Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2729296#p2729296]2kune napisao:[/url]kad je napokon vasceli inuit zaspao bdijući, došo tuljan, prdnuo kroz rupu u ledu i opet pobjego... težak je lovački život na vječnom ledu kada i najobičniji tuljani emaniraju tešku intelektualnu atmosferu ruske periferije početkom 3. milenijuma...
pa, kad se forumski inuit radije voli između sebe tući (da je interna inuitska svađa ili inuiti na innua bilo bi najmanje 14 + .... strana a ovako ni 4 strane), a šute i bježe ko pičke tuljanu, nisu to pravi Eskimi. :zev:

p.s. pojašnjenje , pička mahinalan izraz za gej kukavice i dezertere, stoga prave pičke - oprostite!
By OpetMacak86
Daj od cele price je najverovatnije jedino tacno da te je odbila lez cura i da si hakovao par mailova(najverovatnije jedan je bio licno njen) gde si i saznao neke sitnice o nekim bivsim curama koje su je vukle za nos i to te je mnoooogo povredilo i uvredilo da jedna devojka moze tolko da pati zbog druge devojke koja ju je vukla za nos nego da ostvari neke andjeoske potencijale sa likom koji nije bas najatraktivniji...i onda si dosao da nabijas kolektivnu krivicu na nos svim lez curama na ovom forumu kad ne mozes bas svim lez curama na svetu da nabijes tu krivicu...To da li jedna od tih cura stvarno dolazi na forum nemam pojma,ali opet to nista ne menja i kazem da si trol cak i da dolazi...do duse malo bolesno opsednut i sklon da proganjas devojke ali opet trol.
da ti proreknem i buducnos morao bih vec da te vidim uzivo i popricam malo s tobom...a se malo plasim da posle ne hakujes i moj mail
Korisnikov avatar
By gossip
osoba sa 21 godinom je vec uveliko definisana po pitanju orijentacije
moze neko nekog da manipulise koliko hoce...na kraju dana ili nesto volis ili ne....a Dajani je ocigledno sve to prijalo inace se ne bi zadrzavala u toj prici toliko....sto znaci da je ona imala sklonosti ka devojkama bez obzira na njena iskustva sa momcima...tako da ti koji si spartakus u krevetu je zasigurno nisi preobratio u str8 osobu...devojka je ocigledno bi ili mozda cak lez

lepo od tebe sto si dosao da nas upozoris ali smo svi poprilicno svesni kakvih sve smradova ima i kod "vas" i kod "nas"
Korisnikov avatar
By blenta
procitao sam i ovaj "zakljucak" "eksperimenta"
i htedoh da napisem vec na pola da ti je nacin rezonovanja potpuno lisen razmiljanja i analize
vec da oponasas misaoni proces u koji pakujes neka svoja povredjena osecanja

stigao sam do kraja i sad zapravo i dalje mislim da si uzasno sebican ali ni da ne umes da oponasas misaoni proces. sve su osecanja i neke licne empirijske pretpostavke i opsta mesta.

-ja, moj tata i dva ortaka ne bi - potpisujem da 90% muskaraca ne bi
-logicki test dobra riba moze da nadje bilo gde - nije li park bilo gde? gde je prihvatljivije? jel postoji geografska distribucija mesta na kojem je vise okej da te neko startuje zbog seksa?
-pa kao gej ljudi daj sta das jer nemaju probelm sa seksom ali eto 90% pa jos muskaraca je imuno na seks sa dobrom ribom bez truda. (ja ne znam da li zivimo na istoj planeti)

i inace for future reference
svakom sreca znaci nesto drugo

to sto ti mislis da je ultimatum srece i/ili normalan zivot za zensko
breedovanje i porodica i kuvanje rucka za muza i decu je okej - za tebe
i naravno za svakog drugog koga to zanima

sve u svemu, to sto si hteo da testiras ti je bezveze jer prosto ima veze jedino sa tvojim osecanjima inesuvislim zakljucicma. tako da si to mogao da zakljucis sam sa sobom kao sto radis sa svim ostalim bez da nas gnjavis a i trosis svoje vreme.

Sreca tvoja pa se Dajana uklapa u tu tvoju srbijanska zena modlu, jer bi te 90% zena (heteroseksualnih) koje JA znam na najmanju naznaku tvojih pravih namera i ovog razmisljanja otkacilo kao kontrolisuceg psihopatu bez imalo postovanja za njih i obratilo se policiji ukoliko bi nastavio da odrzavas kontakt.

A da ti testiras neciji moral je malo neukusno. Pogotovu posle napisane price. Meni licno zvuci izuzetno nemoralno bez obzira sto ti verovatno mislis da si vitez.
By Aven
@psycho killer:

KaĆe ovaj ekšperiment biti objavljen u nekom znanstvenom časopisu?

Metodologija i rezultati (zaključci) su neprocjenjivi. :perezube:

Psycho Killer
Qu'est-ce que c'est
Fa-fa-fa-fa-fa-fa-fa-fa-fa-far better
Run run run run run run run awaaaay

:peva:

Zna erudita Dajana ovu pesmu?
Trebala bi joj biti main theme života. :dancing:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Jao koji proser.
Disko, mnoge premise iz kojih donosiš zaključke su ti loše. Takođe gomila logičkih grešaka, uključujući i anegdotalno iskustvo. Nemam živce da raspredam o tome, trebalo bi mi pola sata.

Žao mi je što si naišao na par loših ljudi pa zaključio da su svi pederi i lezbe govna.

Ne znam samo kakvu si reakciju očekivao, većina ljudi ovde je napadala upravo to - tvoj stav po pitanju cele LGBT populacije. Da su te dve likuše iz tvoje priče kretenke - to stoji.

A takođe stoji i to da si ti kreten. Ozakonjeno ili ne, prisutno u ToS ili ne, kreten si što si upadao na tuđe privatne naloge. Ako misliš da je to skroz ok i ispravno, izvoli pa podeli sa nama login info svojih naloga.

A, rekoh, kreten si i zbog svih predrasuda koje si razvio zbog šačice LGBT ljudi koje poznaješ.

I to nije ad hominem, jer si i ti predmet rasprave. Ti si akter priče pa su i tvoja ličnost i postupci takođe podložni kritici. Kada bismo pričali o događajima u kojima nisi učestvovao, a napadali tebe - e to bi bio ad hominem.
disko je premeditirani antigej i mizogini heteroSEKSIST i provokator ovde, dovoljno je samo pročitati ovaj njegov deo, citiram "sto se devojaka tice - ove dve su nesrecnice koje nikad nece moci da imaju porodicu, muza, klince i cerke, i normalan zivot koliko god vi verovali u usranu "ljubav" i slicno, jer svet tako jebeno ne funkcionise, pogotovo u Srbiji koja to nikada, dok ima one "poslednje sljive" nece gledati normalno. Ovde konkretno iznosim svoj stav, a to je da su lezbejke jebeni najveci moguci bullshit gde mi nije moj licni primer jedini ukaz na to da folirate lezbejizam, samo zato sto ste u realnosti naleteli na X blokada u ljubavi pa ste se definisale kroz neki buntovnicki stil zivota kao gej ste a u stvari daj kurac gde god moze da se nadje . (zatvoren citat)

itd....itd..... npr. ovo njegovo, citiram "Ja u zivotu ne bih pokupio ribu iz parka i odveo je da je karam, kod sebe ili kod nje. Cinjenica da 90% muskarca bi, svaki normalan strejt muskarac ne bi i to mogu da potpisem. Mozda ako je zagoreo ko debil ili bio bez ribe i slicno, ali nomalan tip bi bar postavio sebi par logicnih pitanja, ne iz paranoje vec razuma - dal je realno da me iscima riba i oce odma kuci da je jebem ? sta koji kurac neko privlacan uopste i radi po parku i trazi kurac, kao da ne moze da ga nadje bilo gde ili vec ima 30 varijanti gde je to daleko lakse pronaci .. ?

bez ljutnje, ali ako neko od vas stvarno ovo jebeno radi, vi, muskarci i zene koji ovako nalazite partnere, ovo tek dobija poseban ton price upravo zato sto ste gej. Bukvalno ide na moju teoriju da je vecina gej ljudi iskompleksirana i u odmetnickoj potrebi prosto mora da se dokaze, prvo samom sebi pa onda ostatku sveta da je gej, pa daj sta das - makar to bio hoodie lik iz parka.
" (zatvoren citat)

itd...itd....

nema se s takvim stvorom šta puno objašnjavati, to treba odstraniti s foruma, ali moderacija nešto ne radi ovih dana.....
Korisnikov avatar
By blenta
ptico mi cak ne znamo ni dal su te dve devojke kreteni
ne zna ni disko

on o njima zna iz dajaninih prica
i kao iz ishakovanih profila koje sad kaze da nije ishakovao?!
(pa odakle onda? samo dajaninih prica? nesto trece?)

nadalje mimo toga sto nema izvore, gleda kroz potpuno neku iskrivljenu prizmu
gde su uloge u potpunosti proizvod njegove romansirane verzije samog sebe

-te dve devojke su po njemu lezbe zeljne pise a lezbe su eto iz obesti, ma da
-sto bi neko voljno zeleo da bude deo najmarginalizovanije, najrizicnije i najnesigurnije grupe u zemlji jbt
-pa na kraju dosao ovde da vidi dal ce ta neka da se javi

kad malo bolje razmislite mi ne znamo nista, apsolutno nista sem onog sto nam disko kaze
ne znamo ni da li se ista od ovoga ikada desilo ili se desilo samo u njegovoj glavi
ili se desilo nesto sto je on potpuno pogresno protmacio jer u realnoj verziji on nije vitez koji brani mladu devu od zlih lezbi nego je prosto nerd koji ne moze da smuva ribu godinu plus dana

a iskreno, prica je potpuno nekoherentna i takvo ponasanje ja ne bih ocekivao od racionalnog a kamoli inteligentnijeg coveka
svaki post je salata jako cudnih poriva i motiva
a nijedan mi nije prijatan
Ljudi, zašto uopšte pokušavate na ozbiljan način da se raspravljate i razjašnjavate sa tim entitetom poslije one prve teme koju je ranije otvorio!?
I mentalno zaostaloj osobi bi već bilo jasno da je u pitanju psihopata i trol.

:trol:
da, and btw., meni samo nije jasno što moderaciji nije jasno da je temu još u startu trebalo zatvoriti i baciti u đubre umesto što smrdi po Kafiću....
hoćemo čist vazduh u Kafiću, ne diskov smrad!
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728870#p2728870]Disko napisao:[/url]

Evo konkretno jedan primer -

Usao sam jednog petka u Pleasure, da vidim svojim ocima. Unutra je bio neki Super-gej, lik koji lici na zene vise od samih zena a muskarac je, giba se tamo nesto na sipci, djuska verovatno za tu ekipu ljudi fantasticno. Dva momka od 17-18 godina svaku preslatku devojcicu da smuvaju kako su lepi, ljube se, i gube u tom nekom osecaju bunta, i onda ovaj jedan mali koji je sportske gradje, onako bas super izgleda, hvata se za sipku i krece da se giba nalik na ovog super-geja.

E sad nakon prirodnog argumenta, ide i socijalni. Imas dete, porodicu. Krene neka nesreca, ti kao otac trebas da uzmes to dete, i da ga bez razmisljanja preneses kroz vatru, napadne ti neko dete i ti trebas bez razmisljanja da stanes pred 5 ljudi da ga odbranis - a kako ce ova dvojica to da urade ? super gej muskarac od 180 i 50ak kila, i izfeminizirani klinac kriticno izmenjenog stanja svesti nasuprot prirodnom argumentu .. ? Okej, nisu svi takvi i ima gejeva koje ja licno poznajem volu rep da iscupaju, ali ovaj primer je jedan od milion gde se seksualna orjentacija i sve sto nosi sa sobom, sa veoma losim ishodom susrece sa realnim svetom u kom zivimo. Neki problem ce biti fizicke sorte i nedostatak muskosti, pa makar i primalne i instinktivne muskosti koja se potiskuje nece biti pristuna da resi problem. Neki problem ce biti iz tolerancije, i vi koji je zahtevate a ocigledno najmanje imate za druge, napravicete dvostruki problem i za sebe i za drugu stranu. Ja i dalje ne mogu da se nacudim nedostatku tolerancije kod vas gde sam napisao nesto sto bi svakom normalnom coveku bio trn u oku, pre svega iz moralnih aspekata situacije, a popio sam iskljucivo hejt. Bravo, fight fire with fire .. mnogo bi voleo da vidim celu ekipu koja je ovde postovala u Stonewall riots ko bi stao na crtu a ko bi pobegao ko picka iza coska.
ovaj dio kao da je ostao zanemaren, a nije ništa manje freakshow od ostatka. ^^

inače, jel disko nekakva specifična vrsta autohomofoba? :nerd: na trenutke mu postovi vonjaju po deformiranoj i istruloj homoseksualnosti.
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2730597#p2730597]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728870#p2728870]Disko napisao:[/url]

Evo konkretno jedan primer -

Usao sam jednog petka u Pleasure, da vidim svojim ocima. Unutra je bio neki Super-gej, lik koji lici na zene vise od samih zena a muskarac je, giba se tamo nesto na sipci, djuska verovatno za tu ekipu ljudi fantasticno. Dva momka od 17-18 godina svaku preslatku devojcicu da smuvaju kako su lepi, ljube se, i gube u tom nekom osecaju bunta, i onda ovaj jedan mali koji je sportske gradje, onako bas super izgleda, hvata se za sipku i krece da se giba nalik na ovog super-geja.

E sad nakon prirodnog argumenta, ide i socijalni. Imas dete, porodicu. Krene neka nesreca, ti kao otac trebas da uzmes to dete, i da ga bez razmisljanja preneses kroz vatru, napadne ti neko dete i ti trebas bez razmisljanja da stanes pred 5 ljudi da ga odbranis - a kako ce ova dvojica to da urade ? super gej muskarac od 180 i 50ak kila, i izfeminizirani klinac kriticno izmenjenog stanja svesti nasuprot prirodnom argumentu .. ? Okej, nisu svi takvi i ima gejeva koje ja licno poznajem volu rep da iscupaju, ali ovaj primer je jedan od milion gde se seksualna orjentacija i sve sto nosi sa sobom, sa veoma losim ishodom susrece sa realnim svetom u kom zivimo. Neki problem ce biti fizicke sorte i nedostatak muskosti, pa makar i primalne i instinktivne muskosti koja se potiskuje nece biti pristuna da resi problem. Neki problem ce biti iz tolerancije, i vi koji je zahtevate a ocigledno najmanje imate za druge, napravicete dvostruki problem i za sebe i za drugu stranu. Ja i dalje ne mogu da se nacudim nedostatku tolerancije kod vas gde sam napisao nesto sto bi svakom normalnom coveku bio trn u oku, pre svega iz moralnih aspekata situacije, a popio sam iskljucivo hejt. Bravo, fight fire with fire .. mnogo bi voleo da vidim celu ekipu koja je ovde postovala u Stonewall riots ko bi stao na crtu a ko bi pobegao ko picka iza coska.
ovaj dio kao da je ostao zanemaren, a nije ništa manje freakshow od ostatka. ^^

inače, jel disko nekakva specifična vrsta autohomofoba? :nerd: na trenutke mu postovi vonjaju po deformiranoj i istruloj homoseksualnosti.

Ja bih pre rek'o da je neki gabor, pošto zavidi lepim, mladim momcima, što su pederi, jer 'svaku preslatku devojčicu da smuvaju kako su lepi' bi mogli.

Što reče Gidra za Stevena iz Dinastije 'bože me prosti, sve ima, a voli muške'. Tako je i ovaj zvučao.
Korisnikov avatar
By Pipin
Disko, malo je apsurdno da pored tebe ovde, ljudi kritikuju one dve lezbe za njihovu kvarnost i nemoral. Pre svega, zato što si ih ti u kvarnosti i nemoralu prevazišao. Da nije bilo tebe, one bi ostale kao najgore u toj priči. Poljubio si tu devojku, ona nije odmah htela, ti tu nešto stavio sve "na hold", pa ponovo pokušavao posle. Ona opet nije htela, pa sve nešto tuc-muc ti hoćeš, ona i dalje neće, sve je tu al nešto ipak fali... pa se još ti tu i zaljubio u nju, ona ladna, ti u hakovanje... blabla.

Malo je kasno, došli smo pripiti iz grada, pa da ne filozofiram mnogo, ja ću to narodskim rečima - poljubio si je u kafiću, digla ti se kita, ponadao si se da ćeš je kresnuti, a ono ništa. Ništa neobično, želeo si da zadovoljiš svoju potrebu sa njom. Problem je samo što ona nije imala tu potrebu za tobom. No, tebi to nije bila prepreka - ubedićeš je, nateraćeš je već nekako. Potom si se, kažeš i zaljubio. Voliš je. Dakle, još jedna tvoja potreba za njom koju si hteo da zadovoljiš. Seksualna, emocionalna... kakva god. I opet ti njoj ne trebaš. I opet tebe boli kurac šta njoj treba, a šta ne. Gledaš samo da zadovoljiš svoje potrebe. To su u suštini radile i one njene dve lezbe. Ali ti si onda krenuo da je "prisiliš", tako što si joj vršljao iza leđa po nalozima, pošti... itd. Mislim čak da si joj se uvukao i u kuću kod roditelja.
Ukratko: ti voliš sebe, a ne nju.
pa, to. tipični antilez mizogin koji bi bio i siledžija tj. silovatelj da ima muda da prekorači granicu....

no, nadamo se da se forum oslobodio tog entiteta zvani disko, pa neće imati potrebe ovu gnjusnu temu više ni aktualizovati.....
Korisnikov avatar
By Pipin
bože velboy što si takav nervozan. pusti čoveka da raspravlja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!