Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Vetrovi tuge...

1.DA
8
89%
2.NE
1
11%
Korisnikov avatar
By *deni*
Ispricacu vam jednu anegdotu, koja me uvek nasmeje kada je se setim.
Jedna moja prijateljica izasla je na terasu s namerom da istrese mrve iz stolnjaka posle rucka.
Posto je njena kuca na lakat, s leve strane je bila izlozena pogledima komsija, koji su bili na ulici, jer je bio lep dan.
Dok je tresla stolnjak, oteo joj se gromki "vetar", takav da niko nije bio u dilemi odakle on potice i kakav mu je karakter.
Postidjena, moja prijateljica nije znala sta drugo da uradi, nego je onaj stolnjak prebacila preko lica, okrenula se i usla u kucu.
Mene nije dojmilo to sto je ona "pustila vetar" u nevreme, nego postupak koji je nakon toga usledio, tj. nemocno prekrivanje glave i lica stolnjakom.

Da li vam se ikada desila slicna neugodnost?
Korisnikov avatar
By ciceron
HAHAHAHAHHAHAAH. Naravno. Pa se napravim lud i nastavim da pricam kao da nista nije bilo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ili samo, toboz iznenadjeno, upitas "Sta to bi?", pogledas u nebo i nastavis da pricas.
Korisnikov avatar
By Moa
Jeste,jednom na casu matematike u srednjoj skoli.Ja probala da se napravim gljiva medjutim "drugari" iz razreda svi gledali u mene pa je previse ocigledno ko je to uradio.Imala sam nekih problema sa stomakom u to vreme pa je odzvonilo prilicno.Ali to pamtim samo zbog toga jer sam izbacena sa casa a to je bio katastrofalni 35. neopravdani zbog kojeg sam dobila keca iz vladanja.
Korisnikov avatar
By EYA
moj drugar i ja krenemo u gaysement... dobra mjuza, krcato masom... ali, njemu od dospija proradi stomak i samo pusta vetrove... pokusao je u ritmu basa, da bude manje audio primetno... medjutim, ostaje u vazduhu mirisni trag, pa je tako djuskao i na svakih metar zastane poprica sa nekim, i onda kad pusti vetar, slozi facu "uf, al nesto smrdi" i ode malo dalje... nije losa taktika, ali posle pola sata vise nije bilo mesta tj poznatih ljudi pored kojih to vec nije uradio, a bilo bi sumnjivo da se pocne ponavljati... i onda smo otisli na kalish, dok nije prosla kriza... e tako !

:pokemon:
Korisnikov avatar
By Abyss
Na ispitu (od silne nervoze).... :blush:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ne secam se da sam se uspesno izblamirao na taj nacin... Nemam probolem da ih kontorlisem. Obicno se sklonim ili iskoristim buku ili napravim buku, da sakrijem zvuk. Tapacirana stolica je skroz zgodna za tu svrhu...
Korisnikov avatar
By *deni*
Njuskalo
Obicno se sklonim ili iskoristim buku ili napravim buku, da sakrijem zvuk.
Mislis, napadno se nakasljes...
Njuskalo
Tapacirana stolica je skroz zgodna za tu svrhu...
Zgodna je kod tzv. "tihomira", ali kad roknes rafalan prdez, ume on i da se otme tapacirungu, te da se rasprsi na sve strane, kao kasetna bomba, a onda - spasavaj se ko moze.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Kasljanje, nego sta...

Ma samo se opustim i uzivam. Tako rafal (niz manjih vazdusnih udara) predje u nuklearni napad (jedan veliki i snazan vazdusni udar) tako da izgubi zvuk. Mislim, to je kao kada hoces da jebes u dupe - sto se vise stisnes, ima vise otpora i teze ide.
Korisnikov avatar
By Loni
Ama odglumite da ste u tom momentu jako kinuli.
Recite - ,,Ap ciha'', glasnije o stomaka i rešili ste problem.

Ako ne konstatuju da je slina nešto ,,aromaticnija'', sve ce bit' u redu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by PauLi
Ama odglumite da ste u tom momentu jako kinuli.
Recite - ,,Ap ciha'', glasnije o stomaka i rešili ste problem.

Ako ne konstatuju da je slina nešto ,,aromaticnija'', sve ce bit' u redu.

"Tako mlada
Tako mlada
Nocu sama lutas ti...
Kad ce vreme za srecu doci
Eh, Moj dragi PauLi...?"
Korisnikov avatar
By Daliborka
Sita sam ismejala na dosadasnje odgovore....

Nevaljalci jedni i sereti...

Ja sam vise puta pustila gas u drustvu, ali sam pazila da se to necuje, pa sam se posle sa svima zgrazavala i pitala se od kud to da tako smrdi sa svih strana....

A ustvari ja prdnula :smeh:
By superfly
postupam prema staroj umotvorini: prdnem i gledam pravo u o?i prisutne osobe.
:giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!