Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tomek
Skoro sam siguran da je jedan lokalni homofob gay...

I poznanik mog caleta...
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Kafica
By Sportasica
Kod mene, svako ko ma preko 30 god a neudata/neozenjen je smatra se bolesnim tako da takvi uglavnom nepostoje, ali zato ima 2 ulice od mene jedan outovani gay, mada ja nikako da ga upoznam, a i jedna rodjaka 40-50 god je definitivno lez, jer neudata a pre mesec-dva je videla u drugom gradu seta sa jos jednom zenom :D , a i mislim da niko nije provalio da je lez :D

I to je sve kod mene, ostali su 99% homofobi :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Imam.
Niz ulicu.
Nije zanimljiv ni za šta. :mete:

I imam dve kuće od mene sestru od bivše razredne koja je lezbejka, a stalno visi kod sestre pa eto... i ona mi je na neki način komšinica. Ali je pre svega bivša rezredna :D

edit- razredna je lezbejka, ne sestra, konfuzno ispade ono gore
Korisnikov avatar
By Hton
sobzirom da odvratna baba od preko puta voli da pegla u brusu na terasi, verujem da su sve moje komsije gay-i oni koji nisu bili, sada sigurno jesu:nope:
By Guion Nerville
Pa ima ih mislim trojica za koje sam prilicno siguran... Za lezbejke ne znam.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Renoir

Da...na pocetku ulice sam otkrio - pre 10ak dana- da je jedan decko gay
ali je suvise - meni - ruzan da bih stupio u bilo kakvu konverzaciju

i da...

Marko # 8 mi je komsija...

zelim ga za sex...ali se 'ne da videti'
ja, budala, obrisao njegov broj mobilnog

ah...ko zna zasto je to dobro
posto se u medjuvremenu prokurvio 100
hahaha...nisam vise na Dusanovcu/Medaku
Korisnikov avatar
By Allkey
u mom ulazu ima samo jedna devojka koja mi se sviđa
i jedno lepo dete koje odrasta u seljačinu
i jedan koji je prisustvovao (st8) rođendanskoj žurci na kojoj sam se prepijan pokrljao sa jednim tipom, pa me sramota u oči da ga pogledam sada
a pička sa poslednjeg sprata se odselila
koja je ona prilika
da mi je postalal faghag sad bih verovatno imao HTC Hero umesto Nokije 2330.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ovde je teže naći strejt komšiju nego gej komšiju. Kod mlađih je teže proceniti zato što mnogi izgledaju gej ali su strejt i obrnuto, kod starijih se lakše primeti. Moj omiljeni je jedan tip od 50-60 godina sa pudlicom, u dugačkim širokim košuljama (do kolena), helankama i roze šalovima, a pritom je neprekidno pijan i najčešće naduvan :love:
By Orion
Mislim da u mom bloku, ako računam i ove susedne, ima bar 5-6 forumaša plus ovi što ne zalaze ovde.

:maska:
Korisnikov avatar
By Seaman
Kod mene isto ima forumasa, a i jedan komsija odmah preko puta moje zgrade.

Nije da nema :pervert:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:iskolacen:

Kad citam ovu temu, dolazim do zakljucka da su statisticki podaci o broju gej osoba na planeti - netacni, "nasminkani"...

Ona prava statisktika (koju zlice vesto kriju) je: 68% ljudske populacije na planeti je gej, ostatak je str8. :sudija:

:wundy:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
jok i nemam. star kraj je ubergej.
novistari još uvek ne poznajem dovoljno. al' načula načula.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Imam Safeta iz trafike.

Obožavam ga kad počne da se nervira i da ogovara "gerijatriju":

"Baaaže, aaavi panzionaaari.... Pa to luuudo sveee..." :pokazuje:
Korisnikov avatar
By zachary85
Moja zgrada ima samo 20 stanova, tako da je malo verovatno da imam nekog komšiju koji je gay. Ja sam kvotu već ispunio.

Ima jedan, ali je u ulici koja je blizu moje. Mada ima dosta zgrada oko moje, trebalo bi.
Korisnikov avatar
By SabotagE
U mojoj zgradi zivi jedna lezbejka i jedan simpatican gej Slovenac iznajmljuje stan sprat iznad mog.
U mojoj ulici zive jos dve lezbejke i jedan gej (vidjala sam ih po klubovima),a verovatno ih imas jos.
Korisnikov avatar
By bu
koliko znam nemam..al nikad se ne zna ..tj ja i komsije slabo znam..hah..kad ih budem srela u klubu onda cu znati ..
Korisnikov avatar
By AngraMaina
PS. U Beogradu sam imao jednog u mojoj ulici, jednog odmah iza ćoška, ondak jednog starijeg rođaka koji je gej, pa jedan sredovečni lezbejski par, često sam ih viđao kad idu na pecanje. Te čizme (kaljače) koje su one nosile su nešto nenadoknadivo :zen:
Korisnikov avatar
By Frey
Imam jednog malog medenog komšiju, stanuje odmah pored mene. Sve se nadam da će da promaši vrata, ali ništa :(
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja nemam, kol'ko kapiram.
mada, moj gejdar je u raspadu, tako da, ko zna :D

doduse, zivim u istom kraju ko i Paki, samo ne znam koliko smo blizu :lol:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Huh, imam.. Na par koraka od mojeg stana, stanuje jedan gej lik sa lecom (ja znam za lika, a cimer reče da mu i cimerka gej). Iza mog dvorišta stanuje jedan peder. U dve ulice do moje stanuju 2 pedera i a cimer i ja viđamo jednog za kojeg sumnjamo, ali ne znamo tačno gde stanuje.. često prolazi pored našeg stana :D
Korisnikov avatar
By zozefin st
u mom seocetu nema nijedna lezbejka(osim mene), a ima 2 gej momka ukupno
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by sing&dunum

:iskolacen:

Kad citam ovu temu, dolazim do zakljucka da su statisticki podaci o broju gej osoba na planeti - netacni, "nasminkani"...

Ona prava statisktika (koju zlice vesto kriju) je: 68% ljudske populacije na planeti je gej, ostatak je str8. :sudija:

:wundy:
:smeh:
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Mislim da je jedan preslatki veterinar što živi u mom komšiluku gay. Šmekali smo se jedno vreme dok je još studirao ali se nikad nismo upoznali. Živi u kući sa majkom i nikuda ne izlazi niti se skim druži. Baš bih ga rado upoznao, ali ne mogu smisliti nikakvu pametnu strategiju - osim da se prerušim u prase?:piggy:
Korisnikov avatar
By Teo26
ajoj... pozove me malopre baka komsinica da joj proverim nesto na gajbi i tako pricali, i kaze mi kako je jedan komsa rekao porodici da je gay i da se preselio da zivi sa deckom :) a ja sumnjao da li je ili nije, al kad je nabavio moj broj fona i poceo da mi se javlja ja se odsekao, i kulirao ga samo zato sto sam provalio nameru... i usrao se, jer komsiluk je to... a totalno simpa mi je bila bakica koja je rekla:`ako je, neka je, tako je dobar i lep, nek mu je sa srecom` :)
...mada, da mi se to desilo sa komsom od preko puta koga sam kroz prozor kupatila video kako se `igra` sa `najboljim drugom` i od tada mi se uvek prvi javlja kad ga sretnem, bolela bi me patka dal ce puci bruka u kraju :d ...od tada se tusiram iskljucivo nocu sa upaljenim svetlom :p
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by zozefin st

u mom seocetu nema nijedna lezbejka(osim mene), a ima 2 gej momka ukupno
yaaaay
ima jos jedna lezbejka u selu, kako li sam zaboravila da spomenem........
nedavno se doselila....:balerina:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!