Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Amajlija ?

1. Da, imam majliju!
13
37%
2. Imao/la sam ...
5
14%
3. Nemam amajliju
17
49%
By Бреее!!!
imate, nemate, volite, ne...imali...mozda cete imati, sta ?

klik anketa, tap-tap po tastaturi,a ne guzi - post ! ;)

:zastava: :zastava: :zastava:
By fazza
Ne verujem u takve stvari, to sam rekao jedno milijardu puta. :)
Da nosim repic malog zeke Peke kao amajliju, neka hvala... :(
Korisnikov avatar
By Grandova Pevaljka
A sta je to amajlija? Vazda cujem Kleopatru kako kze napravicu ti amajliju od 7 andjela...
Korisnikov avatar
By reveal
da imam amajliju. i to na kljucu, tacnije privesku. nista specijalno, jedna mala zelena zmija koju ne bih volela da izgubim..... :novine:

mislim, to i nije neka amajlija, zvanicno, ali meni znaci puno.
Korisnikov avatar
By Rei
Nemam i ne verujem u te gluposti :)
By Бреее!!!
Originally posted by ds_00
A sta je to amajlija? Vazda cujem Kleopatru kako kze napravicu ti amajliju od 7 andjela...
draga stvarcica koju stalno nosis sa sobom jer verujes da ti donosi srecu ... bla bla ... ;) :kiss: :friends:
Korisnikov avatar
By frenki
nemam amajiju.ne vjerujem u takve stvari :nope: ali imam mmnogo dragih stvari koje ne bi htjela da izgubim iz razloga sta su mi drage ne zbog toga sta mi donose srecu :nokti:
Korisnikov avatar
By Aksa
Nemam ništa što bih mogla da okarakterišem kao amajliju. Sre?a je u nama samima, a amajlija daje placebo efekat. Ako verujemo u nju.

Prona?i sre?u u samom sebi i širiti je oko sebe je puno korisnija stvar od ka?enja neke amajlije...
Korisnikov avatar
By m..
Ma ne verujem u amajlije, mada, jednom sam cula da ametist cuva od mamurluka/pijanstva, u svakom slucaju, na mene nije delovao...
Korisnikov avatar
By frenki
Originally posted by m..
Ma ne verujem u amajlije, mada, jednom sam cula da ametist cuva od mamurluka/pijanstva, u svakom slucaju, na mene nije delovao...
:lol: :lol: :lol: da bar cuva :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Imam neku vrstu hamajlije kako kazu nasi vidovnjaci :) , neka plocica na kojoj je asirsko drvo zivota. Nosim je oko vrata, na kozici. Trebalo bi da pojacava volju. Interesantna stvarcica, uzeo sam je zato sto lepo izgleda, manje zato sto verujem u nju. Imao sam i srecni novcic, zatim neki egzoticno izgledajuci osuseni plod neke biljke koji sam nosio na ispite za srecu (ne nisam ja lud i sujeveran :lol: :lol: :lol: ), to bi bilo to...
Inace moj cale je pravi freak za sujeverja. Svaki da ide istim putem na posao, mora da prodje tacno izmedju jednog hidranta i bandere :o, zatim kad je kupio kola u nima je nasao neko pero od koga se ni danas ne razdvaja, maltene necew da krene ako se zagubi :lol: :lol: :lol: , a jednom je sa pecanja doneo i neki kamencic koji isto stoji u kolima. Znaci uslovi da krenemo negde kolima:
1) benzin
2) pero
3) kamencic :smeh: :smeh: :smeh:
Malko smo :lood: .
:wink:
SUO :putnik:
Korisnikov avatar
By Kupper
Imam dve. Krst oko vrata iz manastira Ostrog i ankh na desnoj ruci. Krst naravno nije namenjen da bude amajlija ali je u medjuvremenju postao. Ankh da.

[Edited on 6-12-04 by Kupper]
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
amajlije manje vishe talismane svakako....
svaki komad nakita....ima neku svrhu....
il mi daje energiju, ili kreira podaure mojim chakrama, ili ma ne bitno...sluze za mnoge stvari...poshto mi je mnogo lakshe nego non-stop da vizualizujem iste efekte...
Ankh, pa koptski Ankh...itd.... :vestica:
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
imao sam za vreme bombardovanja *99!
svi smo ih imali....
...a kada je dropping bombs on us prestalo, izgubio sam je...
Korisnikov avatar
By olgic
Nosim na lancicu krstic koji je osvecen u hilandaru i 2 brojanice (iz Hilandara i Ostroga)...Ne smatram to nekim amajlijama bas..
Korisnikov avatar
By m..
Imala sam srecne gace, nosila na ispite....:rool:
Korisnikov avatar
By Marvin
Nemam, i drago mi zbog toga... ko bi je samo trazio svaki put kad je izgubim...

Najjaca fora u sportskim danima mi je bila kad je pola tima imalo srecne gace i carape! (eto m... nisi jednina) Koje to muke budu kad carape puknu, treba oprobati nove, pa nove - sve dok se ne dobije utakmica :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam da li su amajlije, ali nose energiju (ili mi je makar drago kad ih vidim). Male su, nosim ih u delu novcanika gde treba da stoji sitnis (koji ne nosim)
Korisnikov avatar
By Draco
Imala sam u gimnaziji srecnu duxericu i na faxu srecnu olovku. Ne znam kako sam skontala da ce mi to biti srecni items posto su me vise bagovali nego doneli srecu na kontrolnim i ispitima.

Sad imam najbolju amajliju - sopstvenu glavu. Kazu da, ako se pravilno koristi, donosi srecu.:mjuza:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Imam amajliju...
Nije to klasicna amajlija, ali ja je tako dozivljavam...
To je kozica koju nosim oko leve ruke. Stavljena mi je od strane tada jako drage osobe i dan danas je nisam skinuo, a ima tome 6 godina... :minibounce: :minibounce: :minibounce:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Bullshit. Ne verujem u natprirodne sile, Boga, horoskop, a kamo li amajlije. Zamajavanje.
Korisnikov avatar
By Dina
Imam amajliju... Kad sam bila u Turskoj pre nekoliko godina jedan prodavac mi ju je poklonio, rekavsi da donosi srecu. Da li zaista donosi ne znam, ali je nosim uvek sa sobom.

Pred ispit inace postajem jako sujeverna pa odjednom imam srecnu i nesrecnu odecu, srecne i nesrecne olovke itd... dan pred ispit uglavnom ubacujem te srecne stvari u ranac, bojim se da cu jednom zaboraviti index :lol: Na jednom drugom forumu sam procitala da na ispit obavezno treba ici u lepom vesu,po mogucstvu novom. To sam primenila na proslom ispitu za koji nisam imala dovoljno vremena pa sam se nadala samo da cu se provuci. Kad ono ispade i dobra ocena :klap: Da li je i ves nesto dopirineo ko zna... ;) Ali primenjujem i za sledeci ispit.....
Korisnikov avatar
By *deni*
Brojanice za oko rucnog zgloba, ako je to amajlija.
By Çâðê_DUP
Nemam amajliju, ali cesto nosim stvari
(obicno sitnice) koje sam dobijala od dragih
mi ljudi.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by *deni*
fashion victim!
Korisnikov avatar
By bigirl
Ankh koji UVEK nosim oko vrata.
Korisnikov avatar
By Kupper
Aknh na narukvici od kaucuka - godinama.

@bigirl - ako se secas o ovome smo pricali istog trenutka kad si dosla na forum a i kasnije kad se pojavila (i izgubila) korisnica Ankh.
Originally posted by *deni*
Brate Srbine:srbin:
Korisnikov avatar
By Pipin
Ne, nemam amajliju. Ne treba mi.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Imala sam jednog malog chupavog lemura(lutkicu,of course)koga mi je baka kupila/donela od ko zna gde i koji je trebalo da bude amajlija i donosi srecju no vremenom sam provalila da kad god ga nosim da mi se desi neki shit pa sam ga eliminisala iz svog zivota :durenje:
Kako sam nakit freak,nosim tonu narukvica i prstenja(iskljuchivo srebro!)-na skoro svakom prstu makar po jedan(13 komada najcheshcje) i po odredjenom rasporedu.Nema veze sa srecjom ali ako nije sve prstenje stavljeno onako kako treba osecjam se neprijatno kada to primetim(a vracjati se kucji je opet baksuz,koliko znam :puzzle: ).No,chak i ako ne stavim sve prstenje broj mora da bude neparan!
Trenutno,ono shto nikada ne skidam je crni krsticj od nekog(?) poludragog kamena oko vrata na kozici i brojanice na ruci(dobila-nisam fashion victim).I ,kao shto napisah,obavezno nosim neparan broj narukvica i prstenova...

Anyway,kod mene je sve 'naopako'-na petak 13. su mi se deshavale uglavnom lepe stvari,bez problema idem putem gde je crna machka proshla i tako...Uostalom i zivim u kucji br.13...

Bdw,negde sam prochitala da kada se kaze javno shta je amajlija ta stvar ili shta vecj automatski prestane da donosi srecju... :blenta:

Kah kah,ja se opet raspisala,zbrkala amajlije i sujeverje and so on :lood:

:lukavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!