Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By amnesia_
jebote neverovatno! popizdela sam! u poslednje vreme me sve cesce salecu svakakve budale i vise ne znam sta da radim.
cas mi neko drka nad glavom dok sedim u busu, cas me prate do kuce, na adi mi vicu "ks ks", ja okrenem glavu, a ono
lik nateze alatku iza zbuna i smeje mi se u lice! takodje na adi, suncanje, uzivanje, ma milina, kad ono pogledam ulevo, a lik
opusteno izvadio patku i drnda je meni na metar od lica bez po blama... a danas vrhunac blamaze! neki ludi ciga me
pratio do stanice i rezeci vikao "SISA, SISA, DAJ SISU" eeeeee, samo sto u zemlju nisam propala od sramote! opsujes ga a on jos glasnije! ljudi na stanici popadali od smeha! JBM IM MAJKU MUSKU (izvinjavam se nasim neznim muskim prijateljima,
ja znam da su oni izuzetak)! nije mi jasno kako ti ludaci slobodno hodaju po ulici?! sve bi ja to u ludaru, inace cu
i ja poludeti zajedno sa njima!

da li se vama desavaju ovakve situacije?
By APACH
pa sad mala, da si hot jesi ali zao mi je sto ti se to dogadja. Budi malo grublja i glasnija.

Mene su napadali tacno koliko sam im to dozvoljavao.
Korisnikov avatar
By Draco
Ma jedini lek <bar za egzibicioniste> je da ih pogledas dajrektli u ono ni po jada sto ti sa ponosom drndaju pred ocima...i slatko da se nasmejes. Meni svaki put upali, osramoceno se pokunje i pokupe. Poenta celog tog tripa i jeste da vide tvoju zgranutu reakciju, ako to ne dobiju, oni su na gubitku + iznervirani + razocarani + osramoceni.

Jednom baji na Kalisu sam tako rekla nesto u fazonu 'jbt, i ti se time hvalis?!?! ja bih se pokrila usima', pobegao je brzinom svetlosti.
By Ulix
Jednom. Ali manijak je dobio svoga boga.
I izgubio sansu da ikada ima decu
:smeh:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Draco
Ma jedini lek <bar za egzibicioniste> je da ih pogledas dajrektli u ono ni po jada sto ti sa ponosom drndaju pred ocima...i slatko da se nasmejes. Meni svaki put upali, osramoceno se pokunje i pokupe. Poenta celog tog tripa i jeste da vide tvoju zgranutu reakciju, ako to ne dobiju, oni su na gubitku + iznervirani + razocarani + osramoceni.

Jednom baji na Kalisu sam tako rekla nesto u fazonu 'jbt, i ti se time hvalis?!?! ja bih se pokrila usima', pobegao je brzinom svetlosti.
:up: e baš tako!

a što se ovih ostalih primera koje je amnesia navela ti?e, sve zavisi od situacije i mesta gde se sve to dešava... ako ve? doti?ni ludjak vi?e kojekakve gluposti tebi upu?ene pred puno ljudi, logi?no je da mu ne treba odgovarati, pogotovo ne vikati na njega jer ?e tad da se potrudi da još više zabavi publiku... samo ga pogledaš i okreneš glavu, bar ja tako radim... ali priznajem da mi je (pošto umem da odbrusim kad ne treba, to mi je prakti?no hobi, jel) jako teško da iskontrolišem taj bes u sebi koji postoji u tom trenutku, ali ipak uspem nekako...

a kad bi me manijak napao, mislim da bi mu se desilo kao što je Ulix naveo u svom postu, pošto se na bilo kakvu agresiju prema meni, budi takav afekat u meni, da ne znam da li bi izvukao i živu glavu!

i takoooo.... :andjelak:
By amnesia_
Originally posted by APACH
pa sad mala, da si hot jesi ali zao mi je sto ti se to dogadja. Budi malo grublja i glasnija.

Mene su napadali tacno koliko sam im to dozvoljavao.

ah laskavce jedan ;)

poslusacu vase savete, i od sada il` cutim il` `ladnokrvno nisanim u jaja! :ninja:
Korisnikov avatar
By 2kune
Misliš na ovom forumu? :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Ranije jesu... Cak su mi se desavali periodi kad se stalno pojavljuju kao sto ti opisujes, mislila sam da sam lepak za manijake... Nekad bih odreagovala slicno kao Draco, nekad sam procenila da je bolje da ne reagujem itd. Ali vec duze mi se nesto slicno nije desilo - nadam se da ce tako i ostati...
By amnesia_
e a kako to da nema zenskih manijaka? zamislite zensku koja na javnom mestu vacari tipove i zavlaci ruku u gacice isto kao sto to tipovi rade? a? kako to da toga nema?

stvarno fenomen!
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by amnesia
e a kako to da nema zenskih manijaka? zamislite zensku koja na javnom mestu vacari tipove i zavlaci ruku u gacice isto kao sto to tipovi rade? a? kako to da toga nema?

stvarno fenomen!
pa, hun, žene su valjda manje frustrirane :sweet:

:giggle:

ma garant ima neko pametno objašnjenje ovog fenomena, al ja danas nešto nisam pri zdravoj pameti, stoga, nek neko ko jeste, odgovori pametno :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Mene nija ali jeste moju sestru pre 3 godine u parkicu u Trise Kaclerovica (Pop Tashkova). Drzao je za ruku i :drkanje: sve dok nije pocela da vice i zapomaze iz sve snage. Tad je pobegao glavom bez obzira. Toliko o (najcescim) slucajevima manijakashenja.

O tezim slucajevima (onima sa vise hrabrosti) ne znam. Volim te kad su jaki kad je zena u pitanju.
Korisnikov avatar
By Shmi
Ima i zenskih manijaka samo na lukaviji nacin spopadaju... Provereno! To je tek katastrofa na muske smo ipak nekako navikli a na zensko :shok:
Korisnikov avatar
By 2kune
I mene je jedan poljubio kad sam imao 6 godina i vra?ao se iz škole. :blush:
Prvo sam se zbunio a onda sam ga šutnuo nogom, pobjego i iz daljine gaðao kamenjem. Od te traume postao sam peder. :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja nisam imao takvih problema, nadam se i da necu. Ne volim nasilnike. :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by seaman
Zaboravio si jednog nasilnika koga se ja secam... Samo je taj pozalio sto je napao muskarca od preko metar i devedeset :sekirica: Ali znas da sam se ja odmah zapitala sta bi bilo da je napao zenu... :(
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Originally posted by seaman
Zaboravio si jednog nasilnika koga se ja secam... Samo je taj pozalio sto je napao muskarca od preko metar i devedeset :sekirica: Ali znas da sam se ja odmah zapitala sta bi bilo da je napao zenu... :(
Njega sam lako sredio. :sw:
Korisnikov avatar
By *deni*
U zivotu sam se susretao sa dosta manijaka.
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by amnesia
j...kad ono pogledam ulevo, a lik
opusteno izvadio patku i drnda je meni na metar od lica bez po blama...
:smeh:
....ja tebe stvarno obožavam!! :kiss: Sorry, ali ja?e je od mene....sada kada bi mi videla facu....joooj...svaki put to kada mi pri?aš ja se odvalim od smejanja....strašno!!

Eh sada, nije mi se dugo tako nešto desilo....ali dešavalo mi se ranije po autobusima...i svaki put sam pizdela zbog toga!!! Jednom je tip d*** iza mene u busu, ja sam se okrenula i pitala sam ga "brate svrši li više" posle toga je izjurio iz busa.....pobledeo je....valjda nije o?ekivao takvu reakciju jedne male plave devokice... :trep: :trep:

Šta re?i za takve ljude...ima ih na svakom koraku, na našu veliku žalost....najbolje je odreagovati....ne treba se stideti....uhvatiš ga za onu stvar i okreneš za 180 stepeni...pa da vidiš kako ?e se smiriti!
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by zbunjena
uhvatiš ga za onu stvar i okreneš za 180 stepeni...pa da vidiš kako ?e se smiriti!
juuu, ljubavi, pa nisam ni znala koliko si surova :wow:

sad znam ko ?e da me brani kad me napadne manijak, a još boulje znam da više ne moram da te pratim kroz mra?ne prolaze... lepo naš narod kaže, ispod tute trista ?ute :smug:
Korisnikov avatar
By * NajS *
Manijaka ima ponajvishe leti (kad otopli) po kojekakvim shumicama i parkovima gde normalni ljudi (bez reshenog stanbenog pitanja) otidnu da se izjebu kada kuci to ne mogu da rade od znatizeljnih ukucana!
:eya:
i tako moj aktuelni dechkic i ja smo to chesto praktikovali ovoga leta i svachega smo se nagledali, ali neke situacije kao da su kopirane iz americhkih horor filmova SH produkcije!!!

Znate ono kada dvoje mladih i zaljubljenih se ljube u autu u nekoj shumici u mraku i odnekud se stvori neka spodoba i nastane opshti krkljanac!

Eto, nije srecom bilo tezih izgreda, ali nam se desilo da nam neka sena u sred puste shume prodje pokraj auta, iznenada se pojavi na prozoru piljeci unutar automobila!
Tu je naravno isti imao shta i da vidi. :jezik: i onda tako samo nastavi dalje kroz mrak i zbunje i shume...

Istog trena meni padne .... zelja za sexom i odmah se pokupimo, damo gas i stvorimo se na asfaltiranom putu - polugoli!!!

:eya:
Korisnikov avatar
By waterlily
Mene su, od svih ljudi koje poznajem, najvise saletali manijaci. Od "bezazlenog" hvatanja za grudi ili guzu i bega, do uvlacenja u zbunje i slicnih gluposti. Broj napasnika se smanjio otkako svuda idem bajkom, ali se poneki pojavi s vremena na vreme, cisto da me podseti da nisam pustena na miru.

Jednom sam bas upala u zestoku depresiju kada sam shvatila da sam, posto sam zena, po defaultu slabija i da mi mogu uraditi sta god pozele, ako iskoriste pravi trenutak moje nepaznje.
By fazza
O, da! :flasher:

Ovu prichu sam prichao skoro svima, a ne secam se da li sam nekad i ovde
pisao o tome.

Desilo se to pre jedno desetak godina kada sam se iz Zemuna vracao kuci.
Ushao sam u petnaesticu na zadnjoj stanici (kod auto-puta) i ne secam se da
li je taj manijak ushao na istoj toj stanici ili na nekoj od sledecih, u glavnom seo
je do mene. Izgledao je bash zapushteno, izgledao mi je kao beskucnik, mada
sad vishe i ne mogu tachno da se setim kako je bio obuchen i kako je izgledao,
jer sam se bio jako uplashio.

LM, seo je do mene u busu i ako se ne varam negde na pola puta pocheo je
svoju nogu da trlja o moju...Ja sklonim nogu, on opet priblizi svoju i tako non
stop. Ne mogu da vam opishem kako sam se ukenjao! To je trajalo predugih
desetak minuta, ja sam sedeo ukochen, nisam smeo da ga pogledam u facu,
a on nije odustajao. Naravno, nije bilo nikoga ko bi mogao da me zashtiti...
Kad smo stigli do Zelenog venca sishao sam tu negde kod podzemnog prolaza
i krenuo peshke prema onim stepenicama koje sada vode prema MC Donaldsu,
i s vremena na vreme osvrtao se iza sebe da vidim gde je budala. Ishao je
polako iza mene, a ja sam se pravio lud i malo ubrzao korake ne bi li se nekako
izgubio, a onda je usledio shok kada sam se popeo uz stepenice i ugledao
njega kako bukvalno trchi za mnom i gleda me u lice! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Nikada necu zaboraviti taj momenat, bukvalno je bilo kao u najstrashnijim
horor filmovima! Mislio sam da je sa mnom gotovo! Shto je najgore u celoj
prichi, to je bilo neko zimsko veche, oko 22:30 uveche i bilo je jako malo ljudi
napolju, autobusi prazni i bukvalno nisam znao shta je bolje, da li da negde
bezim od njega praznim ulicama pa da me sustigne i ko zna shta mi uradi, ili
da udjem u prazan bus pa shta mi bude! Ipak sam odluchio da sachekam
bus i krenem u pravcu 29. Novembra i nekako se domognem MUP-a. Stajao
sam na stanici na Zelenom vencu, chekao bus, a on se krio iza trafike i
povremeno gledao u mene, a ja sam onda kontao da bi bilo super da uletim
u autobus u poslednjem trenutku, a da on ostane napolju, medjutim nije mi
uspelo! Opet je ushao za mnom u autobus, ja sam seo do prozora, on do
mene i tako smo se vozili do stanice posle Panchevachkog mosta jer sam
se usput setio da autobus bash staje kod neke policijske stanice koja je
nekad bila tu, i da mi je lakshe da izletim iz autobusa i otrchim u stanicu i
prijavim ga. Pogadjate? Sishao je opet na toj stanici, al' se zajebao. Verovatno
nije znao da je tu policijska stanica i odustao je kada je video da pricham
sa nekim pandurima koji su krenuli na zadatak. Oni su me blago recheno
iskulirali! Ne secam se vishe tog razgovora, al' znam da su oni otishli negde
a da unutra valjda nije bilo nikog, neshto tako. U stvari...sad sam se setio. :)
Kad sam im rekao da me je pratio od Zemuna i pokazao im gde se krije, oni
su krenuli da ga vijaju okolo, ali ga nisu nashli jer je pobegao. :) I onda
su mi rekli neshto u fazonu: "nema ga, pobegao je, idi slobodno kuci..." tako
da sam tu po ko zna koji put preseo u drugi bus i konachno krenuo kuci, usput
osmatrajuci ljude u busu koji je sva sreca bio pun. Bio sam blago recheno
prestravljen! Sve sam mislio da cu ga opet ugledati unutra a onda stvarno
ne znam shta bih radio. :) Bitno je da se sve dobro zavrshilo...

Kasnije vishe nisam imao nikakvih problema i neka tako i ostane... :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Ne, nikada me nisu napadali! :rida:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
jednom jedan stari na plazi mene i decka neprekidno :tepih:
Korisnikov avatar
By Kittrie
@amnesia

hani, to ti se desava jer su ti feromoni extra jaki, plavusa si sa pozamasnim poprsjem, i izgledas i oblacis se ko droca :lol:

mmmmmmmmm
setam se ja ssa cicom oko 4 ujutru kroz picin park, i prilazi nam lik:
-dobro vece
-dobro vece
-mogu li da vas pitam nesto
*cica me vuce za ruku i sapuce bez'mo !!!
-da,naravno, izvolite
-mogu li da vas pojebem?
-ne, hvala :)

eto, on bio kulturan, pa i ja :D

a bezala sam po bg od nekog lika koji je vikao- hocu da ti polizemmmmmmm sisuuuuuuuuuuuu :dude:

takodje, na sred mog rodnog grada je bio period kad su me ladno manijaci pratili i hvatali za dupe... ni za to ni za sise mi nije jasno ???
By argentum_inf
mozda mi se i to desi..ako naletim na nekoga ko je veci manijak od mene..:lol:
Korisnikov avatar
By Shmi
Bilo bi fino ali sumnjam da ga ima.... :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Ovo kao da sam ja pisala :)
Originally posted by Dina
Ranije jesu... Cak su mi se desavali periodi kad se stalno pojavljuju kao sto ti opisujes, mislila sam da sam lepak za manijake... Nekad bih odreagovala slicno kao Draco, nekad sam procenila da je bolje da ne reagujem itd. Ali vec duze mi se nesto slicno nije desilo - nadam se da ce tako i ostati...
:lukavi:
Korisnikov avatar
By m..
Ma tisucu oputa, desavalo mi se da me nicim izazvani uhvate za sisu ili p*cku na javnom mestu. Jedno (dugo) vreme sam bila realizacija pedofilskog sna, tu sam i naucila kako da ih se otresem. Vise me ne salecu u pravom smislu te reci (osim ponekog dede koji bi me jebao i slicnog), sada se pojavljuju kojekakvi naglasci koji bi da me caste picem i tako to. Ako prdje lik da me muva, ono u bar 15 % slucajeva je polu sakat ili lud ili ruzan ko grob. Totalni sam freak magnet. Ali se vise ne sekiram oko toga. Volim da verujem da se to svima desava, i da ja nisam nikakav izuzetak.
Korisnikov avatar
By mirth
Dok sam bila u srednjoj skoli, nisam mogla da otresem 60+ dedice, spopadali su me po ulici, u busu, svuda...

To je srecom proslo.

A imam faze kad se prosto lepe za mene, nosaju me, cackaju me, ali nista slicno pomenutim hvatanjima za sise i sl, nego... nemam pojma, valjda je ljudima neobicno sto sam toliko mrsava pa svi dobiju neodoljivu u zelju da me nosaju, opipaju mi ledja ili struk ili me zagrle... a nije bas da ja nemam napade od bilo koje vrste fizickog kontakta sa ljudima sa kojima nisam bas bas bliska, pa me to poprilicno isfrustrira svaki put...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!