Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By barni011
zbog diskrecije okacicu samo jedno oko ovih dana po vasem izboru

@acid drop
slika je jedno, uzivo je drugo...lepota ociju nije u boji vec u njihovoj mirnoci koju mozes samo doziveti uzivo
ja znam da ti se nije dopalo sto sam napisao na temi o bojama ali kad bi htela da saslusas sta ti neko zeli reci zivot bi ti bio kvalitetniji, svaki zivot moze biti kvalitetniji...
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2413670#p2413670]barni011 napisao:[/url]zbog diskrecije okacicu samo jedno oko ovih dana po vasem izboru
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2413670#p2413670]barni011 napisao:[/url]
@acid drop
slika je jedno, uzivo je drugo...lepota ociju nije u boji vec u njihovoj mirnoci koju mozes samo doziveti uzivo
ja znam da ti se nije dopalo sto sam napisao na temi o bojama ali kad bi htela da saslusas sta ti neko zeli reci zivot bi ti bio kvalitetniji, svaki zivot moze biti kvalitetniji...
Slušam ja šta ljudi govore, samo ne jedem svakojaka govna.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
Slika

najčešće su takve, mada variraju od tamno zelene do svetlo plave, zavisno od okruženja
Korisnikov avatar
By IriS
mali, ovo izgleda scarry :hypno:
Korisnikov avatar
By acid drop
Boja maslinasto-konfliktnaaaa
to me podsjećaaaa
:kolo:
Korisnikov avatar
By gossip
i dalje sam pod utiskom igorovih ociju :love:
By alexandermagic
Jest, ali sjenilo je feces. Zelene oci najvise dolaze do izrazaja za ljubicastim, otrovno ljubicastim, braon ili sjenilima u boji breskve. Zlatnim, za mlade i hrabre. :)
By Aven
Teško će mi netko vidjet dušu kroz oči (lol) budući da izbjegavam gledati ljude u oči. Valjda zbog čestih komentara o "skenirajućem/RTG" faktoru. Ne radim to svjesno ni namjerno, al' valjda ih tako ljudi doživljavaju. Možda je posrijedi škorpionska energija. :neznam: :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
oči kao oči tako isečene fotografije od ostatka lica mi apsolutno ništa ne govore, niti išta vidim u njima. moram imati malo širu sliku, kako se uklapaju uz ostatak lica. naročito su mi besmislene fotke na kojima se čak ni obrve ne vide :shrug:
Korisnikov avatar
By Blady
Da, svojevremeno je jedna od ovih fotografija
bila i na necijem desktopu
ot

Slika
Korisnikov avatar
By Blady
imas tuzne oci, a pogled pun nade. :lol:

No, nisam ja sunce da ti ispisem svasta :lol:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ podmladila se. čime se ti i Galateja to hranite :napitak:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!