Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
jao da setila me acidna na mačke ne znam što
ovo mi je neobjašnjivo

dolazim kod drugarice, ona dobila neko mače, kod nje tek par nedelja bilo i ja ulazim u dvorište i prvi put vidim mačku, stoji na kućnom stepeniku i dođem dotle, sagnem se da je pomazim i kako sam se sagnula mačka stala u neki budistički položaj :lol: i ja gledam mačku ona gleda mene pogledam drugaricu kao wtf reko izdresirala je nešto i drugarica meni uzvrati wtf pogled i kao ne znam šta joj je nikad to ne radi

to mi je neobjašnjivo jer ne razumem kad mi mačke pričaju, ako se ne znamo dugo, a posle godinu dana joj nešto udavilo tu mačku :( možda je baš to htela da mi kaže da je spasim :(
možda mačke vide budućnost :OOOO

it will stay.. a mystery.. FOR EVA
Korisnikov avatar
By acid drop
+++macxka joj je bila u sekti prowereno+++

''
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
SAMO DA POTVRDIMO DA JE OVA MAČKA IZ KLIPA UMRLA U TOKU 2012. I IMAMO DOKAZ REINKARNACIJE POŠTO SE TO MAČE RODILO U TOKU 2012. !!!!!!!!111
ZOVITE INTERNET ZOVITE JUTUB!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111JEDANAESTZAPOVEĆANJEVAŽNOSTI
Korisnikov avatar
By acid drop
idemo u dansku da joj tražimo grob. i doživimo neke natprirodne stvari, npr. kiša pada na mačkinu statuu, ali samo na statuu, sve ostalo suvo i tako to, paranormal cativity. i onda dođemo ovde, snimimo film i obogatimo se.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da, to bi bio lep scenario. ali šta ako mačka nije bila poštena pa oko njene grobnice raste ukleto trnje i kad pokušamo da priđemo ubodemo se i zaspimo na 100 godina a jedino što može da nas probudi je sila božija a za 100 godina svi postanu ateisti zato što nismo dokazale reinkarnaciju pa i sam bog digne ruke od nas i ostanemo u snu zauvek i to ne bilo kakvom snu nego paralizi SNA

ne bih se ja time zajebavala.. nikad se ne zna
Skoro mi se desilo da se muž i ja probudimo jedno jutro i skontamo da su vrata od kupatila zaključana sa unutrašnje strane :wtf: Prvo smo mislili da nam je neko obio stan i zaključao se u kupatilo (iz ko zna kojih razloga), ili da je neko provalio kroz prozor u kupatilu. Nakon sto je domar dosao da obije bravu i kad smo videli sta je unutra, shvatili smo da su se vrata od kupatila nekako sama zakljucala :uplasen: Tj kljuc se nekako sam od sebe okrenuo u bravi. Posle sam pokusavao da da rekreiram najverovatniji scenario u kome se to moglo dogoditi: da je kljuc bio u nekom medjustanju i da je neko naglo zatvorio vrata i izazvao kljuc da se od sile udarca sam okrene. Medjutim, cak i kada sam kljuc stavio u skoro 99% zakljucan polozaj i iz sve snage zalupio vratima, nije se okrenuo u bravi ni malo...

:uplasen: :uplasen: :uplasen:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Mislim da mi se nije desilo ništa čudno, neobjašnjivo ili natprirodno
Jeste, kako da nije, evo danas. Vidim ti ja iz daljine rugobu od buldog psica, zaustavim se, zumiram i slikam... Onda me neki djavo natEra da krenem k njemu, pridjem, pocnem ga maziti, a bale mu cure po mojoj obuci. I dobro, sve se to zavrsi i ne obracam pozornost, dodjem doma a one bale se skorile kao da su paranormalno tutkalo. Boze sacuvaj. Ali dobro, rugoba je ipak bila preslatka. :novine:

SlikaSlika
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2629298#p2629298]Mage napisao:[/url]Skoro mi se desilo da se muž i ja probudimo jedno jutro i skontamo da su vrata od kupatila zaključana sa unutrašnje strane :wtf: Prvo smo mislili da nam je neko obio stan i zaključao se u kupatilo (iz ko zna kojih razloga), ili da je neko provalio kroz prozor u kupatilu. Nakon sto je domar dosao da obije bravu i kad smo videli sta je unutra, shvatili smo da su se vrata od kupatila nekako sama zakljucala :uplasen: Tj kljuc se nekako sam od sebe okrenuo u bravi. Posle sam pokusavao da da rekreiram najverovatniji scenario u kome se to moglo dogoditi: da je kljuc bio u nekom medjustanju i da je neko naglo zatvorio vrata i izazvao kljuc da se od sile udarca sam okrene. Medjutim, cak i kada sam kljuc stavio u skoro 99% zakljucan polozaj i iz sve snage zalupio vratima, nije se okrenuo u bravi ni malo...

:uplasen: :uplasen: :uplasen:

Isto to se desilo meni i scout.

Promenile gajbu.

Mada ne zbog toga :lol:

ot

jeste.

Videla sam kako se uredjaj ispred mene pali i gasi na dugme.

I jos neke stvari, ali su too personal.

edit to add

i naravno what svejedno said.
Korisnikov avatar
By antibiotic
hajde neka neko objasni ovo

Kuca mog pokojnog strica je tik pored groblja. Kako je ko umirao u selu svi su hteli da se sahrane pored puta sto je vremenom doprinelo da se grobovi i grobnice nanizu sve blize imanju mog strica. Kada je stric umro sahranili su ga na samom cosku njihovog imanja, ispred svih grobova u fazonu 'dalje neces proci' (sahraniti nekog na corsku imanja ima neko znacenje koje meni ni dan danas nije poznato). Srpska posla, reklo bi se.

Na dan sahrane majstori su gradili grobnicu jednom coveku s kojim moj stric nije bio u dobrim odnosima. Ta grobnica je bila bezobrazno blizu imanja mog strica, par koraka od novoiskopanog groba na cosku, gotovo da je izlazila na put. Dok je stric sahranjivan, majstori su radili na podizanju krova te grobnice sto je neka vrsta dodatnog disrespekta prema pokojnom stricu.

Ali ne lezi vraze, tek sto je stric spusten u grob, krov grobnice tog coveka se - srusio kao kula od karata na zaprepascenje svih prisutnih na sahrani. Kao iz cista mira. Nijedan od radnika , srecom, nije pritom nastradao. Svi od prisutnih su to protumacili kao neki "znak".
Moglo bi se reci da su majstori lose radili svoj posao oko krova, ali to nije bio jedan crep ili dva, vec gotovo citava krovna konstrukcija sto je za same radnike bilo apsolutno neobjasnjivo, jer im se u karijeri nista slicno nije dogodilo.

No, to nije sve.
Kada su se ljudi sa sahrane sakupili u kuci mog strica te veceri, jos uvek pod utiskom incidenta sa groblja, desila se jos jedna misteriozna stvar.
Dok su svi sedeli za stolovima u sobi na ledja moga caleta je sleteo jedan ogromni, rekao bih dzinovski, crni nocni leptir.
Bio je crn i veliki kao djavo. U sobu nije mogla ni muva da uleti posto su prozori bili zatvoreni, i leptir je morao da prodje kroz cak troja vrata da bi nasao ledja mog caleta, brata mog pokojnog strica, jelte,s kojim je moj stric bio jako blizak.

Najuvrnutija stvar je bila u tome sto taj jezivi letpir nije nikog iznenadio.
Strina je mrtva-ladna bila u fazonu "ah, evo ga, dosao je" kao da se bas pitala sto ga nema tako dugo. Neko od prsutnih je cak hteo da ga ponudi rakijicom znajuci da je pokojni stric voleo da cugne.
Ja sam sedeo tako i posmatrao i hteo sam sto pre da se vratim za Bec.

Ovo je samo deo citave misterije oko smrti i sahrane mog strica, sta se prvih 40 dana nakon smrti desavalo ne zelim ni da znam.
Korisnikov avatar
By bern
spontano buđenje kundalinija.
Korisnikov avatar
By bern
što si se iznervirao? "sprontano" shvati uslovno, kao "nisam očekivao da mi jebena svijest eskplodira orgazičkom energijom (u nedostatku riječi) u centru svemira, ispunjavajući svaki atom postojanja, šireći se do granica smisla, praveći oblik složene mandale?"

btw, bio je to period intenzivnih meditacija/projekcija/lucidnih snova/astralnih projkcija/palaca izučavanja runa/drveta znanja/sefirota, eksperimentisanja sa jogom/disanjam/snovima... istočnjačkim i zapadnim paradigmama razmišljanja, stopljenjih u neki postmodernizam...

dako da je to "spontano" vrlo uslovno...

opis iskustva nije moj, ali rekli su mi da "liči". bio sam relativno funkcionalan nakon toga, mladost, što ćeš.

moje inetresovanje za sve to zajedno trajalo je još 2-3 god, dok se nije ugasilo.

ali ovo iskustvo ostaje.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nestajanje sapuna (prao ruke i posle pola sata sapuna nidje u kupatilu, sve sam prevrnuo (cisto da vidim gde je))

nestajanje i vracanje kljuca (izlazio negde i trazio kljuc pola sata da bih ga nasao na sred cistog stola koji sam pogledao makar 10 puta)

nestajanje i vracanje USISIVACA posle mesec dana. Kad se vratio bila su zakljucana vrata i bio sam budan.
Korisnikov avatar
By bern
uuu. ti mora da nekako živiš u tuđem stanu, a vlasnici ne znaju. opet, i to je neobjašnjivo.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
:lol:

Nije tudj, dedin je, al on to trenutno ne zna coz he's dropped dead, literally
Korisnikov avatar
By bern
ne znam, moža.

bilo je zabavno.

podznak škorpion je pomogao :awesome: kažu.

manje-više gubljenje vremana, ali neke stvari ostale su kao korisne.

gledam na to kao period sazrijevanja.
Korisnikov avatar
By bas bleu
nikada nista. ja sam totalna crna rupa za sve misticno/natprirodno/astralno/teisicko/whatever. possibly coz none of that crap is real!!!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2629896#p2629896]alexandermagic napisao:[/url] Ah pardon, vjerojatno se rukovodis pravilima nekih drugih zajednica . :ozbiljan:
samo malo, ovo nisam vidio prije odgovora gore...

nisam se rukovodio nikakvim "zajednicama" or similar. prosto, meni intospekcija dođe kao prirodna. u tom periodu je bila naglašena zbog nekih drugih stvari i "okultizam" se nekako nametnuo.

astralne projekcije, lucidni snovi, divinacija, istok/zapad, dogma/kreatvnost... been there, seen that.

a onda sam zbog nekih logičnih stvari unutar svega toga sve to i - prerastao. tako da je, može se reći, misija bila uspješna.

@bas bleu
potpuno je nebitno da li postoji van tvog uma.
Korisnikov avatar
By Madonna
ako je i bilo nešto zaboravio sam :radosnice:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2629926#p2629926]bas bleu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2629922#p2629922]bern napisao: @bas bleu
potpuno je nebitno da li postoji van tvog uma.
Slika

:lol:
yep.

@alexandermagic
priučeni okultizam as opposed to urođeni okultizam? :lol: koji je to pravi okultizam? isto pitanje koliko i koja je stvarna religija? svakako će nas sve pojesti flying spaghetti monster. DUH!

ne zanima me da li te zanimalo ili nije, moj odgovor nije bio u cilju zadovoljenja tvojih neverbalizovanih pitanja, već stvar kurtoazne konverzacije poznate kao "diskusija na forumu". :awesome:

o eris, najljepša među boginjama, sklanjaj te jabuke.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!