Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Kako sam dobio ime?

Majka mi ga je dala. Odbila je predloge da se zovem DANILO ( po srpsko - crnogorsko - hrvatskoj liniji ) i DANCHIKA ( po madjarskoj liniji ), pa mi je nadenula internacionalno ime DANIEL.
Hvala, mama.
:mama: :love:
Korisnikov avatar
By mOwbid
mama je htela da mi da ime Andrea ili Anita :facepalm: i sve je vec bilo isplanirano i onda kad sam se vec rodila dosao tata da me vidi i rekao je, to je Emma. :hvala: tata
Korisnikov avatar
By Hys.
Kompromisno resenje, zadovoljna sam istim.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
keva i cale hteli da me nazovu ognjen al se baba sa kevine strane i deda sa caletove strane nadurili jer im se ne svidja pa je baba predlozila milan jer joj se tako zvao ne znam ni ja ko a dedi se svidelo jer se i njemu neko tako zvao i eto.
Korisnikov avatar
By Mia123
Mami na ultrazvuku rekoše da čeka dečaka, ona se silno razočarala ali je smogla snage da izabere odgovarajuće ime i kad se, uprkos prognozi renomiranog načelnika ginekologije, rodila devojčica, mamika od silne euforije trokira i dodade samo "a" na već odabrano kuronjsko ime.
Korisnikov avatar
By Markiza
Počeli sa Eminom a došli,bogtepitakako,do one Tucakovićke :roll: Kad joj(mami) to prigovorim kaže:Pa,pevali se njeni tekstovi,pa bila sam mlada,pa svašta nešto.
:roll:
'Aj,digneš ruke.Šta ćeš.Bilo pa prošlo.
Moglo je i gore da bude.
Korisnikov avatar
By constantine
nije bas tema ali..
ispricala mi drugarica da se neka devojka preziva Guzica a kum joj dao ime Rumena
:lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Meni je bilo Predrag ili Nebojša.

Brat nije dozvolio Nebojša zbog ovog crtanog:

''
Korisnikov avatar
By acid drop
Tata mi je nadenuo ime po njegovoj tetki koja nije mogla da ima dece. Samo što je izostavljeno jedno slovo, da deluje modernije.
Deda se takođe tako zove, samo bez "a" na kraju.
Krsna slava.

Sve u svemu, bezveze jer sam se mogla zvati Kristina, tako je mama htela. :sigh:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ime dobih po pradedi (možda sam to već i napisao, stara tema...)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA...

Ovo je bio krik koji se čuo u radijusu od dve susedne sobe.
Korisnikov avatar
By antibiotic
mislim da sam najmladji primerak nekog ko je ime dobio - od kuma :(
(koga sam potom svega 2 puta video u zivotu)

no, ispalo je dobro jer je alternativa bila - Mirko :roll:

krsteno mi je Nikola.
Korisnikov avatar
By scout_finch
tati se nisu svideli predlozi kuma pa mi je on dao ime. zovem se marija ali me tako skoro niko ne zove pa mi nekad kad se predstavljam zvuci strano. kao recimo sad. al' ok sam prosla, kumovi predlozi su bili retardirani.
Korisnikov avatar
By bothways
S obzirom da nisu znali (tj. nisu želeli da znaju) kog ću biti pola, gledali su da odaberu i muško i žensko ime. Oboje su sastavili po spisak imena i gledali da ga ukrste i nađu zajednička imena. Bilo je tu, čini mi se, i krađe imena, ali su svakako došli do sledećeg zaključka: za ženska imena su napravili shortlist od 3 imena - Sonja, Sofija i Selena, ali nisu mogli da se odluče za jedno od ta tri. Kada je reč o muškim imenima, nisu uspeli da nađu nijedno zajedničko ime, dok jednom od njih nije palo na pamet jedno ime, koje se onda svidelo oboma -- i tim imenom se sada zovem.
Korisnikov avatar
By Mage
Hmmm, dogovor izmedju mojih je bio da ako bude decak, keva daje ime, a ako bude devojcica, cale daje ime. Keva je htela da se decak zove Vuk (sto mi je trebalo prvobitno biti ime :D ), ali je onda u porodilistu cula da ce neka zena dati bebi ime Robert ako bude musko i njoj se to jako svidelo. Posto je ova druga dobila devojcicu, keva odlucila da me nazove Robert i eto tako to bejah :)
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Nista posebno, samo su odabrali ime koje im se svidja.
Korisnikov avatar
By Madonna
jer je na starom forumu font size npr. 12 = 50 na ovom. to su nekad bila velika slova.
ont. deda kazo
Korisnikov avatar
By blenta
dobro bi bilo i vuk za mejdza

ja po dedi kao i 19 kolena pre mene
Korisnikov avatar
By nsc
porodicni kum odlucio, ja ga nikad nisam video, rikn'o kad sam imao 6-7god
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!