Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kad neko nekog isparaća iz stana i onda otvore vrata i osoba koja se ispraća ni ne ode nego tako ostanu tu na vratima još 10 min da pričaju i da se deru da ih cela zgrada čuje

jel ste pošli il ste došli il ste samo glupi jebem vam mater hehe šalim se nego jel mogu da vas ubijem
By alexandermagic
^

NasmEjala si me, trebao bih se zahvaliti. Ali to nije moj manir. Zahvaljivanje. :ozbiljan:

I ja također ne podnosim takve stvari. Ako ti se priča ispričaj se hebote dok sjediš unutra, kad pođeš - 'ajde ćao, ne bih te više zadržavao.

Eh. Heh.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2652637#p2652637]EnMademoiselle napisao:[/url]kad neko nekog isparaća iz stana i onda otvore vrata i osoba koja se ispraća ni ne ode nego tako ostanu tu na vratima još 10 min da pričaju i da se deru da ih cela zgrada čuje

jel ste pošli il ste došli il ste samo glupi jebem vam mater hehe šalim se nego jel mogu da vas ubijem
"Ili da ti ja popušim, ili da ti tata popuši, ili da siđe mama, pa da ti popuši, samo skini ruku sa jebenog interfona..."
Korisnikov avatar
By Macan86
dodajem još i psihića od danas na spisak...zamalo da zaboravim da ga dodam xD
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
SVI I SVE I JA NE ZNAM VIŠE POČEĆU DA NOSIM CRKNUTE TVOROVE OKO VRATA DA NIKOM ŽIVOM NE PADNE NA PAMET DA MI PRIĐE NA RASTOJANJU BLIŽEM OD 10 METARA

GLAVNI DEBIL DA BUDEM MEĐU OVOM GOMILOM IMBECILA KOJI MENE SVAKI DAN SPOPADAJU GDE GOD DA SE NALAZIM JER IZGLEDA DA JE JEDINO SREDSTVO PROTIV GLUPOSTI MAKSIMALAN DEBILITET KOJI NIKAKVA DRUGA POREMEĆENOST NE MOŽE DA NADMAŠI

ako ove godine ne završim u zatvoru evo gde sam. sve odgovore svima krećem da svodim na:
1) šta me boli kurac
2) šta te boli kurac
3) mrš u pičku materinu

a u pičku materinu bolje da me svi mrze nego da me svi nerviraju
By alexandermagic
@ Madmazel
Pa ne, ako te vise njih mrzi, ulagat ce se veci napor da budes iznervirana necim, sta ne ? Osim ako im nisi strah i trepet. :ozbiljan:

OnT:

Ljudi koji se po ulici dernjaju na mobilni, a jasno je da privlace pozornost na sebe i na svoj uredjaj. (Sto me podsjeti na izvjesnog jadnika koji je tako kao pricao na fon koji je u nekom trenu zazvonio.)
Zao mi je, moj je uvijek bolji, a mogu i govoriti tiho i nositi, pardon, voditi na lancu psa sa sobom. Da. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa ja kontam ako me mrze neće se meni direktno obraćati na ostalo ne obraćam pažnju

ot:
svi koji povedu small talk u liftu ;(((((((((((((((((((
a i ovako idem liftom samo kad nosim nešto i to samo kad se penjem i opet uvek neko ;((((
Korisnikov avatar
By Anhedonie
svi koji povedu small talk*

dobro je sto mi se ne desava cesto jer za one koji me ne znaju delujem kao neprijateljski raspolozen drkos.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
palo mi je na pamet par puta da kad oni krenu da pričaju sa mnom da ja krenem da gledam u drugu stranu i da pričam sa nikim i da pitam šta on misli i još da se nasmejem kao haha koji je on car a :shrug:

ne znam još uvek kako uspevam da se suzdržim od toga. kad je meni awkward neka bude njima duplo
Korisnikov avatar
By IriS
trenutno...prejeziva gužva u gradu...kao da ide smak sveta a ne Nova Godina.
By Aven
Tu moć imaju samo oni koji mi emocionalno nešto znače i oni koji imaju utjecaja na moju egzitencijalnu sigurnost (i sigurnost onih do kojih mi je stalo). Ostali su irelevantni.
Korisnikov avatar
By Madonna
ako pod nervira podrazumevate 'želim da mu izrendam facu' ili 'želim da mu odsečem prste da ne bi više mogao da se oglasi na internetu' onda mnogi
Korisnikov avatar
By Zvonki
O jbt koji vam je??? Ajde bre smirela malo, uzivaj u zivotu ,sta samo dramite smeta mi ovo smeta mi ono,bolje da danas nesto korisno uradite nego sto se tu zalite i kukate ko neke babe na pijaci
Korisnikov avatar
By Madonna
šta ti imaš protiv baba i pijace? i baba na pijaci? jel to nešto loše biti baba ili na pijaci ili baba na pijaci?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zwenki jel gore biti baba na pijaci ili amputiran ljud?????
Korisnikov avatar
By Tungi
Beograd. Sve više i više me guši.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ i mene, bas. u poslednje vreme beograd postaje prenaseljeni mravinjak.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Mice malene,ajdce da napravimo peticiju da naprave grad samo za vas i iskljucivo za vas niko ni da izadje ni da udje,umesto sto kukate na grad u kome zivite bolje idite negde na odmor...
By Aven
^
:'D

Moja majka je izgubljen slučaj što se toga tiče. Jednostavno ne želi naučiti i možeš ju slikati.

Srećom, više se ne kreće blizu mog kompa dok usisava. Kad joj je trebala slobodna utičnica, ugasila je komp tako da je iščupala kabel iz struje. <3
Korisnikov avatar
By Horcrux
Trenutno nerviram sam sebe sto sam uopste sebi dozvolio da mi se neko ovoliko svidi.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 29
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!