Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By reveal
... koji uprave drzite...
da li oslikava vase raspolozenje, vase misljenje, stav, vase vrline, mane... kompletnu licnost... ili samo fizicki izgled?

zanima me koliko forumasa oslikava svoje neko psihicko stanje... iliti... kako zeli da ga drugi dozive... i shvate njegovu poruku sa tim avatarom... ???

so...?

:zastava: :kiss:
Korisnikov avatar
By reveal
i da... da li volite da vam se avatar slaze sa lokacijom ili raspolozenjem....? i kompletnim profilom mozda?
Korisnikov avatar
By Draco
Zasto? Pa ja ga pravila. A pravila sam ga bas zbog toga da stoji na ovom forumu, SADA. Bas zato sto oslikava moje trenutno psihicko stanje. A u sklopu je i sa raspolozenjem. Dakle, selfsufficient + hate is great.. Dakle, hejtujem na veliko tj. expozitura hejtova. Plus mi je pun KHM svih i okrecem se u potpunosti sebi.. Auuuuuuuu, ovo sam bas ispisala u teskom hejtu, a nije bas skroz tako.
Korisnikov avatar
By HARP
Meni trenutno povezano sa potpisom...taj ose?aj...
Korisnikov avatar
By mirth
Pa, moj avatar oslikava mene, naravno, koga bi i sta drugo. :smeh: Ali ne samo fizicki. Ima veze sa mojim raspolozenjem in general. Ono, opsti mi stav ka svetu, zivotu i ljudima.
Zato bas ta fotka.
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by GOX
Meni trenutno povezano sa potpisom...taj ose?aj...
fantasticno.
Korisnikov avatar
By reveal
meni je raspolozenje i avatar isto bukvalno uvek.
a stavila sam muskarca.. jer.... ne znam, fantasticna mi je fotografija.... osecam se tako... u poslednje vreme...
a biram avatare na osnovu onoga sto mislim o sebi, onako kako se osecam, kako zelim da se osecam... i obozavam da uskladjujem sve... :D
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by reveal
meni je raspolozenje i avatar isto bukvalno uvek.
a stavila sam muskarca.. jer.... ne znam, fantasticna mi je fotografija.... osecam se tako... u poslednje vreme...
a biram avatare na osnovu onoga sto mislim o sebi, onako kako se osecam, kako zelim da se osecam... i obozavam da uskladjujem sve... :D
Ma ti si jedna vesela osoba...
Nisam rekao da kada odlu?im da stavim svoju sliku na avataru kao sada ose?am se smelije,sa ve?om energijom,otvorenije,spreman za nove poduhvate....mada kada sam povu?en ja stavim neki nevažni,kada ho?u da izrazim svoje ludilo stavim avatar negog extra zgodnog tipa...
A,da umetnost uvek prisutna u meni,tako povezujem stvari po ose?anjima...
Korisnikov avatar
By Adenim
Volim da stavljam avatar koji ce biti nesto sto ja nisam ili nemam herca da uradim, a voleo bih mozda ILI avatar koji ce biti neka poruka koju zelim da posaljem.
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Adenim
Volim da stavljam avatar koji ce biti nesto sto ja nisam ili nemam herca da uradim,
:lol:

nudisticka plaza..... :lol: :lol:

:zastava:
Korisnikov avatar
By spliff
mislim da je sve jasno
:happysmoke: :happysmoke: :happysmoke:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by spliff
mislim da je sve jasno
:happysmoke: :happysmoke: :happysmoke:
HAHAHHAHA, SUPEEEEER!!!
Korisnikov avatar
By ciceron
Ja sam bas nemastovit. Uvek stavljam svoju sliku za avatar.
Korisnikov avatar
By nEne
na mojim avatarima je uvek nesto sto zelim da pokazem i prikazem, nesto sto mi se svidja i opcinjava datih dana. nemam pretenzije da svojim avatarom komuniciram na nacin da ga uskladjujem sa potpisima, raspolozenjima i sl... kao sto nemam ni nameru da njime izrazavam svoj stav.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Na mom avataru je moja omiljena glumica Uma Turman (I Kill Bill naravno)
Kada pogledate prvi put avatar,ucinice vam se da se iza njega nalazi neka okrutna i ratoborna osoba,dok ako se udubite i razoruzate je,videcete samo neznu i osecajnu zenu u vencanici.Dobar sklop,snage spolja i neznosti iznutra,a koja je dominantna ,zavisi od situacije.Bas kao i kod mene
:saint:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by demian
na mojim avatarima je uvek nesto sto zelim da pokazem i prikazem, nesto sto mi se svidja i opcinjava datih dana. nemam pretenzije da svojim avatarom komuniciram na nacin da ga uskladjujem sa potpisima, raspolozenjima i sl... kao sto nemam ni nameru da njime izrazavam svoj stav.
Isto kao i ja.

Moj avatar je uvek bio neki crtezh koji mi se dopada, bilo da je na njemu neki lik ili predmet, mada je predmeta bilo manje. Nikada na avatare ne stavljam uslikane glumce/manekene jer smatram da je to mnogo glupo i neoriginalno ( za bukvaliste: nisam rekao da sam ja originalan :evilgrin: ), jedini izuzetak je bio moj prvi avatar na kojem je bio glumac Dorian Gregory ( Chari, detektiv Morris ) :love: :love:

Trenutni avatar je tu jer sam se malo napalio na pesmu Feel Good Inc od Gorillaz. :)
By fazza
Nish' ne znachi. :D

Uvek sam imao neoriginalne avatare. Tradicija se nastavlja... :oskar:
Korisnikov avatar
By djo
mislim da je fotka uhvatila srž moje li?nosti (uhva?en u trenutku dozivanja kelnera :smeh: )
Korisnikov avatar
By avalon
Zato sto me suzava u struku :kosa:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Davno davno sam bio zaljubljen u njega.
Korisnikov avatar
By tramp
zato sto mnooogo lici na mene... ah pa to jesam ja :)

(doduse kako ne znam sta cu posle staviti ovo se odnosi na trenutni avatar)
a da menjam ih u zavisnosti od posteg raspolozenja
Korisnikov avatar
By *deni*
Zato sto su se pojedini korisnici , koji ocigledno nemaju svoj zivot i kojima je ovaj Forum sve i svja u zivotu, zalili da im Mira Markovic vredja dignitet, pa su udarili da kukaju administrativnom timu !
:teletabisi:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Pokushao sam da u jednu slichicu stavim sve metafizichke teorije o postojanju vishe sile, zatim sam pokushao da skinem veo misterija skinut i pre nastanka sveta ali za neka druga bica. Pokushao i nadam se da sam uspeo.:diplomac:
By Swanheart
Pa mozda jer mi je vuk najlepsa zivotinja,jer zivi sam,povuceno od ostalih,jer njegov fizicki izgled oslikava ratoborno stvorenje koje se ne plasi,a oseca se sasvim suprotno.Bas kao i ja.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by reveal
... koji uprave drzite... da li oslikava vase raspolozenje, vase misljenje, stav, vase vrline, mane... kompletnu licnost... ili samo fizicki izgled?
Da vidimo, trenutno mi je na avataru Jura iz Survivora... Mislim da ova slika prili?no pokazuje kako se u globalu ose?am u ovoj fazi života... a i kako mi ne smeta da me drugi forumaši dožive...
nisam u bedaku, što pokazuje ovaj polusmešak, a gledam okolo da nadjem neku intelektualnu stimulaciju; ?eškanje glave kao dokaz polukoncentracije (i prisustva komaraca u sobi); uvek spreman da odgovori na svaku temu; a istovremeno ne obra?a pažnju na ono što ga ne zanima; Jura je ina?e tokom Survivora jako smršao pa se nadam da ?u i ja hehehe
Korisnikov avatar
By m..
Zato sto je slatka.
Korisnikov avatar
By KiWi
Zato što se iskreno nadam da ?u ja nekada dovoljno sazreti duhovno da uslikam jednu ovako lepu sliku .. modela je uvek lako na?i
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!