Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Imate li omiljenu travestitu/transeksualku kojoj se posebno divite i koju posebno cenite?!

Setimo se samo Kleo Patre, Karamele, Merlinke, Barbike, Likane, Vesne Versace, pa tu su i Sestre sa ESCa (dodushe Slovneke), Vlada Chokolada.....
etc, etc

:pegla:
Korisnikov avatar
By Draco
E najbolje da im znam imena.
If I ever do such a stupid thing like knowing their names, please do kill me.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by * NajS *
Imate li omiljenu travestitu/transeksualku kojoj se posebno divite i koju posebno cenite?!

Setimo se samo Kleo Patre, Karamele, Merlinke, Barbike, Likane, Vesne Versace, pa tu su i Sestre sa ESCa (dodushe Slovneke), Vlada Chokolada.....
etc, etc

:pegla:
ja ne znam sve - jel imaju neke slike ili linkovi?

:cheer:
Korisnikov avatar
By spark
ma nemam pojma kako se zovu.... u trezoru sam video jednu, stvarno je super... ako cita ovo, pozdravljam je... :mazi:
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam stovalac Merlinke, i lika i dela. Prvo sto sam gledala neku emisiju na pinku (p malo!), gde je samlela onog popa sa maestralnim organom, Zarkovic se valjda zvase, da bas tog popa fasistu (ispostavilo se da ju je krstio), dugo, kad kod Zilnika kaze 'sisurde kapitalke' i sve. Hebiga, da bi sledeca usla u fokus, trebace vremena, tesko je zahebati Merlinku.
Korisnikov avatar
By Liwjatan
1. MERLINKA - lahka joj crna zemljica
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. Suzana iz Ul. Admirala Geprata, kojoj je po njenoj cuvenoj izjavi musterija u taxiju "ukrao CARTIEROV kishobran na kome je pisalo PIERRE CARDIN" :elektro:
SUZANA, koja je u Hyattu videla Brenu i Bobu pa im prisla i rekla, "zdravo Breno, oduvek sam zelela da te upoznam", a Brena joj na to oma rekla, "dobro Suzana, sedi!"
elektro: :elektro: :elektro:

Likana i devojke - NO COMMENT!

:volinevoli:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Viva la Diva, naravno, trenutno bez premca!
Korisnikov avatar
By *deni*
Barbika, nesudjena Zvezda Granda !
:lol:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Vjeran(Merilinka)definitivno...neprevazidjen chovek,uvek me je odushevljavao svojim izjavama...Shteta shto je tako glupo otishao...tako mlad... :usamljen:
Od zivih-Sanela i Likana...ne znam im svima imena...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Meni je Likana ubedljivi favorit !!!
Svaki put kad je vidim, svojim dogodovstinama sa posla dovede me do suza od smeha...

Ceca (visoka) i Ceca (debela) su mi takodje ok dok ostale nisu vredne pomena...

Pokojna Merlinka je bila jako dobar covek, nije imala dlake na jeziku, a mene je kupila kad je u nekoj emisiji na tadasnjem NS+ kanalu isprozivala voditeljku, najstrasnije....
Bile su rane devedesete, kriza u zemlji, a tema emisije je bila prostitucija.
Merlinka je potpuno iskreno pricala o tome, o zivotu na ulici, o koleginicama da bi voditeljka na to konstatovla nesto tipa kako postoje i drugi nacini zarade samo ako covek hoce da radi, pa navela sebe kao primer i spomenula kako se gnusa prostitucije.Na sta joj je Merlinka odgovorila:
" Sreco, tvoja novinarska plata je danas 10 maraka, sutra ce biti 3, a ja, ako je dobra noc zaradim i po 300. Bolje od mene prolaze samo politicari, pevaci i kriminalci. A, ako cemo iskreno ti na ovu nemastinu imas na sebi i previse zlata za tvoja primanja...No, kad sma videla ko te je dovezao na posao sve mi je postalo jasno.Nemoj da sad pokrecemo pricu o tvome postenju..."
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by gothrose

To je bila strava emisija-ako mislimo na istu...
Bile su i Merilinka i Sanela gosti,on(M.)je toliko prichao o svom poslu,raznoraznim mushterijama,posebnoj/vecjoj/ceni za musheriju u kolicima,zbog ponizenja jer mora da ga gura po Gavrila Principa etc...sve vreme je prolazio rukom kroz kosu pa su mu se odlepili skoro svi veshtachki nokti :lol: ...Posle njihovog gostovanja su ukinuli(bar na neko vreme?)celu emisiju...
Da, mislimo na istu emisiju...btw, sta li je sa Sanelom ? :misli:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Morgan Le Faye
Rushka Jakic
Originally posted by 'ne mogu da se setim ko'
Jelena Karleusa
Merlinka (nek' joj je laka zemlja) je bar bila lepsa od gore navedenih 'trandzi'. Dal' majka moze nesto strasnije da rodi?

@Morgan - Ceca, koliko god da je ne volis/m je avion karavela za gore pomenute:yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Dr. M
Da, mislimo na istu emisiju...btw, sta li je sa Sanelom ?
Pricaju da se, po ugledu na Vesnu Versace, bacila na trbusni ples.
Tako zaradjuje za `lebac.

Po meni je Merlinka bila izuzetno pozitivna i inteligentna osoba.
Secam se, nekoliko meseci pred smrt, izjavila je za novine:

"Prestajem da se bavim prostitucijom i prelazim u prorocice."

:merlinka:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Kupper
Rushka Jakic
Originally posted by 'ne mogu da se setim ko'
Jelena Karleusa
Merlinka (nek' joj je laka zemlja) je bar bila lepsa od gore navedenih 'trandzi'. Dal' majka moze nesto strasnije da rodi?
ocigledno moze
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by *deni*
Dr. M
Da, mislimo na istu emisiju...btw, sta li je sa Sanelom ?
Pricaju da se, po ugledu na Vesnu Versace, bacila na trbusni ples.
Tako zaradjuje za `lebac.

Po meni je Merlinka bila izuzetno pozitivna i inteligentna osoba.
Secam se, nekoliko meseci pred smrt, izjavila je za novine:

"Prestajem da se bavim prostitucijom i prelazim u prorocice."
Koliko se secjam,bash u toj emisiji na NS+ Sanela je prichala da skuplja kintu za operaciju,da postane pravo zensko i kako joj je to glavni trip u zivotu...a i vecj je bila par godina sa nekim tipom.Proletela je kroz par filmova,jedini koga mogu da se setim su "Lepa sela...",ostalim ne znam ime,bash i ne pratim domacju kinematografiju.

A da je Merlinka bio i pozitivna i inteligentna osoba,slazem se...Kad sam bila klinka,mene je odushevljavao onako napirlitan i veleo kad je prolazio ulicom,bash je zrachio pozitivnim vibracijama...Onda sve te priche po TV-ju,on se zapravo sve vreme zezao i tako slatko zaje*avao i voditelje i gledaoce.Milina za gledati.Koliko videh na tv-ju,gajbu je isto super sredio,neki skroz tripozan,otkacheni fazon...

Btw,jel neko ima ili zna gde moze da se nabavi ona njegova autobiografska knjiga,izdata je u strashno malom broju primeraka?Osecjam da to vredi prochitati :D ...

Korisnikov avatar
By m..
Joj, ma gledala sam i ja tu emisiju, sad se secam Saneline price, nego to je bilo pre toliko godina, da ne mogu da se setim kog je roda bio voditelj, samo znam da je sedeo s leve strane, mozda.
Korisnikov avatar
By Gothrose
@ m.. -bila je voditeljka,zensko...U studiju su bili i neki klinci(publika),mislim da su i postavili pokoje pitanje..Koliko se ja secjam,voditeljka je sedela levo(mozda malo izdvojena),Merlinka u sredini(za to sam sigurna) i na kraju,desno-Sanela...
I ja ne mogu da se setim bash najbolje,davno je to bilo :deda:

Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by gothrose
Originally posted by Dr. M
Pokojna Merlinka je bila jako dobar covek, nije imala dlake na jeziku, a mene je kupila kad je u nekoj emisiji na tadasnjem NS+ kanalu isprozivala voditeljku, najstrasnije....
To je bila strava emisija-ako mislimo na istu...
Bile su i Merilinka i Sanela gosti,on(M.)je toliko prichao o svom poslu,raznoraznim mushterijama,posebnoj/vecjoj/ceni za musheriju u kolicima,zbog ponizenja jer mora da ga gura po Gavrila Principa etc...sve vreme je prolazio rukom kroz kosu pa su mu se odlepili skoro svi veshtachki nokti :lol: ...Posle njihovog gostovanja su ukinuli(bar na neko vreme?)celu emisiju...
Mislim da je to bilo ubrzo nakon Zilnikovog "Marbe Ass",znachi '95...

zbog nekog cudnog sticaja kosmickih sila svi zivi moguci i nemoguci pa cak i ja i gomila mojih prijatelja ... smo gledali tu emisiju !!!???
Korisnikov avatar
By Dina
Merlinka. Kad je objavila da pise knjigu nadala sam se da ce joj na dalje zivot biti lepsi i da ce pronaci neki svoj mir. Kad sam cula da su je ubili bila sam bas tuzna... :no:
By fazza
Originally posted by spark
ma nemam pojma kako se zovu.... u trezoru sam video jednu, stvarno je super... ako cita ovo, pozdravljam je... :mazi:
Jel ona sa naocharima? :neki_smajli_sa_naocharima_da_se_nosi_u_piz*u_materinu_trazim_ga_ko_mentol_i
jeb*no_ga_nisam_nashao!_

btw, izem ti ukus! :jezik:
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by fazza
Jel ona sa naocharima? :neki_smajli_sa_naocharima_da_se_nosi_u_piz*u_materinu_trazim_ga_ko_mentol_i
jeb*no_ga_nisam_nashao!_

ma ne secam se vise... mislim da je bila u roze haljinici... ali ko zna... meni je bilo toliko lepo da se ne secam ni tipova, a kamo li trandzi.... :kiss: :P :redaljka:
Korisnikov avatar
By Mars
Od domacih JK, ali samo kad utvori usta da kaze nesto, slatko se smejem.
Od stranih, u najpozitivnijem smislu - Amanda Lear. Izgleda fantasticno, godinama.

Andrea Bocelli:
"Ja osecam njegovu lepotu"

http://www.andreabocelli.org/startpage.html
Korisnikov avatar
By deckonja
i ja glasam za merlinku i zaista bih voleo da nadjem njenu autobiografiju "terezin sin",ali nigde je nema.prevrnuo sam sve knjizare po ns i nisam je nasao.ako neko zna gde je ima neka se javi,please
By amnesia_
uf Merlinka naravno! Jako me razalostilo kad sam cula da je nestala, a potom i da je ubijena i to u kakvim mukama...

Procitala sam i knjigu koju je napisala "Terezin sin". FE NO ME NAL NA!!! Preporucujem svima! Autobiografskog je tipa i tako verno prenosi atmosferu da je necete ispustiti iz ruku dok je ne procitate do kraja. A ja sam jos citala prvo, nelekturisano izdanje, a opet sam pala na dupe! Mozete samo da zamislite! Toliko!
By fazza
Originally posted by fazza
jeb*no_ga_nisam_nashao!_

ma ne secam se vise... mislim da je bila u roze haljinici... ali ko zna... meni je bilo toliko lepo da se ne secam ni tipova, a kamo li trandzi.... :kiss: :P :redaljka:
To je ta sto posto, poshto sam nju (njega) video 2-3 puta na zurkama...Nosi
neke haljinice i ima upadljivo ruzne naochare... Neshto ovako otprilike: :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By reveal
Rushka Jakic
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

i moja def
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!