Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Drago dete, dodji prvo na blagoslov u forumlendsku patrijarsiju, pa onda pisi sta zelis. :opatica: :sunce:
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Jel za to postoji neka posebna prostorija i da li blagoslov podrazumeva hot oily guys & free beer?
u tom slucaju, im in!
By Leda_
Neka devojka je rekla da je zanimljivo ovde, pa sam dosla da se zabavim ;).

Pozdrav svima!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Leda_ napisao:Neka devojka je rekla da je zanimljivo ovde, pa sam dosla da se zabavim ;).

Pozdrav svima!
Dobrodosla :sesir:
By Leda_
Orlando the Lady napisao:
Leda_ napisao:Neka devojka je rekla da je zanimljivo ovde, pa sam dosla da se zabavim ;).

Pozdrav svima!
Dobrodosla :sesir:
Hvala!

Nije lose ovde (za sada), hvala Orlando the Lady.
By Glasnik
Dobrodošli nam i lepo se snašli. :kiss:
Evo i ja da se javim :D xD Zanima me kako je to na ovom forumu,pa valjda ce se naci neko da mi pokaze sta tu sve ima xD P.S. Ne obazirite se na moj avatar,nisam mogao drugu sliku da ubacim :P -.- xd
Поздрав свима...

Имам једно питање! :) Тек сам се, логично, регистровао а не могу на једној теми да одговорим. Није закључана :)

Any ideas? xD
Korisnikov avatar
By Anhedonie
temu je otvorio popaj, tako da ili je u djubretu (u kome je zabranjeno postovanje) ili je obrisana skroz a popaj banovan.
TilaShefer napisao:Moze neka dobrodoslica da probijem led? Pozdrav :)

Dobro dosla, bolje se snasla ^^
Pozdravlja te sister kravica xD

edit: JBT speedy, to ti je Ryuk na avataru <3
tek sam sad izvalila, trebalo mi je svega 2 minute ^^
vidim poznat pogled, ali nikako da zapazim da je to moja mica <3<3<3
Јеесте Lady : :smilegrin:
Волиш "Death note"? Како сам се сморио када се завршио аниме :(

Ма, цела та кинеска митологија је страва. А и оно размишљање "шта бих ја урадио са том свеском"? :)
Korisnikov avatar
By TilaShefer
Hvala na dobrodoslici bratu rogatom i sestri kravici :) Volimo mi rogati te tvrdoglave rogate ( sto se tice jarceva gori su od nas u to sam ubedjena :)))
speedygonsales napisao:Јеесте Lady : :smilegrin:
Волиш "Death note"? Како сам се сморио када се завршио аниме :(

Ма, цела та кинеска митологија је страва. А и оно размишљање "шта бих ја урадио са том свеском"? :)

*japanska* mitologija, sine :*

inace, ne da volim- obozavam!!
imala sam momente u toku anime malo L, malo Light, Ryuka sve vreme molila da mi dodje, i tako to... posle 26-e epizode sam mislila da necu da gledam i onda ajde da zavrsim, htela sam da se roknem na kraju i klela sam ih sve redom, ali ono... pomirila sam se sa sudbinom -.- kazu da je manga bolja, ali ne mogu da citam i prolazim kroz svu tu muku again...

inace je l' mislis ti da je Rem- Misin shinigami- lezbejka? posto se zrtvovala za Misu? :( nesto sam diskutovala sa drugom pa smo imali razlicite zakljucke...

znam da ja ne bih mogla da iskoristim svesku, zivim vodeci se- sto ne zelis sebi, nemoj da cinis drugima.
Evo i ovo devojce postalo clan foruma. U slucaju da ko oce da me zove drugacije od mog korisnickog imena, odazivam se na Andy i Micro.

A sad odo da popunim leksikon, posto cu inace zaboraviti. :D
Korisnikov avatar
By TilaShefer
I ja sam novajlija ali evo od mene *dobrodosla :)
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 52
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!