Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680577#p2680577]EnMademoiselle napisao:[/url]mislim da me još uvek nervira što sam pala na cheating prank jebem joj sve infarktirala sam se
ZAŠTO PRAVIŠ KAPISODU ODMENE osveta će biti kobna i to koliko večeras :zavera:

nemamo preča posla jel nemamo a 12 godina imamo jel. debili.
done ✓ iskidala se slušalica mi je bila spuštena nisam ni stigla dalje od pola minuta a ja pripremila i za sat vremena da traje ako treba za svaki slučaj :lol:
joj koliko su car ovi zvučni efekti po netu dobila sam još sto how to get killed ideja :')

sad sam mirna ne nervira me ništa što me inače ne nervira po difoltu
Korisnikov avatar
By dr.MimiD
Nerviraju me kontradiktorni i dvolicni ljudi, oni koji se igraju tudjim osecanjima, i monstrumi koji povredjuju i ubijaju neduzne zivotinje.
Korisnikov avatar
By Blady
Dugo me je i drzalo.
Opet sam pocela+tuzna :/
Korisnikov avatar
By Mars
nataknem vas na kurac sa sve nutelom i #worldnutelladay
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ stavis hashtag i dobijes savrsen nacin za mesecnu zaradu u jednom danu. pametan marketing.
Korisnikov avatar
By Mars
magovima marketinga ide na ruku to što su ljudi idioti
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Karleuša sa svojim izjavama. Toliko je kontradiktorna... Gotovo sve njene prozivke drugih ljudi isto toliko bi mogle i na nju da se primene. Evo sada se okačila na ovu Radu Bubamaru. Kao da se ona (Karleuša) milion puta nije hvalila sadržajem svojih ormana, markama i sličnim. Dobro, nije prosta kao Rada, ali i ona je isto to radila. Verovatno je peče to što Rada ima zaista neuporedivo bolje vokalne sposobnosti od nje. A da ne govorim na konstanto prozivanje Cece - 'ajte molim vas, možda ove mlađe generacije ne znaju, ali ona (Karleuša) se svojevremeno zabavljala sa okorelim kriminalcem.

Tako da može da farba ovu dečurliju, ali mi matoriji umemo da prepoznamo "licumura" kada ga vidimo.
Korisnikov avatar
By Mars
Glasni ljudi. Koji to svesno odaberu kao deo svog identiteta.
Korisnikov avatar
By Mars
To gotovo redovno ide zajedno.

Morao bih da se napregnem da se setim osobe koja glasno i malo priča (a da nije oštećenog sluha).
Korisnikov avatar
By Mars
Oko mene ne pričaju glupo, samo sve to može da se kaže kraće i tiše.

Tim intenzitetom misle da dodatno daju na važnosti izrečenog i sebe samih.

EDIT: uleteli postovi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja imam problema sa sluhom, i poprilicno rezonantan (dubok) glas, mislim da je to jedan od razloga sto se poprilicno cuje kad pricam. I ne pricam mnnogo, vise volim da slusam.

OT

Uzasno me nervira kad neko izadje iz prostorije a ne zatvori vrata za sobom, o tome sam puno puta pisala na forumu.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
kasirke koje mi naplaćuju proizvode koje nisam kupila. dokle više? i u čijem je to interesu, jel to nekakva vrsta kompenzacije za gubitke na sitnim krađama pa lepo udri po poštenom narodu.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nervira me što ne mogu da odvalim muziku dok pijem nego ovako ko jadnik slušam
kunem se da moram da biram između stana i šatora da ceo život živim samo zbog toga bih u šator
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2689568#p2689568]Hys. napisao:[/url]Ja imam problema sa sluhom, i poprilicno rezonantan (dubok) glas, mislim da je to jedan od razloga sto se poprilicno cuje kad pricam. I ne pricam mnnogo, vise volim da slusam.

OT

Uzasno me nervira kad neko izadje iz prostorije a ne zatvori vrata za sobom, o tome sam puno puta pisala na forumu.
:bale:

Shvatila sam, relativno skoro, da je dubina/visina zenskog glasa (skoro uvek) proporcionalna tome koliko mi se neka osoba dopada. :smirk:

Ont:
Nerviram samu sebe. Zato sto sam budala. Kad ne treba.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!