Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Andrija87
Anhedonie.
i ovaj Blenta nekako mi vecito deluje nadrkano pa mi se valjda zato i dopada lolo
Korisnikov avatar
By bern
:sigh:

(isto sigh... mo, slučajno te pratim u stopu po temama, jer ih nisam do sada vidio)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne pratiš je slučajno u stopu. Večeras je izgleda noć za dizanje mrtvih tema.
Korisnikov avatar
By bern
mnogo ljudi mi se dopada. rado bih napravio neku gay četvrt sa njima. umalo ne rekoh "koloniju", ali to je tako utopistički. četvrt je bolje. "očajne domaćice" meets "moder family" meets "obraz" :lol:
Korisnikov avatar
By HalfJack
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2282652#p2282652]Dirrty napisao:[/url]Pa u tu grupu odabranih izgleda da spadaš jedino ti Popeye.
:lol:

OT: Premalo ljudi mi se dopada ovdje. Fizički nemam pojma za gomilu ljudi kako ovdje izgledaju, psihički šta ja znam. Praktički sam došao ovdje jer sam čuo da je Popaj ovdje. Toliko hvale za njega (s nekih drugih propalih foruma), pa eto da doživim to. Like meeting a God. :radosnice:

Gomilu ljudi ovdje niti ne čitam ma nemam pojma.
Korisnikov avatar
By Madonna
niko, imam ozbiljan hejtivitis :sigh: (u prevodu, svi su mi debili)

sviđala mi se lepa krepa nekad ali ona više nije bila tamo.
Korisnikov avatar
By bern
omg. da sa znao da ste TAKO ozbiljni, ozbiljno biste najebali.
Korisnikov avatar
By Madonna
znaš da je omg backwards G M O!?!?!??!?!?!? :uplasen:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
hlaefdige
Zonche
colorado
svejedno
hys
bas bleu
dzelajza
ulix
Mars,
laerem,
Waldorf

a blenta i alexandermagic su mi u posebnoj kategoriji
(forum crush)
S obzirom na to da sam još uvek nova, bacila sam pogled na nekoliko poslednjih stranica teme "Moja fotka" i ljudi koji su ostavili divan utisak na mene (što fizički, što psihički) su jedna dama, kap kiseline, zlobna, devojka što ne voli da sluša Lanu Del Rey :placko: al' zato trenira, dečko koji tračari, dečko što voli da se zguba :D gospoda od Ambera, sportista iz Vašingtona i ima nešto u kazni tj. u dečku koji upravo jede tortu sa piškotama iako ga nisam videla na slici, a ovo isto važi i za našu Madonnu ovde. :D
Ovo su i ljudi čije postove rado čitam. Kad mi još neko zapadne za oko napisaću. :)

*Edit: i devojka što ima pirsing tj. tražila ga po stanu pre nekoliko nedelja :D
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2567074#p2567074]Taki napisao:[/url]S obzirom na to da sam još uvek nova, bacila sam pogled na nekoliko poslednjih stranica teme "Moja fotka" i ljudi koji su ostavili divan utisak na mene (što fizički, što psihički) su jedna dama, kap kiseline, zlobna, devojka što ne voli da sluša Lanu Del Rey :placko: al' zato trenira, dečko koji tračari, dečko što voli da se zguba :D gospoda od Ambera, sportista iz Vašingtona i ima nešto u kazni tj. u dečku koji upravo jede tortu sa piškotama iako ga nisam videla na slici, a ovo isto važi i za našu Madonnu ovde. :D
Ovo su i ljudi čije postove rado čitam. Kad mi još neko zapadne za oko napisaću. :)

*Edit: i devojka što ima pirsing tj. tražila ga po stanu pre nekoliko nedelja :D
Ko je zlobna?
Korisnikov avatar
By Blady
^ Zasto nikoga nisi oslovila iskljucivo sa nickom?

Edit- ceo post mi je jako zbrkan :/
Korisnikov avatar
By Waldorf
imam neki trip da je ovde Grdana (kako su naši carevi davnih dana to preveli) u pitanju....
Korisnikov avatar
By Blady
^ Maleficent= grdana?

^
^Ne fali nista, ne znam ni zasto me je to zanimalo..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!