Imala sam jednog malog chupavog lemura(lutkicu,of course)koga mi je baka kupila/donela od ko zna gde i koji je trebalo da bude amajlija i donosi srecju no vremenom sam provalila da kad god ga nosim da mi se desi neki shit pa sam ga eliminisala iz svog zivota
Kako sam nakit freak,nosim tonu narukvica i prstenja(iskljuchivo srebro!)-na skoro svakom prstu makar po jedan(13 komada najcheshcje) i po odredjenom rasporedu.Nema veze sa srecjom ali ako nije sve prstenje stavljeno onako kako treba osecjam se neprijatno kada to primetim(a vracjati se kucji je opet baksuz,koliko znam

).No,chak i ako ne stavim sve prstenje broj mora da bude neparan!
Trenutno,ono shto nikada ne skidam je crni krsticj od nekog(?) poludragog kamena oko vrata na kozici i brojanice na ruci(dobila-nisam fashion victim).I ,kao shto napisah,obavezno nosim neparan broj narukvica i prstenova...
Anyway,kod mene je sve 'naopako'-na petak 13. su mi se deshavale uglavnom lepe stvari,bez problema idem putem gde je crna machka proshla i tako...Uostalom i zivim u kucji br.13...
Bdw,negde sam prochitala da kada se kaze javno shta je amajlija ta stvar ili shta vecj automatski prestane da donosi srecju...
Kah kah,ja se opet raspisala,zbrkala amajlije i sujeverje and so on