Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
Prepoznao/otkrio karcinom glandule lactifere kod komsijskog psa,sreca pa je u ranom stadijumu i pas ce biti operisan u ponedeljak u lokalnoj anesteziji.
Korisnikov avatar
By gossip
video uzivo i pomazio chinchilu
Korisnikov avatar
By gossip
1.uveo psa u opstu anesteziju,usrao sam se
2. zajedno sa hirurgom spasao psa od tumora velicine teniske loptice :dance:
Korisnikov avatar
By gossip
slucajno uzeo sanval (lek za spavanje) umesto letizena (lek protiv alergije)
znaci nije mi se spavalo uopste..nego sam imao osecaj da sam pijan/high,pustio muziu i djuskao uz nju i dopisivao se sa nekim likom o servisiranju stopala (?) :D
ujutru sam se probudio sa osecajem kao da sam bio u izlasku :D

moram jednom u izlazak sa njim :D
Korisnikov avatar
By gossip
jebah se u dubokom snegu sa verenikom...malo experimentisali :D
Pa ja sam negde pre, pa skoro, tri meseca uspeo da presecem sebi mali prst na desnoj ruci i to po prvi put u zivotu. Pored toga uspeo sam da slomim jos dva sto mi je takodje bio prvi prelom kostiju u zivotu. :smeh:
Drzim ja tako ruku savijenu u laktu na gore sa sakom u nivou glave i mali prst desne ruke u levoj, jer sam ga nasao, i pitam zenu da pozove hitnu pomoc posto ja nisam u mogucnosti a ona se srusi na pod. Ok, mislim se daj da pitam nesto "musko" i pitam jednog gospodina isto a on krene da vristi i histerise.
Alo bre, ja sam povredjen, koji vam je kurac i treba mi pomoc i bilo bi cool kad bi bar neko bio pribran da pozove hitnu, nista vise. Inace, tada sam prvi put video svoju kost takodje, kao i ljudsku usotalom. Uopste nisam znao da su bas tako biserno bele. :D
Odjednom neka guzva oko mene, svi skacu, vriste, pitaju hocu li vodu (?), je l mi dobro (?), je l mogu da stojim (?) - Ne, da, da Pridizu ovu sto se onesvestila ona krece da histerise "Kako si tako miran?!! Meni nije dobro zbog tebe?!". Neko donosi nekakav zavoj. Kazem "E to moze". Nekako mi privijaju.
Dolazi hitna. Ulazim. Dok krecemo pokazujem prst u levoj ruci i pitam "Sta cemo sa ovim?" :smeh:
Bolnica, kratak pregled radi utvrdjivanja stanja, potom odmah vadjenje i analiza krvi, skener i pravac operaciona sala. Pred njome kratak interviju sa anesteziologom dok cekamo doktorku. A on lep ko lutka i peder 100% :D
Pricam mu ja sta sam jeo, kad sam jeo, da li su zubi moji ili imam proteze i ne znam sta sve nije hteo da zna i onda ga pitam je l' ima decka (?)
Kaze "Ha ha ha, duhovit momak!"
Pa mislim sta se foliramo. Lep si, sladak, svidjas mi se pa sto da te ne pitam kad sam ubedjen da si gay? Uz to, posto sam ja tu nesto prelazio iz jednog lezaja u drugi video si me i golog :smeh:
Serem ja tu njemu svasta nesto a on se cereka i napominje kako bi bilo ok da se malo uozbiljim pred operaciju. Na kraju mu kazem, posto znam da mogu da biram, da hocu lokalnu anesteziju kako bih bio svestan i gledao u njega za vreme operacije :sweet: iako da budem iskren, nemam pojma da li je anesteziolog sve vreme tu ili ne. :D
Znaci, ja se vec zaljubio a on mi slama srce recenicom "e neces, ides na totalnu da se smiris malo!" :smeh:
I nista, iznenadila me "medicina" jer sam recimo bio ubedjen da se to usiva ali je doktorka, bez konca, vratila Kirsner iglom kroz kost prst na mesto :wow:
Tad sam prvi put imao neki metalni implant u kostima koji sam nosio oko 6 nedelja i prvi put ruku nisam smeo da kvasim toliko. :smor:
Tada sam, takodje, prvi put kupio i koristio elektricnu cetkicu za zube jer nisam uspevao da ih operem kako treba ni sa levom, ni sa dva slobodna prsta desne ruke. Na nju sam se u medjuvremenu navikao da nemam nameru da je menjam.
Takodje to vadjenje igle - nisam ni sanjao da se radi u ambulantnim uslovima za minut, dva bez anestezije. :iskolacen:
Prvi put sam u zivotu na nekoj rehabilitaciji. Taj mali prst, zbog kojeg sam najvise tamo, ima pun obim pokreta u prvom zglobu a druga dva zgloba jos razradjujem. Pa i da nema punu funkciju jebes ga, sta cu, ne mogu sad da se ubijam i padam u depresije. :D
Bouze, sta sam sve radio prvi put u ovom postu :kragi:

P.S.
Slika

Ovako je izgledao neposredno po vadjenju igle. :D
Na sastavu sa sakom vidi se oziljak gde je bio presecen, sad je jos manje primetan. ;)
Korisnikov avatar
By gossip
Boze pomislih penis :stojebabimilo:
Korisnikov avatar
By gossip
zgutao dva xanax-a od 0.5 sinoc
Korisnikov avatar
By gossip
po prvi put samostalno oziveo psa koga su udarila kola,doduse stanje mu je i dalje kriticno :/
Korisnikov avatar
By sallys
Danas rekla mojoj madre da prestane zenu da mi oslovljava sa cimerka.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818672#p2818672]hippo... napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818579#p2818579]voodoo napisao:[/url]po prvi put u zivotu hocu da se nakanim da pisem cv za posao :superheroj: :B :scout: :jumphug:
U i ja sam skoro pisala prvi put, mozemo da razmenimo iskustva :eya:
Mada sam radila evropski obrazac jer je taj pregledniji za moje nauke i tu nema sta mnogo da se razmislja samo popunis.
...razumem, al ti si se skolooovaalaa...a ja ostao na srednjoj... mada mislim da nisam kapacitet za nesto vise sto se skole tice, lutaju misli, knjigu mogu procitati i skoncentrisati se, no, za neke studije i da ucim sta mi se kaze da MORAM to nikako...i u srednjoj sam citao po nahodjenju knjige, a ne ucio, jedva prolazio, pustali me haha...
odmakoh se od teme, elem- sastavljen CV razaslan na tisuc' adresa i niko , cim cuje da se lecim u Palmoticevoj ne zeli da me primi...mislim da bi o tome bio dobar clanak u novinama, da nema mesta za psihicke bolesnike u ovom drustvu. uplase se, ko zna sta pomisle, da cu cudo napraviti neko nekom nauditi, ...a ja pod terapijom, uredno sve, kontrole...ne znam, ne ide da se dozivotno grebem o majku i baku, a i voleo biih da sam koristan i da radim nesto.
Normalno, svi zele da se osete korisno, skroz te razumem. Ja sam kuci tri meseca i osecam se bas bez veze. Sad kao idem na master pa mi nije strasno.
A sto se tice naseg mentaliteta, ko zna kad cemo da shvatimo sta znaci biti pod terapijom i sta znaci voditi racuna o svom zdravlju. :hug:
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818695#p2818695]hippo... napisao:[/url]Normalno, svi zele da se osete korisno, skroz te razumem. Ja sam kuci tri meseca i osecam se bas bez veze. Sad kao idem na master pa mi nije strasno.
A sto se tice naseg mentaliteta, ko zna kad cemo da shvatimo sta znaci biti pod terapijom i sta znaci voditi racuna o svom zdravlju. :hug:
da, i cesto nailazim na komentare tipa- popij koju sta ce ti biti...ja vec 7 god ne pijem alkohol, prevrnuo svoje bure sto bi u narodu rekli, i ne planiram da se vratim tom stazom...a i lekici, tako da bi to bilo opce lud'lo kad bi se usudio da popijem koju, a nema pravo da ti velim ni potrebe, ponukalo me ovo da ti kazem povodom onih pijanki sto pominjes, al , ah, to su te godine, videh ti profil, samo umereno :meda:
Eee, bila sam u tim godinama, sad popijem ali umereno, dobro ruckam dok pijem i okej sam. Umem i da ne pijem mesecima ako osetim da mi negativno utice na zdravlje. Uspela sam da prestanem da pusim skroz jer mi smeta, osecala sam.
A sto se tice cv-a da se vratimo na primarnu temu ako ti treba neka pomoc samo reci. Isla sam cak i na obuku pisanja cv-a. :trampolina:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!