Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Pre sat vremena stigoh kuci sa docheka na trgu u NS. Bilo je oket. Pevao Vlado Georgijev. Masa ljudi od katedrale pa sve do ispred pozorishta, a verovatno ih je bilo i iza katedrale. Jedva izdrzhah. A pred ponoc sam se tako istripovao, pocheli da izlecu shishmishi iz katedrale! Bash je izgledalo .. zlo! :smeh:
Posle ponoci je pocheo prelep vatromet, 13 minuta je trajao, gledao sam ga sa odushevljenjem dok nisam video kako jedan shishmish pada mrtav sa neba! :lol:
I po pravilu nemosh nikog dobiti fonom tada, jedino sam jednog forumasha uspeo da dobijem, nisam ga ni rech razumeo ali smo se izchestitali. :)
I tek 40-ak minuta posle toga uspeo da dobijem ostale koje sam hteo da chujem.
I tako..

Gde ste dochkali vi, kako je bilo?
Korisnikov avatar
By Tweety
bio sam sa deckom i drustvom na nekoj zurci i bilo mi je super! doduse malo sam previse popio pa mi je nekih pola sata bilo ekstra muka, ali cim sam se ispovracao bio sam ko nov:) aj pozdrav svima!
Korisnikov avatar
By Super Mario
23.00 Istrazivanje nepoznatih podruma u komsiluku sa veoma simpaticnim deckom

23.30 nalazenje sa jednim drugom i setnja do trga

00.00 Vatromet na trgu

00.10 Slucajno sreo jednu simpatiju, cestitao mu N.G

00.58 Ushao u kafic A.

01.02 sreo se sa jos jednim drugom

01.20 Ushao u Templ bar (gej zurka), razgovarao sa Directorom, sreo Dionisa, Goxija. Pri kraju upoznao slatkog decka.

Veoma dinamican docek, tako da sam se neocekivano dobro proveo :D
Korisnikov avatar
By Val
I ja se dobro provela....ocekivano dobro. Uz flashu vina...devojka 1500km od mene...telefonirale i legle da spavamo. :nope:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
manikir, pedikir, depilacija, limfna drenaza, yoga do 21h, tada sam zapalio na zeleni, da se vidim s tri frenda, i onda uzeo taxi za drugi kraj grada, svaka chast taxisti uspeo je da izbegne guzvu a da ne napravi vishe od par prekrshaja, bio je gotivac kosijaner koji slusha EKV, stigoh nekako sachekao ortake upali u private party upoznao nove likove, stare sam vec znao-logichno, i dalje nisam siguran...
znam da sam tukao vodku i tekilu...
Korisnikov avatar
By m..
Bila na gajbi kod ortaka, rokala apsint, campari tekilu i shampanjac u pozamasnim kolicinama (ne, nije mi bilo muka i nemam crne rupe u memoriji, ja umem da pijem sve osim loze). I bila sam dj u nekom trenutku (uvalishe mi disk sa mp3-ma hitova osamdesetiih i ranih devedesetih, ono Madonna, Jackson, ali i A-ha, Belinda Carlisle, Bananarama, Falco, duran Duran, ali i Smantha i Sabrina, urnisala sam ih) i pevala sam karaoke iako mi nisu skinuli Cindy Lauper, boles. Na kraju (tj pocetku) su me keva i ortakinja ubedile da obucem haljinu, taj deo je kool, ali one cerape su pocele da se cepaju kako sam usla u njih. I tako... Odrzala sam zavet sebi i vratila se kuci tokom 1.1.
Korisnikov avatar
By Kupper
Dosao kuci u 8 jutros, spavao do malopre, dusa u nosu, utisci sa 3 mesta na kojima sam bio su dobri, najbolji sa treceg (private party) gde mi se nesto lepo dogodilo. Udario me grom i sad se oporavljam.
Korisnikov avatar
By reveal
kucna varijanta.... do 00:00 vec smo se svi iskakali :bouncy: , promukli, po neki i odvalili.... da je vec u 00:15 bilo zatisje...
naravno, ocekivano, posto je zurka pocela u 18h...
mislim da sam zaspala negde oko 03h..... a ustala oko 11h....
u svakom slucaju provod je bio DO JA-JAAAAA.... :lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Svasta nesto sam radio :) Bio na Exilu, super se proveo, pokupio se sa nekim drustvom i zapalio u Temple :smeh: Nas 6 u kolima se vozimo gradom, ja sedim jednom drugu u krilu na prednjem sedistu a ljudi nas gledaju i krste se :smeh: :smeh: :smeh: U templu se isto extra proveo... Sve u svemu nije loshe, al moglo je i bolje :P :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Kupper
Veseo nam Zeka danas. To je dobro jer vidim da vecina jedva mrda:)
Korisnikov avatar
By spark
ja sam za ovaj docek ostao kod kuce i bilo mi je sasvim fino, totalno sam ispunio svoja ocekivanja... :kralj: :smokin:

inace, posto vidim puno tema vezano za novu godinu, i mrzi me da ih sve otvaram, iskoristicu priliku da u okviru ove poruke izrazim totalno razocarenje sto je i ove godine doslo do masovne upotrebe pirotehnickih sredstava i sto su se ljudi opet ubijali, tukli i sakatili... :seljache:

licno sam primetio da klincima vise nije zabavno da tek tako bacaju petarde, sad je hit baciti ih na kolovoz, da sokiraju vozace i izazovu nesrecu, a od ranije mi je poznat obicaj da je posebno interesantno bacati petarde iz automobila u pokretu na ljude koji cekaju ionako nikakav javni prevoz... :rida:

o vec tradicionalnom raspadu mobilne telefonije, necu ni da govorim... da bog da nas bin laden satro kao one nesrecnike u njujorku, madridu, londonu i gde sve ne... valjda ce onda da se nadlezni otvore za opremu koja ce konacno moci da zadovolji potrebe svih svojih klijenata, da uvek, a posebno u "kriznim situacijama", zovu koliko hoce i salju sms i mms koliko hoce... :mad:

sve u svemu, gledano kroz prizmu doceka nove godine, jadno smo drustvo, do jaja... :potapsava:
By Vikkor
Temple - bilo je sjajno
Korisnikov avatar
By EYA
nama je bilo fenomenalno, sve spontano, nista na silu... imali smo pogled na vatromet sa djave i bonus konfete potpuno gratis :smeh:
drustvo i dozivljaji VRH ! :grouphug: :eya: :fuckbed: :drama:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by EYA
nama je bilo fenomenalno, sve spontano, nista na silu... imali smo pogled na vatromet sa djave i bonus konfete potpuno gratis :smeh:
drustvo i dozivljaji VRH ! :grouphug: :eya: :fuckbed: :drama:
hahaha, konfeeeteee :lol: nesrecno zavrsile tamo gde ne treba :D

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Kupper
Veseo nam Zeka danas. To je dobro jer vidim da vecina jedva mrda:)

ziva. zdrava.
cak i cedna!!

:bisou:

inace, EXTRA provod.... u odredjenim , cudnim aspektima :hekla:
Korisnikov avatar
By tramp
bila kod prijateljice u stanu, nekih 15tak jako dobro raspolozenih ljudi, potpuno opustena atmosfera .. ne znam, mislim da nisam nikad imala ovako miran docek nakon koga sam se tako lepo osecala - podsetio me koliko dragih ljudi imam u svom zivotu i koliko smo svi isti i razliciti u isto vreme

ako doceci imaju neke veze sa dolazecom godinom nadam se da ce mi taj osecaj opustenosti ostati u 2006oj

da se razumemo bilo je veselo ali nije bilo "divlje" sto mi je nakon lude 2005 stvarno dobro doslo
Korisnikov avatar
By colorado
Neka privatna kemp zurka. Vecina je bila obucena u skladu s temom, i svi su bili strava raspolozeni i super se uklopili, obzirom na to da je tih 20ak ljudi skupljeno potpuno nasumice. A repriza u Xu... nikad vise u taj brlog.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Znaci bila dosadna repriza :smeh: U Temple baru nije bilo lose...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa nisi se neto bunio :pegla:
Korisnikov avatar
By avalon
Nema ja pojma o cemu ti pricas :lizalica:
Korisnikov avatar
By KiWi
Sa familijom ?ekao kod ku?e ... bilo je predivno .. jelka, porodi?na atmosfera, cela familija na okupu za ve?erom ... kao ranije kada smo se skupljali za do?ek dok sam ja bio klinac ... kasnije smo gledali vatromet sa krova zgrade ... izašao sam na tren da ?estitam jednom macanu novu godinu .. i to je to .. miran ali izuzetno prijatan do?ek ...
By spf 3000
ja otkrila po milioniti put da sam pedofil :nope:
hm... osim toga slabo mi je sta ostalo u secanju :)
By spf 3000
Originally posted by Kupper
.....gde mi se nesto lepo dogodilo. Udario me grom i sad se oporavljam.
hej bre!!!!!
pa trebalo je da me sacekas i da se zaljubis u mene :durenje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!