mi je vrlo interesantno posmatrati razne obicaje pa tako ako sam pozvana negde na neku proslavu religijskog praznika pokusavam da se uklopim jer ne vidim razloga zasto bih nekom kvarila dozivljaj svojim ateizmom (jedino se bunim ako neko krene nasilno da me preobracuje ali vecina ljudi ima postovanja prema mom izboru kao i ja prema njihovom)
Korisnikov avatar
By HARP
Pa,jel nema ni seksa to vece...mislim ako vam neko svrati,a taj neko bude de?ko sa kojim se viðate...khhmmm...ja bih voleo da mi se decko pridruži to ve?e :D
Korisnikov avatar
By tramp
sacekaj ponoc pa tacno u ponoc kreni da ga odmotavas
Korisnikov avatar
By Kupper
@tramp - tradicija kaze da ti cela godina zavisi od tog prvog, (polazenik, polazajnik, kako god) makar se pojavio iza ponoci. Ne bih da mi neko bane tek tako:)

Najbolje detence, neiskvareno....
Korisnikov avatar
By zboO
sa porodicom "zivim" pa mi je svaki dan, badnji dan :roll: tak da ne, ne moram biti u kuci...a i kod mene u kuci nema pravila...ne, ne...sto opet ne znachi da cu negde ici...a mozda i hocu...sve zavisi....

:trep:
Korisnikov avatar
By M M and I
Ne slavim verske praznike pa mi taj dan nije nesto drugaciji od nekog drugog...

Zasto bih ja slavio Isusov rodjendan? Da li on slavi moj?

Eventualno odem u :soping:: Posle, posto je petak vece verovatno negde vani...
Korisnikov avatar
By M M and I

Pa i nije bas tako. Ovde "na zapadu" je u stvari obicaj da se bude u krugu porodice na dan pred bozic...tj. badnji dan...i pocinje se rano oko 13 sati sa nekim ruckom a zavrsava oko ponoci nakon vecere...
Negde, kao u Svedskoj, se vise slavi na badnji dan, dok se recimo u Spaniji i Italiji vise slavi na sam dan bozica...Ali zajednicko je to da se vecinom i jedan i drugi dan provode sa porodicom...
Kao sto vec rekoh ne slavim bozic pa mi taj isti kao i svaki drugi...osim sto se ovde za bozic po novom kalendaru (25 decembar) ne radi pa mi dodje kao bilo koja druga subota ili nedelja...
Korisnikov avatar
By spark
obicno sam kod kuce... i strasno mi je dosadno... ne zato sto mi je bas to vece zapelo da idem negde, nego zato sto da mi eventualno zapne, znam da bi ovi moji popizdeli... ma, sve mi je jedno...
By fazza
Mi se bash striktno i ne pridrzavamo svih obichaja vezanih za Bozic, ali u
principu tog dana ne idem nigde, sem ako bash ne moram (posao ili tako neka
sranja).

Ono shto me uvek obraduje kada je u pitanju Bozic to je pogacha. :D :mljac:
Keva je pravi fenomenalno i vechito se prejedem pa mi posle bude muka, al'
isplati se! :mljac: :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!