Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
vrlo veoma.

redovno kada izađem napolje, ukoliko je hladno, ma koliko da sam ja dobro obučena, dobijem kao neku drhtavicu usled hladnoće, i tako minut dva, valjda dok se ne adaptiram
Korisnikov avatar
By Blady
Umirem :placko:

Zimogrozljiva sam.
Ne volim kada mi je hladno, a zimi je uvek hladno i koliko god garderobe da obucem, uvek mi je hladno.
Letnje sam dete :love:
By alexandermagic
Armand napisao:...jedem sladoled kraj otvorenog prozora na -4, gledam u sav taj sneg napolju.... eh, da hoće večno potrajati ova zima!!! :love:
:love:

---

Kako već odgovorih - nisam. Kakav je to strašni Jarac koji ne voli zimu i sve njene čari? :smug:
Korisnikov avatar
By stefan19
Veoma sam zimogrozljiv, zimu podnosim samo preko TV ekrana.
Posto je novembar skoro vec zakucao na vrata, uskoro ce i prvi sneg. Letos sam smisleno napravio jedno prelepo secanje da me pogura kroz zimu. Lezao sam na nudistickoj plazi ispod grma, prsti su mi dodirivali vodu, slusao sam "White Sands" by Andy Duguid, opusteno gledao u more dok mi je sunce negovalo kozu svojim zracima....
Danas, kad god mi se smraci od zime i kishe, ja sednem, upalim iPod, setim se TOG prelepog momenta, pustim istu pesmu, i ponovo sam na plazi (makar u svojoj glavi). Prelep je osecaj nositi leto u sebi :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!