Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Li
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Fejliceeeee!!!

Vratila si se...? :paki:
Korisnikov avatar
By pthalo
ne znam. nadam se. nedostajali ste me :grouphug: plašila sam se da sam zaboravila srpski jer otkad imam devojku, stalno pričam sa njom na engleskom... ali nedavno mi je drugarica dala Blic Žena da čitam nešto na srpskom, i još uvek razumem sve. To je dobar znak...ne volim zaboraviti jezike...

Planiram da se iselim u Australiju da živim sa devojkom. Ali vizum je skup, avionske karte su skupe, nositi dve mačke preko 12900 km je skupo... Devojka će doći nekad u jesenu. Jedva čekam :bounce:

kako ste mi vi?
Korisnikov avatar
By starsailor
fejlica is in d haus :wow: :yay:

ziva si, zdrava, srecna? samo to je bitno :)

mi evo, pokusavamo da spasimo mrachionicu, ali teska vremena, svetska kriza i tako :D
Korisnikov avatar
By Li
Vas dve ste hit u mrachioni :lol:

Ako je ti Sejlorka ne izvuces iz krize niko drugi nece :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By starsailor
ti mala si postala mnogo bezOBRAZna znas li :spank:

ko ce ako ne ja? zena u godinama :radosnice:
Korisnikov avatar
By pthalo
živa sam, zdrava -- malo sam se nahladila ove nedelje, ali pijem čajeve i biće bolje. Srećna sam. Devojka i ja gradimo websajt zajedno, za pisanje poezije. Daću vam link kad budemo imale sajt (trenutno sajt živi samo na njenom kompjuteru. Svaki dan mi pokazuje na skajp "screen share" kako izgleda). Ona ga kodira, a ja dodam ideje...i ću prevoditi sajt na nekoliko jezike. Valjda srpski i makedonski prevodi će zvučiti malo smešno u početku... :/

Misti i Čilag spavaju zajedno na stolicu. Često se lizaju jedna drugo lice. Imam lezbejski mačkice :)

Kosa mi je rastala, napokon mogu je plesti. Naučila sam da je plestam u cornrows kao crnkinje. Evo slikica:

Slika

(Još ne mogu da plestam celu glavu tako...nakon 4 pletenice, ruke mi su preumorne :lol:
Korisnikov avatar
By Li
Pa znas da sam ja uvek bezOBRAZna :srbin:

a ti si u naaaajboljim godinama :smeh:

@Fejlica

Odlicna promena :up:
Korisnikov avatar
By starsailor
fejlice e pa milo mi je za tebe. a oko sajta oko srpskog i mk. mi cemo pomoci.
ja cu za mk, a zone...u stvari ona je iz nisha, ne moze ona oko srpskog pomoci :lol:

ti si home sada?
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by starsailor

fejlice e pa milo mi je za tebe. a oko sajta oko srpskog i mk. mi cemo pomoci.
ja cu za mk, a zone...u stvari ona je iz nisha, ne moze ona oko srpskog pomoci :lol:

ti si home sada?

uuuuuuuuuuuuu jbt ko bi rekao da fyrom moze da mi spusti :sesir:
karacemo se mi jos... :fuckbed:
Korisnikov avatar
By pthalo
hvala :hug:

doma sam, u Mađarskoj :D

ali sveviše se osećam da u Mađarskoj sam uradila sve što mogu. Devet godine sam živela ovde, i to de dovoljno spremna sam da idem odavde. Doma je gde god Kate je. Možda se vraćamo ovde kada Kate završi sa tranzicijom. Ne znamo.

Možemo da se udamo, jer je ona još uvek "muškarac" (sa pogleda države), ali nakon traziciji, neće dobiti potvrdu da je ženska, zbog braka, jer da bi dobila potvrdu, bile bismo u homoseksualnom braku i to je nelegalan osim ako, nakon trazicije, se udamo van Australije negde gde je legalno. :lol: planiramo da se razvodimo nakon tranzicije da bi dobila potvrdu, pa putujemo negde u Americi ili u Evropi gde možemo da se ponovo udamo kao dva žene, i da se vraćamo u Australiji :lol:

Ali se nadamo da će zakon menjati pre toga da ne bismo mogle ostvariti ovaj cirkus sa razvodom i novi brakom :smeh:

kako si, sejlorka? :mazi:
Korisnikov avatar
By starsailor
ok sam fejlice, nekad malo vise ok, nekad manje...:)
Korisnikov avatar
By pthalo
Sejlorka, vidiš onaj papir na zidu u slici? To je ono što si mi pisala prošle godine :hug:
Korisnikov avatar
By Tungi
^

I dobro si se setila da nas posetis:D

:jumphug:
Korisnikov avatar
By starsailor
videla sam fejlice. i drago mi je sto cuvas to. trebas biti jaka uvek. :friends:
Korisnikov avatar
By Dzi
Pthalo :) :kiss:
Drago mi je da si okay i da je sve kako treba, a para ce uvek nedostajati :lol: tako da nemoj to da te brine ;)

Fale nam Vuchko i Machak!
Korisnikov avatar
By starsailor
Jedinoj :carica: ovog foruma zelim da cestitam rodjendan

Slika

Zaljubita Srecan Rodjendan sve naj naj i vrati nam se :poklon:
Korisnikov avatar
By Li
Srecan rodjendan i od mene :beba:
Korisnikov avatar
By starsailor
zone trazicu te danas kasnije online. sada zurim. :kiss:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 43
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!