Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Popeye napisao:mogli bi napisati nesto vise od pozdravnih postova u ovom topicu.Mislis u temi "Moja fotka"
neka ostave svoj pecat na forumu. ako su u stanju.
alexandermagic napisao:Što ih je nagnalo da to učine?Postavio sam pitanje nekom moderatoru u cemu je razlika izmedju homoseksualaca i heteroseksualaca.On kaze da ovi ne mogu imati porodicu i decu sto je vrednost pravoslavlja.
barni011 napisao:Морам да честитам на генијалном питању и још генијалнијем одговору!alexandermagic napisao:Što ih je nagnalo da to učine?Postavio sam pitanje nekom moderatoru u cemu je razlika izmedju homoseksualaca i heteroseksualaca.On kaze da ovi ne mogu imati porodicu i decu sto je vrednost pravoslavlja.
A ja mu kazem da Isus, Sv.Sava i Patrijarh Pavle nisu imali ni porodicu ni poroda i jesu li oni manje vredni od onih koji je imaju?
i dzaa sto sam ja pravoslavac i vernik on me izbaci
speedygonsales napisao:Hvala, hvala druzebarni011 napisao:Морам да честитам на генијалном питању и још генијалнијем одговору!alexandermagic napisao:Što ih je nagnalo da to učine?Postavio sam pitanje nekom moderatoru u cemu je razlika izmedju homoseksualaca i heteroseksualaca.On kaze da ovi ne mogu imati porodicu i decu sto je vrednost pravoslavlja.
A ja mu kazem da Isus, Sv.Sava i Patrijarh Pavle nisu imali ni porodicu ni poroda i jesu li oni manje vredni od onih koji je imaju?
i dzaa sto sam ja pravoslavac i vernik on me izbaci
Добро дошао на форум Барни.
Revival napisao:Evo i meneA koje su sanse da se smuvamo na tvom prvom postu?prvi dan na forumu i prvi post
barni011 napisao: Hvala, hvala druzeVolEmo vas sve, samo nam ostavite evoluciju na miru![]()
Al kako je krenulo ni ovde necu dugo, ovde opet ne vole homoseksualce vernike
Barni011 napisao: Hvala, hvala druzeХаха... Ооо, још ни не знаш. Не толико вернике колико цркву, систем... Све редом...
Al kako je krenulo ni ovde necu dugo, ovde opet ne vole homoseksualce vernike
barni011 napisao:Zlata Tico da si musko pa aj da razumem sto se drzis evolucije, volis dlakave tipove pa im podilazisHahahahahahhaha![]()
Salim se ja naravno da se ja ovde ne osecam ugrozeno, cak osecam i neke simpatije prema meni![]()
gonzales, kako si ?
gonzales, kako si ?Ево, фино. Коначно заврших неки рад у Access-у па слушам музику, покушавам да се успавам, рано устајем а не спава ми се. Спаваће ми се када будем требао да устанем! :/
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!