Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Emisija KLJU?
Prvi programRadio Televizije Srbije
Tema: Homoseksualnost - evropski paket tolerancije

Gosti:

Dorino Manzin - gej aktivista iz Hrvatske
Lepa Mladjenovi? - lezbejko udruženje LABRIS
Boris Mili?evi? - udruženje ,,Loud & Queer''
i
Aleks... (Ovde se završila Borisova SMS poruka)

Kakvi su da su naši su i navijajmo za njih u ponedeljak.
Korisnikov avatar
By unic0rn
uuuuu
ovo se mora videti :vatroslava:

a sto nisu doveli nekog homofoba da ga malo rascherupaju? :D :boxer:
Korisnikov avatar
By Loni
Da li ?e biti i nekih homofoba s druge strane ne znam.
Meni je Boris M poslao SMS samo s imenima ,,naših''.
Korisnikov avatar
By Myself
Bilo bi stvarno super kada bi neko napravio anketu pre i posle emisije. Uzorak da bude slucajan, pa ako postoji pomak za bar 1% u plus, mozemo da budemo prezadovoljni, jer u ovoj drzavi postoji jos taj promil drustva koji je razuman.
Korisnikov avatar
By Draco
Jeeeees.
Boris, Boris, he's our man, if he can't do it, no1 can!:cheer:
By Markky
ahhhhh ja nemam RTS 1 satelitski...
Smrc...prenecete mi utiske :placko: :snob:
Korisnikov avatar
By unic0rn
mozda bude na sajtu uzivo prenos ili snimak kasnije..
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne verujem da ce biti 'suprotne strane' ali je moguce da se pojavi neko tipa Trebjesanina ili neko slican.
Korisnikov avatar
By Zibro
doduse kljuc je jedan od losijuh talk show programa ali bez obzira jedva cekam .....
:klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By Seaman
Super!!! srecom pa imam Rts1. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Zibro
doduse kljuc je jedan od losijuh talk show programa ali bez obzira jedva cekam .....
:klap: :klap: :klap:
Nataša Miljkovi? i nije neki voditelj ... ali ovaj talk show ne bih nazvao lošim.. mislim da je ona dobar novinar a loš voditelj. Stvarno korektno ''uradi doma?i'' svaki put, donese nešto zanimljivo, da originalnu temu ... e sad što upada svakom gostu u re?, name?e zaklju?ke ... to je ve? stvar opšte kulture i snalažljivosti pred kamerama .... da nema nje, ne bi u ponedeljak ve?ina gay populacije ostala kod ku?e i umesto qurca gledala televizor. Hvala joj što se trudi, vide?emo ishod.

Baš me zanima šta ?e Dorino Manzin pri?ati o Iskoraku.. oni su na višem stupnju razvoja gay aktivizma od nas, ali ipak i kod njih nisu retke pretnje smr?u, poziv na javno bi?evanje i šta sve ne.... jako me raduje da je Nataša uspela da ga dopremi u Beograd.. jedva ?ekam da ?ujem njegovu pri?u.

Boris je legenda. Ne poznajem ?oveka, ali znam šta je do sada radio. Verujem da ?e biti zanimljivo.

PauLi, hvala na najavi.. odloži?u planirane obaveze i zaseš?u pred TV.

Da smo ranije saznali, mogli smo organizovati grupno gledanje ove emisije kod nekog forumaša...
Korisnikov avatar
By Kupper
Off --->Kiwi - pitanje:

Kad je Natasa bila novinar? A ideje za teme koje ce biti u 'Kljucu' nisu njene. Mozes da mi verujes, ne moras....
By fazza
A posle emisije grupni sex! :fige:

Hehe! :)

Reche mi neko za ovu emisiju pre neki dan, mislim da bejashe Nbegi, a da nas
PauLi nije podsetio sigurno bih zaboravio...

Gledacu sigurno ako budem kuci...
By mamba
a sto nisu doveli nekog homofoba da ga malo rascherupaju?

Mislim da to bas nije najbolja ideja za sada jer bi takvog homofoba svi popratili ovacijama, jer je nase drustvo na tom stupnju razvoja :srbin:

A sto se tice voditelja i sto upada drugima u rec moram da je branim na TV je svaka sekunda bitna, a kakvih sagovornika ima da im ne upadne u rec prica bi bila monotona, jer bi pojedini sagovornici poput Vucica i njemu slicnih pricali kao navijeni celu emisiju bez prestanka, tako da je u ovom slucaju kulturno upasti u rec sagovorniku.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Kupper
Off --->Kiwi - pitanje:

Kad je Natasa bila novinar? A ideje za teme koje ce biti u 'Kljucu' nisu njene. Mozes da mi verujes, ne moras....
Zašto ti ne bih verovao? :D

Što se ti?e njenog novinarskog iskustva, negde sam pro?itao da je godinama radila na BKTV kao novinar, dopisnik i šta sve ne ... Ako je ona samo voditelj klju?a i ništa drugo, mogu samo da kažem da ima odli?an tim koji stoji iza nje.
Korisnikov avatar
By Egmont
Sa druge strane ce biti Aleksandra Jankovic (pominjace neke koze i tako nesto) i Boza Prelevic.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by unic0rn
:eya:
Ako ne bude javno dajem ti bajaderu od kila za njega! I to sa metalnom kutijom da ti ostane uspomena... :cookie:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by unic0rn
E ho?e stvarno biti snimak na sajtu? Ne?u mo?i da gledam :( idem na put, a po svemu sude?i emisija ?e biti brejk thru... Mislio sam da teram nekog da mi snimi, ali ako ?e biti na sajtu onda ne moram, so, kaži mi da mogu da se organizujem.
By Simor
Imas na sajtu RTS deo pod nazivom Izlog - ako ste propustili. Tamo su video zapisi nekih emisija emitovanih na RTS-u, izmedju ostalog i dosadasnjih emisija "Kljuc".
By fencysmurf
lepa mladjenovic, kazete...

pa ajde... mozda se nesto u proteklih 10 godina i promenilo...

super mi je sto neko ko se 10 godina bavi nekim problemom i taj problem je na istom ili gorem mestu nego kad je pocinjao smatra da ima kredita da se i dalje bavi njime...

no ok...

as if it matters....

:cowboy:
Korisnikov avatar
By unic0rn
da, i mislio sam na sajt RTSa no chim okache pisacu im da pitam da li mozemo da okachimo na sajt i bicete obavesteni :)
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Markky
ahhhhh ja nemam RTS 1 satelitski...
Smrc...prenecete mi utiske :placko: :snob:
Snimicu to, nemo da brinesh!
Korisnikov avatar
By 2kune
A da ipak za svaki slu?aj neko to snimi? :misli:
Lipo onda prekovrne u neku formu divx-a i dila... :njami:
By Ulix
Koja tragedija! Ja nemam TV u Studenjaku. :schok:
By Storm
U jednoj epizodi Will&Grace, Karen po obi?aju preti Rosario. Mislim da joj je rekla nešto otprilike ovako: "When I met you, you were fighting donkies for money".
Ne znam zašto sve emisije u kojim se raspravlja o homoseksualcima u Srbiji izgledaju kao neke vašarske tu?e - ?ovek protiv magarca. To je naravno voditeljska greška jer se uvek kao "protivnici" gej sveta pojavljuju neki jurodivi ekstremisti, koji se u javnosti skoro jedino i pojavljuju kada imaju da kažu nešto homofobi?no.
Mislim, šta ima taj Prelevi? nekom nešto da kaže?
Tako da je vrlo teško ostati živ u takvoj emisiji, a kamoli "pobediti".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!